daria05 26.07.07, 07:29 Czy to możliwe, że proste, dosyć długie włosy u dziecka zaczęły się kręcić np. po roczku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkor33 Re: Włosy proste potem kręcone? 26.07.07, 08:53 moja córeczka ma roczek i tez zauważyłam, że jak jej teraz włosy trochę podrosły to zaczynają sie robić loczki na końcach. Natomiast z własnego doświadczenia wiem, że kiedyś po obcięciu włosów na krótko, jak zaczęły mi odrastać, to miałam regularne loki - mimo że całe życie były proste... Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: Włosy proste potem kręcone? 26.07.07, 09:20 mojej wyrosły 2 loczki za uszami.. Zobaczymy co będzie jak odrosną bo teraz ścinałam Odpowiedz Link Zgłoś
bammbi Re: Włosy proste potem kręcone? 26.07.07, 09:23 Mojej córce właśnie do roku a nawet dłużej rosły wolno cienkie i wydawało mi się proste włoski, natomiast pozniej gdy juz były dość długie ok 1,5 roku okazało sie że ma burzę loków, z przodu ma grzywkę prostą natomiast tył jest cały w blond kędziorkach - obawiam się tylko że jak je zetniemy to nowe mogą już się nie kręcić, na razie wygląda jak mały aniołek z tymi lokami, cały tył kręcony Odpowiedz Link Zgłoś
kejti_82 Re: Włosy proste potem kręcone? 26.07.07, 10:24 Ja mam burzę loków na głowie, a do 8 kalsy podstawówki były proste jak druty. W życiu wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: Włosy proste potem kręcone? 26.07.07, 10:35 Moja córka urodziła się z bujną czupryną. Tak jak Twojemu dziecku włoski jej się zaczęły kręcić a w ogóle to zrobiły się blond,rosły i rosną jak szalone. Loki były do 3lat bo potem podcięliśmy około 10cm u fryzjera z uwagi na wysuszone końcówki i płacz przy czesaniu. Od tej pory włoski są zaledwie pofalowane i ciemnieją. Odpowiedz Link Zgłoś