Dodaj do ulubionych

Bluzki w spodnie

14.10.10, 22:03
Nosicie tak?
store-uk.hugoboss.com/Womenswear/Blouses-Tops/11100,en_GB,sc.html
Nie mogę się do czegoś takiego przekonać. Wszystko zawsze mam na wierzch. Babka w sklepie przekonywala by wlożyć w spodnie, a ja spowrotem na wierzch wywalalam. Jeszcze niektóre spodnice przejdą - spodnie nigdy.
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: Bluzki w spodnie 14.10.10, 22:07
      nigdy nie wkladalam bluzki w spodnie.
      czulabym sie po prostu idiotycznie.
      • najma78 Re: Bluzki w spodnie 14.10.10, 22:15
        Tak w spodnie i spodnice, styl elegancki, na specjalne okazje i do pracy.
    • kamelia04.08.2007 przyzwyczaisz sie, moda wraca 14.10.10, 22:16
      bardzo mi sie podoba, wprawdzie wg. dzisiejszych kryteriow jest to de mode, bo przeciez nadal rzadza spodnie z niskim stanem albo biodrowki, ale kto powiedzial, ze tak zawsze bedzie.

Kojarze te mode na bluzki w spodniach z jeszcze lat 90-tych, potem bluzki sie pojawily takie, ze nie trzeba icvh bylo wtykac w spodnie, a potem powrocily biodrowki.

Zeby dobrze wygladac w spodniach z bluzka w srodku, to treba miec figure, a na pewno nie mozna miec brzuszyska.

Te niektore modelki wygladaja, jakby bioder nie mialy, taka budowa chlopieca, jak puszka koka koli, zamiast wciecie w talii i zarysowane biodra jak butekla koka koli.
      • nowi-jka Re: przyzwyczaisz sie, moda wraca 15.10.10, 09:12
        przeciez teraz jest moda nawet na podwyzszony stan a nie na biodrówki tzn moze nastolatki to ciagle w biodrówkach ale eleganckie to one nigdy nei były
    • lola211 Re: Bluzki w spodnie 14.10.10, 22:27
      Nosze, to bardzo fajnie sie prezentuje.Takze ze spodniami o dosc niskim stanie, wówczas super sprawdza sie koszula w formie body.Nic nie wylazi, jest przy ciele.
      Kocham zwlaszcza czarne koszulowe bluzki z jakims niebanalnym akcentem- marszczone rekawy czy fantazyjne zapiecia, blisko ciala, zapiete po szyje ale jednoczesnie bardzo kobiece i seksowne.
      • rosapulchra-0 Re: Bluzki w spodnie 14.10.10, 22:34
        też noszę i nie uważam tego za jakiś zły zwyczaj
        • lola211 Re: Bluzki w spodnie 14.10.10, 22:56
          smile no, ja uwazam za wrecz swietny sposob na podkreslenie sylwetki.I nieprawda, ze jest to niemodne.
    • czar_bajry Re: Bluzki w spodnie 14.10.10, 22:46
      Zależy do czego ale czasami noszę, mam kilka koszul-body i te z automatu są do środkasmile
    • madzioreck Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 00:57
      Podoba mi się, ale po pierwsze - przy ładnie zaznaczonej talii, a po drugie przy spodniach z talią w talii, przy biodrówkach albo takich spodniach jak na fotkach każda talia jest po prostu zamaskowana...
      • myelegans Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 01:19
        Trzeba miec figure modelki w rozmiarze 0-2 zeby przeszlo seksownie przy takich biodrowkowych spodniach
        • sueellen Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 01:29
          Nawet figura modelki nie pomoże jesli się tak ubierze:

store-uk.hugoboss.com/Soft-tunic-in-fine-cotton/4021415918670,en_GB,pd.html?start=65&cgid=11100
          store-uk.hugoboss.com/Feminine-silk-satin-blouse-with-cowl-neckline/hbeu50189127,en_GB,pd.html?dwvar_hbeu50189127_color=533_Light-Pastel-Purple&start=20&cgid=11100
          • thaures Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 07:45
            Nieraz próbuję-ale mi wyłazi, niesymetrycznie oczywiście.
            • sueellen Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 12:21
              No wlasnie, to drugi problem. Musialabym chyba kupic dopasowane body aby się dobrze czuć, luźniejsza koszulowa zawsze się skreca, nie leży tak ladnie jak na zdjęciach
          • hawela Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 19:52
            te dwie faktycznie się oszpeciły ubierając się w ten sposób
          • zoe7 Re: Bluzki w spodnie 17.10.10, 09:22
            Na tych zdjęciach faktycznie fuuj, na tych z pierwszego posta też... hmmm... to chyba kwestia figury. Ja, jak bywam szczupła, to wyglądam w takim zestawie super smile
        • madzioreck Re: Bluzki w spodnie 16.10.10, 01:58
          Też chyba nie, bo taki ubiór po prostu optycznie zrównuje talię z biodrami... pół biedy, jeśli bluzka przylega w talii, a jak luźna, to już w ogóle uncertain
      • lola211 Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 08:15
        Sa tak skrojone bluzki, ze talie bardzo podkreslaja i takie sa najlepsze.
    • anorektycznazdzira no cóż 15.10.10, 09:16
      rzeby ten numer zrobic, trzeba mieć brzuch i talię bez zarzutu. I nie być po zbyt obfitym obiedzie tongue_out
      • anorektycznazdzira sorry za byka n/y 15.10.10, 09:16

• kaamilka Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 09:26
      noszę, lubię, własnie koszule zapięte pod samą szyję - robi wieksze wrażenie niż dekolt do pasa
    • tully.makker Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 10:59
      raj pospiesznie sie przebierajac po robocie by cios zalatwic zalozylam wlasnie nizsze dzinsy do bluski koszulowej - IMHO wygladalm tragicznie, ale feedback otoczenia byl bardzo pozywywny. Bluzka wpussczona jest OK przy wyzszej talii, za ktora ja z kolei nie przepadam - przy moich syperdlugich nogach i krotkim stanie mam wtedy wrazenie, ze spodnie zachodza mina biust ;-P
      • lola211 Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 11:39
        To wszysko zalezy od sylwetki i kroju koszuli.
    • adsa_21 Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 12:11
      bardzo mi sie podoba.
      Ale taki styl zarezerwowany jest tylko dla szczuplych i o waskiej talii.
    • paulka25 Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 13:23
      Bardzo mi się to podoba ale nie noszę. A to dlatego, że mam długie nogi i krótszy tułów. Zdecydowanie lepiej wyglądam w koszulach wypuszczonych na spodnie.
    • marta_st1 Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 13:45
      bardzo mi się podoba, ale takich spodni z długim stanem to raczej do swojej figury bym nie kupiła. Noszę spodnie (nie biodrówki) i do tego koszula włożona w spodnie i jakiś fajny pasek.

Podoba mi się tak jak na tej modelce:
      allegro.pl/06d418-trendy-modne-spodnie-wysoki-stan-44-46-i1275408860.html
      • madzioreck Re: Bluzki w spodnie 16.10.10, 02:00
        O, właśnie coś takiego, dziewczyna wygląda super smile
      • myelegans Re: Bluzki w spodnie 16.10.10, 02:53
        ekhm, modelka rozmiar 30-32.
      • sueellen Re: Bluzki w spodnie 18.10.10, 17:34
        O! Mam takią spodnicę. Tylko bez guzików i do takiej noszę.
    • daga_j Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 14:02
      Mnie się tak podoba, żeby tylko pasek w spodniach był.
    • green_hill Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 19:42
      Jakbym miala taka figure, jak Lily Rush z "Dowodow zbrodni", to bym nosila smile Szczupla jestem, ale mam wystajacy brzuch, wiec wszelkie bluzki nosze na wierzch.
    • vibe-b Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 20:15
      Bluzka w spodnie wyglada bardzo kobieco pod warunkiem ze jest odpowiednio skrojona oraz znajduje sie na wspanialej, kobiecej figurze. Na tych babochlopach jak pokazane modelki wygladaja brzydko.
    • kali_pso Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 20:21

Ja noszę.
      Jestem bardzo szczupła, do tego eleganckie spodnie i super seksownie-kobiecy strój się z tego robismile
    • ihanelma Re: Bluzki w spodnie 15.10.10, 21:42
      Mam nie chwaląc się talię, to czasem noszę. Szczególnie do spodni ze szczególnie ładnym paskiem, tych z wyższym stanem.
    • kol.3 Re: Bluzki w spodnie 17.10.10, 08:57
      Do tego trzeba mieć bardzo dobrą figurę, bo ten sposób noszenia bluzek eksponuje wszystkie ewentualne wady sylwetki, brak talii, brzuszek.
      • lilly811 Re: Bluzki w spodnie 18.10.10, 20:29
        Ja tak noszę właśnie od porodu, bo wciąż jeszcze mam malutki brzuszek i wg mnie właśnie jak włożę koszulę w spodnie to mniej widać wystający brzuch- ale fakt na swoją figurę specjalnie narzekać nie mogę wink noszę spódniczki z wysokim stanem które właśnie mi " sciskaj ą" brzuch i wtedy też bluzka do środka. Bardzo fajnie to wygląda.
        • sueellen Re: Bluzki w spodnie 18.10.10, 21:12
          to prawda - też tak noszę spódnice i brzuch jest płaski jak deska, ale w spodniach już mi nie pasuje...
          • asiara74 Re: Bluzki w spodnie 18.10.10, 22:13
            Ja noszę i lubię, również do spódnic z wysokim stanem(sztuk 1)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka