mruwa9 17.05.11, 14:50 Co zrobic, zeby komputer nie podpowiadal loginu podczas logowania np. na forum Gazety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tacomabelle Re: do komputerowych guru -pytanie 17.05.11, 14:53 Wyczyść sobie historię w przegladarce (historia, hasła itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: do komputerowych guru -pytanie 17.05.11, 15:37 W internet explorerze, w menu Narzędzia -> opcje internetowe W zakładce zawartość jest coś takiego jak autouzupełnianie (tłumacze z pamieci, ja mam angieklskojęzyczne IE, nie wiem czemu ), tam wchodzisz wustawienia, czy jak to sie zwie, i tam masz zaptaszkowane formularze i loginy, zapewne. Odznacz, oraz wyczyść. Wyczyszczenie historii niekoniecznie musi coś dać. W tym temacie. Nie wiem, jak ejst w FireFoxie Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: do komputerowych guru -pytanie 17.05.11, 16:12 W Foxie jest tak: u góry strony: narzędzia - (na dole zakładki) opcje - zakładka "bezpieczeństwo" (ikona kłódki) - mniej więcej po środku są "hasła" a w nich okienka do zaznaczenia "pamiętaj hasła do witryn" , "używaj hasla głównego" i "zapamiętane hasła". Ja raz na jakiś czas wszystko czyszczę. Poza tym mam ustawione czyszczenie historii po każdym zamknięciu FireFoxa. Odpowiedz Link Zgłoś