Dodaj do ulubionych

"Chichot losu"

20.03.11, 20:13
Oglądacie?
Kiedyś czytałam książkę, więc zaczęłam oglądać serial. Taki sobie, szczerze mówiąc, jakiś niewiarygodny...
Obserwuj wątek
    • nowi-jka Re: "Chichot losu" 21.03.11, 10:42
      nie znosze tej Trzebiatowskiej
      • ylunia78 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 10:48
        TV był włączony i tak z rozpędu cos tam obejrzałam,ale....Żenujące dowcipy tych dzieciaków(widziałam tylko i aż jak młody spadł czy cuś na tym placu zabaw)Takie spojrzenia?A już wogóle tekst o zmianie opatrunku mnie rozłozył:/Jakieś spojrzenia,jakby wielką filozofią była zmiana plastra na czole dziecka.Chyba,że Trzebiatowska nie umie faktycznie?big_grin
        Ogólnie chyba kolejny gniot.Starałam się wczoraj obejrzeć ten nowy serial na tvn coś o gotowaniu.Bożeeee!!!!jaki ten Adamczyk i Ostałowska grają memeje!Tacy ludzie istnieją?wink
        • sadosia75 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 10:51
          Ylunia ale tam Ostalowskiej nie ma smile
          Tam jest Maja Ostaszewska smile
          A ja lubie Radwanska. gra corke Manie. Ladna dziewczyna smile
          • ylunia78 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 10:53
            No jaaaa Otaszewska....big_grin a tez cos mi nie pasowało-dziękiwink
            A tak,tak,ta młoda też"mi sie podoba"Fajnie gra.
            • sadosia75 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 10:59
              Ja bardzo lubie patrzec na Ostaszewska. ladna kobieta z niej smile
              A ta mloda jest naprawde fajna. Mam nadzieje, ze sie nie zmarnuje i wyrosnie z niej cos fajnego.
        • mikas73 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 10:58
          Ogólnie chyba kolejny gniot.Starałam się wczoraj obejrzeć ten nowy serial na tv
          > n coś o gotowaniu.Bożeeee!!!!jaki ten Adamczyk i Ostałowska grają memeje!Tacy l
          > udzie istnieją?wink

Moim zdaniem Ostaszewska gra świetnie, bawi mnie jej postać. A czy takie idiotki istnieją? Chyba gdzieś by się taka znalazła wink
          • sadosia75 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 11:00
            Istnieja smile
            Wczoraj z mezem to ogladalam. I jak ona z ta cala pretensja do sswojego doktorka w gabinecie , ze ona nie chce jego rodziny miec. ze ona chce byc jedna jedyna.
            ja patrze na meza. maz na mnie i obydwoje skomentowalismy : Marzena big_grin
            Marzena to druga zona naszego kuzyna. Identyczna jak postac grana przez Ostaszewska.
            • mikas73 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 11:08
              Mnie rozbawiła w poprzednim odcinku, kiedy z takim żalem zgodziła się aby spotkał się z byłą (jeszcze nie) żoną w tej "świetnej restauracji", a wczorajszy uśmieszek po pocałunku doktorka w bioderko, drobiażdżek a taki zabawny... Ostaszewska dobra jest!
              Myślę, że jej postać to zbiór cech wszystkich idiotek świata wink
              • sadosia75 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 11:11
                A to jak doktorek skradal sie do lozeczka?
                I ona sie taka rozczochrana podniosla, smierc w oczach,usta zacisniete.
                no malo nie padlam ze smiechu przy tym smile
                • mikas73 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 11:16
                  O to też! big_grin
          • ylunia78 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 11:09
            mikas73 napisała:
            >
            > Moim zdaniem Ostaszewska gra świetnie, bawi mnie jej postać. A czy takie idiotk
            > i istnieją? Chyba gdzieś by się taka znalazła wink

Ja nie mówię...gra świetnie,zresztą Adamczyka też b.lubię,tylko kurczę....ja nie mogę patrzeć na takie memeje życiowewink
            Wogóle to będę oglądała ten serial,bo zawsze w niedzielę to jakaś straszna nuda panuje w tv.smile
            Co do"chichot losu"chała,że "leci"w soboty.Wiosną i latem nie widuję tvwink
            • mikas73 Re: "Chichot losu" 21.03.11, 11:19
              ja ni
              > e mogę patrzeć na takie memeje życiowewink

Też robię wielkie oczy na ich mamejowatość wink
    • tanebo Re: "Chichot losu" 02.04.11, 21:53
      Powiem wam że serial się rozkręca. I może to dziwne, ale kurczaki, (!!!) Biorą mnie takie "mamuśki" smile
    • i_love_my_babies Re: "Chichot losu" 02.04.11, 22:47
      no widzę że elokwencja e-mam znowu niezaspokojona, no same gnioty w tej tv - ja nie wiem, Wy to same teatry tv chciałybyście oglądać???

"chichot losu" taki sobie, rozkręca się, nawet się trochę dzisiaj pośmiałam (z tych żenujących żartów), denerwują mnie te wszędobylskie reklami i jakieś dziwne zbliżenia kamery na torebkę np, ale żeby od razu od gniotów zwyzywać, to nie...
      obejrzałam drugi odcinek dopiero i poczekam, co z tego będzie

co do "przepisu na życie" uważam, że Adamczyk i Ostaszewska grają rewelacyjnie, Adamczyk jest cudownywink

a wczoraj oglądałam ten ze Stenką na dwójce i wciągnął mnie bardzo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka