Dodaj do ulubionych

Na cmentarz w taką pogodę???

01.11.03, 21:06
Dziś u nas na cmentarzu było strasznie wietrznie. Mimo , że ubrałam synka
barsdzo ciepło boję sie że go przewiało , bo wrócił z katarem wieeeelkim. A
czy wy byłyście dziś na cmentarzu, jeśli tak to jak ubrałyście swoje
pociechy w ten ciepły a aczkolwiek wichrowy dzień. Boję się, że biorąc
małego dziś nie postapiłam za mądrzesad((.
Obserwuj wątek
    • anma Re: Na cmentarz w taką pogodę??? 01.11.03, 21:16
      Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale u nas we Wrocławiu pogoda dzisiaj była
      wymarzona, wprost wiosenna. Przed południem bylismy na Grabiszynku
      (Wrocławianki wiedzą o czym piszęsmile ) i mój 4-latek sam zdjał czapkę, bo my
      było za ciepło (mimo ze czapka z tych cienkich) a za chwilę ja sama mu kazałam
      zdjąc kurtkę. Pod spodem miał cienki bawełniany golfik i bluze welurową i to
      było w sam raz. Zresztą i inne dzieci widziałam bez kurtek i czapek, nawet
      maluchy. A po południu, a raczej wieczorem, około 19.00 zaczął kropić deszcz
      ale nadal jest ciepło. I mimo tego kapiącego deszczu pojechaliśmy na cmentarz
      Osobowicki i było bardzo przyjemnie.
      No i jakoś z dojazdami problemów większych nie było...nie wiem co się stałosmile)
      • basdza Re: Na cmentarz w taką pogodę??? 01.11.03, 23:27
        Ale wam fajnie. Mysmy byli na cmenatarzu w wiosce pod Przemyslem. Cmenarz
        mieścił się na wielkiej górze, gdzie wiało niesamowicie. Wogóle na podkarpaciu
        miamo ciepła (14st) wiało bardzo. Ale wam faaajnie ,Anma zazdroszę TAKIEJ
        POGODY!!!!
        • anma Re: Na cmentarz w taką pogodę??? 02.11.03, 10:29
          A może u Was dzisiaj będzie ładniej? Bo u nas mimo ze nadal ciepło, to dziś
          jest szaro, wilgotno i od czasu do czasu siąpi deszczyk.Życze Wam dzisiaj
          udanej pogodysmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka