Dodaj do ulubionych

Przeniesione wątki

IP: *.* 03.03.03, 18:28
Oto olbrzymia porcja wątków przeniesionych na inne fora. Kolejny raz apeluję o trzymanie się podziału tematycznego forów. Spójrzcie tylko, ile wątków powinno się znaleźć na Warszawie czy Zdrowiu. Ręce opadają po prostu... :cry:ZdrowieSzczepienia p.OSPIE - guest (Aneczka) pleśniawka - guest (aniap) mam dziecko po operacji serca - cypisJęczmień - guest (werka) czy szczepicie roczne dziecko na świnkę, Różyczkę - DOMINIKA15 Jaka szczepionka? - guest (Artur) pocenie nóg - guest (ras) nieudane szczepienie - czy powtórzyć? - guest (Monika)grypa - guest (Kloss) Stulejka - guest (Ania)Dolnośląskiebasen dla dzici - guest (bernadeta) Małopolskiena spacer w towarzystwie - guest (monika) Żłobek w Krakowie, szukam dobrego - guest (monika)basen dla niemowląt? - rzepcia Warszawaszpitale w warszawie - guest (ewa)szukam niani - guest (aga) SPORT i INNE ZAJĘCIA DLA 4,5 LATKA - lumpiataMAMY Z WARSZAWSKIEGO GOCŁAWIA! - AGKOJeszce jedna rada dla szukających prywatnego żłobka - gosiah Przedszkole nowe wyzwanie ? - kborz...wspaniala nianie oddam w dobre rece... - jojo Opiekunka w Warszawie - MichotkaBielany-Wrzeciono? - guest (Irena)Akademia Usmiechu_ czy to dobre przedszkole? - guest(eureka28) Znowu o żłóbku na Piaskach - gosiah Re: Żłobek na PIASKACH - gosiahŚwiatwitamina D3 w Kanadzie podawac czy nie - guest (anna) ZakupyKOCHANI PORADŹCIE W SPRAWIE FOTELIKA SAM. DLA 1,5 ROCZNIAKA - franticho Co sądziecie o wózkach typu "parasolka" ??? - EdiePomocy!!! Pomozcie wybrac spacerowke - magdaskoBebecar campus - mundaNosidełko - dwa pytania - AsiaD emamasamotność z dzieckiem - guest (monika)WPADKAsmile - DOMINIKA15 Salonszukam mam, ktore... - guest (joanna) Lekarz do dziecka - czyli wizyta domowa. - 03011978 WakacjeNa wakacje do Grecji samolotem z niemowlakiem? - guest (mika)eDziecko od kuchnimała Martusia - sia zmiana użytkowika - 151176Ciąża i poródPotrzebuję pocieszenia - guest (Kasia) WESPRZYJCIE PRZYSZŁĄ MAMĘ - wiem że potraficie!!! - guest(musiaJulci)Prawo i pieniądzeUrlop macierzyński - guest (Ewa) Wszystko o jedzeniuwoda Żywiec-dla najmłodszych niemowląt - rzepcia co na sniadanko, co na kolacje? - Padlinka Niemowlęnie chce butli - rzepcia Zielona kupka - guest (Gosia)Pieluszki jak czesto zmieniac - guest (mika) Ropka w oczku nworodka!!! - tosia Płacz podczas snu - Kasia_G Czkawka - co robić? - Ewelak :fou:gemma zła
Obserwuj wątek
    • Gość: gemma Re: Przeniesione wątki - 11.03.2002. IP: *.* 11.03.03, 22:50
      Zakupyfotelik samochodowy - guest (stas)Przedstawmy sięJeśli chcesz porozmawiać - guest (Ania)Karmienie piersiąKarmienie piersia - fakty i mity. Moja historia. - guest (mika)WielkopolskaIle placicie niani ? - guest (mika)Warszawanadmuchiwana pilka - 20081972Śląskieprzedszkole - bonpaZdrowieHemofer-czarniejące zęby - JoasiaDzapalenia oddolne - guest (kora)Szkarlatyna(płonica)synek chory-bardzo pilne!!! - nonekmoje dzieko kuleje na jedną nóżkę - guest (Monika)bolący nadgarstek??? - guest (ewa) SalonCo sądzicie o 8 marca? - guest (balbina11)...ja przepraszam... nowe jojoFotelik samochodowy, a pasy bezpieczeństwa - wikibarNiemowlęNIE CHCE SPAĆ NA BOCZKU! - guest (Asia)???? - guest (Gosia)Wszystko o jedzeniujakie mleko modyfikowane dla 22-miesięczniaka ? - syl_mik:hello:gemma
      • Gość: guest Re: Przeniesione wątki - 11.03.2002. IP: *.* 12.03.03, 10:41
        Gemmuś kochanie, wiem że to mało istotne ale rzuciło mi się w oczy więc piszę: rok Ci się machnął :) Mamy już 2003. :)Pozdrawiam serdecznie :hello:
        • Gość: gemma Re: Przeniesione wątki - 11.03.2002. IP: *.* 12.03.03, 20:58
          Heh, popatrzcie tylko, jak ten czas szybko leci... ;)Dzięki wielkie, Jaga, zawsze to jakiś dowód na to, że ktoś jednak tę listę czyta (przynajmniej nagłówki :grin: ).POzdrawiam gemma zakręcona :crazy:
    • Gość: gemma Re: Przeniesione wątki - 14.03.2003. IP: *.* 14.03.03, 11:29
      SalonGrupy dyskusyjne - OlinekTrochę poezji - guest (Ada)Przeżył wbrew lekarzowi-makabryczna historia małego Danielka - b.suleimanSzukam miłośników ogrodnictwa - guest (Aga)Jestem wściekła na TVP program 2, jak i gdzie zaprotestować? - guest (balbina11)Niemowlęczy to normalne? - mapkaJak nie przekarmić niemowlęcia? - guest (iwona)WychowanieRatunkuuu !!! - martuchaZdrowieBadanie - guest (ANIa)Co robić? - guest (Ewa)Wiatrówka - Martenkakatar od miesiąca - bajkaeZabawyEpoka lodowcowa - guest (AnnIa)WakacjeWakacje - AdamkaZakupyDwie kurteczki na wiosnę? - guest (Marudzik)Wszystko o jedzeniubiały ser - guest (wasa)Czy ktoś podawał dziecku rosół z gołębia? -pilne! - guest (nina)LubuskieGorzów Wlkp. nie dajmy zlikwidować dobrego przedszkola - Mila:benetton:gemma
    • Gość: gemma Re: Przeniesione wątki - 20.03.2003. IP: *.* 20.03.03, 23:13
      Wszystko o jedzeniunapoje dla dzieci - guest (iga)banany - ile można dziecku podawać - guest (alda)Salondobranocki - patsikZdrowiezabójczy wirus atakujący płuca - już we Frankfurcie! ! ! - guest (MKatarynka)STAWIANIE BANIEK DZIECKU - guest (Bet)zapalenie ucha - guest (Joanka)Zakupywarzywa dla dzieci - gdzie kupujecie - iwabuciki - papużkaWakacjedo mam które były z dziećmi nad morzem - guest (Monka)Ciąża i poródciąża i poród - guest (Agniecha)Miesiączka w ciąży??? - guest (guest)Niemowlęmam dwa problemy - guest (mariolka)WarszawaCentrum Zdrowia Dziecka - guest (Małgosia)czy istnieje jescze basen na Spartańskiej? - guest (kasiorek):bounce:gemma
    • Gość: gemma Re: Przeniesione wątki - 26.03.2003. IP: *.* 26.03.03, 12:13
      WarszawaPodzielę się bardzo dobrą opiekunką-Warszawa - cwe (Hania)urodziny 4 latki - gdzie urządzić - guest (agnieszka)POLECAM basen dla niemowlaków w Warszawie ! - badapodstawówka w Warszawie - guest (kaja)Śląskieopiekunka - KasiaTWszystko o jedzeniuchrupki kukurydziane - przepis - guest (ala)Ciąża i poródKomórki macierzyste - kasia32ZakupyJakie zabawki!!!!!!!!! - 22Zdrada "Bartka" na rzecz "Melanii"... - KOTek_28Podgrzewacze ...? - magiaWychowanie18-miesiecz. dziecko bije - guest (joanna)ZdrowieGuzek na szyjce - umieram ze strachu - POMOCY - guest (cela)2,5 latek ciXgle choruje..... - asikCiepła i spocona główka w nocy??? - guest (ewa)homeopatia na bolesne ząbkowanie - ktoś stosuje? - guest (Asia)Prawo i pieniądzePytanie do kadrowej - guest (Asia)SalonCzy klikacie w pajacyka? - MKatarynkaI po co ja to jeszcze przenoszę? :craz:gemma
    • Gość: gemma Re: Przeniesione wątki - 30.03.2003. IP: *.* 30.03.03, 11:53
      Wszystko o jedzeniunaleśniki :-) - guest (iza)SalonDo mam z Łodzi i Warszawy - jak spędzić czas w Waszych miastach? - guest (musiaJulci)Niemowlęczy można sadzać 4-mies dziecko - guest (Magda)Nowe eDzieckoW końcu skumałam nowe eDziecko!!! podaję adres prawidłowej strony! - sandrawZakupyChusty do noszenia dzieci - guest (Rudy)eZabawyrymowanki wyliczanki-jakie znacie - guest (wacka)kolysanki - guest (mariolka)ZdrowieZasłabnięcie 2-latka ????? - Bea075boli głowa??? - guest (ewa)POMOCY! - guest (mariolka)fluor dla niemowląt? - guest (joannazen)WychowanieCzy to NORMALNE? - guest (Fuga)ŚląskieKoń jako terapeuta - 22 (hanka):benetton:gemma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka