tylkoty0 01.10.08, 08:17 1.jaki obwod mają wasi 13msc synkowie?\ 2.czym zagęszczacie mleko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazia2704 Re: pyt.do mam 13msc dzieci 01.10.08, 08:57 Obwód czego? A mleko - jest na rynku mnóstwo zagęszczaczy, humany, kleiki... mój brzdąc (12 m-cy) odrzucił mleko jak miał 5 m-cy. Odpowiedz Link Zgłoś
palina22 Re: pyt.do mam 13msc dzieci 01.10.08, 10:55 obwod czego? moj synek zyje głownie na samym mleku zawsze mu zageszczem kleikiem alno owocami ze sloiczka lub bodaje kaszli Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoty0 grazia 01.10.08, 11:12 wogóle mu nie dajesz teraz mleka?\ co więc jada na sniadania? Odpowiedz Link Zgłoś
grazia2704 Re: chodzi o obwód główki 01.10.08, 20:23 Jeśli chodzi o obwód główki to ma 48,5 dzisiaj zmierzyłam. A co do mleka to miałam całą tzw jazdę bez trzymanki. Miał dokładnie 4,5 m-ca jak pewnego dnia ie zjadł nic, na drugi dzień to samo no to ja do lekarza, kobieta mi mówi że tak bywa i żeby przeczekac...Może i miała racę ale dla mnie niezrozumiałą, w drodze od lekarza kupiłam słoiczki od 4 m-ca i jak przyjechałam dawaj mu do dziubka, mówię ci on nie jadł on Żarł. No a mleko przemycałam do obiadków na zasadzie zabielania, do deserków, gdzie się dało A na szczęście z kaszkami nie było problemów bo zjadał wszelkie możliwe smaki. Mleko do dzisiaj jest beeeeeeee. Wogle to od od jakichś 2 m-cy znów mi kombinuje z jedzeniem, niezły egzemplarz mi się trafił Ale jest zdrowiutki więc nie ma co szale, ale się rozpisałam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś