Dodaj do ulubionych

siadla mi pralka... jaka najlepsza???

17.04.04, 13:05
siadla mi pralka musze kupic nowa musi miec koniecznie 40-50cm glebokosci max
przydaloby sie zeby byla cicha, energooszczedna no i miala funkcje 1/2 wsadu
czy dobor wody czy jakos tak i jakis szybki program chcialabym sie zmiescic
1400zl sorry ze pytam na tym forum ale na zakupach kroloja wyprawki wozki i
inne...
acha i nie moge miec wsadu od gory
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • izka100 Re: siadla mi pralka... jaka najlepsza??? 17.04.04, 13:20
      Witaj!
      MI przed samymi świetami padła pralka więc leciałm do sklepu szybko po nową.
      Kupiłam w Media Markt w Szczecinie pralke INDESIT WE10 za 1200 zł. Bardzo mi
      się podoba i hest funkcjonlna. Klas energetyczna A klasa prania A,
      elektroniczny programator, wiele programów takze pranie codzienne na 30 minut,
      obtoty wirowania 1000, no i dużo jeszcze innych syoer funkcji np łatwe
      prasowanie itp.
      Polecam
      izka i Kubuś
    • magda1711 Re: siadla mi pralka... jaka najlepsza??? 17.04.04, 19:04
      Tez ostatnio kupowaliśmy pralkęsmile No i z orientacji na rynku najlepsze są
      pralki Amica(chodzi też o to czy że się nie będzie psuć). Amica ma bardzo
      szeroką ofertę pralek.My kupiliśmy taką z tych wąskichsmile Tzn taką co ma na
      głegokośc chyba44cm. Jestem z niej bardzo zadowolona, ma różne programy prania
      dostosowane do potrzeb tkaniny,redukcję wirowania, pranie które nazywa się
      "odświeżanie" i jest bardzo przydatne do rzeczy malutko zabrudzonych,oraz wiele
      innych funkcjismile A na dodatek !!UWAGA!! bierze MAXYMALNIE 38,5 litra wody a to
      jest malutko! I przy wodomierzach naprawdę się oszczędza. Z tym że bierze tylko
      tyle wody to nie jakaś bujdą która napisał producent tylko sami sprawdzaliśmy
      ile bierze przy najefektowniejszym praniu(no i w sumie tez się zgadza z tym co
      podająsmile No i najważniejsze jest też to że jest to polska pralka i w razie
      awarii nie ma z nią problemu(lub są tańsze jej częścismile Cena jej to było
      niecałe1200 zł. A co do kupowania w hipermarketach to owszem ale radziłabym
      poszukać wtedy jakiejś promocji, a w ogóle lepiej kupować w takich normalnych,
      mniejszych sklepachsmile A media markt ma wybitnie wysookie ceny na niektóre
      sprzęty(trzeba dobrze trafić)Ale się rozpisałamsmile) Zyczę powodzenia w zakupie.W
      razie czego mogę podać model tej pralki którą mamsmile A jeżeli zakupisz to
      pochwal się jakąsmile Pozdrowionkasmile
      • ulala72 Re: INDESIT odpada 17.04.04, 21:06
        Dziewczyny, Indesit odpada w przedbiegach, mam już trzeci sprzęt tej firmy (ale
        to nie ja wybierałam) i wszystkie raczej prędzej niż później zaczynają nawalać,
        a serwisie mętnie się tłumaczą i właściwie nie mają skutecznej rady. Odradzam
        Indesit, wystarczy, że ja się męczę.
        Pozdro!
    • ptaszyl WHIRPOOL jest niezła, włoskie odpadają!!!! 18.04.04, 12:40
      jak w temacie
      pozdr
      Joa
    • pysio8 Re: siadla mi pralka... jaka najlepsza??? 18.04.04, 13:22
      Hej Nerwusku tak piszę, żebys się uśmiechnęła smile)
      Jestem posiadaczką starej, chyba 12-letniej Wiatki, wcale nie cichej i nie
      energooszczędnej, wręcz przeciwnie robi duzo hałasu podczas wirowaniasmile))
      Jedyną jej zaletą jest to, że tylko raz się popsuła , i mężowi udało się ją
      przywrócić do "stanu używalności" przy pomocy młotka i czegoś tam jeszcze smile)
      pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka