mamamajki 08.10.03, 18:04 drogie emamy chcę dać zdjęcie mojej rocznej Mai jej wujkowi oraz cioci (oboje są jej chrzestnymi) co napisać na zdjęciu jaką dedykację chciałabym coś więcej niż dla cioci dla wujka coś wesołego bo to młodzi ludzie (23lata) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamajki Re: dedykacja 10.10.03, 16:12 ponawiam prośbę co można napisać ładnego na zdjęciu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia029 Re: dedykacja 10.10.03, 16:49 Wymysl jakiś zabawny wierszyk, ja zawsze tak robię. To maja byc życzenia od was, nie mogę Ci jego napisac - wtedy nie miałabyś w ogóle satysfakcji. Pomysl troche kiedy bedziesz miała chwile spokoju np. przed zaśnięciem. Życze dużo pomysłów. Mama Oleńki i Inusi. Np. coś takiego wymyślilam córeczce na Dzień Babci- nie wiem czy dobrze pamiętam, ale leciało jakoś tak: "Kochana Babciu, dziś Twoje świeto, z laurką biegnę wiec, bardzo predko i sciskam Ciebie, całuję mocno, by w sercu Twoim powiało wiosną, by w sercu Twoim zakwitły kwiaty...itd" Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: dedykacja 11.10.03, 13:41 ależ mi wcale nie zależy na tym by mieć satysfakcję ja wręcz nie chcę mieć satysfakcji ja chcę tylko coś napisać na drugiej stronie zdjęcia często pisałam jakąś ładną myśl znanych ludzi i nie mam ambicji by do nich równać jeśli chcesz to możesz mi napisać jakiś wierszyk i satysfakcja będzie twoja ten wierszyk na dzień babci był bardzo ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iduka Re: dedykacja 13.10.03, 19:17 jesli to wciąż aktualne, to proponuję coś, co znalazłam w pamiątkowym albumie, który szuwarek dostał z okazji chrzcin od swojego chrzestnego: Mama chrzestna - choć anioł, cielesna! Dopilnuje, żeby Pan Bóg jak samolot w niebie (czy dobrze będzie czy źle,) nie zniknął, (żeby Pan Bóg) lecz na zawsze został (zawsze był) obok ciebie. (obok mnie.) Tata chrzestny... Drugi anioł... cielesny! Stróż potrzebny na wszelkie kłopoty: od modlitwy i ciężkiej, wychowawczej roboty... to w nawiasach to moja wena twórcza, żeby bardziej się nadawało na dedykację DLA chrzestnej. )) pozdrawiamy idka z szuwarkiem Odpowiedz Link Zgłoś