Dodaj do ulubionych

Depresja listopadowa

18.11.10, 16:54
Jak sobie radzicie ?
Pogoda okropna, roboty co nie miara i do tego pogodowa migrena. Wszystko mnie jakby przerasta a wszystko przez tą pogodę i zupełny brak zoragizacji/:
Obserwuj wątek
    • echtom Re: Depresja listopadowa 18.11.10, 17:04
      Włączyłam tryb na przetrwanie.
      • sycylia_beauty Re: Depresja listopadowa 18.11.10, 17:14
        przyjemności zamiast obowiązków, na tyle na ile się da smile
        • koleandra Re: Depresja listopadowa 18.11.10, 17:21
          Dokładnie, nie żałuj sobie przyjemności.
          Niedługo będą święta, świąteczny nastrój i będzie miło i przyjemnie.
          Mam tylko nadzieję, że nie napada śniegu po pachy.
    • ahnesa.m Re: Depresja listopadowa 18.11.10, 18:12

kurs tańca + codziennie ćwiczenie kroków
      i takie różne tego typu: lepszysmak.wordpress.com/2010/10/10/pieczone-jablka/
      • ewelsia Re: Depresja listopadowa 18.11.10, 20:02
        Właśnie, aby do Świąt, potem dzień się wydłuża i już z górki!
        Czas szybko leci. Zgadzam się - nie żałować sobie przyjemności , włączyć tryb zimowy i pójdzie jakoś.
    • drinkit Re: Depresja listopadowa 18.11.10, 20:12
      ja mam sajgon w pracy, nie mam czasu na depresję.
    • deodyma Re: Depresja listopadowa 18.11.10, 20:58
      listopad jak to listopad.
      szary, smutny, ponury.
      dzis przez calutki dzien bylo u nas ciemno, deszczowo, ponuro i do tego w godz popoludniowych zaczelo robic sie mglisto.
      wczoraj calutki dzien lalo i siedzielismy w chalupie.
      ja tam nie odczuwam zadnej deprechy, nie jestem przygnebiona, nic mi nie dolega.
      • bi_scotti Re: Depresja listopadowa 19.11.10, 02:17
        A ja lubie listopad. No moze z wyjatkiem wstawania po ciemku wink Ale te deszcze, liscie na ziemi, mgly, wiatry mi robia - taki fajny, wampirzy nastroj ... A samobojstw jest np. wiecej w marcu i kwietniu niz w listopadzie wiec i depresja teraz nie az tak popularna. Gorzej z migrenami choc i te ja osobiscie miewam czesciej w upalne, wilgotne lato niz teraz. Wiec niech sobie wieje, leje i zrzuca liscie we mgle - jest cool smile
        • izak31 Re: Depresja listopadowa 19.11.10, 03:50
          Na migrene tryptan, a na depresje idz raz na tydzien na 5 min do solarium. W takiej dawce to sie nie opalisz, raka nie dostaniesz a swiatło poprawi Ci nastroj. Dobry tez jest magnez z wit b6 i duuuużo przyjemnosci smile
        • ewelsia Re: Depresja listopadowa 19.11.10, 09:05
          A wiesz, ze jest coś w tym, co piszesz...ten nastrój faktycznie, jest ciekawy, ostatnio byliśmy na spacerze na starym cmentarzu, już takim zapomnianym trochę, była mgła, szarość, nagie drzewa...nastrój jak z jakiejś powieści smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka