Dodaj do ulubionych

Wasze chłopy i ich schizy;)

13.04.11, 10:49

Mój ma jedną, aczkolwiek lekko irytującą - włosy, a raczej ich powolny acz nieustający zanik.
Cudownych kosmetyków mających poprawić stan czupryny niedługo będzie więcej w łazience niż moich olejków do kapieli a tych mam całkiem pokaźną ilośćwink

"No powiedz, widać, że odrastają, zobacz, bo mnie się wydaje, że tak"...( zastanawiam się, czy tak będzie reagował też mój syn na pierwsze włosy na klacie?winkp

Doszło nawet do tego, że mamrotał coś o tych włosach przez sen nawet...

A Wasi panowie mają jakieś obsesyjki?smile
Obserwuj wątek
    • czarnaalineczka Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 10:51
      o moim nakrecili film
      "dzien swira"
      • dentek_85 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 10:53
        domestos! wszystko musi być dezynfekowane po kilka razy na tydzień. mamy kilka zgrzewek domestosu w domu. Czasem mam wrażenie, że to jego afrodyzjak wink
        • broceliande Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 10:57
          Mój chyba nie ma schiz.
          Za to ja mam dużosmile
        • kikimora78 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:50
          dentek_85 napisała:

> domestos! wszystko musi być dezynfekowane po kilka razy na tydzień. mamy kilka
          > zgrzewek domestosu w domu. Czasem mam wrażenie, że to jego afrodyzjak wink

a nie pracuje przypadkiem jako bosman na Zawiszy?

Jak byłam na rejsie to bosman nawet dostał od nas ksywkę "Domestos" bo codziennie, jak rodzielał wahty sprzątające to każdy dostawał polecenie "i zlej to porządnie Domestosem!!!", cokolwiek by "to" nie było...
    • kropkacom Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 10:59
      No, dzięki Bogu nie ma takiej schizy (chociaż czoło coraz wyższe się mu robi wink ).

Ze schiz to chyba terminy. tongue_out Terminy płatności, wizyt lekarskich itd. Ale mi w to graj big_grin
    • mruwa9 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 10:59
      Nie. Na szczescie smile Zwiazalam sie z normalnym czlowiekiem smile
      • hanka20074 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:02
        Mój ma lekką schizę na punkcie czystości w auciesmileale nasza córcia leczy go z tego big_grin
        • kropkacom Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:06
          > Mój ma lekką schizę na punkcie czystości w auciesmile

Mój też tak miał. Niestety już nie ma.
    • morgen_stern Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:03
      Do dziś pamiętam kłótnię, kiedy nie wrzuciłam łyżeczki po herbacie do zlewu, tylko położyłam obok na blacie... dziwnym trafem nie przekłada się to na dokładne wytarcie blatu po zmywaniu w MOIM domu tongue_out
      • martaborys Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:12
        Wyciskanie tubki z pastą od samego końca, nigdy od środka smile
        • shellerka Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 17:38
          o boże ! adaś, mój były podobno zerwał przez to ze swoją eks! to mnie przerażało!
      • almaya Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:16
        Plukal pod woda groszek z puszki i fasole.Plukal ryz i makaron,nawet ser feta plukal!A czasem nawet kielbase.Tylko cukru nie plukal.
        • czarnaalineczka Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:29
          o k**** big_grin
          • mel-laa Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 15:58
            A już myślałam, że mój nie ma "schiz", ale jak przeczytałam Twój wpis o słowniku to stwierdzam, że jednak ma. MUSI coś mieć natychmiast bo inaczej tak jak Twój będzie o tym myślał i to nie da mu spokoju. A ja skolei wszystko zlewam, odkładam na później, tylko jak go takie szukanie napadnie to niestety muszę pomagać bo on tak szuka, że i tak nic nie widzi
            • mel-laa Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 16:01
              ups- to miało być pod wpisem kocianna.
        • pomarola Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:33
          > Plukal pod woda groszek z puszki i fasole.Plukal ryz i makaron,nawet ser feta p
          > lukal!A czasem nawet kielbase.Tylko cukru nie plukal.

Szop pracz ?
          smile
          • kocianna Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:00
            Obsesyjnie wyciera stół w kuchni. Mniej więcej co 10 sekund.
            Kupuje duże ilości Ludwika, którym polewa naczynia przed włożeniem ich do zmywarki.
            Domestos też lubi.

Dopytuje się, czy już (wysłałam PIT, CV, zapłaciłam rachunki etc.), mimo, iż jeszcze jest dużo czasu do terminu i że sam zawsze robił to w ostatniej chwili (jako kawaler wysłał zeznanie podatkowe zwykle 30 kwietnia o 23.30 z Poczty Głównej, bo tylko ona była czynna).

MUSI natychmiast wiedzieć, gdzie jest, przykładowo, słownik polsko-łaciński, którego ostatnio używał w liceum i który został przestawiony przeze mnie na inną półkę przy okazji wymiany regału. Musi go znaleźć natychmiast, mimo, że właśnie spóźnia się na samolot, bo inaczej będzie przez cały wyjazd się zastanawiał, co się z nim stało. Obietnice kupienia słownika po powrocie nie pomagają, bo przecież "musi gdzieś być i po co nam dwa".

To samo dotyczy szukania ludzi - jeśli wyjdę z pokoju w pracy np. do toalety, a komórkę zostawię na biurku, i małżonek zechce akurat wtedy do mnie zadzwonić, to mam 10 połączeń nieodebranych na służbowym telefonie, 10 połączeń na komórce, maila na pocztę służbową i prywatną z zapytaniem, gdzie jestem, a o mojej nieobecności wiedzą koledzy z pokojów ościennych, z zaprzyjaźnionego działu, księgowa i sekretarka.

Ale sama też mam różne zboczenia, więc traktuję to z przymrużeniem oka smile
      • kura17 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:20
        morgen_stern napisała:

> Do dziś pamiętam kłótnię, kiedy nie wrzuciłam łyżeczki po herbacie do zlewu, tylko położyłam
        > obok na blacie...

o matko, ozen sie ze mna! big_grin

moj wlasnie wszelkie lyzeczki, kubeczki, miseczki wklada najpierw do zlewu (mamy zmywarke!), a potem ja to musze wszystko wyciagac, zeby wlozyc goraca ciezka patelnie, albo wielki gar... (bo boje sie, ze te rzeczy w srodku rozbije)
        • morgen_stern Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:26
          Da się zrobić... tylko pozbądź się go jakoś dyskretnie tongue_out
          • kura17 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:46
            nie ma sprawy, on niemiec, to kazdy sad mi przyzna racje!!!

... tylko ja jestem w pakiecie z 2 chlopaczorami, slodkimi blond-mini-nazistami (no doslownie jak ikony hitlerjugend te nasze dzieci wygladaja wink). nadal sie piszesz??? mozesz lyzeczki zostawiac DOWOLNIE, byle nie W ZLEWIE...
            • morgen_stern Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:05
              Podeślij fotkę, zastanowię się tongue_out
              • kura17 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:21
                phi, na meza mozesz wybrzydzac, mnie krytykowac, matke, tesciowa, wujka i szwagierke zwyzywac, ale brak natychmiastowego entuzjazmu dla moich slodkich pereleczek??? zdjecia sie zachiewa??? <foch> widze, ze jednak nic z tego nie bedzie! tongue_out

matka-polka sie obrazila big_grin
                • morgen_stern Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:39
                  SWOJĄ fotkę tongue_out
                  Kto wie, może mi się spodobają twoje perełeczki big_grin
                  • kura17 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:51
                    > SWOJĄ fotkę tongue_out

o matko... a ja taka nieuczesana... big_grin

jestes pewna??? mam akurat CV z fotka, moge calosc podeslac, bedziesz miala full-info tongue_out

> Kto wie, może mi się spodobają twoje perełeczki big_grin

sadzac po nicku masz sentyment do niemieckiego, pol-niemieckie blondaski NA PEWNO przypadna Ci do gustu!
                    • morgen_stern Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:55
                      Akurat nie te perełeczki miałam na myśli, ale spoko tongue_out
                      • kura17 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:04
                        nie skojarzylam, bo ja absolutnie nie w okolicach PERELECZEK oscyluje... 34G smile

... no chyba, ze moje uzebienie mialas na mysli tongue_out tutaj to sie zastanow, bo aparat ortodontyczny nosze...

ech, widze, ze szanse moje maleja z postu na post... nie dosc, ze brzydka, to jeszcze niekumata surprised nie wspominajac o blond-balascie, heh
                        • morgen_stern Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:13
                          big_grin
    • szyszunia11 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:33
      oj, jest tego trochęwink ale przypomnijcie się wieczorkiem, to napiszęwink
    • zabulin Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:36
      Nie, mój mąż jest normalny, rozsądny, ze zdrowym podejściem do zycia.

Za to ja.... O, ja to mam schizy- calą masę smile
    • poppy_pi Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:48
      Mój jest strasznym hipochondrykiem-co jakiś czas wymyśla sobie różne choroby a tłumaczenia skąd się wzieły doprowadzają mnie do płaczu (ze śmiechu).
      • kubek0802 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:57
        Ogólnie to samochód.
        Każde skrzypnięcie, zatrzeszczene itp. musi być niezwłocznie zdiagnozowane i naprawione. Inaczej grozi to niechybnie rozprzestrzenieniem się awarii do niebotycznych rozmiarów tudzież wypadkiem komunikacyjnym, który pewnie nastąpi.
    • kiniox Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 11:56
      To się chyba nie kwalifikuje pod schizę, raczej zabawno-irytujący zwyczaj, bo ogólnie jest bardzo łatwy w codziennym życiu i maksymalnie wyluzowany. Otóż nigdy nie odkłada swoich rzeczy w zwykłe miejsca, tylko za każdym razem wielokrotnie przeszukuje wszystkie kieszenie, torby, szuflady i półki, zanim skompletuje wszystko, czego potrzebuje przed wyjściem z domu (kluczyki do samochodu, klucze do domu, portfel, przepustkę do pracy etc.). Zależnie od mojego nastroju albo płaczę ze śmiechu, albo mam ochotę porządnie nim potrząsnąć.
    • martishia7 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:02
      O włosy... Jak go poznałam, a mieliśmy po 20 lat, to miał piękną kitkę do łopatek. Niedługo potem obciął, a teraz to już tylko następuje regres. Albo progres czoła, zależy jak na to patrzeć. Chyba już się pogodził, tylko czasami wzdycha oglądając zdjęcia. Nie smaruje i nie wariuje, na szczęście, ale wiem, że o przeszczepie myśli. mam nadzieję, że do tego się nie posunie.

Poza tym wybitnie nie lubi jak go łapać za nos. Zabawnie się wtedy otrząsa. Ale tę karę stosuję tylko w przypadku ciężkich przewinień.
    • mikas73 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:10
      włosy, a raczej ich powolny acz nieu
      > stający zanik.
      Mój ma kilka drobnych, ale a propos ww. przypomniała mi się jego walka z łysieniem. Specyfiki kupione w aptece nie pomagały i na moje nieszczęście zwrócił się w stronę medycyny naturalnej. Na wsi, u chłopa - samozwańczego doktora , zakupił maść na porost włosów, robioną z sierści konia i smarował tym głowę. Śmierdziało dość mocno, ale najgorzej było kiedy zmoczył włosy, uwalniały się jakieś związki i po prostu cuchnęło niemiłosiernie na odległość kilku metrów. Pewnego dnia, kiedy szliśmy na kurs językowy, zaskoczył nas deszcz i z tą aurą smrodu, wkroczyliśmy na salę wykładową. Całe zajęcia wszyscy obecni zastanawiali się; co tu tak cuchnie? A on udawał, że wspólnie ze wszystkimi szuka źródła smrodu. Miałam wtedy z niego niezły ubaw tongue_out Oczywiście zakola wciąż się powiększają.
      • mamakasienki1 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:37
        o mój m nie ma schiz żadnego typu, za to ja mam masę, np. układam naczynia w zlewie od największego do najmniejszego a sztućce obok, niecierpię mokrych blatów itd...
        • baltycki Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:15
          mamakasienki1 napisała:

> układam naczynia w zlewie od największego do najmniejszego
          > a sztućce obok,
          A mozna inaczej?????
    • franczii Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:29
      Moj ma jedna obsesje ale uciazliwa na punkcie polityki a w zasadzie tylko na punkcie jednego polityka, ktorego nie znosi a nawet nienawidzi bo jego zdaniem uosabia wszelkie zlo. Wydaje mu sie ze kiedy ten polityk w koncu odejdzie od wladzy (najlepiej zeby zszedl na zawal bo wiekowy) to wszystko bedzie cudownie.
      • dentek_85 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:39
        a o kim mowa?
      • mikas73 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:42
        Czy to Silvio budzi takie emocje? wink
        • franczii Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:50
          A jakzeby inaczej. Az sama zaczelam mu zyczyc, zeby w koncu go trafilo to w koncu moze sie moj chlop uspokoi.
          • mikas73 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:08
            W sumie - mężowi się nie dziwię
    • default Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:41
      Remonty! U nas w domu ZAWSZE jest jakiś remoncik - mniejszy lub większy. A to wygładza ściany, a to wymienia listwy, a to skuwa/poprawia sztukaterie, przemalowuje itd. itp..... Wiadra z farbą, kuwety z moczącymi się pędzlami czy miska z rozrobionym gipsem to stały element "dekoracyjny" w naszym domu smile
      • poppy_pi Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:32
        O rany! A ja się mojego od dwóch lat nie mogę doprosić żeby wstawił zamek do drzwi w łazience ;/
        • nihiru Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:45
          o rany, widzę że niesłusznie zrobiłam awanturę o wymianę żarówek ZALEDWIE po dwóch miesiącach nieświeceniasmile.

za to jak zamówiłam elektryka do poprawienia oświetlenia w kuchni, którego od miesiąca nie potrafił naprawić (a ja nie cierpię pracować na nieoświetlonym blacie) to był straszny FOCHsmile
          • default Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 15:18
            Ale u mojego schiza remontowa wcale nie oznacza, że wykonuje od ręki POTRZEBNE prace; ja też czekam od lat na zawieszenie normalnych lampek w przedpokoju (od kilku lat mamy żarówki na kablach) albo na wymianę zepsutych halogenów w łazience.
            Właśnie dlatego podciągam jego działalność pod schizy, bo czymże innym jest nieustanne wygładzanie, zaciąganie, polerowanie i malowanie prostych, gładkich i czystych ścian ????
    • izabellaz1 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 12:43
      Wqrwiające reisefieber przed każdym wypadem dokądkolwiek big_grin
      • lenka30a Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:16
        * nie wolno dotykać jego telefonu, bo ślady palców zostają na ekranie...
        * NIENAWIDZI gdy nasze córki szt dwie, zdejmują skarpetki i wygrzebują "śmieci" między palcami...smile (to schiza moich dzieci, nie wiem skąd to wzięły, ale robią to namiętnie przed każdą kąpielą)
        poza tym jest strasznym bałaganiarzem, ale to raczej wada a nie schiza
        • littleblue Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:27
          Wlosy. I jeczenie, ze za rok to juz bedzie lysy. Ale na jeczeniu sie konczy specyfiki sobie odpuscil, twierdzi, ze ma inne wydatki teraz tongue_out i Bogu Dzieki bo te jakies cudownosci, ktore aplikowal sobie w kawalerskich czasach, kiedy brak bylo zony i dzieciow to kilka stow miesiecznie kosztowaly.
          Waga. Co chwile jest na diecie i co chwile na innej i zadnej nie przestrzega. Tzn. przestrzega w dzien, ale w nocy sobie kompensuje wycieczkami do lodowki a w weekend zjada wszystko jak leci wink
          Niestety zadnych schiz zwiaznych z czystoscia nie posiada....
          • iuscogens Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:36
            Mój nie pójdzie spać zanim nie sprawdzi czy drzwi są dokładnie zamknięte i gaz zakręcony. Zastanawiam się czy to, że mu się wszystko, nawet ścieranie ziemniaków na tarce, kojarzy z seksem to schiza. No bo norma raczej nie tongue_out
    • babsee Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:37
      Zdecydowane schizo na punkcie akwarium a racezj roslinnosci
      Z jaką prezycja,odsypuje te mikroelelent, witaminy dla roślin, wage sobie kupil i wyglda jak zawodowy diler jak to wazy i dzieli.Konczy sie jakis?zrywa sie i pędzi do sklepu jakby swiat mial sie skonczyc.
      To samo z glonami-zdjęcia im robi, wysyla do jakis instytow biologicznych z pytaniami,obserwuje,zaslania te glony(czyli cale akawrium np. pakuje w papier,zeby swiatlo nie docieralo)
      ma mega fiola na tym punkcie.
      a schize ma na punkcie wyrzucania smieci do kubla-jak nie daj boze nie trafie chusteczka do to mam caly wuklad o tym jaką jestem balaganiarą.
    • mia_siochi Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 13:56
      Mój ma jedną: że od niego odejdę.
      W wersji hardcorowej: że umrę.
    • hrabina_murzyna Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 14:47
      Jeden wpis to za małobig_grin Włosy to jedna schiza, odżywia je, lata do fryzjera i czesze non stop, jak się jeden siwy trafił to już alarmuje, że zaraz jak gołąb się zrobi, a ten jeden już od 3 lat ma i za nic nie wierzy, że on tam tyle czasu go ma. Dwa jak gdzieś wychodzimy. No zawsze mnie pogania, a jak ja już ubrana stoję to on jeszcze coś tam musi, kran naprawić, żarówkę wkręcić. Przykład z dziś: wstałam o 8, bo milion spraw do załatwienia, bo to bo tamto i co? I nic, bo on od 9 rano samochód pastuje i jutro pozałatwiamy. Zawsze, ale to zawsze pyta gdzie coś jest, mimo iż od lat ta rzecz leży w tym samym miejscu. Porządki zawsze zaczyna od czyszczenia komputera, czyli rozkręcenia go, wycierania kurzu, skręcania i w zasadzie to tydzień sprząta komputer a nie dom. Zawsze ma burdel w dokumentach, bo go w paluszki gryzą. Jak już sobie coś wymyśli to być musi i dlatego mam w domu akwarium i jaszczurkę. Ale jedno akwarium to za mało, bo ryby teraz mnoży więc mam jeszcze dodatkowe dwa, a on lata dzień w dzień przy tym swoim hobby. Jaszczur już się nawet przestał dziwić, że codziennie ma nowy wystrój w terrariumbig_grin
      Tych schiz ma jeszcze z milion, ale kocham go takim jakim jest, tylko czasami porządnie opier...le i na jakiś czas spokójbig_grin
      • hrabina_murzyna Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 14:58
        Ach i za nic w świecie nie pamięta o płaceniu rachunków, on odpowiada za dwa rachunki- telefon i internet, więc co miesiąc nam odcinają, on wtedy dopiero sobie przypomni. Nigdy nie wie, ile mamy kasy na koncie, ile zarabia i na pytanie o wydatki stałe zawsze odpowie, że żony zapytabig_grin Raz na rok włącza mu się dominacja samcza, zasiada wtedy przed kompem, życzy sobie hasła do konta i nie może się nadziwić za co i dlaczego tyle wydaliśmy pięć miesięcy temu. Do tego niezmiernie się dziwi dlaczego ja nie pamiętam co kupiłam pół roku temu w almie za 29,90big_grin Hitem było pytanie do mojej matki (mnie nie było akurat) czy ona przypadkiem nie wie co można kupić w kiosku za 450 złbig_grin, bo tyle zapłaciłam kartą. Tylko, ze ja akurat kupowałam ubrania w sklepie qiosque, a on myślał, że w kiosku ruchubig_grin Po czym się wylogowuje stwierdzając, że przy braku komunikacji ze mną jego wysiłki nie maja sensu i powtarza rozrywkę dopiero za rok.
    • albertynaa Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 15:04
      Schizę ma jedną- wciąż za mało narzędzi w garażu.
    • mijaczek Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 15:09
      moj ma kilka, ale chyba najwieksza jest segregacja odpadow.. jesli cos moze byc poddane recyklingowi a w poblizu nie ma kontenera na recycling to chocby mial to wiezc ze soba z Australii do Stanow to tak bedzie... jedna z naszych wiekszych klotni dotyczyla tego, ze smialam wyrzucic butelke plastikowa na basenie do kosza, bo nie bylo konteneru na recycling a mielismy tyle badziewia ze soba, ze po prostu nie dalo sie jeszcze jednej butelki wziasc ze soba...
      wyleczylam go z obsesji zamykania zamkow w samochodzie w czasie jazdy (moj tato wyszedl z dwoch wypadkow dzieki temu, ze drzwi nie byly zablokowane, wiec ja mam schize w druga strone)...
      kiedys jeszcze kolekcjonowal gazety... nie wyrzucal ich dopoki nie przeczytal od deski do deski (mieszkajacy w Stanach zdaja sobie sprawe z tego ile stron i czesci maja tutaj codzienne gazety)
    • mijaczek kalipso 13.04.11, 15:14
      kali_pso napisała:

>
      > Mój ma jedną, aczkolwiek lekko irytującą - włosy, a raczej ich powolny acz nieu
      > stający zanik.
      > Cudownych kosmetyków mających poprawić stan czupryny niedługo będzie więcej w ł
      > azience niż moich olejków do kapieli a tych mam całkiem pokaźną ilośćwink
      >
      > "No powiedz, widać, że odrastają, zobacz, bo mnie się wydaje, że tak"...( zasta
      > nawiam się, czy tak będzie reagował też mój syn na pierwsze włosy na klacie?winkp
      >
      > Doszło nawet do tego, że mamrotał coś o tych włosach przez sen nawet...
      >
      > A Wasi panowie mają jakieś obsesyjki?smile

powiedz malzowi, zeby pogadal ze swoim lekarzem o tym leku czy jest on dla twojego meza...pl.wikipedia.org/wiki/Finasteryd
      jak zobaczylam zdjecia meza sprzed okresu, kiedy zaczal brac ten lek to mi szczeka opadla i gapilam sie na nie chyba z 20 minut... nigdy nie widzialam, zeby ktos z tak posunietym lysieniem mial takie efekty
      ten lek jest na prostate, ale 1/4 dawki jest terapia na lysienie... moj maz bierze ten lek od ponad 10 lat.
    • joanna35 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 15:21
      Nie wiem czy to można pociągnąć pod schizę, ale...namiętnie składa ściereczki w kuchni w "kosteczkę" - nieważne czy czysta lub nie pierwszej ścieżości czy też wilgotna - idealnie złożona być musi. Co, niestety, nijak nie przekłada się na porządek na półkach z ciuchami.
    • marta0307 Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 15:21
      moje kochanie tez ma obsesje na temat swojej sylwetki. "czy nie jestem za gruby czy nie jestem za chudy czy coś mi tu przypadkiem nie wisi?"
    • schere Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 15:45
      Jeżeli z punktu A do punktu Z wiedzie prosta, jasna droga bez pułapek..... to mój mąż zawsze, ale to zawsze znajdzie objazd wiodący przez punkt B,C,D (itd) z dziurami, remontami i innymi pułapkami wydłużającymi jazdę przynajmniej o godzinę.
    • gaskama Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 16:35
      A) Jako rasowy hipochondryk od lat umiera na różne choroby.
      B) Czasopisma, które od lat zbiera (samochody, rowery, elektronika, zdrowie). Mamy ich w mieszkaniu całe hałdy. Generalnie jest zbieraczem.
    • a.va Re: Wasze chłopy i ich schizy;) 13.04.11, 17:31
      Czarnowidztwo na temat sytuacji polityczno-gospodarczej świata. Każdy nowy news z kraju i ze świata wg niego dowodzi, że: "No teraz to już na pewno będzie wojna". "Prawdziwy kryzys to się dopiero teraz zacznie", "Po tym to się już tak łatwo nie podniesiemy", "Polskę też to czeka, zobaczysz".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka