Dodaj do ulubionych

miłość grecka-szczerze

09.12.10, 20:33
dziewczyny, co myślicie tak naprawdę o seksie analnym? chyba tu na forum można szczerze, bo jak pytam moje koleżanki, to oczywiście żadna nigdy nie. Gdy pytam kolegów to i owszem. Są zafascynowani tą aktywnością seksualną i ponoć oni wszyscy to robili. Ja osobiście próbowałam raz z mężem, w zasadzie to za jego namową ale nawet byłam ciekawa. Zawsze się zapierałam że nigdy i... miałam rację. Najgorsze doświadczenie seksualne jakie w życiu miałam a naprawdę robiłam różne rzeczy, bardziej wyuzdane, mieszczące się w kategorii "normalne". Tak naprawdę to do niczego nie doszło bo już na samym początku tak było nie przyjemnie że się wycofałam i nigdy nie chcę do tego wracać. Z mężem też już to załatwione, poszedł do proktologa na badanie, stwierdził że jego męskość na tym ucierpiała i on już nigdy więcej nawet nie wspomni o seksie analnym, bo wie jak to może boleć.
Dodam, że wcześniej przejrzelismy poradniki jak się do tego przygotować.
Nie wiem jak można to lubić...
Obserwuj wątek
    • gramwzielone dla facetów z małym 09.12.10, 20:35
      blee
    • wespuczi Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 20:36
      usuna cie wink
      kiedys juz byla afera.
      hehe
    • ladylu Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 20:36
      zefirek1612 napisała:

> Dodam, że wcześniej przejrzelismy poradniki jak się do tego przygotować.
      > Nie wiem jak można to lubić...

czyli jak się do tego przygotowaliście?
      • zefirek1612 Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 20:46
        oj, no poczytaj sobie w necie np. jak się do tego przygotować....i tak jestem zażenowana tym że zadaje takie pytanie ale ciekawość mnie zżera co inne dziewczyny na ten temat myślą....wink
        • krapheika Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 20:57
          Ja tam nie mam oporow i mnie to nie boli(choc moj facet malego nie mabig_grin),jeden nie lubi seksu analnego inny oralnego,nie ma musu.Musi pasowac obojgu.
    • epistilbit Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 20:57
      Widzę, że ściemniasz.
      U proktologa mogłaś być Ty. Mąż raczej u urologa.
      • diademonde Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 20:59
        No coś Ty, przecież bądź co bądź, facet czy baba, oboje mają odbyt. Lekarz unisexsmile
        • epistilbit Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:05
          No ale po co z kutasem do gościa od odbytu?
          • kkokos Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:09
            epistilbit napisała:

> No ale po co z kutasem do gościa od odbytu?

przeczytaj jeszcze raz, ze zrozumieniem
          • diademonde Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:11
            No ja zrozumiałam, że w celach eksperymentalnych, żeby facet zobaczył jak to jest, jak ktoś mu grzebie tu i ówdziesmile
          • mathiola epi 09.12.10, 21:54
            ale zakładam, że wiesz czym zajmuje się proktolog??
            • epistilbit Re: epi 10.12.10, 08:18
              Wiem. Miałam wczoraj pomroczność jasną czy chorobę tajlandzką. Myślałam, że oni podczas tego seksu sobie coś uszkodzili i on poszedł do proktologa, a powinna ona. No dałam plamę. Przyznaję się smile
      • zefirek1612 Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:16
        epistilbit napisała:

> Widzę, że ściemniasz.
        > U proktologa mogłaś być Ty. Mąż raczej u urologa.
        wiesz czymsie prokotolog zajmuje?

myślisz że mężczyzn nie leczy?
    • gazeta_mi_placi Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:05
      Mnie osobiście bardzo bolało, nigdy więcej.
      Poza tym wsadzać tam gdzie się sra za przeproszeniem?
      Zboczenie i tyle.
      • angazetka Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:09
        A po co wsadzać tam, gdzie się je? To też zboczenie? tongue_out
      • thegimel Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:11
        O, a ostatnio pisałeś, że anal ok, w wątku o pęknięciach poporodowych wink
        • angazetka Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:13
          big_grin Nie tylko płcie Gazecia zmienia, poglądy też?
      • papalaya w końcu - coming out gazety!!! 09.12.10, 21:44
        probował, ale zabolało

od tej pory poprzestaje na lodach
    • kosmitka06 Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:22
      Ja szczerze powiem, że nie raz rozmawiałam o tym z mężem, on nie nalega ale skoro ja chcę spróbować to oki. No a że ze mnie cykor to odciągam to w czasie, ale nie powiem bo u mnie ciekawość wielka. Ale mnie bardziej ciekawi (chcecie to się śmiejcie) jak to jest? Czy nie ma obawy że coś się wymsknie grubszego? Czy robiłyście przed tym lewatywę, bo gdzieś w necie czytałam że trzeba. No i chyba odpowiednie jest nawilżenie a nie tak na sucho. Czy za pierwszym razem jest zle a pozniej lepiej czy tak samo?
      Wątek fajny- nie kasujcie wink
      • gramwzielone jak Azja na palu n/t 09.12.10, 21:25
      • zefirek1612 Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:26
        lewatywa, nawet dwie. Prezerwatywy i lubrykant, są nawet takie specjalne do seksu analnego, ale w aptece nie kupisz tylko w sex shopie.
        To zdecydowanie nie dla mnie. I też się bałam że on się wybrudzi.Na szczęście nie dotarliśmy do tego momentu...
      • krapheika Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 21:50
        Wystarczy sie wyproznic przed i po sprawie.Poza tym najlepiej probowac sexu analnego po seksie dopochwowym,czlonek nawilzony,kobieta rozluzniona.Sex analny jest demonizowany.
        • vincentyna Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 22:08
          demonizujecie wink

Nie trzeba lewatywy, lubrykant sie przyda, a najwazniejsze, to dobra gra wstepna i rozliznienie. Inaczej bedzie bolalo.

Ale jak sie do tego z dobrze zabierze, to przyjemnosc jest bez porownania wieksza. Caly problem polega, ze niewielu facetow wie, jak tam operowac wink
    • nangaparbat3 Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 22:06
      Parę lat temu robiono w POlsce badania zachowań seksualnych studentek i studentów - wyszedł całkiem spory odsetek uprawiających anal, niestety nie pamietam dokładnie ile to było. NAjbardziej mnie rozczuliła odpowiedź na pytanie "dlaczego" - podobno wiele młodych dam odpowiedziało, że w ten sposób mogą zachować dziewictwo.
      • gramwzielone Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 23:35
        piękne smile))
    • na_pustyni Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 22:07
      zefirek, jak mąż był u proktologa to znaczy, że już z kimś próbował?
      z kimś, kto ma siusiaka jak rozumiem?
      • iwles Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 22:18

na_pustyni napisała:

> zefirek, jak mąż był u proktologa to znaczy, że już z kimś próbował?

a ty myślisz, że proktolog to ginekolog dla facetów ? big_grin
        • nutka07 Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 22:23
          Co za pouczajacy watek. Polsko dziekuje za ematke!

wink
        • na_pustyni Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 22:40
          eee? big_grin
          skoro małżonek udał się do proktologa, to założyłam, że ma problemy z odbytem
          kierując się tematem wątku poszłam widocznie fałszywym tropem big_grin
      • zefirek1612 Re: miłość grecka-szczerze 10.12.10, 05:27
        o Boszszsz...
        Mężczyźni też czasem miewają hemoroidy.
        Zaskakujące, co?
    • ywwy Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 23:11
      Ale dlaczego zaraz grecka?
    • czar_bajry Re: miłość grecka-szczerze 09.12.10, 23:49
      My uprawiamy od czasu do czasu i jest fantastyczniesmile
    • bombastycznie Re: miłość grecka-szczerze 10.12.10, 00:10
      a ja lubię seks analny, ale nie uprawiam go szczególnie często, zaczęło się podobnie bo z ciekawości no i raz wypróbowaliśmy, na początku powoli bez pośpiechu, przyznam się że teraz kiedy można powiedzieć że mamy już nieco większą wprawę to seks analny potrafi mnie podniecać i doprowadzać do orgazmu, no ale rozumiem że są ludzie którzy tego nie robią i nigdy nie zrobią i nie dziwię się im bo kiedy nieumiejętnie się do tych spraw zabiera to to żadna przyjemność, trzeba niestety do tego na początku nieco cierpliwości dlatego warto robić to z kimś do kogo ma się zaufanie i kto będzie umiał zachować się delikatnie a nie gwałtownie byle tylko skorzystać z chwili możliwości pobycia w "ciaśniejszej dziurce"tongue_out
    • mikas73 Re: miłość grecka-szczerze 10.12.10, 06:34
      Raz na jakiś czas.
      Najważniejsze jest nastawienie, że….. nie będzie bolało.
      Najlepiej pierwszy raz spróbować na rauszu.
      Pierwsze chwile mogę być lekko nieprzyjemne, ale potem to mija.

> Nie wiem jak można to lubić...

Wyznaję zasadę : jeżeli, i jemu, i jej, "to" sprawia przyjemność (oczywiście w granicach prawa wink, postronnym nic do tego…
      • lukrecja34 Re: miłość grecka-szczerze 10.12.10, 06:51
        może być zajebiście przyjemnie pod warunkiem,że robi się to w odpowiedni sposób-na pewno nie da się na szybkiego.potrzebne jest odpowiednie nawilżenie,spokój i czas-i może być supersmile
    • morgen_stern Re: miłość grecka-szczerze 10.12.10, 08:53
      Już kiedyś to zamieszczałam, ale jak widać nie zaszkodzi powtórzyć wink poradnik dla kobiet w wiadomej kwestii wink

oranvag.blox.pl/html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka