Dodaj do ulubionych

mysie gówien...

19.02.11, 09:01
Czy moga wydzielac jakies szkodliwe >opary>?(niewiem jak to nazwac)
Dokładnie chodzi mi o to,ze jakis tam czas lezaly w spizarni,wyschly, zamiatalam,kurz sie zaczal unosic,przez moment,ale cos sie nawdychalam.Zaraz zaslonilam usta i nos chusta,ale teraz mnie to meczy,bo jestem w ciazy.Czy to moze byc szkodliwe?
Obserwuj wątek
    • moofka Re: mysie gówien... 19.02.11, 09:05
      nie slyszalam o teratogenny dzialaniu oparow z mysich gowien
      ale dotykac to bym sie swinstwa nie dotykala, tym bardziej w ciazy
      brud smrod zarazki i bakterie
      meza wyslil z mysia misja
      • pudelek09 Re: mysie gówien... 19.02.11, 09:15
        Nie dotykalam,tylko zamiotlam.M byl w trasie,ale jak go spytalam czy moze cos byc szkodliwe,to sie wkurzyl-mowi ze nie ma pojecia,ale moze byc jak np.ptasie.
        • moofka Re: mysie gówien... 19.02.11, 10:13
          wszystko co odzwierzece moze miec grozne bakterie
          zwlaszcza gryzonie sa brudne i roznosza zarazki
    • zebra12 Re: mysie gówien... 19.02.11, 10:28
      Można się zarazić choroba odzwierzęcą.
      • aurita Re: mysie gówien... 19.02.11, 11:40
        a iloma rzeczami mozna sie zarazic oddychajac? np grypa smile proponuje zaprzestac oddychania na 9 miesiecy ciazy

wysuszona kupa mysia nie jest grozna
        • pudelek09 Re: mysie gówien... 20.02.11, 17:56
          juz wiem,ze nie ma zagrozenia-dla spokoju konsultowalam z ciocia,ktora jest weterynarzem.Jakbym rekami dotykala,nieumyla i cos zjadla,czy wziela rece do buzi-oczywiscie zagrozenie duze,ale takto by co 2osoba w gospodarstwach rolnych byla zarazona
          • ylunia78 Re: mysie gówien... 20.02.11, 19:54
            ile ty masz lat????big_grin
    • kamea_chateau namiot tlenowy na okres ciąży i odrobinę rozumu 20.02.11, 18:09
      przecież to jest straszne.. mam wrażenie że kobietom w ciąży to hormony odbierają zdroworozsądkowe myślenie....
      najlepiej na 9 miesiecy zwolnienia od pracy, od myślenia itd. potem urlop macierzyński potem wypoczynkowy. I zdrowo wypoczęta baba wraca do pracy i ma wymagania.... To koszmar jakiś jest jak mawia Alutka z Rodziny Zastępczej
    • lykaena Re: mysie gówien... 20.02.11, 20:08
      Biedna fasolka wink

A tak poza tym to przeczytałam tytuł wątku jako "Mycie góówien " i pomyślałam sobie, że jakaś eko-mama....big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka