Dodaj do ulubionych

Gwóźdź w bucie

08.04.11, 10:46
Kupiłam dziecku buty z pewnej firmy na Bwink
Co się okazało po 2 dniach?
Kąpiąc syna zauważyłam, że ma na pięcie ranę i krew, pomyślałam, że skaleczył się jeżdżąc po mieszkaniu na boso hulajnogą. Jednak następnego dnia odbierając go z przedszkola zauważyłam, że krew jest też na wkładce buta. Dotknęłam i przeraziłam się. Wystawał nie obcięty przez producenta gwóźdźsad Nie mam pojęcia jak syn w tych butach przez 2 dni chodził, ponieważ był strasznie ostry.

Napisałam do szanownej firmy B maila załączają foto buta z krwią i piętę z dziurą, ale echo od 3 tyg. Ciekawe czy w ogóle będzie jakaś reakcja??
Maila przeczytali, bo po 10 min. miałam potwierdzenie.
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: Gwóźdź w bucie 08.04.11, 10:51
      Zależy czego oczekujesz, naprawdę. Jak wymiany butów na nowe albo zwrotu pieniędzy - to raczej należałoby zwrócić się do sprzedawcy, a nie producenta. Jeżeli oczekujesz przeprosin oraz tego, że się zawstydzą, to udałaś się pod dobry adres.
      • gabrielle76 Re: Gwóźdź w bucie 08.04.11, 10:56
        Napisz jeszcze raz i dodaj że jeśli bedzie brak odzewu nagłosnisz to w mediach wink Jak ja znalazłam robaka w kaszce firmy na B i napisałam do nich maila to juz na drugi dzien był u mnie przedstawiciel z ich firmy z przeprosinami i prezentami dla dziecka, tak bardzo sie bali że moge to nagłosnic smile
    • lelija05 Re: Gwóźdź w bucie 08.04.11, 10:54
      Znowu? A w którym miejscu ten gwóźdź wystawał. Córka chodzi w butach firmy na B i wolałabym wiedzieć.
      Ale jakoś trudno mi w to uwierzyć.
      • igus_tryn Re: Gwóźdź w bucie 08.04.11, 11:00
        Generalnie to pierwszy raz zdarzyło mię się zrobić taką "akcję", czyli napisać zażalenie na produkt do producenta. I tak naprawdę to ciekawa jestem czy będzie jakaś reakcja z ich strony. Gwoździa sama obcięłam i już nie wystaje, do reklamacji butów nie zaniosłam (chodź taka była moja pierwsza myśl), bo młody pewnie przez 2 tyg. zostałby bez butów.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka