pan_opticum 19.11.09, 13:21 A dla was, chwila muzyki. Smack My Bitch Up ------- www.eatmyshit.blox.pl Jak trwoga to do twaroga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolny-analityk Duńczycy są powaleni w swojej perwersji 19.11.09, 13:50 wystarczy zobaczyć kilka filmów Larsa von Triera Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Duńczycy są powaleni w swojej perwersji 19.11.09, 15:29 filmy larsa trzeba rozumiec a potem ogladac w kontekscie perwersji nie kazdemu to dane niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kuyaki Gra, w której można skatować kobietę - szokując... 19.11.09, 13:53 Wielka szkoda, ale gra dostępna tylko dla Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
t0 coś wam linki nie działają... 19.11.09, 14:31 Dear non-danish visitor, Due to an extremely high amount of traffic "Hit the Bitch" has been limited to only allow users from Denmark. However, domestic violence is a global problem, so please support the fight against it in your local country. Thanks for your interest. Kind regards Children exposed to Violence at Home Information in english about the organisation Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Przywal lokalnie! 19.11.09, 14:51 Jak rozumiem mam przywalić jakiejś Polce? Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Re: Gra, w której można skatować kobietę - szokuj 19.11.09, 15:28 Wielkie mi halo. W wielu grach można wycinać w pień tabuny cywili, rozjeżdżać ich samochodem a tutaj wielki szok bo można uderzyć kobietę. Nie podoba mi się to zakończenie "jesteś 100% idiotą". W realu to jak najbardziej ale to przecież gra. Jeśli ktoś zabija w grze to nie oznacza że automatycznie jest mordercą. Fakt że brutalna gra może wpływać na psychikę dziecka ale tutaj ewidentnie mamy grę skierowaną do dorosłego odbiorcy. przemoc w stosunku do kobiet wśród dzieci raczej nie istnieje. A jeśli ktoś jest dorosły i ma problemy z odróżnieniem świata wirtualnego od realnego to powinien się zgłosić do psychiatry, bo jest chory psychicznie bez względu na to czy grał czy gra w brutalne gry. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Gra, w której można skatować kobietę - szokuj 19.11.09, 15:33 Szokuje was to? a nie szokuja was gry w ktorych mozna zabijac ludzi? nie szokuja gry w ktorych mozna rozjezdzac pieszych na placki? nie szokuja gry w ktorych mozna okladac staruszkow ? to wszystko juz bylo w tej czy innej formie, przemoc z gier komputerowych atakuje nasze mozgi "prawie tak jak w filmach" nie wiem tylko czy akcja zakrojona zdaje sie na edukowanie przemocowcow nie jest czasem trafiona kula w plot, bo to tak jakby alkoholikowi dac gierke o chlaniu... swiat jest dziwny i ja juz wiem ze nie uda mi sie go zmienic, mozna tylko sprobowac olac takie chore akcje Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejk2 Gra, skatować kobietę - dobry LINK 19.11.09, 15:35 Coś nie działa, ale już znalazłem nowy link fajnegry.net/puarcade-15758.html Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Re: Gra, skatować kobietę - dobry LINK 19.11.09, 15:40 Coś kijowa ta gra. Mało ciosów i nie ma kombosów. Odpowiedz Link Zgłoś
maklakiewicz Re: Gra, skatować kobietę - dobry LINK 24.11.09, 20:29 patrząc po High Score'ach powinni zrobić kategorie wiekowe, bo rekord któryś z Was strasznie wyśrubował! dziewczyna ledwo sie trzyma na nogach, a punktów brakuje... ciężko pobić, któryś z was musiał naprawdę nieźle się wpienić! Kobieta w tej pseudo-reklamie słabo, wręcz nienaturalnie reaguje na uderzenia, nie chodzi o to, żebyście teraz konfrontowali to z rzeczywistością, ale... adv do poprawki Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Gra, w której można skatować kobietę - szokuj 24.11.09, 19:31 Szkoda mi się jej zrobiło. Nie nadaje sie na damską bokserkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Gra, w której można skatować kobietę - szokuj 25.11.09, 10:04 pan_opticum napisał: > A dla was, chwila muzyki. > > Smack My Bitch Up Jak już dajesz linka, to nie do wykastrowanej wersji teledysku ze srutuba, no litości... Pełna wersja u mnie w sigu... Odpowiedz Link Zgłoś