06.12.10, 13:50
Mam do Was pytanie...
Chciałabym wysłać paczkę, konkretnie do Anglii.
I nie wiem co mogę wysłać a co nie czy np. Wino przejdzie?
Jakie są koszty? I jak długo idą paczki Pocztą Polską?
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mruwa9 wino??? 06.12.10, 14:08
      moze sie stluc, za wysylke zaplacisz majatek (wino ciezkie), wielokrotnosc wartosci samej zawartosci. Z Poczta Polska mam zle doswiadczenia, niejedna paczka dziwnym zrzadzeniem losu nigdy nie dotarla do adresata, najszybciej dochodza pakiety w kopertach, priorytet. Jesli chcesz koniecznie wysylac cos duzego, ciezkiego, zorientuj sie w firmach kurierskich.
      • thegimel Re: wino??? 06.12.10, 20:42
        Lepiej kurierem wyślij. szybciej i pewniej.
        A tak z ciekawości, co to za wino? Bo jak jakieś sklepowe, to pewnie w UK je można też kupić, może i nawet taniej. Może zamiast wina jakąś lokalną specjalność typu dobra nalewka robiona lokalnie albo coś takiego
        Jak przesyłałam rzeczy do i z UK korzystałam z Siódemki w Polsce. Jak do nich zadzwonisz, to Cię poinformują czy możesz alkohol przesyłać.
        • dorcia1234 Re: wino??? 06.12.10, 21:16
          wysyłałam pocztą paczki do Holandii, alkohol w środku też był. Dochodziły na czas, w idealnym stanie. No i taniej było niż kurierem
    • kosmitka06 Re: Paczka. 07.12.10, 07:43
      Co do wina to jest to Mad dogs & Englishmen r. 2003 z takim oto stojakiem allegro.pl/motocyklista-stojak-wina-wino-butelke-lux-prezent-i1351078789.html

Poszukam jeszcze w necie info. Dziękuję za rady wink
      Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka