Dodaj do ulubionych

Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;)

• karolina17w Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 12:14
      Krawczyka wszystkie piosenki i aktualnie "Śniadanie do łóżka" Piaska wrrrr
    • larenata Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 12:26

Wszystko Feel - nie trawię gościa...
    • broceliande Meliissa:-) 06.02.11, 12:31
      To historyczna piosenka.
      Po raz pierwszy w kulturze masowej zaprezentowano fakt, że kobieta ma orgazm i odczuwa przyjemność podczas seksu.
      Tekst jest dość mocnysmile
      Wchodzę i wychodzę między twoje uda i tak dalej.
      • meliissa Broceliande:-) 06.02.11, 13:43
        broceliande napisała:
        Tekst jest dość mocnysmile
        Wchodzę i wychodzę między twoje uda i tak dalej.

Jak to dobrze czasami nie znać językawink Powinna być puszczana przynajmniej po 21.00wink
        Dzięki za szczegóły trochę wiedzy nie zaszkodzi, teraz już wiem ze szczegółami czego nie lubięsmile
        • pina_colada88 Re: Broceliande:-) 06.02.11, 15:44
          Justin Bieber smile

www.youtube.com/watch?v=AarIq4T6q7I
    • gazeta_mi_placi Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 15:47
      Większość reklamowych:

"I bum ibum ibum ibum"

Brrr...

Albo jeszcze gorszy:

"Bez vat".

Blee...
      • celice73 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 17:12
        Najgorsza jest dla mnie "Baśka" Wilków. Nienawidzę tej piosenki... niedobrze mi, jak słyszę kolejny raz, że Baśka miała fajny biust. I jeszcze Gawliński chwalił się w wywiadach, że rzeczywiście zaliczył wszystkie te laski
        • gazeta_mi_placi Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 18:31
          I co z tego? Twój mąż z Tobą stracił dziewictwo?
        • sanna.i Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 19:16
          Ja Baśkę lubię, bo w tej piosence pojawia się moje imię i to w niezłym kontekście wink. Poza tym od dawien dawna jestem fanką Gawlińskiego i raczej tak zostanie.
          Wnerwia mnie Markowska, Doda. Nie lubię wspomnianej tu Celine Dion (chyba, że we francuskojęzycznym repertuarze).Nie podoba mi się nowsza twórczość Maryli Rodowicz.
        • thegimel Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 19:56
          Też Baśki nie trawię, choć ogólnie Wilki lubię.
          Nie trawię jeszcze "tfu-rczości" pana Kupichy, choć sympatyczny z niego gość.
          A i jeszcze do nerwowych drgawek doprowadzało mnie słynne Maiahi, Maiahoo:
          www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY
    • spacey1 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 18:07
      od zawsze "Skóra" Aya RL. Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego kawałka.
    • imogen0 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 19:47
      Czy ten pan i pani...Wyszkoni,
      Cały Stachurski...
    • pamelia Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 22:31
      Ewa Farna "Ewakuacja" - no mam alergię na to poprostu, brrr... uncertain
      • imogen0 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 22:54
        ...myślałam,że to Doda
        • chloe30 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 21:30

imogen0 napisała:

> ...myślałam,że to Doda

o to to, też tak myślałam czyli cos w tym jest smile potem usłyszałam jak podają wykonawce i byłam bardzo zdziwiona

ja nie cierpie Wilków, Gawliński wywołuje u mnie mordercze odruchy, DeMono "Póki na to czas" tak samo i nowy Perfect.
          I nie wiem czemu nie cierpię piosenek pól po angielsku pół po hiszpańsku, irytują mnie do bólu.
      • asiorzynka Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 22:56
        nowa Szakira-Loca czy Voka-jakoś tak-no szlag mnie...
        I była taka jedna-o jakichś wisienkach,truskawkach itp-jakby taki pirat ja śpiewał?-nie po Pl oczywiście.Jedyne co ładnego tam było-to ta dama, do której się wdzięczył.Ale tytułu nie pamiętam-pęd do pilota u mnie wówczas olbrzymi się włączałsmile
        • thegimel Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 23:01
          To?
          www.youtube.com/watch?v=_8VpOJeUBhY
          Ja to akurat lubićsmile
          Chociaż inna sprawa, że puszczali to kiedyś na okrągło, do obrzydzenia...
    • piegowata9 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 23:02
      Mam jednego faworyta: GRA I TRĄBI ZESPÓŁ KOMBI!!!!!!

W całości, jak leci. Rodzinka zna mój gust i od razu zmienia kanał.
      Pocieszam się jednak, że i tak jestem wzorcowo tolerancyjna, bo mój rodzony ojciec jakikolwiek kontakt wzrokowo-słuchowy z Marylą Rodowicz sygnalizuje trzaśnięciem drzwiami i odpowiednim komentarzem wink
      • asiorzynka Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 06.02.11, 23:05
        noo - o to mi chodziło.Już wiem skąd znam tę twarz tego Villego- on w Himie chyba śpiewa nie?
        Ale o to mi właśnie chodziłosmile
    • leeloo2002 wszystkie Patrycjii markowskiej 06.02.11, 23:57
      nie dość że brzmią tak samo, to ma na maxa prtensjonalne teksty
      • joana.com mdlące 07.02.11, 00:01
        wszystkie Paulli...
        nawet szkoda słów żeby opisać ich beznadziejność
        • premeda Re: mdlące 07.02.11, 08:07
          Rihanna i Beyonce i gościu co się Bruno Mars nazywa, a z naszego kraju to Piasek, nowa Chylińska i ten gościu od milionów monet z Mariną?? Okropieństwo!
    • pomarola Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 08:29
      Piosenki przy których bezwzględnie zmieniam program to:
      "Oh I, I just died in your arms tonight"
      oraz
      "In my secret life" ( inne piosenki tego paskudnego dziadygi też mnie denerwują, ale tej nie potrafię znieść nawet przez parę sekund).

• blekitny.zamek Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:03
        A mnie najbardziej wkurzają durne teledyski na you tube
        Włączyłam sobie piosenkę o której napisała moja poprzedniczka,żeby sobie przypomnieć co to jest i trafiłam na to:

www.youtube.com/watch?v=9sCWPGTP0W4
        • agrestka1 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:12
          jak wstaję to zazwyczaj włączam radio i szlag jasny mnie trafia jak słyszę " jak dobrze wstać skoro świt" i żaden skoroświt nie sprawi że przestanie mnie ta piosenka wkurzać
          • jowita771 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 10:40
            No, nie jestem sama. smile
      • lelija05 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:40
        Ło Jezusie, mogę się tylko podpisac po Twoim postem,. również nie znoszę tych piosenek, brrr.

Melissso, świetny temat! smile

Nie jestem audiofilem, ale z własnych obserwacji wynika, że chyba więcej mam piosenek, których nie lubię, niż słucham z przyjemnością.
        Dlatego od dawna nie słucham radia, zrobiłam sobie prywatny super mix i tego słucham.

Nie będę wymieniać wszystkich irytujących mnie piosenek, bo robiła bym to przez pół dnia, ale może część losowo wybraną smile
        Budka Suflera - Takie Tango, bal wszystkich świętych
        Wilki - Baśka
        James Blunt- ju biuutifuuul - cytując Chmielewską - jelito grube skręca mi się w dodatkowy węzeł przy tym...I ogólnie nie lubię piskliwych wyjców w męskim wykonaniu.
        Ozone - numa, numa coś tam smile
        GnR - November rain
        Soungarden - Blackhole Sun - masakra! Powinni zostać ukarani za tę piosenkę.
        Izabela Trojanowska - wszystko
        Black - Wonderful Life
        Jennifer Rush - Power of Love
        No i żeby już nie męczyć więcej - wkurzają mnie wszystkie współczesne piosenkarki, mające się za gwiazdy i artystki, czyli wszelakie dody, Markowskie, Andrzejewicz, Mariny itp - ale to chyba z racji mojego wieku smile

• koza_w_rajtuzach Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:17
      nie słucham radia i ogólnie mało rzeczy mnie irytuje, ale bardzo nie lubię Patrycji Markowskiej (drażni mnie jej głos) oraz Kombi.
      Ktoś wspominał wyżej o tej reklamie, co śpiewają "bez vat, bez vat", o tak, mnie też to denerwuje.
      • koza_w_rajtuzach Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:20
        no i jeszcze ta nowa piosenka Dody "bad girls", straszna.
        • myszka_333 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:26
          I will always love you Whitney Houston i Celina Dion z tą koszmarną piosenką z Tytanika.
          • bweiher Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 09:57
            Z ostatnio lecących w radiu to to wycie "uuuuuuuu Barbra Streisand..."
            Koszmar.Walę głową w stół jak to słyszę.

---Maciej-13.12.2003
            Dominik i Justyna-08.02.2008
            • jowita771 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 10:45
              Przypomniałaś mi, nie znoszę kawałka Barbry, chyba "Woman in love", ale mogłam tytuł przekręcić. Ogólnie babska nie trawię, a ta piosenka to już w szczególności mnie wkurza.
              I wkurza mnie John Lennon, ale nie jakaś konkretna piosenka, bo te nawet lubię, tylko on jako osoba. I jak lubię "Imagine", tak przeszkadza mi, że to piosenka Lennona, facet ze swoją kosmiczną hipokryzją w ogóle tu nie pasuje.
          • thegimel Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 20:00
            Przy takich piosenkach zawsze zastanawiam się, czy byłyby mniej irytujące gdyby nie były puszczane aż do zrzygania.
            Tak samo miałam kiedyś obrzydzenie do I just called to say I love you".
            Piosenka piękna, ale zgrana do przesady.
    • kasnova Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 07.02.11, 20:22
      Alizee - Moi Lolita
      Geri Halliwell - It's raining man
      Rzadko słucham stacji komercyjnych, ale za każdym razem, kiedy mi się to zdarzy, leci ktoraś z tych piosenek. Nie rozumiem ich fenomenu, ja po prostu nie mogę ich słuchać.
      • celice73 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 14:56
        Jeszcze Umbrella..ela..ela..ela...ela....
    • morgen_stern Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 14:59
      Nic, absolutnie NIC nie przebija tego:

www.youtube.com/watch?v=i9IcpeiEGf4
      big_grin big_grin big_grin
      Po wysłuchaniu tego nagle poczułam straszliwy wstyd, że byłam kilka razy w Krakowie tongue_out
      • meliissa Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 16:42
        big_grin
        Mogłaś uprzedzić, żeby nie jeść podczas otwierania linku...wink
        • annaa77 Re: Piosenka, która najbardziej Was irytuje? ;) 08.02.11, 16:53
          Ja pitole...delfin przy gracjanie to leszczu!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka