krejzimama 22.11.09, 17:23 Tak napisała mi taka jedna na innym forum. Ja chyba powinnam to zauważyć a nic o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamciulka-nikulka Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 17:32 Może jesteś rozmemłana i nie ogarniasz Odpowiedz Link Zgłoś
globe-trekker Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 17:34 osobiście nie czytałam postów ciebie popierających a wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 17:37 Wybitne jednostki zawsze sa atakowane przez tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 17:40 Jeśli nawet to nie zauważyłam ale nie czytam wszystkiego A jako jednostka wybitna to chyba się atakami tłumu nie przejmujesz Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 17:53 No co ty. Ale co nie znaczy ze nie zauważyłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
globe-trekker Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 17:45 krejzimama napisał: > Wybitne jednostki zawsze sa atakowane przez tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 17:53 wybitnie durne tez Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 18:06 To już wiesz czemu denerwujesz ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 18:11 a moze ty denerwujesz? nie mnie ktos wdeptal w glebe wybitna jednostko na czym polega twoja wybitnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 18:13 su by Szkoda czasu by ci tłumaczyć. Nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 18:45 a moze nie ma czego tlumaczyc co? "krejzolko" (od razu mi sie mariolka przypomina co tak zwiewala ze jej fotoradar zdjecie zrobil hehe ) www.youtube.com/watch?v=ape5KV7XdXQ&feature=player_embedded jak mariolka zostanie mama to bedzie krejzimama Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 19:33 Bawi cie takie kabaretowe disco polo? Kiepski masz gust. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 20:59 nie twoj interes co mnie bawi, TY kojarzysz mi sie z takim kabaretowym disco polo i kiepskim jak napisalas gustem kapiszi? Odpowiedz Link Zgłoś
globe-trekker Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 18:15 elza78 napisała: > a moze ty denerwujesz? nie mnie ktos wdeptal w glebe > wybitna jednostko > na czym polega twoja wybitnosc? > dobre też się chętnie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso A myślisz... 22.11.09, 19:05 ...że ten ktoś by to odnotował w pamięci? Manię wielkości też się leczy..na forum zwłaszcza..hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio odwalcie się od krejzi:D 22.11.09, 19:11 jak tylko ktoś idzie lekko pod prąd i ma inne zdanie niż ogół świętych forumowych krów, to od razu jest atakowany, żal. Co do linka Elzy78: mnie osobiście żenują takie wymysły jak te porąbane kabarety, wstawiając ten link nie dałaś o sobie wyśmienitego świadectwa, o nie Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: odwalcie się od krejzi:D 22.11.09, 20:17 A któreż to poglądy tworzą z niej krzewicielkę myśli, przed którymi warto klękać i bić pokłony? Które ujmują swoją mądrością i głębią? Czyzby te , w których prezentuje się jako fanatycznie, przez co cokolwiek śmiesznie, zdeklarowana antyklerykałka i antykatoliczka a za chwilę rozważa mozliwość ochrzczenia dziecka, bo boi sie opinii otoczenia?P No tak, tak pryncypialne jednostki rzeczywiście zasługują na uznanie..heheheh.. Nie przypominam sobie szczerze mówić innych wypowiedzi tej pani, no ale oczywiście nie sledzę jej poczynań forum az tak dokładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: odwalcie się od krejzi:D 22.11.09, 21:01 nastepna ciezko myslaca krejzimama - mariolka krejzolka , co nie oznacza ze namietnie ogladam ten kabaret, szczerze mowiac w ogole nie interesuje mnie tego typu sztuka a swiadectwo jakie sobie wystawilam w twoich oczach tym bardziej hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: odwalcie się od krejzi:D 22.11.09, 21:04 szczerze mowiac w ogole nie interesuj > e > mnie tego typu sztuka całe szczęście, aczkolwiek ja nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje a Ty tak Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: odwalcie się od krejzi:D 22.11.09, 21:51 widzialam kiedys na ktoryms z opolskich zdaje sie festiwali, utkwilo mi to krejzi w glowie takie, pretensjonalno szczeniackie Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: odwalcie się od krejzi:D 22.11.09, 21:06 Nie tylko tego sztuka, ale żadna sztuka cie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: odwalcie się od krejzi:D 22.11.09, 21:50 takie wybitne sztuki jak ty mnie nie interesuja hehehe w kazdym razie idz juz spac kochana Odpowiedz Link Zgłoś
e.mama.s Elza78 22.11.09, 21:16 Elza78, odnośnie nicków, wiesz twój nick kojarzy mi się z Elzą z afrykańskiego buszu. Moja papuga też tak miala na imię. Masz 31 lat? tyle co ja a piszesz jakbyś wpadła w kimakterium Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Elza78 22.11.09, 21:48 tak moj nick moze cie to zdziwi ale wlasnie od tej lwicy elzy z afrykanskiego buszu sie wywodzi moj tato zwykl mnie tak nazywac kiedy bylam mala i lubie ta "ksywe" co do podejrzenia wczesniejszej menopauzy to nie wiedzialam ze mozna ginekologiczno - endokrynologiczne diagnozy stawiac na podstawie postow na forum zbitke mam z tego watku zwyczajnie poluzujcie majtki dziewczeta bo moze cos was gniecie krejzolki Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 22:30 Och, cudownie, cudownie, poczekajcie, wezmę sobie coś do picia Kocham to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 22.11.09, 23:57 > Kocham to forum. Ja też..im dłużej tu jestem, tym bardziej lubię jego przewidywalność, schematyzm..to starość chyba Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 23.11.09, 09:35 Człowiek się po prostu przyzwyczaja, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 23.11.09, 11:44 Bosko po prostu- ostatnio nudą wiało Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 23.11.09, 12:14 Ze słonych przekąsek zajmujących ręce i zapychających gębę, to Cię mogę szprotką poczęstować Wędzoną A w ogóle to rezerwuję miejsce na widowi, w tym rzędzie co Morgen, coby szprotkami nie ciskać Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 23.11.09, 14:17 A kto ciebie na wpuści na widownie? Co najwyżej możesz do kuchni iść za pomywaczkę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: czy ktoś mnie tu wdpetał w glebe??? 23.11.09, 19:06 A to już wiem, czemu babki są na ciebie takie cięte Zdecydowanie bym została, gdyby wątek nie zdechł Odpowiedz Link Zgłoś