morgen_stern 01.02.10, 00:13 models.com/v-magazine/v-size-2.html Pewnie je tam mocno podretuszowali, ale chude retuszują takoż, więc czemu tych nie mieliby? Ta na drugim zdjęciu ma zajebiste szpile, jakieś takie bdsmowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wespuczi Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 00:19 jestem na tak uwazam ze nie ma brzydkich kobiet wczoraj akurat czytalam ze modelki plus-size tez sie fotoszopem traktuje, wygladza i zaokragla, dodaje kilka kilo Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia81 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 00:23 piękne powinno skończyć się z promowaniem anoreksji i bulimii Odpowiedz Link Zgłoś
lidia341 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 14:00 Ja też jestem za. Puszyste tez piękne Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 00:27 Niestety, wiem ze to niepoprawne politycznie, ale mi sie nie podobaja. Od razu dodam, ze chude tez mi sie nie podobaja. Moj typ jest gdzies pomiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 00:34 Mnie sie w ogole nie podobaja sesje wygladzone i wyfotoszopowane. Wszystko jedno, czy im zebra wycinaja, czy pompuja rubensowskie faldki - to widac. Kobieta nie moze byc prawdziwie atrakcyjna, jesli nie ma porow skory Odpowiedz Link Zgłoś
lipsmacker Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 00:39 Mnie sie podobaja ale nie sadze aby znalazly uznanie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:47 Mnie się NIE podobają, ale sądzę, że znajdą wiele uznania na tym forump Odpowiedz Link Zgłoś
bea116 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 00:58 nie podobają mi się kobiety z fałdami tłuszczu Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 01:05 automatyczne skojarzenia z Bridget Jones mam... natomiast in plus jest aspekt edukacyjny: niechby się grubsze panie napatrzyły na te modelki do woli i zapamiętały, jak się ubierać, żeby wyglądać naprawdę dobrze, ażeby opona nie wylewała się spod zbyt ciasnych jeansów i zbyt krótkiej ciasnawej koszulki obfitym strumieniem 20 cm w dół...<bleeh> Odpowiedz Link Zgłoś
a_gurk Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 01:20 Przynajmniej prezentują liczną rzeszę realnych kobiet w odróżnieniu od modelek-wieszaków. Najbardziej podobają mi się modelki na zdjęciu grupowym, gdyż są zgrabne, ładnie zbudowane i apetycznie (lecz nie za tłusto) zbudowane. Zresztą wszystkie modelki są ładne i mają piękne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
phoney Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 01:26 Pani w swetrze ma boską figurę. Żaden by nie odmówił Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 14:53 otóż mylisz się. Mój mąż na pewno by odmówił i znam mnóstwo facetów, którzy by odmówili. Za duże to są kobiety dla nich i już. Różne są gusta, są też tacy, którzy nie odmówiliby kobiecie o figurze typowej modelki - choć tutaj się gminnie uważa, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
konstancja29 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 20:14 Żebyś się nie zdziwiła... Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 23:23 pssssss, daruj sobie - no co jak co ale tego jestem pewna na 100% - nie chodzi o zdradę tylko o to, że na pewno nie będzie to grubas podobny do tych ze zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 07:38 Podobają się bo lubię kobiece kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:21 Aha, czyli ja z moim rozmiarem 36 nie jestem "kobieca"? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:28 Nie wiem, nie znam cię Te babki wglądają bardzo kobieco i tyle. I nie o fałdki mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:36 Nie musisz wiedzieć, jak wyglądam, o nazewnictwo mi chodzi. Kobiecość nie polega na rozmiarach biust-talia-biodra, chyba że się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:39 morgen, kobiecość to pojecie umowne, prawda? Czujesz się urażona? No trudno. Dla jednego mega kobieca będzie pani z dupą i cycem a dla drogiego wręcz na odwrót. Koniec i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:43 Nie, absolutnie nie czuję się urażona, moje poczucie kobiecości nie jest zagrożone tą dyskusją Nie lubię tylko szafowania schematami i stereotypami, a tu mamy kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:41 Owszem, polega w dużej mierze. Tzw. "kobieca figura" to PROPORCJE wymiarów biustu, talii i bioder. I żeby sylwetka była kobieca, te proporcje muszą być zachowane, choć może to być rozmiar tak 36 jak i 50. Ale na kobiecość, poza figurą, składa się milion rzeczy: ubiór, włosy, twarz, zachowanie, ruch... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:35 morgen_stern napisała: > Aha, czyli ja z moim rozmiarem 36 nie jestem "kobieca"? > Wybacz ale mozna miec 36 a wygladac jak chłopek roztropek ,zero kobiecosci,wdzieku ,powabu i sexsapilu. a wracajac do tematu One wygladaja pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:37 Można również mieć rozłożyste biodra, duży biust i nie mieć ani grama wdzięku. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:54 morgen_stern napisała: > Można również mieć rozłożyste biodra, duży biust i nie mieć ani grama wdzięku. > I > co z tego? > Jak kobieta jest kobieca to nie ma znaczenia czy nosi 36 czy 52 takie jest moje zdanie . A Ciebie to ruszyło ,jestem ciekwa dla czego ? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:05 Cytat> Jak kobieta jest kobieca to nie ma znaczenia czy nosi 36 czy 52 > takie jest moje zdanie . I nie można tak było od początku? Ruszyło? Ostatnio z kimś gadałam na ten temat i już. Nie, nie mam kompleksów ani poczucia deficytu własnej kobiecości, jeśli do tego pijesz Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:09 morgen_stern napisała: > Cytat> Jak kobieta jest kobieca to nie ma znaczenia czy nosi 36 czy 52 > > takie jest moje zdanie . > > I nie można tak było od początku? > Ruszyło? Ostatnio z kimś gadałam na ten temat i już. Nie, nie mam kompleksów an > i > poczucia deficytu własnej kobiecości, jeśli do tego pijesz > Zasanowilo mnie to poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 10:34 36, ale to zależy morgen ile masz wzrostu. a modelki bardzo mi się podobają. są kobiece. bardzo. co grubszym kobietom nie zdarza się za często niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 10:54 Rozmiar tak naprawdę mówi niewiele. Czasem kobieta 42 bedzie ładniej, proporcjonalniej wyglądac niz kobieta w rozmiarze 36, czy 38. Oceniac trzeba całokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
vibe-b Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 10:26 pkacom napisała: > Podobają się bo lubię kobiece kobiety no nie wiem czy BMI 30 jest takie kobiece.. nikomu otylosc nie sluzy, ale facetowi nadwaga mniej szkodzi niz kobiecie IMO. A w temacie: modelki nie podobaja sie. Odpowiedz Link Zgłoś
pati9.78 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:20 Są seksowne.Podobają mi się, choć oczywiście wyretuszowane. A zresztą to najprawdopodobniej chude modelki pogrubione fotoshopem. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:28 mnie sie podobaja w koncu normalne babki a nie wieszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:36 > w koncu normalne babki a nie wieszaki. Otyłość jest normalna?? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:52 a1ma napisała: > > w koncu normalne babki a nie wieszaki. > > Otyłość jest normalna?? > a dla czego miala by nie byc skoro sa zdrowe dobrze sie czuja ,a wychudzone to zdrowe? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 10:05 Absolutnie nie twierdzę, że wychudzone = zdrowe. Natomiast otyłość nie jest normalna i nie jest zdrowa, niezależnie od tego jak dziś czują się te panie. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 13:32 a1ma napisała: > > w koncu normalne babki a nie wieszaki. > > Otyłość jest normalna?? > to jest otylosc? ciekawe... widzialas kiedys otyla kobiete na oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 14:35 Tak na oko - te kobiety mają jakieś 165 cm wzrostu i ważą z 80 - 90 kg. I to nie jest otyłość Twoim zdaniem? Z tego, co mi wiadomo, to BMI powyżej 30 plasuje je właśnie w kategorii "otyłość". A że spłaszczono im komputerowo brzuchy (patrz np. zdjęcie nr 2 - mega-fałda na plecach i prawie płaski brzuch - cuda - otyłość punktowa ) i tyłki, to już inna inszość. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 18:19 te babki za zaokraglone, nie otyle zreszta znam szczuple kobiety, ktore maja faldy a znad paska brzuch sie wylewa. znam otyle kobiety i tym babkom akurat do otylych daleko zreszta zauwazylam,, ze na forach babka noszaca rozmiar 40-42 juz tych z nadwaga sie zalicza Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 19:03 Bo akurat tak się składa, że sporo kobiet rozmiarze 42 przy przeciętnym wzroście (160-165) ma nadwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 19:13 no cos takiego wyobraz sobie w takim razie, ze ja sama jakies 8-10 lat nosilam rozmiar 40-42 i nie mialam nadwagi jakim cudem? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 19:20 Dlatego napisałam "sporo", nie wszystkie. BMI to tylko cyferki i nie musi się sprawdzać w 100%, ale jednak w większości się sprawdza. Jeśli przekracza 25, to jest to moim zdaniem powód do zastanowienia się nad własną wagą i ewentualnymi konsekwencjami zdrowotnymi. > wyobraz sobie w takim razie, ze ja sama jakies 8-10 lat nosilam > rozmiar 40-42 i nie mialam nadwagi > jakim cudem? I tak mnie zastanawia - co dla Ciebie oznacza nadwaga? BMI właśnie, czy coś innego? Jeśli tak, to możesz napisać, ile ono wynosiło przy rozmiarze 42? Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 19:39 wazylam 60 kg przy wzroscie 164 cm nosilam rozmiar 40-42. na dodatek uprawialam walki wschodu, wiec mialam wysportowane cialo. no to chyba nie byla nadwaga pozniej moja waga spadla na leb, na szyje i w wieku 29 lat nisolam rozmiar 34 i wazylam jakies 50 kg. wygladalam tragicznie, sama skora i kosci. maz sie przerazil nie na zarty, gdy zobaczyl mnie po 6 msc po powrocie z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 20:05 No to raczej nie Ale chyba przyznasz, że jednak większość dziewczyn nosi 42 nie dlatego, że mięśnie, ale raczej dlatego, że tłuszcz Przy moim wzroście (176) 42 to już waga około 76 kg, czyli właśnie granica nadwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 20:28 sa tez szczuple dziewczyny, ktore nosza 36/38 a mimo to idealnej figury nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:41 A na czym polega ich "normalność"? Uciekając od jednego schematu tworzymy inny? Bo co, bo jest bliższy rzeczywistości?p No pewnie jest, tylko czy to akurat jest "normalne"? Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 13:37 kali_pso napisała: > > A na czym polega ich "normalność"? > Uciekając od jednego schematu tworzymy inny? > Bo co, bo jest bliższy rzeczywistości?p > No pewnie jest, tylko czy to akurat jest "normalne"? > nie sa wychudzone przede wszystkim. a ze zaokraglone, to co z tego? mnie sie zawsze wydawalo, ze moda jest nie tylko dla wieszakow zreszta na rynku jet teraz tyle roznych ciuchow, ze mozna zamaskowac niemal kazdy mankament figury Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:44 Modelki powinny być w różnych rozmiarach, bo przecież moda nie jest tylko dla szczupłych. Co do atrakcyjności modelek w rozmiarze "plus" - nie mój typ. Podobają mi się ich twarze i piękne, długie włosy. Figury za obfite, dla mnie nie są atrakcyjne i sama nie chciałbym tak wyglądać. Pomijając aspekt zdrowotny, tusza dodaje lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:49 > Pomijając aspekt zdrowotny, tusza dodaje lat. tylko do pewnego wieku: pozniej chroni Cie przed zmarszczkami Jestem duuuuuuuuuuuuuuuuzo grubsza niz te modelki ale one sa troche zbyt okragle. Modelki powinny byc gdzies pomiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 08:51 Panie na zdjęciu grupowym i pani w swetrze podobają mi się najbardziej. Nie podoba mi się drugie zdjęcie - zdjęcie, a nie sama kobieta. Pani ma źle dobrany kostium do figury który za mocno ją ściska, spłaszcza biust przez co sylwetka traci kobiece kształty i w ogóle źle wyglądają te niby sznureczki na tej figurze. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:01 Każda z nich to kawał baby. Generalnie mi się podobają ale nie chciałabym tak wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka.lodow.napatyku Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:07 Te modelki maja ladne buzie, ale sa za grube, albo nieodpowiednio ubrane, chociaz i tak przyjemniej patrzec niz na kosciotrupy Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:20 Nie mieszczą się w moim kanonie piękna. I tak, to straszne wiem, ale bardziej podobają mi się te w rozmiarze 36. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:26 kali_pso napisała: > > Nie mieszczą się w moim kanonie piękna. > I tak, to straszne wiem, ale bardziej podobają mi się te w rozmiarze 36. A co w tym strasznego? Kwestia gustu. Facet, który siedzi we mnie lubi laski krągłe, a twój wewnętrzny facet woli szczuplaczki Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 10:56 ja noszę 34, ale na modelkę jestem za gruba. o jakim 36 Ty mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 11:13 Pewnie o 36 przy wzroście 185, wtedy trudno być za grubym Odpowiedz Link Zgłoś
ally Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 11:25 nie uwierzę, że szkielety z wybiegów noszą 36. poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 11:31 Przecież rozmiar 36 to konkretne, ustalone wymiary (pomijając samowolkę sklepów odzieżowych), z tego, co pamiętam, to ok. 88cm w biodrach i ok. 60cm w pasie. I to by się zgadzało z wymiarami modelek. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 13:38 nosze 36/38, czesciej 36 i mam 92cm w biodrach i to juz jest kawal tylka ja tez sadze, ze chudziny na wybiegach nosza mniej niz 36, chyba ze ubranie ma wisiec Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 13:51 I > to by się zgadzało z wymiarami modelek. > No, nie bardzo. Te co wkleila Kropka nizej maja od 78 do 86 Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 14:17 Nie wiem, co wkleiła Kropka, ale uwierz, że 88 cm to dość standardowy obwód bioder modelki. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:20 Podobają mi się. Apetyczne są. Niektóre trochę za puszyste, ale ogóle wrażenie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia031 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:25 Zdjecie w swetrze najlepsze. A poza tym wspolczuje - nie dosc ze grube, to jeszcze bezbiustne, nogi krotkie, noe jednym slowem, tragedia. Lubie jak kobieta ma czym oddychac i na czym siedziec, ale otluszczeniu mowie nie,. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:28 No właśnie, dlaczego one przy tej wadze mają takie małe biusty? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:28 kicia031 napisała: > Zdjecie w swetrze najlepsze. > A poza tym wspolczuje - nie dosc ze grube, to jeszcze bezbiustne, nogi krotkie, > noe jednym slowem, tragedia. Lubie jak kobieta ma czym oddychac i na czym > siedziec, ale otluszczeniu mowie nie,. A mi sie wydaje ze tu nie o to chodzi ,bardziej o przelamnie barjer. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:27 Po mojemu to sprytny foto-shop. Do szczupłych modelek dodano obwisłe brzuchy. Nie widziałam jeszcze otyłej osoby z twarzą szczupłej. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma wcale 01.02.10, 09:34 > Pewnie je tam mocno podretuszowali Pewnie. Taki na przykład cellulit - nie wierzę, że go nie mają. Albo rozstępy. Albo wiszące brzuchy. I cała masa innych atrakcji. Nie podobają mi się ani trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: wcale 01.02.10, 09:47 Nie podobaja sie. Nie podoba mi sie nadwaga, ale w tych zdjeciach najbardziej razi mnie wygladzenie tych wszystkich fald, ktore przez to wygladaja bardzo nienaturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: wcale 01.02.10, 09:47 www.papilot.pl/article/6894/Najpopularniejsze-modelki-w-rozmiarze-XXL.html www.efakt.pl/Slynne-modelki-w-rozmiarze-XXL-Wideo,artykuly,50841,1.html a tu agaczerwinska.com/ bbw.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?534206 Poglądajcie sobie bo jest na kogo Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: wcale 01.02.10, 15:21 wiesz co, przykro mi ale ta Aga jest po prostu brzydka i ma wielce nieładne rozstępy na piersiach, które nie wiadomo dlaczego pokazuje światu. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: wcale 01.02.10, 09:47 > Taki na przykład cellulit - nie wierzę, że go nie mają. Albo rozstępy. Albo > wiszące brzuchy. I cała masa innych atrakcji. Nie twierdzę, że panie nie są poprawiane komputerowo. Ale cellulitu i rozstępów mieć nie muszą tylko dlatego, że są tłustawe. Zdarzyło mi się kiedyś wyglądać jak niektóre z tych pań. Cellulitu i rozstępów nie miałam, a starsza byłam od nich. Nie mam ich do dziś (46 lat). Takie geny. Moja córka jest szczuplutka i śladowy cellulit na tyłku juz posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: wcale 01.02.10, 13:46 ale one sa nienaturalnie gladkie taki tluszczyk naprawde jest trudno utrzymac w stanie sprezystosci i jedrnosci. Kiedy cialo jest mlode i skora jedrna to ten tluszcz inaczej sie rozklada i trzyma sie w "kupie" ale z czasem zaczyna obwisac, nie ma mocnych. Nikt mi nie wmowi, ze tak wygladaja faldy sadelka u przecietnej 30latki Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 09:55 Nie wszystkie zdjęcia mi się podobają, jedną to widziałabym na takich b&w fotach, takich szumiących dość mocno i może nawet z ziarnem. Generalnie za mocno widać obróbkę, Gokowe pulchne kobiety bardziej mi się widziały Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 10:09 www.plotek.pl/plotek/1,78649,7500650,Polki_to_najpiekniejsze_modelki_swiata.html Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 10:11 Biedulki, ktoś im ukradł cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 11:00 Pupy tez. Popatrzyłam na wymiary- toż one płaskie sa z kazdej strony. Zawodowe wieszaki. I nie wiem czy to takie zdrowe, Anja Rubik wygląda przerażająco. Buzia ładna, reszta ciała jak z obozu Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 11:09 I uda. I ramiona. Masz wrażenie, że popchniesz taką dziewczynkę a ona się połamie. Szczerze? Jak dla mnie to powinny być pod kroplówką w szpitalu, bo szkielet obciągnięty skórą wygląda w realu jeszcze bardziej odrażająco niż na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 10:29 Przegięcie w drugą stronę. Problem jest tego typu, że jako kontrę dla wychodzonych modelek pokazuje się otłuszczone określając ich tłuszczyk eufemistycznie kobiecymi kształtami. Tymczasem pośrodku są piękne, szczupłe kobiety graphicshunt.com/images/heidi_klum-5356.htm assets.nydailynews.com/img/2008/11/22/gal_sexy_karolina_kurkova.jpg www.farandulista.com/wp-content/uploads/2007/05/gisele_bundchen_farandulista.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 10:35 No wiesz, nie ma jak jeden sterotyp zastapic drugim..a te zalinkowane przez Ciebi rzeczywiscie wyglądają super- ani wychudzone na maksa ani otłuszczone. Marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 10:39 Bo Heidi Klum to modelka minionej ery Jak mi to niedawno uświadomiono na forum. Prawdziwa kobieta. To już nie wróci... Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 10:32 Jagaciak ma fantastyczną twarz..mogłabym bez końca na nią patrzeć i w nosie mam , że to pewnie po części obróbkap A mnie i tak cieszy, że lokuję się między jedną a drugą armią tych modelekp Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 11:32 O rety a ja myslalam, ze ta Rubik to zona Rubika. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 13:55 o ku...... toz one sa tragiczne... ja jestem szczupla, ale one to juz przy mnie anoreksja gdybym miala tak wygladac, maz sila by mnie chyba zwiazal i sila karmil Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Tu mamy normalne modelki... 01.02.10, 18:04 strasznie zabiedzone, zaglodzone pyszczki... strasznie smutne oczy maja ... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Jak wam się podobają TE modelki? 01.02.10, 10:51 Hm...sama nie jestem szczupła w pojęciu ematek ale te modelki przynajmniej nie wywołuja poczucia winy że człowiek je sniadanie, obiad i kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś