Dodaj do ulubionych

solidsecurity, justus . system security

03.01.11, 13:51
witam chciałam zapytac jakie doswiadczenia macie z tymi firmami , musimy sie na jakas zdecydowac. do ochrony domu . dziekuje
Obserwuj wątek
    • miliwati Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 14:22
      aanna6 napisała:

> witam chciałam zapytac jakie doswiadczenia macie z tymi firmami , musimy sie n
      > a jakas zdecydowac. do ochrony domu . dziekuje

A musicie?
      • papalaya Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 14:32
        widocznie muszą, skoro się pytają
        • aanna6 Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 16:05
          Musimy- bo zanim go skonczymy to mi wszystko wyniosa łacznie z fundamentami.
    • osa551 Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 17:39
      Ja mam dość dobre doświadczenia z Solid Security. Od 6 lat nie mogę narzekać.
      • marina2 Re: solidsecurity, justus . system security 03.01.11, 18:26
        Solid Security od sześciu lat : robili instalacje od podstaw , serwis działa sprawnie ,posterunek mają 5 minut od naszego domu i w sumie to zaważyło na wyborze firmy.Jakoś NA RAZIE nie mogę się czepiaćwink
        • default Re: solidsecurity, justus . system security 04.01.11, 08:34
          Też Solid - od 7 lat. Tak jak u przedmówczyni - o wyborze zdecydował głównie fakt, że mają posterunek dosłownie obok naszego domu i mogą zadziałać natychmiastowo. Poprzednio mieliśmy Juventus, który dojeżdżał z drugiego końca dzielnicy, w dodatku przez tory kolejowe i jak np. był zamknięty przejazd, to byli w stanie dotrzeć dopiero po kilkunastu minutach sad
          Solid polecam, bo są profesjonalni i kompleksowi (ochrona, monitoring, montaż i serwis instalacji itp.), ale kryterium szybkości dojazdu warto wziąć pod uwagę.
          • osa551 Re: solidsecurity, justus . system security 04.01.11, 09:43
            I jak ktoś zakłada instalację od podstaw to polecam założenie i podłączenie do Solidu również czujek gazu i dymu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka