Dodaj do ulubionych

Caro Emerald

18.12.10, 17:07
Wczoraj oglądałam 85 urodziny Polskiego Radia i zachwyciła mnie ta wokalistka nie słyszałam jej wczesniej jest rewelacyjna słucham jej teraz na okrągło szczególnie tej piosenki
www.youtube.com/watch?v=jo1cyl0QbWo
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: Caro Emerald 18.12.10, 17:15
      Cała płyta Caro jest swietna, ma fajny klimat.
    • mozyna Re: Caro Emerald 18.12.10, 17:18
      Znam, jest swietna! Zadebiutowala wlasnie tym utworem.
      Osobiscie mam sentyment do "A Night Like This", chociaz i tak podobaja mi sie wszystkie jej kawalki.
    • anika772 Re: Caro Emerald 18.12.10, 20:44
      Mam płytę, rzeczywiście świetna.
    • anias29 Re: Caro Emerald 18.12.10, 21:23
      bardzo lubię całą płytę, "A night like this" mam ustawione jako granie na czekaniewink
    • baba06 Re: Caro Emerald 18.12.10, 21:37
      a jakie ma ponętne ciałkosmile
      • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 09:53
        baba06 napisała:

> a jakie ma ponętne ciałkosmile

Faktycznie - szczególnie te wały tłuszczu wystające z każdej strony i oklapłe cycki.
        Ale śpiewa nieźle - to fakt.
        • marianna1970 Re: Caro Emerald 19.12.10, 15:32
          Ma ekstra ciało i wielu facetom się bardziej podoba niż te zasuszone anorektyczki jakie sie teraz lansuja w mediach
          • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 15:37
            Są faceci, którym podobają się też kobiety w ciąży, z wąsami albo z penisem i co z tego?
            Sorry, ale laska - o ile z twarzy całkiem ładna - to trzeba przyznać - ma otłuszczone ramiona, wielką dupę, klocowate nogi i nieproporcjonalnie małe do swojej tuszy i obwisłe cycki. W dodatku ubiera się kompletnie nieadekwatnie do swojej figury co operatorzy kamer starają się ukryć filmując ją co najwyżej w planie amerykańskim.
            • gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 15:58
              > Są faceci, którym podobają się też kobiety w ciąży, z wąsami albo z penisem i c
              > o z tego?

Właśnie,właśnie...Co z tego,że tobie się nie podoba?
              • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:09
                gryzelda71 napisała:

> Właśnie,właśnie...Co z tego,że tobie się nie podoba?

Jak to "co z tego"? A co ma być?
                • gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:16
                  No chyba coś miało być skoro się dopisałeś.
                  • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:23
                    Miało być tyle ile było czyli wyraziłem swoją opinię na temat "ponętnego ciałka" bohaterki wątku.
                    • gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:38
                      Jasne,jasne.....
                      • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:52
                        Jeżeli chodzi ci o to co zgaduję, że ci chodzi to tak - amatorów takiej sylwetki wśród facetów jest stosunkowo niewielu i większość zapewne podzieliłaby moje zdanie.
                        • przeciwcialo Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:55
                          Jak się nie ma co się lubi to sie lubi co sie ma wink Mozna wzdychac do modelek a u boku miec taka Caro. Życie często weryfikuje poglady.
                        • gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 16:57
                          No ale co ma do rzeczy,że nie jest w twoim typie?I w typie większości facetów?
                          • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:17
                            Odnosiłem się stricte do posta baby06 więc w tym kontekście chyba ma do rzeczy?
                            • gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:30
                              Miałoby,gdybyś napisał jedno zdanie.Bo nie ma obowiązku,żeby taka pani się podobała,no ale jedno zdanie to za mało co?
                              Cóż to jej słuchają,nie ciebie....
                              • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:34
                                Głupią rżniesz? A jakie ma znaczenie iloma zdaniami odpowiedziałem?
                                • gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:36
                                  Treść ma znaczenie.
                                  Głupa rżniesz?
                                  • jezus_z_nazaretu Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:43
                                    Skoro treść ma znaczenie to po jaką cholerę wytykasz, że "jedno zdanie to za mało"?
                                    • gryzelda71 Re: Caro Emerald 19.12.10, 17:45
                                      Bo trudno napisać coś w stylu nie podoba mnie się ta pani w kilku zdaniachsmile
                                      No ale świetny moment,żeby wytknąć wszystkie prawdziwe i urojone wady.
                                      .
    • panna.w.paski Re: Caro Emerald 19.12.10, 00:15
      Przesłuchałam większość piosenek na yt, klimatyczne smile
      Mama uwielbia "A night like this", więc kupiłam jej tę płytę na święta, mam nadzieję, że się ucieszy smile
    • aniani7 Re: Caro Emerald 19.12.10, 20:34
      Po tym koncercie zamówiłam sobie jej płytę pod choinkęsmile
      • szonik1 Re: Caro Emerald 19.12.10, 23:33
        Płyta owszem,klimatyczna,ale piosenki na jedno kopyto w sumie. Każda podobna w aranżacji itp.Ale z drugiej strony każda z ładunkiem energii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka