Dodaj do ulubionych

Papućki???

IP: *.* 18.10.02, 20:30
Hej Emamy,no właśnie, chciałam zapytać co noszą Wasze dzieci na "po domu"? Ja dotąd zakładałam mojej Małej (13 m-cy) tylko skarpetki z abs-em, ale robi się zimno i wydaje mi się, że Mała marznie. Prawie wszędzie mamy w domu kafelki albo panele, więc nie jest to za ciepła podłoga...ale znowu te papućki, które oglądałam nie wydają mi się za "zdrowe" dla stóp... Poradźcie coś, proszę.:hello:pozdrawiam, ania
Obserwuj wątek
    • Gość: ulcik Re: Papućki??? IP: *.* 18.10.02, 20:37
      Hej Zobacz ten post: http://forum.edziecko.pl/view.php?site=edziecko&bn=edziecko_sprzedam&key=1031233660pozdrawiamulcik
    • Gość: b.suleiman Re: Papućki??? Kapcie firmy "Postęp" IP: *.* 19.10.02, 11:28
      Czesc, moja corka ma prawie 12 miesiecy i tez juz chyba zacznie chodzic w kapciach. Ogrzewania podlogowego nie wlaczam, bo wydaje mi sie, ze promieniowanie elektromagnetyczne przyniesie wiecej szkody niz zakladanie kapci w tym wieku. My uzywamy kapci firmy "Postep" (starszy syn tez ich uzywal od samego poczatku; ma teraz 3,5r.). To sa skorzane kapcie, z wysokim zapietkiem, sznurowane i bardzo estetyczne, a przede wszystkim zdrowe (moj maz jest lekarzem i uwaza je za wlasciwe obuwie domowe w przeciwienstwie do wiekszosci niestabilnych papci z materialu, przewaznie z niskim zapietkiem).Ja juz kupilam corce i zaczynamy proby z chodzeniem w kapciach. Pozdrawiam serdecznie, Beata
      • Gość: laska Re: Papućki??? Kapcie firmy "Postęp" IP: *.* 19.10.02, 12:18
        Popieram buciki z "Postępu"!W "papućkach" dziecko spędza najwięcej czasu, więc muszą być naprawdę dobre.Mój synek chodzi w takich od roku (ma 2 lata i trzy miesiące) i już mu się zaczyna stópka wysklepiać.Pozdrawiam deszczowo Agnieszka:hello:
    • Gość: AniamamaOli Re: Papućki??? IP: *.* 19.10.02, 11:32
      A ja zakładam Oli (na rajstopki) skarpetki z ABS-em i biega bez kapci. Uważam, że zdrowiej jest, na dopiero kształtującą się stópkę, nie zakładac żadnych kapci. Poza tym (nie wiem gdzie mieszkasz), ale w blokach bardzo dobrze grzeją i moja Ola nie marźnie :):hello:PozdrawiamAnia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka