zebra12 11.04.10, 15:13 www.samosia.pl/pokaz/503487/niech_mi_ktos_do_cholery_uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figrut Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:20 Czytam dalej tamten wątek i włos się jeży na głowie. Dziewczyna ma jakiś nadprzyrodzony dar... Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:24 Nooo, najpierw się z niej śmiali, a teraz każdy chce kontaktu. Ciekawe, czy się jej sprawdzi z tym lipcem... Oby nie! Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:21 Mam nadzieję że to przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:23 a przepraszam, gdzie wyczytalas przepowiednie wczorajszej tragedii bo nie zauwazylam? Cos tam bredzila o wojnie Rosji z Japonia tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:27 Pisała o żałobie narodowej w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:27 Panna napisała, że w kwietniu będzie żałoba narodowa. Faktycznie, przepowiednia, że ho ho... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:28 ok, znalzalam o zalobie narodowej. Dziwne jednak to forum, jakies chaotyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:31 <Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! > Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:32 ezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA. W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY! Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 15:37 dziewczynie sie zdaje, że jest Alice ze Zmierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:20 Nie wiem czy zauważyłyście ten wpis od "jasnowidzki", że ta katastrofa to w wyniku spisku. Ja też mam takie dziwne wrażenie, że.. zauważcie, że nikt z PO tam nie leciał. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:24 > Nie wiem czy zauważyłyście ten wpis od "jasnowidzki", że ta > katastrofa to w wyniku spisku. Ja też mam takie dziwne wrażenie, > że.. zauważcie, że nikt z PO tam nie leciał. Nie wiem czy zauważyłaś, ale dalsze wpisy "gościa" również nie są z założonego konta, a właśnie jako "gość" + dodatkowo jest tam napisane, że tego nie wie, ale INTUICJA jej podpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:49 figrut napisała: > >Zdaję sobie sprawę, ze nie miała nicka, tylko jako gość. A co do intuicji - no czego jak czego, ale właśnie intuicji nie można tej dziewczynie odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:54 A co do > intuicji - no czego jak czego, ale właśnie intuicji nie można tej > dziewczynie odmówić. Nie intuicji a snów. Swoją drogą, to bardzo jej z tego powodu współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:57 Za dużo telewizji przed snem, ot co. Jakaś terapia, valerin mite i problem zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:40 figrut napisała: A co do > > intuicji - no czego jak czego, ale właśnie intuicji nie można tej > > dziewczynie odmówić. > Nie intuicji a snów. Ale prorocze sny biorą się z bogatej (?) intuicji. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:43 Tak proponuję ołtarzyk jej wystawić a jeszcze lepiej na trójnogu posadzić Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:49 czar_bajry napisała: > Tak proponuję ołtarzyk jej wystawić a jeszcze lepiej na trójnogu posadzić Eee, to na pewno nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 20:16 malo osob bylo z PO i malo z SLD, ale to raczej nie dziwne skoro Prezydent byl z innej partii? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 21:10 Mało z SLD??? Trzy bardzo ważne osoby (Szmajdziński, Jaruga-Nowacka i Szymanek-Deresz), absolutna czołówka partii. Plus Karpiniuk i Dolniak z PO i kilku wiceministrów. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:27 Nie rób z siebie idiotki, el_jot. Leciał Sebastian Karpiniuk, Arkadiusz Rybicki, i sporo osób nie całkiem pro-PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:30 no co ty opowiadasz? przedstawiciele PO również lecieli tym samolotem. A nawet jak by nie lecieli to bez przesady! Tego typu "wojny" pomiędzy partiami będą zawsze bo na tym polega demokracja! Im bardziej bronisz własnego zdania tym bardziej opozycja będzie się wściekać i psy na tobie wieszać. Ot cała ideologia. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 16:41 el_jot napisała: > Ja też mam takie dziwne wrażenie, > że.. zauważcie, że nikt z PO tam nie leciał. • Grzegorz Dolniak. Był wiceprzewodniczącym klubu parlamentarnego Platformy Obywatelskiej, kierował ostatnią kampanią partii do Parlamentu Europejskiego. • Sebastian Karpiniuk (ur. 1972), polityk Platformy Obywatelskiej, prawnik, sekretarz klubu parlementarnego PO, poseł z Kołobrzegu obecnej i poprzedniej kadencji, samorządowiec. • Arkadiusz Rybicki. Od 1996 r. działał w SKL, a od 2001 związał się z PO. Od 2007 r. był posłem na Sejm. • Krystyna Bochenek była senatorem z listy PO od trzech kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 16:47 No ok, znaczna większość była z PIS albo pro pis. Nie napisałam, że to był spisek, ale że mam takie wrażenie - czyli wydaje mi się, a moze mi się wydawać, prawda? Odnośnie zamachu na WTC też są różne, niby nieprawdopodne wersje. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 17:45 el_jot weź zmień dilera albo przynajmniej bierz mniejsze działki Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 17:48 czar_bajry napisała: > el_jot weź zmień dilera albo przynajmniej bierz mniejsze działki Nigdy niczego nie brałam ani nie biorę ani już chyba nie będę, wiek nie tena trzeźwa też jestem Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Zlituję się i Ci wyjaśnię 11.04.10, 19:25 Zlituję się i Ci wyjaśnię: to była delegacja z udziałem głowy państwa. Skup się teraz: z głową państwa lecieli urzędnicy Kancelarii Prezydenta, w tym szef BBN (sprawdź w google co to) oraz osoby ze względów proceduralnych niezbędne np. szef protokołu dyplomatycznego z MSZ. Towarzyszyli głowie państwa i naczelnemu zwierzchnikowi sił zbrojnych dowódcy poszczególnych rodzajów wojsk. Grupa parlamentarzystów była niewielka, ponieważ większy wyjazd z marszałkiem Komorowskim był planowany na czerwiec. A teraz uwaga: otoczenie prezydenta z dość oczywistych powodów składało się z osób należących do PiS lub sympatyzujących z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Zlituję się i Ci wyjaśnię 11.04.10, 20:14 Ojej, dziękuję ci, naprawdę nie wiem co bym bez ciebie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Niech zgadnę 11.04.10, 20:43 Niech zgadnę: nie pisałabyś głupot udając, że myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zlituję się i Ci wyjaśnię 11.04.10, 21:12 Sama na to nie wpadłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Zlituję się i Ci wyjaśnię 11.04.10, 21:16 > Zlituję się i Ci wyjaśnię: to była delegacja z udziałem głowy > państwa. Skup się teraz: z głową państwa lecieli urzędnicy > Kancelarii Prezydenta, w tym szef BBN (sprawdź w google co to) oraz > osoby ze względów proceduralnych niezbędne np. szef protokołu > dyplomatycznego z MSZ. Towarzyszyli głowie państwa i naczelnemu > zwierzchnikowi sił zbrojnych dowódcy poszczególnych rodzajów wojsk. > Grupa parlamentarzystów była niewielka, ponieważ większy wyjazd z > marszałkiem Komorowskim był planowany na czerwiec. > A teraz uwaga: otoczenie prezydenta z dość oczywistych powodów > składało się z osób należących do PiS lub sympatyzujących z PiS. Niech fakty nie staja na drodze takiej pieknej teorii spiskowej! Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Zlituję się i Ci wyjaśnię 11.04.10, 21:46 Czuję, po prostu czuję, że dostałam nagłej, ciężkiej alergii na bezdenną, bezrefleksyjną, bezczelną głupotę prezentowaną otwarcie i bez cienia poczucia obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Zlituję się i Ci wyjaśnię 12.04.10, 00:25 Triss, a powiedz mi, bo sie pewnie orientujesz: po co tam w ogole taka zbieranina? Rozumiem tych prezydenckich, poslow itp - ot reprezentacja panstwa na uroczystosci. Rodziny katynskie - wiadomo. Ale po co tam wszyscy dowodcy sil zbrojnych? RPO? A przede wszystkim - prezes NBP??? Zawsze takie dziwne wycieczki lataja na takie okazje? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Zlituję się i Ci wyjaśnię 12.04.10, 00:33 Obchody okrągłej rocznicy miały być z pompą, więc pojechali wszyscy na stanowiskach (nawet prezes PKOl, ktory - jak się okazało - w Katyniu stracił wuja). Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak PrezesSkrzypek leciał ponieważ 13.04.10, 17:26 NBP wypuścił z okazji 70lecia zbrodni w Katyniu serię monet, którymi prezes miał uhonorować część uczestników uroczystości. Wojskowi lecieli dlatego zapewne, że 1940 roku zginęło mnóstwo oficerów. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: PrezesSkrzypek leciał ponieważ 14.04.10, 00:05 Aha - dzieki. Szczegolnie obecnosc prezesa wydawala mi sie od czapy, to ja w pewnym stopniu wyjasnia (bo czemu w ogole taka wycieczka, to juz inny temat zupelnie). Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 21:12 > No ok, znaczna większość była z PIS albo pro pis. Niesamowite. A z jakiej partii był prezydent? Wysil intelekt. I w ogóle co ty sugerujesz? Że PO wybiło konkurencję? Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 21:16 Niesamowite. A z jakiej partii był prezydent? Wysil intelekt. Daruj sobie. I w ogóle co ty sugerujesz? Że PO wybiło konkurencję? Obrzydliwe. Rozumiem, że chciałbyś, aby wszyscy byli szlachetni, czyści i uczciwi, ale tak niestety nie jest, szczególnie w polityce. Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem - nie napisałam , że coś sugeruję, napisałam, podkreśliłam, że wydaje mi się, że mam takie wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 21:20 > Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem - nie napisałam , że coś > sugeruję, napisałam, podkreśliłam, że wydaje mi się, że mam takie > wrażenie. Na jedno wychodzi. Naprawdę choćby przemknęło ci przez mózg "wrażenie", że to PO stoi za tą katastrofą??? Chore. Całowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 11.04.10, 23:33 że wydaje mi się, że mam takie > wrażenie. Wydaje Ci się że masz takie wrażenie? Wrażenie się ma albo nie Ale rozumiem Twoją teorie w końcu PO leciała tym samolotem 2 dni wcześniej a podczas długiej podróży zawsze mogli coś zmajstrować Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: El-jot, sprawdź a potem pisz 12.04.10, 00:27 > I w ogóle co ty sugerujesz? Że PO wybiło konkurencję? Obrzydliwe. > > Rozumiem, że chciałbyś, aby wszyscy byli szlachetni, czyści i > uczciwi, ale tak niestety nie jest, szczególnie w polityce. Wiadro. Zimna woda. Glowa. Natychmiast. I zablokuj sobie Salon24. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Czyżby? 12.04.10, 08:08 wiadomosci.wp.pl/kat,1023301,title,Ewentualnosc-zamachu-brana-pod-uwage,wid,12162787,wiadomosc_prasa.html Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Czyżby? 12.04.10, 08:10 Darujcie sobie tłumaczenia co do "Naszego DZiennika", bo wiem co to za gazeta. Chcę pokazać, że różne wątki bierze się pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Czyżby? 12.04.10, 08:14 I komentarz pod notatką: Wypowiedź Ryszarda Drozdowicza z Laboratorium Aerodynamicznego Politechniki Szczecińskiej (ZUT) Jako pilot oceniam, że sugerowany w mediach błąd pilota jest mało prawdopodobny. Na podejściu do lądowania nie wykonuje się żadnych manewrów typu silne przechylenie lub nagłe zmiany prędkości. A takie silne przechylenie zauważyli świadkowie. Pilot wykonał dodatkowe kręgi nadlotniskowe, aby upewnić się co do warunków lądowania i na tej podstawie podjął uzasadnioną decyzję o lądowaniu. Nieprawdopodobne też jest, aby doświadczony pilot wraz z drugim pilotem pomylili się co do wzrokowej oceny wysokości, nawet w przypadku awarii przyrządów, która jest również nieprawdopodobna. Należy tutaj zauważyć, że mgła jest na ogół z prześwitami i przy dziennym świetle nie stanowi istotnej przeszkody do wzrokowej oceny warunków lądowania. Okoliczności wskazują jednak na poważną awarię lub celowe zablokowanie układu sterowania. Taką blokadę można celowo zamontować tak, aby uruchomiła się przy wypuszczeniu podwozia lub klap bezpośrednio na prostej przed lądowaniem. Przy blokadzie klap lub lotek na prostej katastrofa była nieunikniona, gdyż pilot nawet zwiększając nagle ciąg, nie był w stanie wyprowadzić mocno przechylonej ciężkiej maszyny, mając wysokość rzędu 50-100 m i prędkość rzędu 260 km/h. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Czyżby? 12.04.10, 11:13 Zamach rozumiem mialo wykonac PO? Nadal zalecam zimna wode. Zamiast. W tego typu sledztwie bada sie wszystkie warianty, taka jest procedura. Ekspert wypowiadal sie, zanim opisano, ze przechyl spowodowalo zahaczenie o wysoki maszt radiowy, jeszcze przed drzewami. Ale znow, brzydkie fakty nalezy zignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Czyżby? 13.04.10, 23:58 Nieprawdopodobne > też > jest, aby doświadczony pilot wraz z drugim pilotem pomylili się co do > wzrokowej oceny wysokości Mgła była i żadnych prześwitów w niej nie było. Nigdy się z takim zjawiskiem nie spotkałaś że nic nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Czyżby? 12.04.10, 09:43 Na wstępie artykułu jest uwaga, że takie po prostu są procedury. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:48 2km.viphost.pl/blog/?cat=1 Tu jest wyjaśnienie dziewczyny, że ktoś się pod nią już dalej podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:54 ona ma dopiero 16 lat a pisze językiem dorosłej, dojrzałej, mocno oczytanej osoby... Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:02 corkaswejmamy napisała: > ona ma dopiero 16 lat a pisze językiem dorosłej, dojrzałej, mocno oczytanej > osoby... Na przykład: Rosja będzie pod bombardowaniem ze strony Japonii, ale to za dwa lata i to chyba oni rozpoczną wojnę miedzy sobą. Nie wiem jak to sie skonczy dla Polski, wiem tylko ze bedziemy mieli wybor czy być za Rosja czy zjednoczyc sie przeciw niej. Odpowiedz Link Zgłoś
corkaswejmamy Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:33 czytałam jej najnowszą wypowiedź, tą gdzie pize o tym, iż ktoś się za nią podszywa. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:41 Leciał leciał a Twoja teoria spisku upada Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:46 czar_bajry napisała: > Leciał leciał a Twoja teoria spisku upada Moja teoria spisku? No i doooobrze, nie chciałabym się dowiedzieć,że tak podli mogliby być nasi politycy. Oby nie Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 23:23 Ja mam wrażenie, że zasadniczo PO i ś.p. Prezydent nie za bardzo za sobą przepadali - niespecjalnie więc mnie dziwi, że ludzi z PO (tudzież innych partii) było zdecydowanie mniej niż z PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 23:27 Jaja sobie robisz, prawda? Po pierwsze, niezupełnie nikt, był poseł z PO. Większość PO była z premierem kilka dni wcześniej. A leciała większość PIS-u, bo są z otoczenia prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 13.04.10, 16:01 el_jot napisała: Nie wiem czy zauważyłyście ten wpis od "jasnowidzki", że ta katastrofa to w wyniku spisku. Ja też mam takie dziwne wrażenie, że.. zauważcie, że nikt z PO tam nie leciał. Zauważam, że leciało kilka osób wywodzących się z PO. Poza tym, żeby rzucać takie oskarżenia, trzeba mieć jakieś dowody, a nie bazować na własnym widizimisie Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitos Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 14.04.10, 09:12 > Nie wiem czy zauważyłyście ten wpis od "jasnowidzki", że ta > katastrofa to w wyniku spisku. Ja też mam takie dziwne wrażenie, > że.. zauważcie, że nikt z PO tam nie leciał. A Karpiniuk i Dolniak to pewnie z kosmosu? Odpowiedz Link Zgłoś
ula243 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 14.04.10, 11:55 el_jot napisała: > Nie wiem czy zauważyłyście ten wpis od "jasnowidzki", że ta > katastrofa to w wyniku spisku. Ja też mam takie dziwne wrażenie, > że.. zauważcie, że nikt z PO tam nie leciał. jakto nie-lecieli,lecieli.. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba1234 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 14.04.10, 13:18 > że.. zauważcie, że nikt z PO tam nie leciał. Jak to nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 16:53 ktos sobie jaja robi i tyle. przeczytalam kilka stron, gdzie dziewczyna belkocze o wojnie miedzy Rosja i Japonia. tymczasem nie ma tam nic na temat wczorajszego wydarzenia a ni naszej zaloby narodowej. bujda na resorach i tyle. cos tam jeszcze pisala o smierci jakiegos muzyka polskiego pochodzenia, ktory ma umrzec za 2 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 17:28 Bełkot. Albo za mało prozaku. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 19:19 przeczytałam, powiem, że dość dziwne to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Zebraaa, no weź przestań 11.04.10, 19:52 chyba w to nie wierzysz na serio? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 20:00 A wiesz, że daty można dowolnie zmieniać jeśli masz uprawnienia admina? Pamiętasz WTC? Zaraz po naroiło się podobnych wątków w necie + jakieś filmiki z UFO przy wieżowcach, albo czaszką z rogami z dymu... Ps. BTW: Japonia nie ma czym bombardować. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle76 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 21:50 czytałam to juz wczoraj na kafeterii, pozmieniane daty i tyle, nie dałam sie nabrac ani chwilkę Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 21:50 Dziewczyny, zlitujcie się.. a myślałam, że to forum ma jednak nieco wyższy poziom od Kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 21:59 Obstawiam: brak jodu, wóda, chów wsobny. Takie osoby potem widzą twarz Jezusa na brudnej szybie. Odpowiedz Link Zgłoś
pyska_1983 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 22:03 Ktoś moim zdaniem chce zarobić na blogu. Póki co tak myślę, najwyżej w lipcu zmienię zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-diablica Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 22:16 www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2094 Odpowiedz Link Zgłoś
anina-1 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 22:21 Ktoś kto to pisze dobrze wie co robi i już zaczął zarabiać. To wpis z dzisiejszego jej blogu: "Dzień dobry z rana, dzisiaj otrzymałam sms’a od twórcy bloga o dużym zużyciu transferu. Na początku nic mi to nie mówiło, dopiero po kilkuminutowym tłumaczeniu zrozumiałam że moje konto na viphost ma pewne ograniczenia. Jest dopiero 11 kwietnia tak więc do końca miesiąca pozostało 19 dni. Transfer jest już na poziomie około 75% zużycia. Dlatego będę musiała wykupić dodatkowy. Nie chciałabym, aby w pierwszym miesiącu istnienia tego bloga był zaraz niedostępny. Stąd na blogu pojawiły się reklamy. Nie chcę ciągle dokładać do tego blogu, zarazem chciałabym jakoś udokumentować swoje doświadczenia. Oglądalność bloga przerosła moje najśmielsze oczekiwania." Odpowiedz Link Zgłoś
joooooooana Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 22:26 Od siebie mogę dodac, że od 2 miesięcy przed oczami mialam sylwetkę P. Gosiewskiego. W myslach trkatowalam go jako nieżyjącego, nie mogłam go postrzegamć w inny sposób, niż jako kogoś kto nie żyje. Śmierć nie jest dziełem przypadku. Nic nie dzieje sie po nic. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 22:28 > Od siebie mogę dodac, że od 2 miesięcy przed oczami mialam sylwetkę > P. Gosiewskiego. W myslach trkatowalam go jako nieżyjącego, nie > mogłam go postrzegamć w inny sposób, niż jako kogoś kto nie żyje. Możesz jaśniej, bo chyba nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 22:34 > Śmierć nie jest dziełem przypadku. Nic nie dzieje sie po nic. wprost przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 08:44 joooooooana napisała: > Od siebie mogę dodac, że od 2 miesięcy przed oczami mialam sylwetkę > P. Gosiewskiego. W myslach trkatowalam go jako nieżyjącego, nie > mogłam go postrzegamć w inny sposób, niż jako kogoś kto nie żyje. > Śmierć nie jest dziełem przypadku. Nic nie dzieje sie po nic. ______________ W przypadku p.Gosiewskiego jest to zupelny przypadek. Media rosyjskie podaja, ze zastapil on w ostatniej chwili Jaroslawa Kaczynskiego, bo J.Kaczynski zostal z powodu choroby matki. Mieli leciec razem obaj bracia: "Кстати, именно из-за матери Ярослав в последний момент отказался лететь в Катынь, и вместо него отправили его однопартиийца Пшемыслава Госевского. Тот, как сообщают польские СМИ, был очень счастлив, что освободилось место…" kp.ru/online/news/648787 Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 08:46 wlasciwy link: kp.ru/daily/24471/630490/ Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 10:22 Cytatjoooooooana napisała: > Od siebie mogę dodac, że od 2 miesięcy przed oczami mialam sylwetkę > P. Gosiewskiego. W myslach trkatowalam go jako nieżyjącego, nie > mogłam go postrzegamć w inny sposób, niż jako kogoś kto nie żyje. > Śmierć nie jest dziełem przypadku. Nic nie dzieje sie po nic. Od siebie mogę dodać, iż od wczoraj mam przed oczami sylwetki różnych oszołomów i jasnowidzów od siedmiu boleści. W myślach traktuję ich jak osoby o ograniczonych możliwościach racjonalnego pojmowania świata, nie mogłam postrzegać ich w inny sposób. Ludzka głupota nie jest dziełem przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 11.04.10, 23:26 Ja bym się nie rozpędzała z tymi nadprzyrodzonymi darami i tak dalej. W zeszłym roku była żałoba narodowa w kwietniu (pożar w Kamieniu Pomorskim), 5 lat temu też w kwietniu (śmierć papieża), więc kwiecień ogólnie się może z żałobami narodowymi kojarzyć. Zwłaszcza zaufanie mi spada, kiedy na stronie 5 stwierdza, że to od dawna planowany spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 00:23 > Zwłaszcza zaufanie mi spada, kiedy na stronie 5 stwierdza, że to od > dawna planowany spisek. Przeczytaj więc na blogu, że wypowiedź dziewczyny dotyczy tych postów ze stycznia. Przytacza linka do wypowiedzi kogoś, kto się pod nią podszywa (to o spisku i o jakimś muzyku) i zaznacza, że od tego linku który podała nie pisała już tam, że ktoś się pod nią podszywa. Trudno mimo wszystko byłoby trafić na żałobę w kwietniu mimo śmierci papieża i pożaru, które nie następowały cyklicznie, a z różnicą w latach. Ludzie mają różne dary. Mogłabym pisać o swoich przeczuciach, ale moje dotyczą tylko mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Chodzi Wam o moje zdanie? Hmmm... 12.04.10, 05:53 Sama nie wiem co o tym mysleć. Jedni piszą, że daty były zmanipulowane, inni, ze zapisali to sobie w styczniu do ulubionych, by sprawdzić, czy się spełni. Wtedy nie byłoby mowy o manipulacji. Dziwne, że więcej sie kobieta nie odezwała/nie odzywa. Nie wiem, co mysleć. dlatego rzuciłam linka na forum i z uwagą czytam Wasze wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ledydi5 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 08:30 wiecie co, to jest okropne jesteśmy świeżo, co po tragedii- jest żałoba, a już zaczynają się przepychanki i nagle jest mnóstwo jasnowidzów którzy mieli sen, wybaczcie ale podobno jesteśmy religijni- każdy na swój sposób i ciągle wierzymy w różne zabobony. wkurzają mnie takie posty, bo zamiast oddać się refleksji to ludzie próbują zarobić na śmierci innych- słyszałyście o fałszywej księdze kondolencyjnej? 30 zł płaci sie za wpis a księgi nie będzie, masakra Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 12:09 > wiecie co, to jest okropne jesteśmy świeżo, co po tragedii- jest żałoba, a już > zaczynają się przepychanki i nagle jest mnóstwo jasnowidzów którzy mieli sen, > wybaczcie ale podobno jesteśmy religijni- każdy na swój sposób i ciągle wierzym > y > w różne zabobony. Zginęły osoby w większości znane, a to niesie ze sobą pewność, że będą różne spekulacje na ten temat - takie są konsekwencje w przypadku osób medialnych, a już na pewno głowy państwa. Co do zabobonów, to proroctwa nie są czerwoną wstążeczką czy czarnym kotem. W P.Ś. królowa Saby nie była napiętnowana, choć choć miała prorocze sny. P.Ś. dość jasno coś takiego określa "niektórzy z was otrzymają dar, ale za darmo go dostali i za darmo mają się nim dzielić" - mniej więcej takie znaczenie. Jeśli bardzo Ci zależy, mogę odszukać i przepisać fragment dokładnie, ale Ty jeśli jesteś wierząca, też powinnaś mieć P.Ś. i wiedzieć co w nim jest napisane. Daty owszem, można zmienić, ale tam są też opinie z tymi datami ze stycznia. Opinie naprawdę różne i cała masa, a dalej (ciężko się już dokopać w kilku tysiącach wpisów) są też wklejone screeny z oryginału (fragment wklejony tu na forum, pierwotnie admini wycięli). Na drugiej stronie te słowa są ujęte w cytat. Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 12:37 Jeżeli jesteś wierząca, to też powinnaś wiedziec, że Bóg powiedział: "Jam jest Ten, który niweczy znaki wróżów i wykazuje głupotę wieszczów". Więc możesz spac spokojnie. Dla mnie to znak, ze |Polakom mozna wmówić co się chce i jak sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
an20 Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 11:58 przeczytalam to co napisala ta dziewczyna i jestem zszokowana... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_pawelka Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 12:44 Wątpliwości: www.kowbojki.pl/pokaz/przeczytajcie-42878#odp_449461 Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 16:18 Nie poruszyło mną to i w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejplanety Re: Dziewczyna przepowiedziała żałobę... 12.04.10, 17:38 skoro tak dużo jasnowidzów i teorii spiskowych to ja wam powiem, że mnie odwiedzili kosmici i powiedzieli mi, że to oni maczali macki w tej katastrofie Odpowiedz Link Zgłoś
fjefjurka71 Re: Blog tej laski przestał działać 13.04.10, 15:13 Przeciążone serwery,czy skasowali? Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: Blog tej laski przestał działać 13.04.10, 15:51 jak otwieram ten link pierwszy od zebry to mi sie otwiera stron glowna,,,,czy ktos dobry link a moze skopiowal tresc? chcialabym przeczytac wpis dziewczyny z grudnia Odpowiedz Link Zgłoś
fjefjurka71 Re: Blog tej laski przestał działać 13.04.10, 16:02 Tych początkowych jej wpisów już tam nie ma,pokasowali chyba administratorzy strony...gdzieś widziałam wpis,że ktoś sobie dodał już na początku tą stronę do ulubionych żeby sprawdzić,czy faktycznie w lipcu się sprawdzi to,o czym dziewczyna pisze. A to jest link do jej bloga,już działa,więc chyba serwery były po prostu przeciążone: 2km.myartsonline.com/blog/ Odpowiedz Link Zgłoś
migotka_bober Re: Blog tej laski przestał działać 13.04.10, 17:03 dzieki,chetnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: Blog tej laski przestał działać 13.04.10, 18:04 Dalej nie działa ten jej blog, ciekawe kto w tym maczał palce hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fjefjurka71 Re: Blog tej laski przestał działać 13.04.10, 23:31 To może być wina przeciążenia serwerów,ale możliwe,że został wykasowany,żeby nie żerować na tragedii.Tak czy inaczej,jeśli ktoś lubi tego typu rzeczy,to jeszcze jeden link mi podesłano: www.nautilus.org.pl/?p=artykul&id=2094 Pozdrawiam serdecznie,dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
anina-1 oto wyjaśnienie oszustwa 14.04.10, 23:49 www.kyo.pl/czyzby-oszustwo-portalu-samosia-pl-ws-tragedii-w-smolensku Odpowiedz Link Zgłoś