karolina17w Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 12:14 Krawczyka wszystkie piosenki i aktualnie "Śniadanie do łóżka" Piaska wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 12:26 Wszystko Feel - nie trawię gościa... Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Meliissa:-) 06.02.11, 12:31 To historyczna piosenka. Po raz pierwszy w kulturze masowej zaprezentowano fakt, że kobieta ma orgazm i odczuwa przyjemność podczas seksu. Tekst jest dość mocny Wchodzę i wychodzę między twoje uda i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Broceliande:-) 06.02.11, 13:43 broceliande napisała: Tekst jest dość mocny Wchodzę i wychodzę między twoje uda i tak dalej. Jak to dobrze czasami nie znać języka Powinna być puszczana przynajmniej po 21.00 Dzięki za szczegóły trochę wiedzy nie zaszkodzi, teraz już wiem ze szczegółami czego nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Broceliande:-) 06.02.11, 15:44 Justin Bieber www.youtube.com/watch?v=AarIq4T6q7I Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 15:47 Większość reklamowych: "I bum ibum ibum ibum" Brrr... Albo jeszcze gorszy: "Bez vat". Blee... Odpowiedz Link Zgłoś
celice73 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 17:12 Najgorsza jest dla mnie "Baśka" Wilków. Nienawidzę tej piosenki... niedobrze mi, jak słyszę kolejny raz, że Baśka miała fajny biust. I jeszcze Gawliński chwalił się w wywiadach, że rzeczywiście zaliczył wszystkie te laski Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 18:31 I co z tego? Twój mąż z Tobą stracił dziewictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 19:16 Ja Baśkę lubię, bo w tej piosence pojawia się moje imię i to w niezłym kontekście . Poza tym od dawien dawna jestem fanką Gawlińskiego i raczej tak zostanie. Wnerwia mnie Markowska, Doda. Nie lubię wspomnianej tu Celine Dion (chyba, że we francuskojęzycznym repertuarze).Nie podoba mi się nowsza twórczość Maryli Rodowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 19:56 Też Baśki nie trawię, choć ogólnie Wilki lubię. Nie trawię jeszcze "tfu-rczości" pana Kupichy, choć sympatyczny z niego gość. A i jeszcze do nerwowych drgawek doprowadzało mnie słynne Maiahi, Maiahoo: www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 18:07 od zawsze "Skóra" Aya RL. Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego kawałka. Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 19:47 Czy ten pan i pani...Wyszkoni, Cały Stachurski... Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 22:31 Ewa Farna "Ewakuacja" - no mam alergię na to poprostu, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 22:54 ...myślałam,że to Doda Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 21:30 imogen0 napisała: > ...myślałam,że to Doda o to to, też tak myślałam czyli cos w tym jest potem usłyszałam jak podają wykonawce i byłam bardzo zdziwiona ja nie cierpie Wilków, Gawliński wywołuje u mnie mordercze odruchy, DeMono "Póki na to czas" tak samo i nowy Perfect. I nie wiem czemu nie cierpię piosenek pól po angielsku pół po hiszpańsku, irytują mnie do bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 22:56 nowa Szakira-Loca czy Voka-jakoś tak-no szlag mnie... I była taka jedna-o jakichś wisienkach,truskawkach itp-jakby taki pirat ja śpiewał?-nie po Pl oczywiście.Jedyne co ładnego tam było-to ta dama, do której się wdzięczył.Ale tytułu nie pamiętam-pęd do pilota u mnie wówczas olbrzymi się włączał Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 23:01 To? www.youtube.com/watch?v=_8VpOJeUBhY Ja to akurat lubić Chociaż inna sprawa, że puszczali to kiedyś na okrągło, do obrzydzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata9 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 23:02 Mam jednego faworyta: GRA I TRĄBI ZESPÓŁ KOMBI!!!!!! W całości, jak leci. Rodzinka zna mój gust i od razu zmienia kanał. Pocieszam się jednak, że i tak jestem wzorcowo tolerancyjna, bo mój rodzony ojciec jakikolwiek kontakt wzrokowo-słuchowy z Marylą Rodowicz sygnalizuje trzaśnięciem drzwiami i odpowiednim komentarzem Odpowiedz Link Zgłoś
asiorzynka Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 23:05 noo - o to mi chodziło.Już wiem skąd znam tę twarz tego Villego- on w Himie chyba śpiewa nie? Ale o to mi właśnie chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 wszystkie Patrycjii markowskiej 06.02.11, 23:57 nie dość że brzmią tak samo, to ma na maxa prtensjonalne teksty Odpowiedz Link Zgłoś
joana.com mdlące 07.02.11, 00:01 wszystkie Paulli... nawet szkoda słów żeby opisać ich beznadziejność Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: mdlące 07.02.11, 08:07 Rihanna i Beyonce i gościu co się Bruno Mars nazywa, a z naszego kraju to Piasek, nowa Chylińska i ten gościu od milionów monet z Mariną?? Okropieństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
pomarola Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 08:29 Piosenki przy których bezwzględnie zmieniam program to: "Oh I, I just died in your arms tonight" oraz "In my secret life" ( inne piosenki tego paskudnego dziadygi też mnie denerwują, ale tej nie potrafię znieść nawet przez parę sekund). Odpowiedz Link Zgłoś
blekitny.zamek Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:03 A mnie najbardziej wkurzają durne teledyski na you tube Włączyłam sobie piosenkę o której napisała moja poprzedniczka,żeby sobie przypomnieć co to jest i trafiłam na to: www.youtube.com/watch?v=9sCWPGTP0W4 Odpowiedz Link Zgłoś
agrestka1 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:12 jak wstaję to zazwyczaj włączam radio i szlag jasny mnie trafia jak słyszę " jak dobrze wstać skoro świt" i żaden skoroświt nie sprawi że przestanie mnie ta piosenka wkurzać Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 10:40 No, nie jestem sama. Odpowiedz Link Zgłoś
lelija05 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:40 Ło Jezusie, mogę się tylko podpisac po Twoim postem,. również nie znoszę tych piosenek, brrr. Melissso, świetny temat! Nie jestem audiofilem, ale z własnych obserwacji wynika, że chyba więcej mam piosenek, których nie lubię, niż słucham z przyjemnością. Dlatego od dawna nie słucham radia, zrobiłam sobie prywatny super mix i tego słucham. Nie będę wymieniać wszystkich irytujących mnie piosenek, bo robiła bym to przez pół dnia, ale może część losowo wybraną Budka Suflera - Takie Tango, bal wszystkich świętych Wilki - Baśka James Blunt- ju biuutifuuul - cytując Chmielewską - jelito grube skręca mi się w dodatkowy węzeł przy tym...I ogólnie nie lubię piskliwych wyjców w męskim wykonaniu. Ozone - numa, numa coś tam GnR - November rain Soungarden - Blackhole Sun - masakra! Powinni zostać ukarani za tę piosenkę. Izabela Trojanowska - wszystko Black - Wonderful Life Jennifer Rush - Power of Love No i żeby już nie męczyć więcej - wkurzają mnie wszystkie współczesne piosenkarki, mające się za gwiazdy i artystki, czyli wszelakie dody, Markowskie, Andrzejewicz, Mariny itp - ale to chyba z racji mojego wieku Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:17 nie słucham radia i ogólnie mało rzeczy mnie irytuje, ale bardzo nie lubię Patrycji Markowskiej (drażni mnie jej głos) oraz Kombi. Ktoś wspominał wyżej o tej reklamie, co śpiewają "bez vat, bez vat", o tak, mnie też to denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:20 no i jeszcze ta nowa piosenka Dody "bad girls", straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:26 I will always love you Whitney Houston i Celina Dion z tą koszmarną piosenką z Tytanika. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:57 Z ostatnio lecących w radiu to to wycie "uuuuuuuu Barbra Streisand..." Koszmar.Walę głową w stół jak to słyszę. ---Maciej-13.12.2003 Dominik i Justyna-08.02.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 10:45 Przypomniałaś mi, nie znoszę kawałka Barbry, chyba "Woman in love", ale mogłam tytuł przekręcić. Ogólnie babska nie trawię, a ta piosenka to już w szczególności mnie wkurza. I wkurza mnie John Lennon, ale nie jakaś konkretna piosenka, bo te nawet lubię, tylko on jako osoba. I jak lubię "Imagine", tak przeszkadza mi, że to piosenka Lennona, facet ze swoją kosmiczną hipokryzją w ogóle tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
thegimel Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 20:00 Przy takich piosenkach zawsze zastanawiam się, czy byłyby mniej irytujące gdyby nie były puszczane aż do zrzygania. Tak samo miałam kiedyś obrzydzenie do I just called to say I love you". Piosenka piękna, ale zgrana do przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
kasnova Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 20:22 Alizee - Moi Lolita Geri Halliwell - It's raining man Rzadko słucham stacji komercyjnych, ale za każdym razem, kiedy mi się to zdarzy, leci ktoraś z tych piosenek. Nie rozumiem ich fenomenu, ja po prostu nie mogę ich słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
celice73 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 14:56 Jeszcze Umbrella..ela..ela..ela...ela.... Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 14:59 Nic, absolutnie NIC nie przebija tego: www.youtube.com/watch?v=i9IcpeiEGf4 Po wysłuchaniu tego nagle poczułam straszliwy wstyd, że byłam kilka razy w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 16:42 Mogłaś uprzedzić, żeby nie jeść podczas otwierania linku... Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 16:53 Ja pitole...delfin przy gracjanie to leszczu!! Odpowiedz Link Zgłoś