Dodaj do ulubionych

Kaczynski faszysta

23.04.11, 12:21
czytalyscie ten artykul? Wreszcie ktos powiedzial to glosno i wyraznie.
Kaczynski zachowuje sie jak Hitler, uzywa tych samych hasel, stosuje te same metody.

Mnie coraz bardziej przeraza jego polityka, jak juz kiedys pisalam, ten dziad nie jest tak zabawny jak lepper czy giertych. Jest powaznym zagrozeniem.

I co gorsze, nawet jego smierc nic by nie zmienila, brat zginal w zwyklym wyàdku lotniczym, a jest traktowany jak meczennik, to co dopiero gdyby nagle i znienacka zmarl brat...

Od razu mowie, ze dzis i jutro bede jadla hamburgery i paste odpowiednio, nie musze myc okien, anie sprzatac mieszkania, nie przychodzi nikt w gosci i nie musze malowac pisanek, mam natomiast 4 dni wolne, w zwiazku z czym mam duzo czasuwink na pisanei na forum.
Obserwuj wątek
    • vampire-freak Re: Kaczynski faszysta 23.04.11, 12:44
      No ja właśnie piekę ciasto, a w kolejce czeka kurczak, ale nie mogę się oprzeć i napiszę.
      Fenomen Kaczyńskiego polega nie na tym, że wygłasza takie czy inne poglądy, ale na tym, że nawet kiedy nie jest u władzy, lub ma tej władzy bardzo mało jest na językach wszystkich.
      Dzięki takim postom jak Twój i sto tysięcy innych, takim artykułom i wszelkim programom w TV o Kaczyńskim się mówi i pisze zamiast spuścić zasłonę milczenia.
      Skoro tak się go boisz i tego co może zrobić, to nie przyczyniaj się do zainteresowania nim.
      Ja się go nie boję, ba nawet uważam, że facet ma dużo racji, lub przynajmniej miał przed śmiercią Lecha. Przestań siać ferment i idź pogrilluj.
      • freakwave lubie to nt/ 23.04.11, 12:46
    • freakwave Re: Kaczynski faszysta 23.04.11, 12:45
      asocial napisała:

> ten dziad n
      > ie jest tak zabawny jak lepper czy giertych. Jest powaznym zagrozeniem.
      >
      > I co gorsze, nawet jego smierc nic by nie zmienila, brat zginal w zwyklym wy&ag
      > rave;dku lotniczym, a jest traktowany jak meczennik, to co dopiero gdyby nagle
      > i znienacka zmarl brat...

przykre jest to ze nie ma w naszym kraju normalnosci, ludzie sie dziela na tych ktorzy sa pro kaczynscy i antykaczynscy i tym sposobem wygrywa mierna partia robiaca sobie reklame na czarnym PR dla drugiej

>
      > Od razu mowie, ze dzis i jutro bede jadla hamburgery i paste odpowiednio, nie m
      > usze myc okien, anie sprzatac mieszkania, nie przychodzi nikt w gosci i nie mus
      > ze malowac pisanek, mam natomiast 4 dni wolne, w zwiazku z czym mam duzo czasu;
      > ) na pisanei na forum.

co ma piernik do wiatraka?
      • asocial Re: Kaczynski faszysta 23.04.11, 12:49
        znam forum ematka jak wlasa kieszen i wiem, ze argument: nie masz nic do roboty? zawsze pada.

A grillowanie zanieczyszcza srodowisko, zarcie jest niezdrowe i w dodatku smrod wkurza sasiadow. Poza tym, tu gdzie jestem aktualnie leje.

A kaczor ma racje, tylko kiedy mowi o tym, ze mu przykro ze brat zmarl. Kurde, mnie tez bylo przykro, nawet lze uronilam, ale z mojej i tysiaca innych ludzi zaloby zrobili jakis zalosny teatr.
        • joanna35 Re: Kaczynski faszysta 23.04.11, 13:41
          Jarosław Kaczyński , czego by o nim nie powiedzieć, na pewno nie jest głupi. To stary polityczny wyjadacz, ktory doskonale zdawał sobie sprawę, że PiS w roli poprawnej opozycji ma niewielkie szanse zaistnienia w polskich mediach i w świadomości polskich obywateli, biorąc pod uwagę aktywność PO. Wybrał więc zaistnienie poprzez "terapię szokową", co okazało się świetnym posunięciem - od roku nie słyszymy praktycznie o nikim innym. Jednego tylko nie przewidział, że przez swoją aktywność i stałą obecność w mediach odda przysługę PO.
        • freakwave Re: Kaczynski faszysta 23.04.11, 18:27
          ale ja nie uzylem tego argumentu smile
          irytuje mnie jedynie to ze nie ma innej opcji jak bycie pro lub anty kaczynskim, i zyskuje na tym miernota polityczna pokroju donka
    • guderianka Re: Kaczynski faszysta 30.04.11, 09:39

I co gorsze, nawet jego smierc nic by nie zmienila, brat zginal w zwyklym wy&ag
      > rave;dku lotniczym, a jest traktowany jak meczennik, to co dopiero gdyby nagle
      > i znienacka zmarl brat...

czy ja wiem..
      Polacy mają wyjątkowo krótką pamięć nie zauważyłaś ? wink
    • marzeka1 Re: Kaczynski faszysta 30.04.11, 10:16
      "czytalyscie ten artykul? Wreszcie ktos powiedzial to glosno i wyraznie.
      Kaczynski zachowuje sie jak Hitler, uzywa tych samych hasel, stosuje te same metody. "-

nie, artykuł Bratkowskiego jest skrajnym przykładem antykaczej histerii posuniętej ad absurdum i tyle.
      I nie, nie mam zamiaru głosować na PiS, żeby było jasne, bo to stały argument w takim wypadku, gdy ktoś nie wali w Jarkacza jak w bęben.

Gdyby ktoś kto nie był parę lat w kraju i nie miał kontaktu, oglądał rzeczywistość na podstawie TVN24 i niektórych gazet, byłby przekonany, że to PiS ciągle jest u władzy, taki jest ton komentarzy, Jarkacz jest punktem odniesienia w każdej sprawie- chore, po prostu chore. Dlatego np. nie komentuje się tego, jak Walzowa "upasła" się i swoich urzędasów na samorządowej posadce, jeśli skarbnik miasta wykazuje dochody z zajmowanej pozycji rzędu ponad 400 tyś złotych.
    • prophetess.pl Re: Kaczynski faszysta 30.04.11, 11:06
      > Od razu mowie, ze dzis i jutro bede jadla hamburgery i paste odpowiednio, nie m
      > usze myc okien, anie sprzatac mieszkania, nie przychodzi nikt w gosci i nie mus
      > ze malowac pisanek, mam natomiast 4 dni wolne, w zwiazku z czym mam duzo czasu;
      > ) na pisanei na forum.

A leki wzięłaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka