aanna6 03.01.11, 13:51 witam chciałam zapytac jakie doswiadczenia macie z tymi firmami , musimy sie na jakas zdecydowac. do ochrony domu . dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miliwati Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 14:22 aanna6 napisała: > witam chciałam zapytac jakie doswiadczenia macie z tymi firmami , musimy sie n > a jakas zdecydowac. do ochrony domu . dziekuje A musicie? Odpowiedz Link Zgłoś
papalaya Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 14:32 widocznie muszą, skoro się pytają Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 16:05 Musimy- bo zanim go skonczymy to mi wszystko wyniosa łacznie z fundamentami. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 17:39 Ja mam dość dobre doświadczenia z Solid Security. Od 6 lat nie mogę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
marina2 Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 18:26 Solid Security od sześciu lat : robili instalacje od podstaw , serwis działa sprawnie ,posterunek mają 5 minut od naszego domu i w sumie to zaważyło na wyborze firmy.Jakoś NA RAZIE nie mogę się czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: solidsecurity, justus . system security 04.01.11, 08:34 Też Solid - od 7 lat. Tak jak u przedmówczyni - o wyborze zdecydował głównie fakt, że mają posterunek dosłownie obok naszego domu i mogą zadziałać natychmiastowo. Poprzednio mieliśmy Juventus, który dojeżdżał z drugiego końca dzielnicy, w dodatku przez tory kolejowe i jak np. był zamknięty przejazd, to byli w stanie dotrzeć dopiero po kilkunastu minutach Solid polecam, bo są profesjonalni i kompleksowi (ochrona, monitoring, montaż i serwis instalacji itp.), ale kryterium szybkości dojazdu warto wziąć pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: solidsecurity, justus . system security 04.01.11, 09:43 I jak ktoś zakłada instalację od podstaw to polecam założenie i podłączenie do Solidu również czujek gazu i dymu. Odpowiedz Link Zgłoś