neptunka 08.03.07, 12:07 Jak sprawdza się taki stolik? co o nim sądzicie? i co sądzą o nim wasze dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asinek68 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 16:17 czy chodzi Ci o ten co z jednej strony są klocki a z drugiej "osprzęt grający" ? Jeśli tak to rewelacja ! Moja Ola dostała go na 1 roczek i bawi się nim super. Szybko pojęła co i jak gra i potrafi długo sama się zająć zabawą. A jak się nie bawi, to jeździ nim po całym pokoju, tzn. pcha go do przodu i sama idzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
alexa-75 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 22:13 Jesli chodzi Ci o ten stolik o kótrym pisze asinek68 - to popieram przedmówczynię. Mój synek ma 2l.4m świetnie bawi się przy stoliku - obecnie wykorzystuje go do celów kulinarnych Obracam mu do góry tą częścią gdzie układa się klocki i on sobie tam stawia garnki i gotuje jak na piecyku. Półeczkę pod stolikiem wykorzystuje jako piekarnik. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziazero Re: Stolik edukacyjny CHICCO 14.03.07, 11:48 u nas to był strzał w 10..... maly bawi sie nim od kiedy ma 9 miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 08.03.07, 16:18 acha i jak wstaje to zaraz biegnie włączyć te swoje melodyjki i tak gra juz to do wieczora ... ) Odpowiedz Link Zgłoś
ika1979 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 09.03.07, 13:37 Popieram przedmówczynie.Mały dostał to od nas na roczek i swietnie się bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: Stolik edukacyjny CHICCO 09.03.07, 14:08 syn dostał wczoraj i nie wiem, czy stolik wytrzyma jego działania wczoraj po prostu rzucił sie na niego, szarpał wszystko, co dało się złapać, właził, pchał Odpowiedz Link Zgłoś
alexa-75 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 09.03.07, 14:10 myślę, że wytrzyma. Mój synek też używa go do różnych celów, w tym do skakania, wstawania, siadania, pchania, rzucania, itp. Na razie się nie rozpadł a mamy go już ponad 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
asinek68 Re: Stolik edukacyjny CHICCO 09.03.07, 15:36 Ola też się rzuciła na stolik i szarpała co się dało ) Ale szybko poznała co i jak działa i teraz ładnie się bawi. Albo trzyma się stolika i tańczy, tzn. ugina nogi i macha pupą ) Odpowiedz Link Zgłoś