Dodaj do ulubionych

Marta i pilot NW

IP: 93.159.143.* 23.12.10, 13:07
Jakim cudem on jej ani razu nie zapytal, czy ma dziecko? W końcu prowadzi program "mama w wielkim mieście". Bez przerwy gadali o jego synu, a o niej nic? Nierealne.
Ciekawe, czy to już koniec romansu. Mam nadzieję, że nie, bo pilot warty grzechu, a pan mąż - pożal się boże...
Obserwuj wątek
    • Gość: pyzia Re: Marta i pilot NW IP: 193.201.167.* 23.12.10, 13:11
      tez mocno kibicuje temu romansowi. Musze przyznac ze Marta bardzo wyladniala i jest bardzo seksowna kobieta, no i oczywiscie Pazura... Ach... tylko pomarzyc mozna :-)
    • Gość: molo Re: Marta i pilot NW IP: 92.63.44.* 23.12.10, 13:25
      o męzu też nine wspomniała ... Bidak myślał, że z singielką ma do czynienia
      • aga_ata Re: Marta i pilot NW 23.12.10, 13:52
        Nie widział obrączki?

Mam nadzieję, że Marta puści w trąbę swojego pier*** męża. Chociaż to Na Wspólnej, tu nawet jak go zdradzi milion razy to i tak wróci.

Marta rzeczywiście fajna, ale włosy to bym jej rozprostowała.
        • Gość: pyzia Re: Marta i pilot NW IP: 193.201.167.* 23.12.10, 14:08
          nie tam, wlosy ma wlasnie super
    • nnike Re: Marta i pilot NW 24.12.10, 02:26
      Gość portalu: xyz napisał(a):

> Mam nadzieję, że nie, bo pilot warty grzechu, a pan mąż - pożal się boże...

Wart.
    • maniaczytania Re: Marta i pilot NW 24.12.10, 19:50
      Po Waszych wypowiedziach jakos nie dziwie sie, ze mamy upadek wartosci.
      Jeszcze Wasze kibicowanie romansowi mozna by zrozumiec, gdyby Marty maz byl pijakiem albo damskim bokserem, ale on jest po prostu zwyklym, zwyczajnym mezem.
      • aduerin Re: Marta i pilot NW 24.12.10, 22:35
        maz Marty jest spasionym oblesnym doopkiem, nudnym jak flaki z olejem, pozbawionym kompletnie meskosci. Przy pilocie wyglada jak stara baba. Fuuj! Ja wam powiem jak bedzie - Marta pwoiedzialam mu zeby sie nie spotykali, 2 dni bedzie chodzic po scianach i plakac
        a 3o zadzwoni do pilota ze musza sie spotkac i pogadac, zeby sobie wyjasnic pewne rzeczy, bo nie mozna tak konczyc tej znajomosci. Spotkanie skonczy sie w lozku. Kobiety zawsze tak postepuja...
        • princessofbabylon Re: Marta i pilot NW 24.12.10, 22:48
          Potem przez 30 następnych odcinków będzie dusiła w sobie tę zdradę, w końcu jakoś się to wyda, albo sama się przyzna, Filip będzie chciał odejść i zabrać dziecko i się zacznie. On się wyprowadzi, albo ona wróci do domu. Po następnych 40 odcinkach on jej jednak wybaczy i ona wróci do domu.
        • maniaczytania Re: Marta i pilot NW 24.12.10, 23:35
          aduerin napisała:

> maz Marty jest spasionym oblesnym doopkiem, nudnym jak flaki z olejem, pozbawio
          > nym kompletnie meskosci. Przy pilocie wyglada jak stara baba. Fuuj!

Rzeczywiscie - wytlumaczenie swietne.
      • Gość: Aga Re: Marta i pilot NW IP: *.internetia.net.pl 25.12.10, 00:30
        > Jeszcze Wasze kibicowanie romansowi mozna by zrozumiec, gdyby Marty maz byl pij
        > akiem albo damskim bokserem

W takich przypadkach to się kibicuje rozwodowi. W trybie pilnym.
      • nnike Re: Marta i pilot NW 04.01.11, 00:06
        maniaczytania napisała:

> Po Waszych wypowiedziach jakos nie dziwie sie, ze mamy upadek wartosci.
        > Jeszcze Wasze kibicowanie romansowi mozna by zrozumiec, gdyby Marty maz byl pij
        > akiem...

Ja nie kibicuję, wspomniałam tylko, że pisze się "wart", nie "warty".
      • Gość: niezapominajka Re: Marta i pilot NW IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.11, 20:25
        po dzisiejszym tekscie Pana Meza Filipa po powrocie z delegacji, kiedy Martusia podala mu obiadek: "jeszcze jakbys mi kapcie i gazetke przyniosla" mam nadzieje ze Marta porzuci na zawsze tego dupka i nigdy wiecej nawet nie splunie w jego kierunku. Co za chamisko!!!!!!!!!
    • Gość: af a co się działo? :) IP: *.net.stream.pl 24.12.10, 22:59
      a słuchajcie, ja ostatnio nie oglądałam NW (brak dostępu do telewizora) - co się działo w tym wątku? doszło do czegokolwiek między Martą a tym pilotem?
      jeśli ktoś ma cierpliwość, to baaardzo proszę o wtajemniczenie mnie :))
      • aga_ata Re: a co się działo? :) 25.12.10, 00:30
        Po prostu się pocałowali.

Potem Marta odgrywała histerie: och och och to się nie może powtórzyć, pilot przyszedł pod jej pracę, ona ze łzami w oczach wyznała, że ma męża i dziecko i żeby zniknął z jej życia, pilot powiedział, że okey, ale smutek zionął od niego na kilometr, potem ona wróciła do domu i odegrała scenę pt. kochanie, musimy wyjechać, potrzebuję urlopu, tylko my we dwoje, Filip odrzekł, że czasu ni ma, ale na wakacje pojadą na AŻ tydzień.

Niestety, mam wrażenie, że historia Marty i pilota potoczy się dokładnie tak, jak to opisałyście...
        • Gość: wspólny Re: a co się działo? :) IP: *.multimo.pl 29.12.10, 23:43
          Nawiązując do wyglądu Marty, mi się ostatnio wybitnie nie podoba. Niby zadbana, włosy zrobione, ale wygląda okropnie nienaturalnie. Jakby zmieniła jej się mimika twarzy. A Filipa nie lubię od samego początku.
    • Gość: Muminki Re: Marta i pilot NW IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.11, 18:48
      Wymarzony - acz nierealny scenariusz - Filip wraca z Berlina z wiadomością, że poznał tam jakąś kobitkę (a może faceta?) - i chce z nim zostać. Marta ma wolną rękę. Pilot jest boski, Filip - brak słów. A co do wyglądu Marty - postać lubię, wygląda lepiej, owszem, ale zgodzę się, ze za bardzo nienaturalnie i też zwróciłam uwagę na te dziwne coś w mimice, jakiś taki grymas.
      • Gość: ;P Re: Marta i pilot NW IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.11, 21:41
        Ja mam nadzieję, że kretynka sie opanuje bo Filip to całkiem fajny chłopak. Fakt z urody nie w moim typie, ale nie tylko to się liczy. Natomiast starszy od niej ze 20 lat Pazura to dopiero poracha, podstażały Lovelas.
        • reniatoja Re: Marta i pilot NW 03.01.11, 00:03
          No, pilot z premedytacją rozbija małzeństwo. Najpierw obiecał, ze już nigdy go nie zobaczy, a teraz jednak się pojawił i na chama próbuje zaciągnąć martę do łózka, brzydko to ktos wymyślil. jeśli już ma byc ten romans - czemu nie - w koncu to serial, nie kółko rózańcowe przy parafii, to jakoś inaczej można by to skonstruować, zeby to Marta za nim biegała, żeby on miał jakies skrupuły, żeby jakoś przypadkiem na siebie gdzies trafili i wtedy zeby ich trafiło - a nie tak, dowiedział się, ze mezatka, to po szoku wziął się w garść i sypie farmazony o zapachu, że spacwiewioo.ra napisała:

> Znam wielu gejów i żadnej zakochanej w nich. W nich się nie da zakochać ;p może bo czuje jej zapach, ze w chmurach tylko o niej myśli, ze na ziemi tylko o niej myśli - a tak naprawdę to tylko w sumie chodzi mu o seks, pod drzewem w parku się całować, jak dzieci.
          • Gość: Anka Re: Marta i pilot NW IP: *.ilabs.pl 03.01.11, 17:02
            Nie twierdze, ze maz Marty to jakies superacho, ale co Wy w tym pilocie Pazurze widziecie?
            • Gość: pyzia Re: Marta i pilot NW IP: 193.201.167.* 03.01.11, 17:06
              oj ma chlopak to cos w sobie :-)

• Gość: fffnccfeif Re: Marta i pilot NW IP: 84.205.97.* 03.01.11, 17:50
                Wodoglowie? :/
              • reniatoja Re: Marta i pilot NW 03.01.11, 17:51
                No ma młody Pazura to coś, ma. A mąż Marty to nie jest żadne ciacho, z wyglądu w każdym razie jest wręcz odstręczający.

Natomiast pilot Pazura nie powinien tak z premedytacją rozwalac małżeństwa i obmacywać mężatki pod drzewem w parku jak gó...arz - tylko to powinno wychodzić albo z inicjatywy Marty lub przypadkami powinni się spotykać, ulegać nagłym porywom, a nie tak bezpardonowo uwodzić męzatkę. To mi sie bardzo nie podoba. ale mam nadzieję, że wreszcie będzie płomienny romans w tym serialu, bo takie romanse jak Moniki z Cieślikiem to osłabiają.
        • dalia1234 Re: Marta i pilot NW 03.01.11, 18:43
          Zgadzam się z Tobą. Co ona widzi w Pazurze? :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka