vmartex 24.04.09, 20:16 zastanawuam sie w czym dawac spac rocznego szkeaba? do tej pory spal w pajacu ale zastanawiam sie czy w czym wy kładziecie swoje pociech spac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunia71 Re: w czym do spania? 24.04.09, 20:29 w pajacu bez stopek do tego skarpetki, bo odkrywa sie w nocy, Odpowiedz Link Zgłoś
deleine Re: w czym do spania? 24.04.09, 20:31 body i pajac ze stópkami - wszelkie przykrycia są skopywane Odpowiedz Link Zgłoś
kangoashja Re: w czym do spania? 24.04.09, 20:56 Aktualnie same bodziaki z krótkim rękawem . Mam tak gorąco w domu nawet w nocy,że mały aż się poci w nocy i na rano oczywiście nie kołderka na nim a on na niej leży. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
night_irbis Re: w czym do spania? 24.04.09, 21:12 Body - z długim albo krótkim (w zależności od pogody, teraz akurat mam chlodno w mieszkaniu, bo wietrze cały czas) + śpiworek cieńszy albo grubszy (też w zależności od pogody). Ten najcieńszy jaki mam Mothercare to jest praktycznie z dwch cieńkich warstew bawełny bez żadnego podkładu - ale jak jest zapięty to jak najbardziej spełnia swoją funkcję termiczną jednocześnie nie przegrzewając. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_1982 Re: w czym do spania? 24.04.09, 21:25 Body z dlugim rekawem i spodenki od pizamki. Stopki Mlody lubi miec gole Przykryty jest cienkim kocykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: w czym do spania? 24.04.09, 21:27 Body i dół od piżamy(spodnie) + skarpetki. Całej piżamy jakoś nie lubią... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: w czym do spania? 24.04.09, 22:16 odkad skonczyla 4 tygodnie spi w pizamkach bez stop. Odpowiedz Link Zgłoś
olesa Re: w czym do spania? 24.04.09, 22:54 Moja córeczka odkąd skończyła pół roku śpi w śpiworku (lekki latem cieplejszy zimą). Do roku spała w pajacu, później już w piżamce. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: w czym do spania? 25.04.09, 09:55 moja ma co prawda 19m, ale nadal kłądę ją w pajacach i pakuję w śpiworek. od ok dwóch miesięcy zakładam jej body z krótkim rękawem pod spód bo w nocy w pokoju jest chłodno i zdarzało się, że miała zimny kark, plecy i klatkę piersiową. wszystko zależy od dziecka, ale póki mała śpi w pieluszce to pajac jest najwygodniejszy. no i ona śpi "bardzo aktwnie" więc kołderka lub kocyk nie zdjae egazminu. -- OLA 16.09.2007 ZDJĘCIA OLI Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-the-city Re: w czym do spania? 25.04.09, 10:01 Bodziak z długim rękawem i półspiochy, poniewaz w sypialni jest chlodniej na bodziaka w zimie zakładałam mu jeszcze bluzeczkę lub koszulkę. Latem śpi w bodziakach z krótkim rękawem lub rampersach. Odpowiedz Link Zgłoś
jagabaga92 Re: w czym do spania? 25.04.09, 12:00 Ja nie cierpiałam pajacyków - w razie "awarii" trzeba było wszystko przebierać. Na początku był kaftanik i śpiochy, potem kaftanik/body i półśpiochy, a jak z tego powyrastał, zaczeły się piżamki. Odpowiedz Link Zgłoś
monia19722 Re: w czym do spania? 25.04.09, 12:57 body z długim rękawem i śpiworek -nóżki koniecznie gołe ale to u nas rodzinne , nikt nie sypia w spodniach od pidżamy Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: w czym do spania? 25.04.09, 13:27 Ciągle pajace; na letnie, upalne noce kupiłam mu "body" z rękawkami i krótkimi nogawkami Odpowiedz Link Zgłoś
madziczek79 Re: w czym do spania? 25.04.09, 14:16 Górę od piżamy z długim rękawem i majtki albo pampers Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: w czym do spania? 25.04.09, 17:46 u nas pajace (ze stópkami) zimą zakładałam polarowe, teraz bawełniane synek śpi bez przykrycia, przez sen siada i raczkuje więc nawet nie próbuję go przykrywać Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigiiemilki Re: w czym do spania? 25.04.09, 20:46 piżama, staram się aby dół od niej był tak za kolana; bez skarpetek; Odpowiedz Link Zgłoś
gagata10 Re: w czym do spania? 25.04.09, 20:56 w nocy pajac za bardzo sie rozkopuje w dzień w złobku w pizamce w domu w body z krótkim Odpowiedz Link Zgłoś