hexella Re: Mycie kopytek :) 03.08.10, 22:44 tylko jak mi spadną i upaprają się o brudną podłogę. Chociaz jak się kłak nie doczepi, to można zdmuchnąć paprocha i jeść dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Mycie kopytek :) 03.08.10, 23:36 kopytka jak spadną na podłogę to wyrzucam. W normalnych warunkach wyłącznie gotuję oraz ewentualnie przysmażam. Odpowiedz Link Zgłoś
anomalia.kanalia Re: Mycie kopytek :) 03.08.10, 23:43 Ech. Wydaje się wam, że takie dowcipne jesteście. A ja się pytam o mycie kopytek, a nie smażenie czy gotowanie. Trzymajcie się tematu, jeśli łaska. Odpowiedz Link Zgłoś
narsen Re: Mycie kopytek :) 03.08.10, 23:58 A gdzie jest odpowiedź: "Jak się ubrudzą" ? Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle Re: Mycie kopytek :) 04.08.10, 07:27 faktycznie, pytanie jednoznacznie kojarzy się z kluchami. Poza tym konia ani kozy w domu nie trzymam, a stajni tez nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Mycie kopytek :) 04.08.10, 11:28 Kopytek nie zwykłam myć ,ale myłam raz pierogi z kapustą i grzybami, bo nieopatrznie polałam je śmietaną i posypałam cukrem.... Niestety w ankiecie nie ma takiej odpowiedzi. Pozdrawiam.kopytko Odpowiedz Link Zgłoś