Dodaj do ulubionych

a która chodzi w trampkach? :)

25.04.11, 13:11

Zaraz sie okaże ,że ide za modą jak ślepa oślica albo mało kobieca jestem big_grin
ale co mi tam- ja lubię smile
Obserwuj wątek
    • solaris31 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 13:15
      ja choruję na trampki, ale nie dorobiłam się jeszcze - wciąz mi się wydaje, że jestem za niska i zbyt pulchna na trampki - sama nie wiem. muszę kiedyś ubrać i wtedy się zobaczy wink
    • yenna_m Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 13:30
      ja latem, ale takich bez sznurowek, a la pantofelki wink
      do tego notorycznie latam w adidasach firmy reebok wink
      • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:17
        Nowsze Converse moje dzieci noszą bardzo lubimy smile
    • mijaczek Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 13:37
      W sobote kupilam cudne conversy a w niedziele dowiedzialam się od siostry, ze w Polsze wszyscy teraz w trampkach ganiaja...

Chyba się potnę....albo nie...
    • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 13:39
      W trampkach nie ale w tenisówkach,owszem.
      Cały rok nawet.
      O takie.
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2700059,2,1,w.html
      • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:11
        thorgalla napisała:

> W trampkach nie ale w tenisówkach,owszem.
        > Cały rok nawet.

W Europie mieszkasz?
        • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:12
          to nie wiem gdzie ty będziesz w tym chodzić ,bo obówie sportowe to tylko na dżoging sie nadają wink
          • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:27
            sowa_hu_hu napisała:

> to nie wiem gdzie ty będziesz w tym chodzić ,bo obówie sportowe to tylko na dżo
            > ging sie nadają wink
            Tenisówek na dżoging w celach sportowych się nie stosuje smile
            Ale jako obówie na dżoging za dzieckiem to jak najbardziej.
        • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:25
          > W Europie mieszkasz?
          A owszem,i to bardziej na północ.
          W kozakach mi za gorąco.
          I żeby nie było,że ja tylko w tenisówkach chodzę,mam też inne buty.
          • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:26
            Znaczy się gorąca dziewczyna jesteś wink
            • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:29
              No wiesz,ja nie muszę godzinami na przystankach stać w oczekiwaniu na autobus.
              Na zimę stosuję wkładki bo od ziemi ciągnie.
              • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:46
                Ja również nie muszę. Powiem więcej - nie poruszam niczym innym poza autem, ale nie wyobrażam sobie siebie w trampkach w ziemie.
                • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 20:56
                  rosapulchra-0 napisała:

> Ja również nie muszę. Powiem więcej - nie poruszam niczym innym poza autem, ale
                  > nie wyobrażam sobie siebie w trampkach w ziemie.

bo nigdy nie miałaś takich firmowych ocieplanych trampek ,a ja mam posiadam tongue_out
                  • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:19
                    No nie mam, to fakt, ale całkiem dobrze mi z tym! big_grinbig_grinbig_grin
    • gagunia Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 13:49
      Chodzę w trampkach od zarania dziejów. "Skończyły" mi się zielone, teraz zamierzam kupić białe. Noszę tylko klasyczne, wysokie siedmiodziurkowe, na białej podeszwie. Krótkich nigdy nie miałam i nigdy nie założę. Podobnie jak modnych ostatnio, wieśniackich tenisówek teleportowanych z 84 roku.
      • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 13:57
        na conversy to mnie nie stać , a nawet gdyby to chyba nie dałabym tyle kasy za zwykłe trampki. Ostanio urzekły mnie jedne takie w bershe ale też ,cena 160zł uncertain
        Kupiłam więc w dichmanie za 60 zeta i powiem ,że są cudne big_grin
        Ponadto posiadam jeszcze wyprzedażowe z zeszłego roku. N moje koślawe stopy to wygoda że hoho smile
        • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 15:13
          sowa_hu_hu napisała:

> na conversy to mnie nie stać , a nawet gdyby to chyba nie dałabym tyle kasy za
          > zwykłe trampki. Ostanio urzekły mnie jedne takie w bershe ale też ,cena 160zł :
          > /

No ja uwielbiam conversy i je posiadam mam dwie pary ,natomiast moje córki noszą trampki Nexa ,mój mąż syn conwersy (na co dzień mój garnitur co by nie było)

> Kupiłam więc w dichmanie za 60 zeta i powiem ,że są cudne big_grin
          > Ponadto posiadam jeszcze wyprzedażowe z zeszłego roku. N moje koślawe stopy to
          > wygoda że hoho smile

Nie ma to znaczenia gdzie te trampki się kupuje ważne na natomiast ze jest wygodnie bo o to chodzi smile
          • marghe_72 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 16:04
            Muszę moją ososbistą rodzicielke uświadomić, że jej nie wypada w trampkach po mieście stołecznym pomykać.
            Między innymi w podrabianych conversach

Coś czuję , że baaaaaaardzo się tym przejme wink
    • e-dziunia Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 14:08
      nie noszę trampek w ogóle, nie są w moim stylu.
      • sokhna Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 14:18
        U mnie podobnie - nie w moim stylu.
        Poza tym nie zakladam niczego (chodzi o buty) co nie jest ze skory (oprocz klapek na basen big_grin ). Nie wyobrazam sobie chodzic w tym latem przy ponad 30 stopniowych upalach. Zreszta jak sie taki but caly dzien nsi to i upaly chyba niepotrzebne... Musi cudnie pachnac jak sie nozke wyciagnie ;P
        • sokhna Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 14:19
          O je... mialo byc "pachniec" oczywiscie smile Teraz to ja jestem wioska, za duzo chyba z moim dziecieciem przebywam wink
          • aga_sama Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 14:57
            ja mam krotkie skórzane conversy
            czerwone
            rewelacyjne
          • e-dziunia Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 14:59
            eee nie, niekoniecznie musi "pachnieć" wink To bawełna, przewiewna, a jak dodasz do tego dobrą skarpetę to nie ma prawa "pachnieć" smile
            Mój mąż lat temu x cały rok w glanach chodził, w upały też i nigdy mu stopy nie zajeżdżały wink
          • mijaczek Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:05
            Iiii tam śmierdzi... nie chodzę z nosem w butach a i innym odradzam takie praktyki...
            W liceum to chyba nawet nie posiadałam innych butów jak tylko trampiszcze.... nigdy nie zapomnę moich pierwszych Vansów... ech... takie cudne zielone były...
            I dziś w moich nowych conversach maszeruję do pracy...
    • angazetka Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:05
      JA! Jedna koleżanka wprawdzie mówi mi, że za stara na to jestem, ale reszta znajomych jest zachwycona - mam trampki czarne w róznokolorowe plamy, są słodkie i je kocham. Najlepiej wydane 20 zł mego życia.
      • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:11
        angazetka napisała:

> JA! Jedna koleżanka wprawdzie mówi mi, że za stara na to jestem, ale reszta zna
        > jomych jest zachwycona - mam trampki czarne w róznokolorowe plamy, są słodkie i
        > je kocham. Najlepiej wydane 20 zł mego życia.

hehe ,ja mam też w łaty z reserved z zeszłęgo roku ,przecena ze 129zł na 29 big_grin
    • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:09
      Osobiście trampek nie posiadam, za to moje dzieci je uwielbiają i noszą. Za to kupiłam sobie pierwsze w życiu adidasy i bardzo jestem z nich zadowolona. O! przepraszam, obuwie sportowe wink
      • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:19
        Nigdy w ( dorosłym ) życiu. Nie lubię wyglądać jak matka podlotek ,
        30 letnia baba w sportowym codziennym mi się absolutnie nie podoba.
        • sokhna Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:26
          No moze do pracy to nie, ale na plac zabaw i do piaskownicy to chyba odpowiednie obuwie smile (chociaz sama juz nie wiem, bo jak czasem widze mamuski w szpilkach latajace za dziecmi po trawie i piachu to mi sie cos robi)
        • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:27
          alanis11 napisała:

> Nigdy w ( dorosłym ) życiu. Nie lubię wyglądać jak matka podlotek ,
          > 30 letnia baba w sportowym codziennym mi się absolutnie nie podoba.

A trampki to tylko dla podlotków???
          • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:33
            No może gdybym mieszkała na wsi i musiała gospodarstwo ogarniać to bym może wrzuciła sportowe buty do stroju codziennego wink Jako wielkomiejska wink 30 letnia baba nie wyobrazam sobie zasuwać w trampkach na co dzień , nawet na okoliczność wypadu na plac zabaw sorry...
            • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:41

alanis11 napisała:

> No może gdybym mieszkała na wsi i musiała gospodarstwo ogarniać to bym może wrz
              > uciła sportowe buty do stroju codziennego wink Jako wielkomiejska wink 30 letnia
              > baba nie wyobrazam sobie zasuwać w trampkach na co dzień , nawet na okoliczność
              > wypadu na plac zabaw sorry...

Hmmmm... ja też mam 30 lat ,gospodarstwa ogarniac nie muszę - w sensie za krowami ani kurami nie ganiam... i w trampkach chodzę nie tylko na plac zabaw ,ale i do miasta sie wypuszczam...
              iiii wyglądam zajebiście big_grin

a że tak zapytam z ciekawości - w jakich butach przystoi 30stoletniej babie chodzić? zwłaszcza do piaskownicy?
            • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:45
              30 - letnia baba? Aż tak kiepskie masz na swój temat zdanie? surprised
              • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:52
                A noście sobie co chcecie...
                dla mnie fajna 30 -cha powinna wyglądac porządnie i nobliwie , szpilki w piaskownicy nie wyglądają elegancko ale zawsze można je zastąpić jakims nie sportowym estetycznym płaskim obuwiem.
                • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:54
                  alanis11 napisała:

> A noście sobie co chcecie...
                  > dla mnie fajna 30 -cha powinna wyglądac porządnie i nobliwie , szpilki w pias
                  > kownicy nie wyglądają elegancko ale zawsze można je zastąpić jakims nie sportow
                  > ym estetycznym płaskim obuwiem.

no i fikłam big_grin
                  • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:57
                    > no i fikłam big_grin
                    Niech zgadnę jestes z tej frakcji która preferuje mikro kurteczki z kapturkiem i odkryte nery w zimie? wink
                    • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:01
                      alanis11 napisała:

> > no i fikłam big_grin
                      > Niech zgadnę jestes z tej frakcji która preferuje mikro kurteczki z kapturkie
                      > m i odkryte nery w zimie? wink

otóż nie zgadłaś. I nie wiem skąd taki wniosek? Stąd ,że lubie w trampkach chodzić? smile
                    • mdmaj2371 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:03
                      alanis11 napisała:

> > no i fikłam big_grin

nie wiem jak poprzedniczka ale ja krotkich korteczek juz od wiekow nie nosze za to trampki, dzinsy i koszulke jak najbardziej. I uwazam to za jak najbardziej stosowny stroj do biegania za dzieckiem po placu zabaw lub pojechania nia zakupy. Do pracy chodze "porzadnie" ubrana... Acha i mam 34 lata o zgrozo...
                    • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:07
                      alanis11 napisała:

> > no i fikłam big_grin
                      Coś Ci się kobieto pomyliło.
                      Owa frakcja nie preferuje trampek tylko szpile na niebotycznych obcasach (najcześciej białe) w których zazwyczaj nie umie chodzić.
                      • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:11
                        sorry dla mnie ten sam sort ale na szczeście nie obija mi sie o oczy zbyt często ,
                        mikro kurteczki , legginsy , kreskówkowe t-shirty i trampki widuję raczej tylko kiedy odbieram mojego syna ze szkoły ,dodam ze uczeszcza do placówki która jest zespołem szkoł i poza podstawówką jest tez tam gimnazjum i liceum.
                    • erin7 Re: a która chodzi w trampkach? :) 27.04.11, 17:43
                      A może ma po prostu troche dystansu do siebie.
                  • sowa_hu_hu no to teraz patrzcie :D 25.04.11, 15:59

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c50aa230bb62d04d.html
                    tak o to prezentuje się 30stoletnia baba - wstyd i hańba!!!
                    na przyszły rok obiecuję założyć garsonkę i szpileczki big_grin
                    • rosapulchra-0 Re: no to teraz patrzcie :D 25.04.11, 16:02
                      Toż to totalny brak elegancji suspicious
                      big_grinbig_grinbig_grin
                      • sowa_hu_hu Re: no to teraz patrzcie :D 25.04.11, 16:21
                        rosapulchra-0 napisała:

> Toż to totalny brak elegancji suspicious
                        > big_grinbig_grinbig_grin

Naprawdę mi wstyd ,mam nadzieje że alanis pomodli sie o moje nawrócenie na drogę nobliwości big_grin
                      • erin7 Re: no to teraz patrzcie :D 27.04.11, 17:47
                        I jeszcze się do tego morzem lansuje uncertain
                    • spicy_orange Re: no to teraz patrzcie :D 26.04.11, 22:46
                      sufka, no gratulejszyn-wyglądasz jak piąty muszkieter big_grin

masz tu ode mnie pomysł na następne stylizacje nadmorskie:

img846.imageshack.us/i/sowa.jpg/ wink
                      • sowa_hu_hu Re: no to teraz patrzcie :D 26.04.11, 22:55
                        spicy_orange napisała:

> sufka, no gratulejszyn-wyglądasz jak piąty muszkieter big_grin
                        >
                        > masz tu ode mnie pomysł na następne stylizacje nadmorskie:
                        >
                        > img846.imageshack.us/i/sowa.jpg/ wink

łoooooooooooooo jezusicku jakie boskie big_grin zaraz se to pierdykne na avatara big_grin
                        • spicy_orange Re: no to teraz patrzcie :D 26.04.11, 22:58
                          ja się uzalezniłam od tego zdjęcia - mam je na tapecie w domu i w pracy big_grin tylko nie wiem dlaczego wszyscy za pierwszym razem myślą, że to mój kot uncertain
                          • spicy_orange Re: no to teraz patrzcie :D 26.04.11, 23:00
                            holender, w sumie nie powinnam była tego mówić - może ktoś z mojej pracy jest ukrytą ematką i mnie namierzy? ale by była siara big_grin
                            • sowa_hu_hu Re: no to teraz patrzcie :D 26.04.11, 23:09
                              spicy_orange napisała:

> holender, w sumie nie powinnam była tego mówić - może ktoś z mojej pracy jest u
                              > krytą ematką i mnie namierzy? ale by była siara big_grin

buahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no to sie wkopałaś! a jesli to jest jedna z tych damowatych popierdółek to donos już na bank pisze wink
                            • rosapulchra-0 Re: no to teraz patrzcie :D 27.04.11, 00:39
                              spicy_orange napisała:

> holender, w sumie nie powinnam była tego mówić - może ktoś z mojej pracy jest u
                              > krytą ematką i mnie namierzy? ale by była siara big_grin

WYGADAŁA SIĘ! WYGADAŁA SIĘ! ZyguZyguZyg!!! Plosie pani! A ona się wygadała!!!
                              big_grinbig_grinbig_grin
                              • gabi683 Re: no to teraz patrzcie :D 27.04.11, 08:35
                                rosapulchra-0 napisała:

> spicy_orange napisała:
                                >
                                > > holender, w sumie nie powinnam była tego mówić - może ktoś z mojej pracy
                                > jest u
                                > > krytą ematką i mnie namierzy? ale by była siara big_grin
                                >
                                > WYGADAŁA SIĘ! WYGADAŁA SIĘ! ZyguZyguZyg!!! Plosie pani! A ona się wygadała!!!
                                > big_grinbig_grinbig_grin

I teraz to się będzie działo tongue_out
                  • erin7 Re: a która chodzi w trampkach? :) 27.04.11, 17:42
                    Ja też!! Emama zawsze nie zawodna na poprawe humoru. Ja pitole, normalnie lece kupic estetyczne płaskie obuwiesmile
                • el_jot Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:59
                  dla mnie fajna 30 -cha powinna wyglądac porządnie i nobliwie

Padłambig_grin
                  • el_jot Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:00
                    A w trampkach nie chodzę, na kimś bardzo mi się podobają. Córce kupiłam fajne, niebiesko fioletowe z brokatem.
                  • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:05
                    Mozecie "padać" i "fikać" ja lubię eleganckie babeczki zatem legginsy , trampeczki ,kurteczki eksponujące nery oraz t-shirty z helo kitty nie rażą mnie tylko u dziewczynek w wieku okołogimnazjalnym , tyle.
                    • el_jot Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:08
                      alanis11 napisała:

> Mozecie "padać" i "fikać" ja lubię eleganckie babeczki

To twój problem

zatem legginsy , trampe
                      > czki ,kurteczki eksponujące nery oraz t-shirty z helo kitty nie rażą mnie tylko
                      > u dziewczynek w wieku okołogimnazjalnym , tyle.

Mówimy tu o trampkach, chodzenie w trampkach nie oznacza jednoczesnego chodzenia w legginsach i koszulkach heloł kitiwink
                      • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:12
                        co znaczy problem ? hehehe
                        • el_jot Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:16
                          alanis11 napisała:

> co znaczy problem ? hehehe

to:
                          Mozecie "padać" i "fikać" ja lubię eleganckie babeczki
                    • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:09
                      alanis11 napisała:

> Mozecie "padać" i "fikać" ja lubię eleganckie babeczki zatem legginsy , trampe
                      > czki ,kurteczki eksponujące nery oraz t-shirty z helo kitty nie rażą mnie tylko
                      > u dziewczynek w wieku okołogimnazjalnym , tyle.

No tyle ,że ja potrafię być elaegancja i to tak ,że mózg staje w poprzek smile ale nie będe w szpilkach i żakieciku popindalac do piaskownicy! ja sie ubieram stosownie do okazji po prostu smile
                • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:17
                  alanis11 napisała:

> kownicy nie wyglądają elegancko ale zawsze można je zastąpić jakims nie sportow

A wiesz co to znaczy nobliwie?
                  • el_jot Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:19
                    Ja wiem, ja wiem, jak na pogrzebbig_grin
                  • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:42
                    elegancko dystyngowanie nie- przaśnie prosze pani big_grin
                    • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:51
                      Naprwdę zawsze musisz być elegancka i dystyngowana? nigdy nie pozwalasz sobie na odrobinę luzu?
                      • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:57
                        Nie na tyle by występować w kaloszach czy trampkach wink
                        • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:02
                          A zdajesz sobie sprawę, że w trampkach czy kaloszach również można być eleganckim i dystyngowanym? Sam ubiór to nie wszystko. Serio, serio.
                          • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:22
                            rosapulchra-0 napisała:

> A zdajesz sobie sprawę, że w trampkach czy kaloszach również można być eleganck
                            > im i dystyngowanym? Sam ubiór to nie wszystko. Serio, serio.

I bardzo trafnie ujęte
                      • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:20
                        sowa_hu_hu napisała:

> Naprwdę zawsze musisz być elegancka i dystyngowana? nigdy nie pozwalasz sobie n
                        > a odrobinę luzu?
                        >
                        >
                        >
                        jak widać nie dla tego wypisuje te pierdoły
                • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:21
                  alanis11 napisała:

prozę cie paputy z puszkiem barchanowe gacie hehheheh dziękuje
            • nanuk24 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:10
              Tak, stara trzydziestoletnia baba powinna chodzic jedynie w garsonkach, koniecznie w spodnicach(spodnie, a juz przede wszystkim jeansy, tylko dla podlotkow) i musi pamietac o kapeluszu - koniecznie z duzym rondem, nawet jezeli wychodzi tylko wyrzucic smieci.
              • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:14
                Nie ale powinna prezentowac się rasowo, porządnie i dobrze w każdych okolicznościach tongue_out
                • el_jot Ktoś rzeczywiście ma problem n/t 25.04.11, 16:18
                • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:21
                  Tu masz rasową i porządną kobietę w obuwiu sportowym i dżinsach.
                  myroyal-myroyals.blogspot.com/2011/04/princess-mary.html
                  • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:41
                    Przasna brytyjska Kaska to nie jest dobry przykład jako wzór elegancji i klasy ,moglas wrzucić chociaż Karle Bruni która też nie koniecznie występuje na szpilkach ze względu na męza a rasowo prezentuje sie zawsze.
                    • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:41
                      na męza kurdupla wink
                    • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:53
                      > Przasna brytyjska Kaska to nie jest dobry przykład
                      Radzę dobrze przeczytać napis nad zdjęciami.
                      Ona nie jest ani Kaśką ani przaśną.
                      • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:04
                        Ktoś chyba języka nie zna wink
                  • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:15
                    Wybaczcie mam niewiele czasu zeby czytac forum a co dopiero wertować strone z podesłanego linka , rzuciłam szybko okiem nie wczytując sie w tresć ani nie przygladając facjacie na zdjęciu i tyle.
                    • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:22
                      Ale nie tłumacz się. Nie trzeba big_grin
                • nanuk24 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:22
                  Tak, a rano do porzadnego szlafroka zakladac rasowe buciki z puszkiem.
                  • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:27
                    Nobliwe 30 - stki noszą podomki, nie szlafroki, nie wiedziałaś? suspicious
                    big_grinbig_grinbig_grin
                    • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:30
                      Alanis błagam napisz jak powinna wyglądać nobliwa 30stka? a może jakieś przykładowe fotki? big_grin
                      • nanuk24 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:35
                        > Alanis błagam napisz jak powinna wyglądać nobliwa 30stka? a może jakieś przykła
                        > dowe fotki? big_grin

A wez sobie obejrzyj album swojej babcitongue_out
                    • nanuk24 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:40
                      No rzeczywiscie, buty z puszkiem zarezerwowane dla frakcji kusych kurteczek.
                      Nobliwa trzydziesta chodzi w podomce i ma krotkie wlosy zakrecane na male walki lub lokowke
                      • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:49
                        Napier.-da-l..acie się a ja autentycznie cenie u bab w pewnym wieku elegancje w stroju codziennym , nie mam na myśli wymuskanych woskowych lalek w garsonkach i wyglądu jak spod igły ale drugi biegun tzn strój sportowy, infantylny , nonszalancja bylejakość absolutnie mi sie nie podoba.
                        • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:54

alanis11 napisała:

> Napier.-da-l..acie się a ja autentycznie cenie u bab w pewnym wieku elegancje
                          > w stroju codziennym , nie mam na myśli wymuskanych woskowych lalek w garsonkach
                          > i wyglądu jak spod igły ale drugi biegun tzn strój sportowy, infantylny , non
                          > szalancja bylejakość absolutnie mi sie nie podoba.

w pewnym wieku??? tak to będe móić o sobie jak 50siątka mi stuknie! a na razie ma 30ści ,wyglądam na 24 i daleko mi do bylejakości i infantylności. Zawsze od facetów słyszałam ,że moim mega atutem jest to ,że jestem bardzo kobieca smile nawet na sportowo!
                        • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:06
                          Coś ci się, dziewczynko, pomyliło. Strój sportowy nie jest strojem infantylnym.
                          • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:19
                            Skąd ten protekcjonalny zwrot per dziewczynko skoro jestes swojska a nie nobliwa ?wink
                            • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:24
                              Źle wnioskujesz. Nie jestem ani nobliwa, ani tym bardziej swojska tongue_out
                        • nanuk24 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 19:13
                          > Napier.-da-l..acie się

Wybacz, ale nie uchodzi nobliwej trzydziestce takich slow uzywac.

Juz wole wesola piecdziesieciolatke w trampkach w kratke, niz wulgarna trzydziestolatke o mentalnosci swojej osiemdziesiecioletniej babci.
                        • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:15
                          alanis11 napisała:

> Napier.-da-l..acie się a ja autentycznie cenie u bab w pewnym wieku elegancje
                          > w stroju codziennym , nie mam na myśli wymuskanych woskowych lalek w garsonkach
                          > i wyglądu jak spod igły ale drugi biegun tzn strój sportowy, infantylny , non
                          > szalancja bylejakość absolutnie mi sie nie podoba.

a wiesz dziecino ile taki infantylny strój kosztuje hehehehhe?
            • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:30
              alanis11 napisała:

> No może gdybym mieszkała na wsi i musiała gospodarstwo ogarniać to bym może wrz
              > uciła sportowe buty do stroju codziennego wink Jako wielkomiejska wink 30 letnia
              > baba nie wyobrazam sobie zasuwać w trampkach na co dzień , nawet na okoliczność

Ty miastowa pokaz nam swoją fotkę,to ocenimy jaka z ciebie dama szpagatowa;P
            • ola Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 16:43
              alanis11 napisała:

w jakim wielkim mieście ty mieszkasz, że u ciebie nie wypada?
              Na Marszałkowskiej 3/4 kobiet zasuwa w stroju casual ze świetnie do tego dobranymi trampkami. I wcale nie wyglądają na takie co to idą na plac zabaw...
        • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:35
          alanis11 napisała:

> Nigdy w ( dorosłym ) życiu. Nie lubię wyglądać jak matka podlotek ,
          > 30 letnia baba w sportowym codziennym mi się absolutnie nie podoba.

nie musi Ci się podobać,mi się na przykład barchanowe gacie i koczki nie podobają
          • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:47
            A coś tak spięła poślady w tym odgryzaniu ? wink więcej dystansu do siebie kobito ,kompleksy masz jakieś ze musisz uzmysławiać jakimś netowym elegantkom co jest fajne i wymyslać tego typu pierdo*** lety ? big_grin
            • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:57
              alanis11 napisała:

> A coś tak spięła poślady w tym odgryzaniu ? wink więcej dystansu do siebie kobi
              > to ,kompleksy masz jakieś ze musisz uzmysławiać jakimś netowym elegantkom co
              > jest fajne i wymyslać tego typu pierdo*** lety ? big_grin

Podejrzewam, że jesteś tak elegancka jak język, którego używasz tongue_out
              • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:02
                Nie mam również bidetu big_grin !
                • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:05
                  No pacz pani, ja również nie posiadam!
                  • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:08
                    rosapulchra-0 napisała:

> No pacz pani, ja również nie posiadam!

ja też ja też big_grin

ale za to baletki mam za 55zeta - firmowe PARADA big_grin
                    • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:12
                      A mój mąż ma ŚLIPY firmy ŚliniąceGaciePoTacie! O! big_grin
                • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 10:38
                  alanis11 napisała:

> Nie mam również bidetu big_grin !

I dobrze bo jeszcze pupę z głową byś pomyliła tongue_out I do bidetu wsadziła tongue_out
            • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 10:36
              alanis11 napisała:

> A coś tak spięła poślady w tym odgryzaniu ? wink więcej dystansu do siebie kobi
              > to ,kompleksy masz jakieś ze musisz uzmysławiać jakimś netowym elegantkom co
              > jest fajne i wymyslać tego typu pierdo*** lety ? big_grin

Naucz się pisać a potem się odzywaj ,kompleksy to ty masz bo ja ich nie posiadam.Zresztą widzac co piszesz wiadomo jaki rynsztok reprezentujesztongue_out
              • czustka Re: 26.04.11, 10:52
                E ty obrończyni różowych kwiatków na stopach -
                z trampek wystaje ci słoma
                i nie musisz ich nawet ściągać, bez tego wali
                głupotą.
                • gabi683 Re: 26.04.11, 11:42
                  czustka napisała:

> E ty obrończyni różowych kwiatków na stopach -
                  > z trampek wystaje ci słoma
                  > i nie musisz ich nawet ściągać, bez tego wali
                  > głupotą.

To było do mnie ?Bo jeśli tak to nie uznaje dziecino różowych trampek bardziej wole klasykę nosić na stopach ,ale nic nie mam do tych co noszą kolorowe tongue_out
                  Wszyscy wiedzą czustka na forum ze gdyby głupota mogła latać,to fruwała byś w pierwszym szeregu jak gołębica tongue_outI jeszcze jedno moje nogi nie walą bo dbam o higienę,a jak twoje giry walą to jest już inny problem .Dobra rada nogi się myje a nie od czasu do czasu dziecino wietrzy tongue_out
                  • el_jot Czustka to prawdopodobnie Alanis n/t 26.04.11, 12:13
                    • alanis11 Re: Czustka to prawdopodobnie Alanis n/t 26.04.11, 12:38
                      tak a el-_jot to gabi666 a może hotally sie nudzi ,nie... raczej sowa tu gada od wczoraj sama ze sobą dla fanu bo żadna porządna matka nie zasiada do kompa w święta!
                      • el_jot Re: Czustka to prawdopodobnie Alanis n/t 26.04.11, 12:47
                        Nie, niestety, el_jot to el_jot, od dawien dawna. A z czustką masz bardzo wiele wspólnego, zbyt wieletongue_out
                        • gabi683 Re: Czustka to prawdopodobnie Alanis n/t 26.04.11, 12:52
                          el_jot napisała:

> Nie, niestety, el_jot to el_jot, od dawien dawna. A z czustką masz bardzo wiele
                          > wspólnego, zbyt wieletongue_out

dokładnie tak jak gabi683tongue_out
                      • gabi683 Re: Czustka to prawdopodobnie Alanis n/t 26.04.11, 12:52
                        alanis11 napisała:

> tak a el-_jot to gabi666 a może hotally sie nudzi ,nie... raczej sowa tu gada
                        > od wczoraj sama ze sobą dla fanu bo żadna porządna matka nie zasiada do kompa
                        > w święta!

leże i kwiczę nobliwa dewotko !
                        • alanis11 Re: Czustka to prawdopodobnie Alanis n/t 26.04.11, 13:03
                          proszę wystarczy napisać że trampki to nie ten rodzaj estetyki który sie preferuje i dwa dni z przerwą na sen się przypier... , tropią , wymyślają teorie co do nicków , kilka bab których poniosła fantazja i zacietrzewienie z nudówbig_grin a nie sorry to jest prawdopodobnie jedna ,pozostaje zazdrościc tego wolnego czasu bo ile k trzeba go miec by porównac na podstawie archiwum co jest naklepane pod jakim nickiem od 2004 big_grin
                          • alanis11 Re: Czustka to prawdopodobnie Alanis n/t 26.04.11, 13:14
                            K tu są matki wariatki wink zamilczcie już proszę jak dla mnie możecie hasać w bamboszach z halo kitty w żóltych balerinach z motywem florystycznym czy kaloszach w trójkąty , nie mój rodzaj estetyki napisałam dlaczego , wyciąganie z grobu mojej prababci na okoliczność dyskusji o wyzszosci kolorowej bawełny na stopie jest cyrkiem big_grin
    • night_irbis Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 15:58
      Mam prawie 40-kę i posiadam zapas conajmniej 5 par trampek, w których chodzę, a najczęściej jeżdżę rowerem do pracy. Zresztą u mnie w pracy wszyscy ubierają się luzacko - więc ciuchy wyjściowe poniekąd w szafie się kurzą, bo wyglądałabym co najmniej dziwnie w towarzystwie reszty w podkoszulkach, jeansach i trampkach wink
      Żeby nie było - nie pracuję w gospodarstwie rolnym, tylko w dużej budowlanej firmie holenderskiej, w niewielkim aczkolwiek meganowoczesnym biurze. Wygląd pracowników poniekąd narzuca szef holender - na codzień w pracy w jeansach, adidasach i podkoszulce. Lat 56. I taki dresscode baaaardzo mi odpowiada smile Garnitury i garsonki czekają na okazję kilka razy do roku - na targi i jakieś super ważne spotkania wink
      • mijaczek Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 16:39
        O kurrrfffaa…. Sowa, do spowiedzi!!!!!! Z tych grzechow musisz sie wyspowiadac!!!! A jak bedziesz isc do konfesjonalu to zabierz mnie ze soba, bo wlasnie spojrzalam na siebie I odkrylam, ze mimo najszczerszych checi odnalezienia garsonki w szafie dzisiejszego ranka jedyne co udalo mi sie wysuplac to koszulka , szare sztruksy, “sweterek” w paski, najnowszy nabytek, czyli trampki, do tego nieodzowne rzemienie na rekach I artystyczny nielad na glowie…
        • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:07
          @mijaczek, z tym nieładem to już przegięłaś, wiesz? suspicious
          • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:17
            No właśnie.
            Trzeba było sobie koczek zrobić ala nauczycielka to byłoby nobliwie.
            • mdmaj2371 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:38
              pewnie dlugie wlosy tez juz nie przystoja trzeba ciachac niestetety....
          • mijaczek Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:16
            rosapulchra-0 napisała:

> @mijaczek, z tym nieładem to już przegięłaś, wiesz? suspicious

no i co ja poradze?
    • kali_pso Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:46

Noszę, a mam lat 34wink

Do tego, aby pogrązyć co niektóre modowe wyrocznie- jestem nauczycielką a w dzinsach do pracy chodzę, w tunikach i legginsach, w spódnicach mini, w rurkach, włosy związuję w koński ogon a najczęściej mam rozpuszczoną grzywe...jak stoję z moimi uczennicami to czesto niewiadomo kto w tej grupie dziennik nosiwink Postarza mnie tylko moje dziecko, ale za to jest ładne, więc mu to wybaczamwinkp

I świetnie się czuję z tymsmile
      • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:53
        kali_pso napisała:

>
        > Noszę, a mam lat 34wink
        >
        > Do tego, aby pogrązyć co niektóre modowe wyrocznie- jestem nauczycielką a w dzi
        > nsach do pracy chodzę, w tunikach i legginsach, w spódnicach mini, w rurkach, w
        > łosy związuję w koński ogon a najczęściej mam rozpuszczoną grzywe...jak stoję z
        > moimi uczennicami to czesto niewiadomo kto w tej grupie dziennik nosiwink Postar
        > za mnie tylko moje dziecko, ale za to jest ładne, więc mu to wybaczamwinkp
        >
        > I świetnie się czuję z tymsmile

to trzeba do kuratorium zgłosić big_grin
        • aretahebanowska Re: a która chodzi w trampkach? :) 27.04.11, 09:25
          A jak ktoś ma 40, na uczelni pracuje, na zajęcia ze studentami w trampkach albo "adidaskach" pomyka i bojówki na tyłku nosi, to komu należy to zgłosić big_grin? Chętnie sama na siebie doniosę, bo zrozumiałam swój błąd i od dziś postanowiłam być bardziej NOBLIWA.
          • rosapulchra-0 aretahebanowska! 27.04.11, 17:50
            Jeśli nie posiadasz świecących adidasków to się nie liczy! Nichuchu! Nie liczy się i JUŻ! suspicious
            big_grinbig_grinbig_grin
            • aretahebanowska Re: aretahebanowska! 27.04.11, 18:58
              Kurza d...a!!! Zaraz lecę zakupić. Tak żeby jeszcze przez chwilę potrwać w zepsuciu, bo przecież postanowiłam się naprawić.
    • kawka74 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 17:52
      Ja Ci mogę napisać, kto z tego forum NIE chodzi ;p

No, dopuszczam myśl, że chodzi, ale jej (właściwie to ich) trampki robił Manolo Blahnik wink
      • triss_merigold6 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:03
        Yyyy no ja nie chodzę w trampkach.
        • kawka74 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:09
          He, nie o Ciebie mi chodzi, nie ten typ ;p
          Trampki to tylko maluśki element pewnej całości.
          • heca7 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:22
            Właśnie mam na nogach conversy ,czarne w czerwone truskawkismile Uwielbiam jewink
          • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:27
            A niech se chodzi w dizajnerskich lub nie chodzi wcale ,koniecznie trzeba pozowac na swojską kaske żeby mieć przyklask na tym forum ?jaja sobie robicie moje drogie...co komu pasuje i jak sie czuje...
            ja tam mam ogólnie w d jak sie nosicie , pytanie było postawione jasno w tym watku wiec na nie odpowiedzialam subiektywnie rozwijając temat , na prawdę dnie trza sie ze mną zgadzać i od tej pory traktowac jako arbitra elegancji robiąc sobie zbiorowa napierduwę tongue_out
            • kali_pso Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:31

Ale ty nie stwierdziłaś jedynie- "nie noszę, nie podobaja mi się" , musiałaś, bo jakże by inaczej, dokonać oceny tych, co noszą, oczywiście oceny negatywnej klasyfikując je jako matki-podlotki i "tą frakcjęwink- więc co się dziwisz tej nagonce na ciebie i twoje poglądy?
              • alanis11 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:34
                No a frakcja trampek pierdziała dla odmiany o garsonkach.
                Moge miec swoje zdanie ?Wiec ono brzmi trampy dla nastolatek nie trzydziestek i basta.
                • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:40
                  alanis11 napisała:

> No a frakcja trampek pierdziała dla odmiany o garsonkach.
                  > Moge miec swoje zdanie ?Wiec ono brzmi trampy dla nastolatek nie trzydziestek i
                  > basta.

musiałyśmy domniemywac jaki styl masz na mysli bo sama nie chciałaś go przedstawić smile

ta twoja basta to tylko twoja jest bo kurde cały świat chodzi w trampkach smile i rozciągłość wiekowa jest przeogromna...
                • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:10
                  alanis11 napisała:

> No a frakcja trampek pierdziała dla odmiany o garsonkach.
                  > Moge miec swoje zdanie ?Wiec ono brzmi trampy dla nastolatek nie trzydziestek i
                  > basta.

hehheh dobre jestem przed 40 i nosze tongue_out Nie chodzę w barchanowych gaciach a już powinnam tongue_out
            • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:32
              alanis11 napisała:

> A niech se chodzi w dizajnerskich lub nie chodzi wcale ,koniecznie trzeba poz
              > owac na swojską kaske żeby mieć przyklask na tym forum ?jaja sobie robicie moj
              > e drogie...co komu pasuje i jak sie czuje...
              > ja tam mam ogólnie w d jak sie nosicie , pytanie było postawione jasno w tym wa
              > tku wiec na nie odpowiedzialam subiektywnie rozwijając temat , na prawdę dnie
              > trza sie ze mną zgadzać i od tej pory traktowac jako arbitra elegancji robiąc
              > sobie zbiorowa napierduwę tongue_out

Pewnie by tego nie było jakbyś napisała ,że ci sie nie podobają ,że to nie twój styl. Ale ty wyskoczyłaś z nobliwością ,infantylizmem ,bylejakością itd...
            • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:12
              alanis11 napisała:

> A niech se chodzi w dizajnerskich lub nie chodzi wcale ,koniecznie trzeba poz
              > owac na swojską kaske żeby mieć przyklask na tym forum ?jaja sobie robicie moj
              > e drogie...co komu pasuje i jak sie czuje...
              > ja tam mam ogólnie w d jak sie nosicie , pytanie było postawione jasno w tym wa
              > tku wiec na nie odpowiedzialam subiektywnie rozwijając temat , na prawdę dnie
              > trza sie ze mną zgadzać i od tej pory traktowac jako arbitra elegancji robiąc
              > sobie zbiorowa napierduwę tongue_out

Spokojnie bo Ci żyłka pierdząca pęknie ;P
      • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:26
        kawka74 napisała:

> Ja Ci mogę napisać, kto z tego forum NIE chodzi ;p
        >
        > No, dopuszczam myśl, że chodzi, ale jej (właściwie to ich) trampki robił Manolo
        > Blahnik wink

ta z czerwoną podeszwą tongue_out
        • el_jot Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:41
          Chodzi o wątek, w którym forumka chwali się, że mąż jej wylicytował na Allegro szpilki Laboutine, ale forumki ją sprowadziły na ziemię, że to nie oryginały? Ja pamiętam nick tej forumkiwinkAle ona raczej tylko w szpilkachwink
          • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:49
            el_jot napisała:

> Chodzi o wątek, w którym forumka chwali się, że mąż jej wylicytował na Allegro
            > szpilki Laboutine, ale forumki ją sprowadziły na ziemię, że to nie oryginały? J
            > a pamiętam nick tej forumkiwinkAle ona raczej tylko w szpilkachwink

kurde takie rzeczy mnie ominęły big_grin dżizas
            • el_jot Proszę bardzo 25.04.11, 19:02
              forum.gazeta.pl/forum/w,567,109967492,109967492,Och_i_ach_moj_maz_.html
              • kawka74 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 19:06
                Tamten wątek był w sumie dość przygnębiający - dziewczyna się ucieszyła, była zadowolona, mąż pewnie też się cieszył, że zrobił żonie taki prezent, a tu zonk: ona wyszła na frajerkę, a on na buraka.
                • el_jot Re: Proszę bardzo 25.04.11, 19:10
                  Masz rację, tyle,że takich wątków jest tutaj mnóstwo, ot chociażby ostatni o adidaskach ze światełkamiwink
                • sowa_hu_hu Re: Proszę bardzo 25.04.11, 19:16

Obejrzałam z innego linka , iw zasadzie to mój facet mógłby mi takie podróbki kupić smile bardzo ładne buty.
              • sowa_hu_hu Re: Proszę bardzo 25.04.11, 19:09
                Kurde aukcja w archiwów a taka byłam ciekawa żeby te buty zobaczyć...

A tak w ogóle to chyba nikt nie wierzy ,że oryginał mógłby sie sprzedać za 99zeta? big_grin
                • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 19:45
                  W złym guście jest nabywać tego typu podróby fuj , ja wolałabym absolutnie każde no name niż pseudo louboutin(y) ,
                  ktoś mi kiedyś przesłał link do amerykańskiego sklepu gdzie są tzw repliki winkdo 200 $ wzornictwo całkiem nieźle powielone ale uważam że mocnym obciachem było by noszenie tego więc nigdy w życiu.
                  • kawka74 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 20:36
                    W złym guście jest przede wszystkim niemożność powstrzymania się od komentarza, kiedy jest on doskonale zbędny. Przy takim buractwie podróbki szpilek od Louboutina to pikuś.
                    • sowa_hu_hu Re: Proszę bardzo 25.04.11, 20:41
                      kawka74 napisała:

> W złym guście jest przede wszystkim niemożność powstrzymania się od komentarza,
                      > kiedy jest on doskonale zbędny. Przy takim buractwie podróbki szpilek od Loubo
                      > utina to pikuś.

co fakt to fakt smile

a moim zdaniem nie ważne czy na nich pisze louboutin czy ladupa ,jeśli są ładne to bym kupiła.
                      sama posiadam podróbkę burberry i jest tak zrobiona ,że mało kto by poznał smile
                      gorzej z rzeczami typu JARMANI JEANS big_grin gdzie plastik razi po oczach...
                    • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:22
                      niemożność powstrzymania się od komentarza

przeczytaj to jeszcze raz i zastanów się nad logiką tego zdania w kontekście pisania na forum.
                      Co ty za dyrdymały wypisujesz kobieto idąc za Tobą nie ma sensu w ogóle odpowiadać na absolutnie żaden netowy post , pytanie , czy odnosić sie do czyjejś opinii bo każdy subiektywny wpis jest zbędny i buraczany, niezłe idiotyzmy produkujesz.
                      • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:27
                        Rozumiem że cokolwiek bym tu już nie napisała będzie nie apropo , zbędne i buraczane mądre panie.
                        • gabi683 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:34
                          alanis11 napisała:

> Rozumiem że cokolwiek bym tu już nie napisała będzie nie apropo , zbędne i bur
                          > aczane mądre panie.

Moja droga poliglotko ,ja buraczana baba mówię Ci idź do obory w szpilkach od Prady i wywalaj gnój.Oczywiście jeśli Cie na Pradę stać?
                          • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:37
                            Ale zacięte te babska hehe dla ciebie tez same czułości i pozdrowienia !
                      • kawka74 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:29
                        Durnaś jak te buty od Loubutina.
                        Nie o każdym z możliwych komentarzu piszę, ale o komentowaniu prezentu w sytuacji, gdy obdarowana i obdarowujący cieszą się z tego.
                        • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:35
                          niestosowności i przytyku pan które zaczeły nawiązywac do tamtego wątku a pozniej go ładnie wyciągnęły jakoś nie zauważyłaś, wobec mnie jestes za to zacięta , w koncu napisałam dzis w południe ze trampki to jest wizulana bylejakość wink
                          farsa big_grin pozdrawiam czule!
                          • kawka74 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:46
                            A kto Ty jesteś, żebym była tak Tobą zainteresowana? Jeśli to Ty tak się popisałaś w wątku o szpilkach Louboutina, to Ci się należało, bo to było chamstwo pierwszej wody, a jeśli nie - to co Cię to obchodzi?
                            • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:49
                              big_grin nie kumam o co chodzi
                              • kawka74 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:55
                                Czyli wariant drugi.
                            • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 21:58
                              Prawda jest taka że się przypier*** dla zasady, mało w tym logiki jest za to tendencyjne zacięcie i spięcie pośladów na mój nick ,małe to ...no ,gdybyś jeszcze ciekawie błyskotliwie klepała może czytałabym to z ciekawością , niestety jest wyjątkowo dennie ...
                              • kawka74 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 22:08
                                ???????????
                                Na Twój nick?????
                                Przykro mi, ale ja Cię słabo kojarzę, a już na pewno nie na tyle, żeby żywić do Ciebie jakieś konkretniejsze uczucia. Widać jakieś spięcia, które utkwiły w Twojej pamięci, nie są warte zagracania mojej.
                                • alanis11 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 22:17
                                  Myślę tylko wyłącznie o tym wątku i twoim udziale w tej dyskusji , żadnych animozji nie doswiadczam netowo ,nieudolne jałowe ataki tez zaliczam rzadko ...
                                  • kawka74 Re: Proszę bardzo 25.04.11, 22:33
                                    napisała:

> Myślę

Jesteś pewna? Bo mam wrażenie, że wyłączyłaś tę funkcję. Piszesz jakieś brednie, zaczepiasz mnie, potem beczysz, że się przypieprzam - weź się ogarnij, bo aż przykro patrzeć.
                                    • gabi683 Re: Proszę bardzo 26.04.11, 10:42
                                      kawka74 napisała:

> napisała:
                                      >
                                      > > Myślę
                                      >
                                      > Jesteś pewna? Bo mam wrażenie, że wyłączyłaś tę funkcję. Piszesz jakieś brednie
                                      > , zaczepiasz mnie, potem beczysz, że się przypieprzam - weź się ogarnij, bo aż
                                      > przykro patrzeć.

Wydaje się jej że Myśli??????Nie możliwe nie jest to jej dobra stroną tongue_out
                              • gabi683 Re: Proszę bardzo 26.04.11, 10:40
                                o alanis11 napisała:

> Prawda jest taka że się przypier*** dla zasady, mało w tym logiki jest za to te
                                > ndencyjne zacięcie i spięcie pośladów na mój nick ,małe to ...no ,gdybyś jeszcz
                                > e ciekawie błyskotliwie klepała może czytałabym to z ciekawością , niestety je
                                > st wyjątkowo dennie ...

Co ty z tym zaciskaniem dupy tongue_out
          • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 20:53

el_jot napisała:

> Chodzi o wątek, w którym forumka chwali się, że mąż jej wylicytował na Allegro
            > szpilki Laboutine, ale forumki ją sprowadziły na ziemię, że to nie oryginały? J
            > a pamiętam nick tej forumkiwinkAle ona raczej tylko w szpilkachwink

Ja wiem watek pamiętam smileI dla tego powiedziałam o czerwonej podeszwie tongue_out
      • kali_pso Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:28

A sprawdziłaś podeszwę?... bo może to trampki od Louboutinawinkp
    • anias29 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:22
      nie chodzę, powiem więcej, jako żyję nie chodziłam, nawet w wieku nastoletnimwink
      po prostu "od zawsze" nie podoba mi się ten rodzaj obuwia i żadna aktualna moda mnie do niego nie przekona;P
    • asia_i_p Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:27
      Jeszcze nie kupiłam, ale mam na oku takie lekko hipisowskie cuda - łączenie kratki i łączki. Do dżinsów będą w sam raz.
      • asia_i_p Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:36
        Waham się między różowymi:
        https://buty-hurt.home.pl/zdjecia/aukcje/260/but/r/6.JPG
        a żółtymi:
        https://buty-hurt.home.pl/zdjecia/aukcje/260/but/3.JPG
        Może doradzicie?
        • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:42
          asia_i_p napisała:

> Waham się między różowymi:
          > https://buty-hurt.home.pl/zdjecia/aukcje/260/but/r/6.JPG
          > a żółtymi:
          > https://buty-hurt.home.pl/zdjecia/aukcje/260/but/3.JPG
          > Może doradzicie?

Materiał mi sie podoba ale ja osobiście nie lubię tych odwójnych dziurek na sznurówki...
          wybrałabym różowe smile
          ale w sumie obie pary bylejakie i infantylne więc bez różnicy wink
        • el_jot Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:43
          Mnie się podobają różowe, ale u mnie róż zawsze wygra z żółtymsmile
    • myszmusia Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 18:49
      chodze
    • franczii Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 19:15
      Podobaja mi sie trampki do dzinsow i chetnie bym sobie kupila ale niewygodnie mi sie w nich chodzi i mi sie stopa bardzo mecz. Za to nosze czesto inne sportowe obuwie.
    • marghe_72 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 19:52
      Od kiedy pamiętam latam w trampkach / tenisówkach.
      Ergo byłam modna zanim nastała na nie moda wink)))
      • marghe_72 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 19:55
        te kocham pasjami (niekoniecznie tej marki, no name są równie fajne)

www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1T4SMSN_plPL401PL403&q=superga&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1345&bih=490
        • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 19:59

no no nooo już sie nie przechwalaj wink
    • asocial Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 20:24
      chodze od czasu do czasu, w trampkach podobnych do tych co thorgalla. Fajnie wygladaja do rurek albo coniketorych legginsow, na pewno nie nosze ich na codzien, nie moj styl, wole oksfordki (w PL czytalam ostatnio, ze sa to jazzowki). conversy mnie sie podobaja, ale bardziej u mojego faceta, dla dzieczyny wydaja mi sie niestosowne, chociaz nie ukrywam, zaluje ze nie byly dostepne kiedy mialam nascie lat.

no, ale ja moge w trampkach chodzic, w koncu nie jestem matkatongue_out
    • beataj1 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:50
      Chodze w trampkach od lat i je uwielbiam. Lubie zwłaszcza te na cieńszych podeszwach. Mam 2 pary Conversów - zielone i brązowe (skórzane) - co ciekawe brązowe mnie obcierają koszmarnie - i szlag mnie trafia bo to buty za 180 zeta.
      Mam tez 4 pary podrób a w tym roku kupie sobie 5 w kwiatki - i bedą wygladać tak:

https://www.czasnabuty.pl/data/gfx/pictures/medium/0/4/1240_4.jpg
      a i chce mieć jeszcze fioletowe conversy z linii light
      https://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/140/c/AAAAAom0efQAAAAAAUDHkg.jpg?v=1220227369000
      Mam 32 lata jestem gruba i niewysoka - chyba sie ide zastrzelić a nie w trampkach chodzić.

A i jeszcze mam zamiar sobie w tym roku Melliski balerinki kupić z pomponem tylko na kolor sie jeszcze nie zdecydowałam...

https://www.naomisklep.nazwa.pl/soteesklep3/htdocs/fot2011/smy%20221.jpg
      • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 21:53
        beataj1 napisała:

> Chodze w trampkach od lat i je uwielbiam. Lubie zwłaszcza te na cieńszych podes
        > zwach. Mam 2 pary Conversów - zielone i brązowe (skórzane) - co ciekawe brązow
        > e mnie obcierają koszmarnie - i szlag mnie trafia bo to buty za 180 zeta.
        > Mam tez 4 pary podrób a w tym roku kupie sobie 5 w kwiatki - i bedą wygladać ta
        > k:
        >
        > https://www.czasnabuty.pl/data/gfx/pictures/medium/0/4/1240_4.jpg
        > a i chce mieć jeszcze fioletowe conversy z linii light
        > https://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/140/c/AAAAAom0efQAAAAAAUDHkg.jpg?v=12
> 20227369000
        > Mam 32 lata jestem gruba i niewysoka - chyba sie ide zastrzelić a nie w trampka
        > ch chodzić.
        >
        > A i jeszcze mam zamiar sobie w tym roku Melliski balerinki kupić z pomponem tyl
        > ko na kolor sie jeszcze nie zdecydowałam...
        >
        > [img]https://www.naomisklep.nazwa.pl/soteesklep3/htdocs/fot2011/smy%20221.jpg[/i
        > mg]

wszystkie zajebiaszczo mi sie podobają smile
      • rosapulchra-0 Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:04
        @beataj1, zajebiaszcze są te pompony! Chyba sobie takie do mojej wylaszczonej super mini takie kupię! I żeby było jasne - mam nastoletnie dzieci suspicious
        big_grinbig_grinbig_grin
      • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 11:55
        Jezuuuuu,kogo mam zabić aby te fioletowo-zielone mieć???????????
    • ga-ti Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:10
      Ja chodzę!
      Od zawsze chciałam mieć "wysokie", ale jako nastolatka miałam tylko krótkie. Mąż mój własny spełnił moje marzenie w zeszłym roku smile
      Mam czarne w białe literki, nie-firmowe, za około 60 zł, za kostkę oczywiście. Noszę do dżinsów, bojówek, chłodniejszym latem do spodni 3/4. Bardzo lubię. Chodzę tak na zakupy, na spacery, do ogródka, z dziećmi do szkoły/przedszkola, tylko do pracy nie wink
      Za to nie lubię jakoś "adidasów". Przymierzam się do zakupu jeszcze jakiś kolorowych tenisówek.
      Lat mam 30 z małym hakiem, gdy sytuacja wymaga zakładam spódnicę i pantofle wink
    • tosterowa Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:30
      ja chodzę w conversach prawie codziennie i obawiam się, że tak już mi zostanie.
    • sebaga Re: a która chodzi w trampkach? :) 25.04.11, 22:44
      nosilam tenisowki w szkole. A potem jak mialam 32 lata w Londynie kupilam w Primarku, hehe. Bo sie okazalo, ze moje super piękne buty na obcasie obcieraja, ze hej. W tych primarkowych chodzilam 2 dni, potem do kosza, ale kosztowaly 2 funty więc nie bylo mi żal. Teraz nie nosze, ale jakbym trafila w PL na jakies fajne i tanie to czemu nie. Nie widze zwiazku miedzy wiekiem a noszeniem tego typu obuwia.

Co do gwiazdy watku, Alanis, to wolalabym 30-letnia laskę w tramkach i jej A PROPOS, niz nobliwą Alanis i jej APROPO.
    • ewag12 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 10:51
      Ja chadzam w trampkach weekendowo ( w tygodniu francja -elegancja) do rurek i leginsów. Kupione za za caaałe 2 funty w New Looku, bawełniane, piore w pralce, ubieram,. piore itd. Takie szybkobiegi. W życiu nie kupiłabym w tym temacie jakiejś drożyzny. No ale co dla mnie jest drogie dla innych niekoniecznie.
      • ewag12 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 10:59
        A w temacie butów

A co myślicie Panie o tych Nikach zdaje się, co niby pupkę modelują i uda? Pic i fotomontaż czy prawdziwa prawdasmile ?
    • thorgalla Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 11:57
      Kto by pomyślał,że temat trampek wzbudzi takie emocje.
      Masz Sowa jeszcze jakiś pomysł na kontrowersyjny wątek??
      • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 12:01
        thorgalla napisała:

> Kto by pomyślał,że temat trampek wzbudzi takie emocje.
        > Masz Sowa jeszcze jakiś pomysł na kontrowersyjny wątek??

no właśnie obmyslam plana big_grin buehee
        • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 12:54
          sowa_hu_hu napisała:

> thorgalla napisała:
          >
          > > Kto by pomyślał,że temat trampek wzbudzi takie emocje.
          > > Masz Sowa jeszcze jakiś pomysł na kontrowersyjny wątek??
          >
          >
          > no właśnie obmyslam plana big_grin buehee
          >
          >

sowa przez ciebie się dowiedziałam nowości na swój temat ,a najlepsze ze spinam dupę tongue_out
          • sowa_hu_hu Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 14:44
            gabi683 napisała:

> sowa_hu_hu napisała:
            >
            > > thorgalla napisała:
            > >
            > > > Kto by pomyślał,że temat trampek wzbudzi takie emocje.
            > > > Masz Sowa jeszcze jakiś pomysł na kontrowersyjny wątek??
            > >
            > >
            > > no właśnie obmyslam plana big_grin buehee
            > >
            > >
            >
            >
            >
            > sowa przez ciebie się dowiedziałam nowości na swój temat ,a najlepsze ze spinam
            > dupę tongue_out

a ja że jestem infantylną bylejaką złą matką big_grin oraz ,że mam problemy psychiczne bo gadam sama ze sobą big_grin
            nie ma sensu chodzić do psychoanalityka - tutaj ostaje sie analizę swojej osobowości darmowo smile

>
            • gabi683 Re: a która chodzi w trampkach? :) 26.04.11, 16:29
              sowa_hu_hu napisała:

> gabi683 napisała:
              >
              > > sowa_hu_hu napisała:
              > a ja że jestem infantylną bylejaką złą matką big_grin oraz ,że mam problemy psychiczn
              > e bo gadam sama ze sobą big_grin
              > nie ma sensu chodzić do psychoanalityka - tutaj ostaje sie analizę swojej osobo
              > wości darmowo smile

Dokładnie analiza darmowa tongue_outI nie które to tak się wczuwają w tę role że aż miło .A rzeczywistości szare myszy tongue_out
    • ciociacesia ano ja 26.04.11, 12:05
      w rozowych w tej chwili
      • pasquda77 Re: ano ja 26.04.11, 13:19
        i ja, ja też, nawet teraz mam na nogach-brązowe w kwiaty, cudne sąsmile
        Trampki nosze na zmianę z Martensami w kwiaty, toć to już szczyt bezguścia no nie?big_grin
        I mam 34 latatongue_out
        • niutaki sowa 26.04.11, 15:10
          fajna dupa z Ciebietongue_out
          • gabi683 Re: sowa 26.04.11, 16:30

niutaki napisała:

> fajna dupa z Ciebietongue_out

no coś ty tosz ona takie totalne bezguście jest smile)))
            • sowa_hu_hu Re: sowa 26.04.11, 17:10
              wiem big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka