Dodaj do ulubionych

Katarzyna Grochola w spodenkach..

10.03.11, 10:16
Mam prawie 40 lat...sylwetke nie chwalac sie bardzo zgrabna, ale chyba nie mialabym odwagi zalozyc krotkich spodenek na oficjalna impreze....
O ile zgadzam sie nogi ma ladne, to odkryla je o 15 cm za duzo w gore.
Kto mysli inaczej?
zyciegwiazd.onet.pl/253521,0,katarzyna-grochola-w-krotkich-spodenkach-na-gali,fotonews_detail.html
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • gryzelda71 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:18
      Brawo pani co w nosie ma jak ją ocenie forum ematkasmile
      • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:25
        Moze jestem przewrazliwiona, ale pamietam jak mialam 15 lat i w przychodni zobaczylam mloda zgrabna mamuske, lat ok 30 (o zgrozo! jaki mamut wtedy dla mnie) w supermini i bylam zniesmaczona....tym bardziej bo nogi byly w jasnych rajstopach!!!! potem jak skonczylam 30stke to mi sie wstyd za siebie w przeszlosci zrobilo, ale niesmak do bialych odkrytych nog pozostal wink
    • hexella Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:28
      a kiedy jest ten magiczny moment, ta granica, że dziś jeszcze mi wolno, a jutro juz nie? Ma ładne nogi- niech pokazuje. Ja jestem od niej sporo młodsza, ale moje nogi mniej się nadają do pokazywania niz jej. Jezu, jak my baby musimy sobie same koło pióra robić...
      • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:34
        Nie robie jej kolo piora, napisalam, ze ma ladne nogi, tylko niestosownie do wieku je odkryla.
        Generalnie widze, ze do obcych babek macie nieograniczona tolerancje, ale gdyby tak jakas Wasza znajoma, zwlaszcza mniej lubiana to zrobila, to tolerancja poszlaby w las, co?

hexella napisała:

> a kiedy jest ten magiczny moment, ta granica, że dziś jeszcze mi wolno, a jutro
        > juz nie? Ma ładne nogi- niech pokazuje. Ja jestem od niej sporo młodsza, ale m
        > oje nogi mniej się nadają do pokazywania niz jej. Jezu, jak my baby musimy sobi
        > e same koło pióra robić...

• cora73 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:42
          "niestosownie do wieku".....no rozwalilas mnie tym tekstemsmile Kto , gdzie i kiedy ustalil do "jakiego wieku" mozna zakladac krotkie spodenki?????????
        • gryzelda71 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:45
          Nie ma znajomej z tak zgrabnymi nogami.
          Nie mam potrzeby patrzenie z niesmakiem na inne kobiety.
          Nie mam też potrzeby pouczać inne co im wolno,a co nie moim zdaniem.
        • hexella Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:47
          donnasanta napisała:

to tolerancja pos
          > zlaby w las, co?

nie poszłaby, przypuszczam... mogłabym zzielenieć z zazdrości oraz gwałtownie poszukać pocieszenia w postaci znalezienia w sobie cechy bardziej ponętnej niż posiada właścicielka nóg, ale zaręczam Ci, że nie ulałabym sobie jadu na okoliczność niestosowności ubrania do wieku.
          Proponuję pooglądać np. londyńską ulicę - dobrze wpływa na rozluźnienie pośladkówsmile
        • imasumak Donna 10.03.11, 11:00
          Może Ty z powodu wieku masz potrzebę wdziać wór pokutny i przepraszać, że pokazujesz się ludziom, ale widać nie wszyscy tak mają - uszanuj to.

donnasanta napisała:

Nie robie jej kolo piora, napisalam, ze ma ladne nogi, tylko niestosownie do wieku je odkryla.
          • donnasanta Re: Donna 11.03.11, 11:33
            imasumak napisała:

> Może Ty z powodu wieku masz potrzebę wdziać wór pokutny i przepraszać, że pokaz
            > ujesz się ludziom, ale widać nie wszyscy tak mają - uszanuj to.
            >
            Zdziwilabys sie...a warunki mam, pisze o tym, ze niestosownie na gale a i do wieku takze w tym kontekscie i przede wszystkim do sylwetki.
        • kali_pso Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 19:57

Nie niestosownie do wieku, tylko wydaje mi się, że niestosownie do okazji- to zdjecie Grocholi z Kwaśniewską i jeszcze jakąś babką, mówi wszystkowink

Ma świetne nogi i powinna je eksponować.

> Generalnie widze, ze do obcych babek macie nieograniczona tolerancje, ale gdyby
          > tak jakas Wasza znajoma, zwlaszcza mniej lubiana to zrobila, to tolerancja pos
          > zlaby w las, co?
          >

Ameryki nie odkryłaś- toż wiadomo, że tutaj same świętojebliwe nie-obgadywaczki piszą...hehehhehe... koń by się uśmiał jak się te morały czyta...
    • czarnaalineczka Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:35
      spodenki ok , nogi super , wiek nie ma tu nic do rzeczy
      tylko miejsce uncertain
      gala to brzmi tak elegancko ... a wszyscy raczej w "powydziwianym casualu "
      a kazia i kwasniewska pododawaly sobie po jakies 230 lat tongue_out
    • baltycki Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:36
      donnasanta napisała:

> Kto mysli inaczej?
      Ja.
      Znam kobiete starsza od niej i wygladajaca suuuper w jeszcze krotszych spodenkach czy legginsach i tunice.
      Ma jedna jedna wade, ze nie jest moja kobieta.
      (oddalbym za nia jedna dwie inne, mlodszesmile)
    • adwarp Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:37
      to zdjęcie super
      m.onet.pl/_m/46fec719d02f559f4007f2528571e891,14,1.jpg
    • cora73 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:39
      Bardzo ladnie wyglada- nie wulgarnie a mlodosmile pani Kwasniewska tylko 2 lata starsza w "powaznej" sukience prezentuje sie wg. mnie duzo gorzej- wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. Smutne jest przy okazji to ze my kobiety same sobie "narzucamy" pewne normy- mini do 30tki itp bzdury.
    • aneta-skarpeta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:40
      ma bardzo ladne nogi

generalnie figura ładna

ale kurka wodna, jak ona sie ubiera?!

co raz to lepiej

w innej stylizacji te spodenki by się pewnie obroniły- tutaj wyglada niestosownie do sytuacji
    • lelija05 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:47
      A niechże sobie chodzi nawet w samych majtach jak ma ładne nogi.
      Ale może nie na przyjęcia.
      W spodenkach to tak raczej na wakacyjny spacer, a tak to mam wrażenie, że nieważne co piszą, byle by pisali. Desperacja?

A tak apropos widziałam gdzieś niedawno w tv Vondrackową i ta to ma nogi! W tym wieku!
    • semihora Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 10:49
      Ładne ma nogi, zgrabne, to czemu ma ich nie pokazywać? Bez przesady, krótkie spodenki nie są tylko dla siedemnastoletnich dziewczyn.
    • malila Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 11:11
      Grochola super. Kwaśniewska - nie podoba mi się; sukienka bardzo ładna, ale nie dla niej. Kazia wporzo.
    • cherry.coke Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 11:16
      Wybatozyc ja. Wybatozyc. Jak smiala.

Fajne nogi ma, to niech nosi. Szczerze mowiac w tej stylizacji to gora jest do luftu. Gdyby ja zastapila jakim wieczorowym zakietem wyszloby znacznie lepiej.
      • imasumak Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 11:56
        I buty mi trochę zgrzytają smile.
        Zdecydowanie lepiej by wyglądałby czarne, albo chociażby bordowe. Jasno czerwone optycznie skracają nogi.
        • nangaparbat3 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 18:59
          Mnie by wystarczyło gdyby nie miały tej białej lamówki. No i góra - dramat. Ale nogi super, przyjemnie popatrzeć.
    • minnie_su Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 11:28
      Nie wyglada to najlepiej. I, wbrew temu co twierdzi wiekszosc ematek, wiek GRA role. I swiadomosc tego to jeden ze skladnikow gustu, dobrego stylu. Nie przeklada sie to prosto: dlugosc spodenek w zaleznosci od liczby lat na karku. Za to: dlugosc spodenek w zaleznosci od mixu skladajacego sie z wygladu nog, figury, wieku, ktory widac na twarzy i szyi, okazji, jakosci materialu i wykonania, osobowosci. Wiek JEST tez skladnikiem. Zignorowanie tego to prosta droga do "taniego" wygladu. Wyobrazcie sobie, ze ubieracie na siebie cos, w czym slodko, przeslicznie, wyglada wasza 10letnia corka. I co? Wygladacie dobrze? Nie, wygladacie dziwacznie. Co naturalnie nie przekresla tego, ze w tym cudacznym ubraniu mozecie miec cudna figure, cudna osobowsc, i w ogole byc uwielbiane. Jesli komus stroj wisi to jego prawo ubierac sie zle.
      • cherry.coke Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 11:44
        E tam, to nie wiek, tylko klasa umozliwia pozwalanie sobie na ekstrawagancje. Gdyby ktos mial sie wybrac na premiere w spodenkach i cekinowym zakiecie, to jak sadzisz, lepiej by w czyms takim wygladala Ewa Kuklinska/Anna Korcz czy Kasia Cichopek/Kaja Paschalska? smile
      • joanna266 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 11:46
        fajnie wyglada.moim zdaniem wiek nie ma znaczenia jesli figura jest ok.w/g mnie ubrania dziela sie na te których nikt nie powienien zakładac i na te które mozna zakładac pamietajac wcesniej ze ubranie ma nam dodawac uroku a nie przeciwnie.Grocholi dodaje....
    • lilly_about Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 12:10
      Przede wszystkim wygląda niestosownie na tę uroczystość. Ale bardziej niż spodenki przeszkadzają mi czerwone buty. Strasznie tandetnie wyglądają, mimo że normalnie bardzo lubię przełamywanie koloru.
      • imasumak Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 12:17
        Też mnie te buty rażą. Nie dość, że tandetnie, to jeszcze optycznie skracają jej nogi.
        • lilly_about Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 12:20
          Wyglądają jak z bazarku za 39 zł.
      • krapheika Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 12:18
        Jakby miala marynarke do tego lub zakiet, i fajna elegancka bluzke,czarne super wysokie obcasy to bylabym na tak. Te spodenki nie budza u mnie kontrowersji, dluzsze wygladalby zle, nogi ma super zgrabne, no i krotkie spodenki do ciemnych rajstop to hit sezonu.Ogolnie jestem na tak spodenkom na tej pani, ktorej ksiazki uwielbiamsmile
      • kali_pso Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 19:59

też mi się te buty rzuciły w oczy...są dobijającym wizerunkowo kwiatkiem do spodenekwinkp
        • kali_pso Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 20:02

..no i rajstopy chyba też niespecjalnie kryjące, ciało prześwituje przez nie- tym bardziej jestem na nie dla tej stylizacji...
          • cherry.coke Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 20:10
            Akurat co do tego, to flesz czesto "przeswietla" rajstopy i w ogole dzianine, w zaleznosci od kata padania swiatla w stosunku do splotu. Pokazuja czasem jakies "gwiazdy bez bielizny", a tymczasem przyzwoicie odziana gwiazda padla ofiara flesza smile
    • w-i-k-i Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 13:50
      Ta Pani, jej uroda, a zwlaszcza jej figura, przeraza mnie zawsze - swoim wygladem i pomyslami na siebie. Moze chcialaby byc jak niektore bohaterki o ktorych pisze, bardzej spelnia sie w slowie pisanym ( choc to nie moja literatura) niz, jako wizualnie-namacalna osoba. Powinna zdecydowanie ztrudnic styliste, detetyka i trenera fitness, wtedy moze wskoczyc w jakies ,,spodenki".
    • dag_dag Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 14:25
      Na wieczorną imprezkę ze starymi kupelkami - super. Na taką galę - niestosownie.
    • aurita Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 14:50
      Ma piekne nogi ale nie wyglada elegancko a powiina na gali.
      Do ogrodka tak, na gale nie i to raczej bez wzgledu na wiek
    • schere Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 15:07
      wygląda ładnie, nogi ma bardzo zgrabne. Ale sam pomysł założenia krótkich spodenek na galę już nie jest taki fajny.
      Krótkie spodenki nie są strojem eleganckim choćby były wyszywane złotą nicią, a obecnie obowiązująca moda twierdziłaby, że są.
    • aiwlysji Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 16:22
      coz Grochola niepodlega korporacyjnym standarta, wolno jej, przeciez ona ma byc na ustach wszystkichwink
    • marghe_72 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 18:09
      To nie kwestia wieku a okazji.
      Na galę zdecydowanie NIE w spodenkach.
      Nawet z takimi nogami
    • angazetka Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 18:44
      Spodenki jak spodenki, gorzej, że całość stylizacji nie pasuje do okazji i ogólnie wygląda bardzo tandetnie.
      • czar_bajry Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 19:30
        nogi ma boskie może nosić co zechcesmile
        a ponadto zgadzam się z angazetką.
    • naomi19 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 21:05
      Wygląda rewelacyjnie.
      Pewnie trochę niestosownie do sytuacji, ale mnie się podoba.
    • kol.3 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 10.03.11, 22:02
      Ale ona łamie konwenanse, prowokuje, doskonale sobie zdając sprawę że "sieje zgorszenie", że takie panie jak JK w nobliwych kościelnych kieckach będą się marszczyć, no i bawi się przy tym świetnie itd.

• donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 10:25
        Kto inteligentny zrozumial moja opinie, pisalam o niestosownym ubraniu, konkretnie spodenkach na oficjalnej imprezie.
        Wiek ma duze znaczenie wraz z wygladem, bardziej te spodenki tolerowalabym u Pani Torbickiej, ale ona na gali nie popelnilaby tego faux pas.....
        Nie miejcie do mnie zalu, ze komentuje, wszak jak niektore tu napisaly Pani zrobila to celowo, zeby zaszokowac i byc na ustach innych...
        Zeby nie bylo, lubie jej ksiazki i chetnie czytam.
        Pozdr
        • kol.3 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 17:16
          Skandalistki i prowokatorki nie podporządkowują się ogólnie przyjętym konwenansom, więc nie ma co pisać o comme il faut i faux pas, rwać włosów z głowy i pisać o niestosownym ubraniu. Takie osoby z definicji robią rzeczy niestosowne i za to Grocholę lubię.
          • nenia1 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 17:27
            Wiesz co, ja też lubię rzeczy niestosowne, ale niech one są ciekawe, mają w sobie to coś.

Grochola w tych spodenkach wygląda źle, fakt, że nogi ładne i zgrabne, ale to wszystko.
            Taki strój uwydatnia inne niedoskonałości jej figury i stwarza duży kontrast pomiędzy
            "górą" a "dołem" na niekorzyść "góry".
    • nika_75 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 10:45
      Problem wieku i pokazywania tego czy owego u pań 50+ polega też na tym, iż myśląc, że skoro mam jeszcze piękne nogi to będę je pokazywać, nie baczą na to, że brakuje im już talii, mają wystający brzuszek, etc. Zakładają więc mini, do tego szeroką maskującą górę i wyglądają jak beczułka na cienkich patyczkach. Taki syndrom ma np. Krystyna Prońko i jak widać pani Grochola też. Ważne są proporcje całej sylwetki, a nie tylko same nogi..
      • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 10:52
        nika_75 napisała:

> Ważne są proporcj
        > e całej sylwetki, a nie tylko same nogi..

To tez, ale niektore forumowiczki wola zazarcie twierdzic, ze sie czepiam jej spodenek.
        tez zakladam mimo prawie 40stki, ale np do znajomych, czy w wakacje, juz do pracy nie zalozylabym. Stroj nasz niewazne czy mamy 20 czy 50 powienien byc adekwatny do sytuacji, gdyz w ten sposob wyrazamy szacunek dla ludzi w otoczeniu, ktorych sie poruszamy..
        • kali_pso Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:08

...znaczy się jak jesteś w spodenkach na grillu- to wyraz szacunku dla grillujących a jak poszłabyś do pracy to byłaby oznaka jego braku dla współpracowników?

Wydaje mi się, że wskoczyłaś w jakieś nadęte tony...spuśc powietrze...
      • minnie_su Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 11:38
        Dokladnie to jest w tym calym stylingu najgorsze. Moja pierwsza mysl po spojrzeniu na te zdjecia byla: "Kwadrat postawiony na dwoch patykach". Dopiero pozniej, widac, ze nogi sa fajne. Wymowa calosci:
        "Brzydka kobieta, chociaz nogi ladne."
        A tak latwo moglaby byc:
        "Piekna kobieta."

Co kto woli

• demonii.larua Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 11:06
      Niestosownie do wieku... dobre, dobre big_grin
      • lukrecja34 Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 11:10
        wg mnie wygląda beznadziejnie-ma zaniedbaną twarz,koszmarne włosy,bezkształtną figurę,względnie zgrabne nogi (ale szału nie ma) a za wszelką cenę stara się zrobić z siebie nastolatkę..nie jest Grażyną Torbicką czy Sharon Stone i powinna bardziej uważać na to co zakłada.
        a już te buty to całkowita porażka..
      • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 11:18
        demonii.larua napisała:

> Niestosownie do wieku... dobre, dobre big_grin

Kobieto, nie wiem ila masz lat, na ile wygladasz, ale proponuje Ci wystylizowac sie na nastolatke i ruszyc na podboj miasta...zapraszam.
        50 lat to nie wiek, zeba na galach paradowac w spodenkach skrywajac pod szalem wybrzuszone brzusio, juz sie wkurzylam tym pojsciem w zaparte!
        • imasumak Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 12:40
          donnasanta napisała:
          50 lat to nie wiek, zeba na galach paradowac w spodenkach skrywajac pod szalem wybrzuszone brzusio, juz sie wkurzylam tym pojsciem w zaparte!

Akurat coś takiego nie pasuje w żadnym wieku. A gdyby Grochola miała umiejętnie dobraną górę i inne buty, to nie byłoby się do czego przyczepić.
        • demonii.larua Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 14:08
          Gębę mam w wizytówce, wyglądam staaaro big_grin
          Kobieto, gdybyś napisała że ubrała się nieodpowiednio do okazji zgodziłbym się bez dwóch zdań, bo takie mam właśnie zdanie. Idąc Twoim tokiem myślenia na plażę strój kąpielowy powinny zakładać tylko babki góra do 30-tki oczywiście w jedynie słusznym rozmiarze 36 big_grin
          • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 14:13
            demonii.larua napisała:

> Gębę mam w wizytówce, wyglądam staaaro big_grin
            > Kobieto, gdybyś napisała że ubrała się nieodpowiednio do okazji zgodziłbym się
            > bez dwóch zdań, bo takie mam właśnie zdanie. Idąc Twoim tokiem myślenia na plaż
            > ę strój kąpielowy powinny zakładać tylko babki góra do 30-tki oczywiście w jedy
            > nie słusznym rozmiarze 36 big_grin

Dokladnie w poscie tak napisalam, ze niestosownie do okazji smileA niestosownie, bo krotkie spodenki...jezeli chodzi o plaze to slusznie stroj dwuczesciowy dla szczuplych, jednoczesciowy dla otylych, tak naprawde nie narzucam, ale same kobiety tak wybieraja, zeby zatuszowac co nieco i chyba to normalne jest..plese nie kaz im zakladac bikini!!!
            • imasumak Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:19
              "50 lat to nie wiek, zeba na galach paradowac w spodenkach skrywajac pod szalem wybrzuszone brzusio, juz sie wkurzylam tym pojsciem w zaparte!"

A tu nie o wieku było?
              • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:25
                imasumak napisała:

> "50 lat to nie wiek, zeba na galach paradowac w spodenkach skrywajac pod szalem
                > wybrzuszone brzusio, juz sie wkurzylam tym pojsciem w zaparte!"
                >
                > A tu nie o wieku było?
                >
                Jezu, czytaj calosc mojej wypowiedzi! w poscie nie bylo, potem sie pojawilo, bo ktos to zasugerowal...
                • imasumak Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:28
                  Ależ przeczytałam całość. I wachlujesz tym wiekiem nieustannie - prawie w każdym Twoim poście się on pojawia.
                  • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:30
                    imasumak napisała:

> Ależ przeczytałam całość. I wachlujesz tym wiekiem nieustannie - prawie w każd
                    > ym Twoim poście się on pojawia.
                    >
                    No coz, nie dane nam jest sie porozumiec, jak slepy z gluchym..
                    • imasumak Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:32
                      donnasanta napisała:

No coz, nie dane nam jest sie porozumiec, jak slepy z gluchym..

Raczej powiedziałabym z niekonsekwentnym.
                      • donnasanta Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:37
                        imasumak napisała:

> donnasanta napisała:
                        >
                        > No coz, nie dane nam jest sie porozumiec, jak slepy z gluchym..
                        >
                        > Raczej powiedziałabym z niekonsekwentnym.

W swoim poscie nie napisalam nic o racji wieku, to Panie sie tu poczuly i zaczely zaczepiac, wiec wyrazilam TAKZE ten poglad, uwazam ze nalezy ubierac sie z racji wieku, mozliwosci, figury i okolicznosci i nie ugne sie przed tym. malo tego, sama pewnie to robisz, ale biada temu co glosno to powie, popatrz na swoj stroj dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj....dzis pytanie, dzis odpowiedz i mimo, ze moglamy zakladac zywcem co mi sie podoba, to za bardzo sie szanuje i pepkiem w pracy swiecic nie bede, kosztowaloby to mnie utrate powazania wsrod pracownikow i wspolpracownikow....
                        >
                        >
                        • imasumak Re: Katarzyna Grochola w spodenkach.. 11.03.11, 15:44
                          donnasanta napisała:

W swoim poscie nie napisalam nic o racji wieku,

Urocze, jak to można iść w zaparte tongue_out

malo tego, sama pewnie to robisz, ale biada temu co glosno to powie, popatrz na swoj stroj dzisiaj i wczoraj i przedwczoraj....dzis pytanie, dzis odpowiedz i mimo