niebieskipunkt 04.08.10, 00:02 Zastanawiam się kim jest obrończyni krzyża Joanna? i ta druga małolata krzykaczka? znane są ich ,,dzieje,, z przed krzyża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narsen Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 00:12 Ta siwowłosa Pani w warkoczu (bądź kitce), która zawsze patrzy w ziemię a nie w oczy rozmówcy? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 00:26 Tak obie poznały się na Sobieskiego w Warszawie ( mieści się tam szpital dla nerwowo i psychicznie chorych) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 00:45 nie "szpital dla nerwowo i psychicznie chorych" tylko Instytut Psychiatrii i Neurologii, z b. porządnymi oddziałami klinicznymi. A takie szurnięte panie to się mogły co najwyżej w Drewnicy k.Ząbek poznać albo w Nowowiejskim - o, to jest warszawski "szpital dla nerwowo i psychicznie chorych" w postaci tradycyjnej (choć oficjalna nazwa też inna...). Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 01:02 ok nie czepiam się szczegółów Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 12:09 Ty, ale jest coś na rzeczy. Obejrzałam sobie wczoraj w nocy transmisję w TVP Info i rzeczywiście wygląda tak, jakby "lżejsze przypadki" z jakiegoś DPSu wypuścili... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 17:46 No jak ich zobaczyłam to tylko takie skojarzenia miałam Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 00:53 Ta? static3.blip.pl/user_generated/update_pictures/1212462.jpg Joanna D'rak Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 01:03 Jak się ma parcie na szkło to nie liczą się metody Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 06:29 Wczoraj wyglądała, jakby coś brała, kiedy powtarzała w kółko "nie oddamy krzyża". Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 07:39 Zróbcie zrzutkę na detektywów, potem podajcie dane do publicznej wiadomości, skoro tak was ciekawość korci. Może przy okazji sprawdzicie kim była słynna babcia-fanka Palikota, która Kaczyńskiego chciała pałować?? Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:24 iuscogens napisał: > Zróbcie zrzutkę na detektywów, potem podajcie dane do publicznej wiadomości, Tym powinny zająć się odpowiednie służby i ukarać grzywną za naruszanie porządku publicznego. Rozpoznałam tego wysokiego młodzieńca z kręconymi włosami. On grał również główną rolę w gniocie czystej wody p. Pospieszalskiego pt. ,,Nienawistni 2010". Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:31 a tan młodzieniec całkiem fajny by był,gdyby nie był takim zaślepionym fanatykiem i oszołomem Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:34 salinas napisała: > iuscogens napisał: > > > Zróbcie zrzutkę na detektywów, potem podajcie dane do publicznej wiadomoś > ci, > > > Tym powinny zająć się odpowiednie służby i ukarać grzywną za naruszanie porządk > u > publicznego. > jak wynika z lektury forum grzywna dla niektórych to za mało, trzeba pałować, wojsko wpuścić. > Rozpoznałam tego wysokiego młodzieńca z kręconymi włosami. On grał również > główną rolę w gniocie czystej wody p. Pospieszalskiego pt. ,,Nienawistni 2010". ma widać spójne poglądy. > Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:47 > jak wynika z lektury forum grzywna dla niektórych to za mało, trzeba pałować, > wojsko wpuścić. E tam .... zaraz wojsko , tak ,,na oko" grzywna 500 zł wystarczyłaby na ostudzenie zapału. Ale <panie dzieju> toż mamy demokrację ......... sceny w sądzie przy ogłoszeniu wyników wyborów wprawiły mnie w zdumienie. Co za czasy ..... sąd zamiast ukarać i wyprowadzić z sali awanturników sam ją opuszcza, he he . Ten krzyczący emeryt w rozchełstanej koszuli gdyby dostał z 500 zeta grzywny szybciutko wróciłby do szeregu. Sąd, do tego najwyższy to nie podwórko zapyziałej kamienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:53 salinas napisała: > > jak wynika z lektury forum grzywna dla niektórych to za mało, trzeba pało > wać, > > wojsko wpuścić. > > > E tam .... zaraz wojsko , tak ,,na oko" grzywna 500 zł wystarczyłaby na > ostudzenie zapału. no wg mnie też, ale tutaj na forum przeczytałam, że wojsko trzeba wysłać i panie pałować chciały. > > Ale <panie dzieju> toż mamy demokrację ......... sceny w sądzie przy og > łoszeniu > wyników wyborów wprawiły mnie w zdumienie. Co za czasy ..... sąd zamiast ukarać > i wyprowadzić z sali awanturników sam ją opuszcza, he he . Ten krzyczący emery > t > w rozchełstanej koszuli gdyby dostał z 500 zeta grzywny szybciutko wróciłby do > szeregu. Sąd, do tego najwyższy to nie podwórko zapyziałej kamienicy. niech obejrzą Annę Marię Wesołowską Odpowiedz Link Zgłoś
sarah_black38 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 09:04 > niech obejrzą Annę Marię Wesołowską A co to jest? Tak się składa,że jakiś czas temu byłam świadkiem na sprawie spadkowej. Tam p.sędzia nie pozwoliła na wykłócanie się o majątek na sali sądowej .Kłócącą się stronę szybko zgasiła wnioskiem o ukaranie grzywną i wyprowadzeniem z sali ....... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:35 Nie gorączkuj się tak, o tamtej babci to nawet nie słyszałam, a ta jest gwiazdą!! Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:51 morgen_stern napisała: > Nie gorączkuj się tak, o tamtej babci to nawet nie słyszałam, a ta jest > gwiazdą!! a zastanawiałaś się czemu?? media zadbały o to, żeby oszołomów tylko z jednej strony pokazywać. ta babcia też zasługuje, żeby być gwiazdą Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:57 Taaak, powieszenie się na krzyżu to zaiste nie było żadne wydarzenie medialne, no w ogóle się przecież nie chciała pokazywać, tylko te niedobre media ja tak uparcie wciąż pokazują Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 09:30 morgen_stern napisała: > Taaak, powieszenie się na krzyżu to zaiste nie było żadne wydarzenie > medialne, no w ogóle się przecież nie chciała pokazywać, tylko te > niedobre media ja tak uparcie wciąż pokazują > morgen naprawdę nie rozumiesz, czy tylko udajesz?? Myślałam, że jesteś bardziej kumata. babcia ktora chce pałować (publicznie) lidera opozycji nie jest wydarzeniem?? Jakby chciała Donalda albo Bronka to by szybciutko to newsem tygodnia było. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 09:36 Nie jestem ani trochę kumata, przecież ogólnie wiadomo, że prawidłowy ogląd sytuacji macie tylko ty i elza Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 10:04 morgen_stern napisała: > Nie jestem ani trochę kumata, przecież ogólnie wiadomo, że prawidłowy > ogląd sytuacji macie tylko ty i elza > nie martw się, taka samokrytyka tez jest objawem kumatości Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 11:48 Rozważ znaczenie słowa "ironia". Odpowiedz Link Zgłoś
specjalniedla130xe Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 10:12 Ach te krowy Kalego. Miałam odpowiać twoim argumentem z młoteczkiem, ale jeszcze raz się powstrzymam. Moja droga, a ty skąd wiesz o lubelskiej babci jak nie z mediów? Może rzuć okiem na ten filmik Widzisz jakieś różnice? To może jednak babcia była obecna w mediach i nikt tego nie krył? Rozumiem też, że newsem nie tygodnia a miesiąca jest jeden z polityków opozycji nawołujący do morderstwa politycznegowyborcza.pl/1,76842,8201783,To_tylko_zwieranie_szeregow.html?as=2&startsz=x...Nie wątpie, że zaraz oświecisz mnie jak mam to rozumieć. Bo przecież ja taka nie kumata.... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_seller Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 12:23 iuscogens napisał: > babcia ktora chce pałować (publicznie) lidera opozycji nie jest wydarzeniem?? > Jakby chciała Donalda albo Bronka to by szybciutko to newsem tygodnia było. Nie widac madrych rozwiazan. Zarowno po stronie PO jak i PIS-u, jazgot i glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
changeone Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 09:24 "a zastanawiałaś się czemu?? media zadbały o to, żeby oszołomów tylko z jednej strony pokazywać." Nie no tak, bo druga strona takiego oszołoma to siedzenie w foteliku, wokół słodkie wnuczęta zajadające pierniczki przed chwilą wyjęte z pieca i zrobione przez babcię-oszołomkę W domciu babunia jest OAZĄ SPOKOJU! Tjjjjjja.... To są ludzie opętani nienawiścią, nienawidzący i walczący, tyle tylko, że obiekty im się zmieniają. To są ludzie bez rodziny (nie tyle nie mający ile nie utrzymujacy kontaktów), bez władzy i bez zazwyczaj funduszy. Mają żal do wszystkich wokół, że nic nie mogą to sobie choć tyle "powojenkują"! I wkładają w to całą swoją energię życiową! Nie chciałabym takowej "babuni" czy "dziadunia" spotkać w ciemnej ulicy I Ty zapewne też nie! Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronka Change wyjęłaś mi to z klawiatury 04.08.10, 09:36 własnie,babcie oszołomki nie mają rodziny.Tzn mają ale rodzina jest wyklęta bo syn nie chodzi 6 razy dziennie do kościoła,synowa be bo ma tylko dwoje dzieci a i na papę rydza nie dają. Takie babcie plują jadem na wszystkich i w swoim otoczeniu mają tylko inne fanatyczki.One są same!!! Szczególnie ich działalośc widać w kolejce lub u lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
changeone Re: Change wyjęłaś mi to z klawiatury 04.08.10, 09:47 No ejszcze czasem w programie typu "Uwaga" "Prosto z Polski" "Reporterzy" p.t. "Jak to syn wypędził babcię" "Jak to córka zapomniała o biednej schorowanej matce" czy "Jak to stary schorowany dziadek został zapomniany przez najbliższą rodzinę". Dla mnie bardzo życiowe jest "Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz". Jeśli takowa babunia/dziadunio całe życie żyją nienawiścią, plują jadem na wszystkich wokół to i najbliższa rodzina czasem nie jest w stanie tego wytrzymać. Rozsiewasz wokół miłość, jesteś otoczony miłoscią. Rozsiewasz nienawiść, masz wszędzie wokół nienawiść. I to są włąśnie tacy ludzie, nienawidzący i złożeczący! Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Change wyjęłaś mi to z klawiatury 13.08.10, 17:36 Też sobie pomyślałam, że te panie pod krzyżem to albo straszne teściowe albo sfrustrowane stare panny. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Change wyjęłaś mi to z klawiatury 13.08.10, 17:46 To są kobiety, które mają/miały mocno nieudanie życie pod każdym względem. Nie widzę opcji, żeby dobrze dopchnięta, ustawiona i zadowolona z pracy babka stała pod krzyżem. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 09:44 iuscogens proszę Cię odpuść sobie, jeśli utożsamiasz się z obrońcami krzyża to każda dyskusja z Tobą traci sens. Za każdym razem wyjeżdżasz z Palikotem lub jego fanami czekam tylko no na stwierdzenie... bo Wy murzynów nie lubicie... Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 10:03 czar_bajry napisała: > iuscogens proszę Cię odpuść sobie, jeśli utożsamiasz się z obrońcami krzyża to > każda dyskusja z Tobą traci sens. sorry, nie będziesz mi mówić kiedy mam się wypowiadać a kiedy nie równie dobrze mogę Ci napisać, żebyś się nie odzywała tylko swoich kotów pilnowała, bo a nuż jakiś znowu się połamie i z 10 pietra wyleci. jakbyś czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała jakie jest moje zdanie na temat obrońców krzyża. jak masz problemy z wyszukiwaniem informacji to napiszę Ci wyraźnie, ze mam bardzo krytyczny stosunek do nich. Mam nadzieję, ze zrozumienie tego dośc prostego komunikatu nie jest zbyt skomplikowane. > Za każdym razem wyjeżdżasz z Palikotem lub jego fanami czekam tylko no na > stwierdzenie... bo Wy murzynów nie lubicie... nie wiem co Ci Murzyni przeszkadzają, ja mam do nich stosunek obojętny. Za to widzę, ze burzenie jednego ugruntowanego światopoglądu i pokazywanie niekonsekwencji w działaniach partii rządzącej i ich zwolenników Cie przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 17:58 iuscogens napisał: równie dobrze mogę Ci napisać, żebyś się nie odzywała tylko swoich kotów > pilnowała, bo a nuż jakiś znowu się połamie i z 10 pietra wyleci. argumentów zabrakło? Przecież tekst powyżej jest typowym stwierdzeniem na temat "murzynów" jakbyś czytała ze zrozumieniem to byś wiedziała jakie jest moje zdanie na temat > obrońców krzyża. jak masz problemy z wyszukiwaniem informacji to napiszę Ci > wyraźnie, ze mam bardzo krytyczny stosunek do nich. Widocznie mam kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. nie wiem co Ci Murzyni przeszkadzają, ja mam do nich stosunek obojętny. To była przenośnia i myślałam że ją zrozumiesz a dokładniej odniesienie do starego jak świat kawału, widocznie go nie znasz. > Za to widzę, ze burzenie jednego ugruntowanego światopoglądu i pokazywanie > niekonsekwencji w działaniach partii rządzącej i ich zwolenników Cie przerasta. Mnie przerasta? To raczej zwolennicy partii opozycyjnej nie umieją się pogodzić z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:29 vivibon napisała: > Ta? > rel="nofollow">static3.blip.pl/user_generated/update_pictures/1212462.jpg > Joanna D'rak Fajne zdjęcie. A jakie miłosierdzie i umiłowanie bliźniego bije jej z wyrazu twarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 09:52 vivibon napisała: > Ta? > static3.blip.pl/user_generated/update_pictures/1212462.jpg > Joanna D'rak O SHEISSE...! Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 08:37 Joanna to jest ta siwa z długimi włosami? Wygląda na osobę psychicznie chorą. Odpowiedz Link Zgłoś
ihanelma Powiedzcie pls o sso chozzi dokładnie? 04.08.10, 11:33 Nie oglądałam wczoraj żadnych wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 09:57 ale wy sie onanizujecie ta zadyma pod palacem co Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 16:10 nie - smieszy, taki targ z przekupami, jedne gdacza pod krzyzem reszta gdacze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 12:29 My to tylko zadyma. a PiS i reszta ich "wiernych" krzyczacych pod palacem "jaroslaw jaroslaw" onanizuje sie katastrofa, krzyzem, teoria spiskowa dot. katastrofy,wyborow. Ja jednak wole onanizowac sie zadyma i miec jedna dewiacje niz kilka wykrzykujac w ramach orgazmu jaroslaw jaroslaw. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 10:14 No cóż, kiedyś ludziska mogli się wyżyć na wojnach krzyżowych, zarżnąć paru innowierców, spalić na rynku czarownicę. A dziś? Pozostają nudne i nieefektowne zajęcia typu dobroczynność; naród oczekuje od wiary troszkę adrenaliny. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 11:26 Święta Joanna od Krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
annvangier Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 11:34 mam jakies dziwne przeczucie ze gdyby tak media tych ludzi nie filmowały, to by sie te tlumek wykruszył, tylko Matka Joanna od Krzyza by została - Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 11:48 Wczoraj szłam po zakupy i spotkałam moją sąsiadkę z dwoją dzieci na spacerze (jedno lat 4 drugie 2 tygodnie) do tej pory nie wychodziła z 2 sama pytam więc gdzie ma męża lub babcię... Powiedziała, że babcia pojechał bronic krzyża a mąż jest w pracy został wezwany z urlopu ( służby mundurowe i wysłany pod Pałac).. Zastawiałyśmy się kogo w tv zobaczymy babcię czy mężusia Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 13:01 Ta młoda już wylądowała na demotach Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 13:07 Abstrahując od tematu to ta fotka jest świetna.Autor dokładnie uchwycił poprzez wyraz twarzy tej kobiety ducha wczorajszych wydarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 13:10 "This summer... angrier than ever... she's back!" Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 13:10 Piękne! Na pewno pójdę do kina Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 13:14 zdjęcie jest cuuudne, jak ta panna ma na imię? bo Joanna to ta siwa? Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 15:18 dziewczę za chwilę zaliczy karierę obwoźną po Naszych Dziennikach, Pospieszalskich i plebaniach nie daj Bóg jakiś uszczerbek fizyczny ją spotka w tym świętym dla Polaków miejscu i męczennictwo gotowe a zdjęcie bym na World Press Photo proponowała Odpowiedz Link Zgłoś
reszka2 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 17:26 "Owocem zaś Ducha (świętego) jest : miłość, radość, pokój, cierpliwość, uprzejmość, dobroć, wierność, łagodność, opanowanie". Sądząc po visusie, to obrończyni nie pod wpływem Ducha świętego była. Jeżeli jakiś Spritus u niej działał, to raczej spiritus vini. Odpowiedz Link Zgłoś
loganmylove Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 04.08.10, 22:37 Tak naprawdę to biedna chora dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Czyżby o tę Joannę chodziło? 04.08.10, 19:34 demotywatory.pl/1959328/Zadamy-godnego-miejsca-dla-krzyza jesli dobrze kojarzę to ta pani pod krzyżem od dawna urzęduje.. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Czyżby o tę Joannę chodziło? 04.08.10, 20:10 wydaje mi sie ze to dziennikarka z jakiejs prawicowej gazety, ale w cholere nie pamietam nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Mariusz Bulski 04.08.10, 21:14 Przed chwilą ta reżimowa, tuskowa tv rozszyfrowała kim jest ów młodzieniec o kręconych włosach : aleseriale.pl/gid,7046,img,242006,fototemat.html?ticaid=6aa55 Aktor seriali na światowym poziomie - ,,M jak miłość" czy ,,Plebania" Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Mariusz Bulski 13.08.10, 12:54 Do tej pory o tym aktorze nikt nie słyszał i marne miał szanse aby kojarzono go np. jak Konrada a tak proszę już ludzie poznali jego nazwisko i "dorobek" zawodowy Teraz już tylko krok od zdobycia głównej roli Jak mawiała sławna aktorka: nie ważne jak mówią, ważne ze mówią i nazwiska nie przekręcają Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Niech Ją ktoś stamtąd zabierze... 13.08.10, 12:25 "Podczas spotkania Joanna Burzyńska, która 3 sierpnia chciała przywiązać się do krzyża i uniemożliwić w ten sposób jego przeniesienie podkreślała, że "nie jest spełniona wola narodu". Komentowała także oświadczenie Prezydium Konferencji Episkopatu Polski, ogłoszone przez abpa Kazimierza Nycza, który wezwał do umożliwienia przeniesienia krzyża do kościoła św. Anny. - Jeden ksiądz arcybiskup nie stanowi całego Kościoła - mówiła." A jedna p.Joanna nie stanowi woli całego narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 12:36 W ostatnim Dużym Formacie są wypowiedzi dziewczyny ze zdjęcia, innych "obrońców" także. Niezły tekst jeszcze go nie ma na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 12:44 Będzie o tym, żeby zlikwidować pałac prezydencki i postawić pięć pomników? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 12:46 Nie spodziewaj się konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 12:53 Ale zestawik w DF jest niezły - pan, któremu przyjechac kazały głosy, pan który kilkakrotnie siedział za maltretowanie żony, no i słynna juz młoda, co to nic nie chce o sobie powiedzieć, oprócz tego, że skończyła zawodówkę, ale nie powie jaką. A pani joanna w Polityce powiedziała, że nie poda z czego sie obecnie utrzymuje. Kurde, ja bym nie podała tylko jakby d.ą zarabiała, ale jej o to nie podejrzewamy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 14:05 chloe30 napisała: > Ale zestawik w DF jest niezły - pan, któremu przyjechac kazały > głosy, pan który kilkakrotnie siedział za maltretowanie żony, no i > słynna juz młoda, co to nic nie chce o sobie powiedzieć, oprócz > tego, że skończyła zawodówkę, ale nie powie jaką. WO gdzies w komentarzach na swoim blogu wspomina, ze widzial ten tekst w surowej wersji i generalnie redakcja wywalila potem wszystko, "co czynilo z nich zbyt duzych swirow", jakos tak to ujal. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 14:08 Hm... zbyt dużych mówisz.... Walka z narkotykami jest nieskuteczna jak widać, ci ludzie biorą naprawdę mocny towar. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 12:53 W ostatniej Polityce jest sylwetka pani Joanny Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 13:56 Joanna Burzyńska, 52 lata. Z zawodu monter mechanizmów precyzyjnych i zegarowych, z zamiłowania poetka. Walczy o krzyż, bo – jak mówi – to walka o prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Bezrobotną starą panną z problemami psychicznymi 13.08.10, 14:03 Bezrobotną starą panną z problemami psychicznymi. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: Bezrobotną starą panną z problemami psychiczn 13.08.10, 14:59 z tekstu w Polityce wynika, ze wychowanką domu dziecka z jakąś postkomunistyczną traumą Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Kim jest obroniczyni Joanna? 13.08.10, 16:09 niebieskipunkt napisała: > Zastanawiam się kim jest obrończyni krzyża Joanna? i ta druga małolata krzykaczka? Kimkolwiek by nie były powinny siedzieć w wariatkowie. Odizolowane. Odpowiedz Link Zgłoś