bj32 17.09.08, 15:37 www.petycje.pl/3491 Dotyczy rodziców dzieci niepełnosprawnych. Pomóżcie, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-ola Re: Petycja. 18.09.08, 08:44 Wszystko pięknie, jestem za, podpiszę. Tylko tak uwaga - nie można było dać tego do przeczytania jakiejś korektorce? Uważam, że wygląd tego listu przynosi zgłaszającym petycję wstyd. Imię premiera Donalld?! Przyklejone litery, błędy interpunkcyjne, niezręczności stylistyczne, silenie się na pseudoprawniczy język. Czy ktoś w ogóle czytał? Czy tylko napisał i posłał w eter? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Petycja. 18.09.08, 09:07 Petycja była sprawdzana przez prawnika, błędy z tego co wiem poprawiała polonistka. To jeśli chodzi o tekst oryginalny, "na papierze" Tekst w wersji elektronicznej powinien być taki sam mama_ola a możesz wykazać, w któym miejscu są te błędy interpunkcyjne? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Petycja. 18.09.08, 09:17 Polonistka to sprawdzała??? Błagam, tylko nie dodaj, że redaktorka bądź korektorka z zawodu. Mogę interpunkcyjne wykazać. Mogę to w ogóle zredagować. Tylko czy jest sens? Podmienicie to? Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Petycja. 19.09.08, 19:01 mamo_olu Napisz proszę do tej osoby (to będzie v-ce prezes naszego stowarzyszenia ) oleczka1998@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Petycja. 19.09.08, 18:10 Dziewczyny, jest ponad 800 podpisów, ale to ciągle mało... Informujcie, kogo się da, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś