kawka74 05.06.11, 20:41 Kto kogo obstawia? (A, muszę rozliczyć zakłady z poprzedniego wątku ) Po pierwszej turze nie mam pomysłu, wszyscy mi się podobali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaemmy Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 20:44 gienek: kojarze go z floriańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:06 mamaemmy napisała: > gienek: > kojarze go z floriańskiej hehe,Macka też i to lepiej nawet DDD Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 20:48 1. Michał 2. Ada 3. Gienek Ew. jakaś inna kombinacja, ale powyższa byłaby absolutnie zgodna z moimi oczekiwaniami Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 20:49 Pewnie przez zaskoczenie wygra Ada. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 20:53 Przemyślałam. 1.Genek. bo Ada mniej się jednak rzuca w oczy, a Szpaka zbyt wiele osób nie może ścierpieć. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 20:59 Uwielbiam Genka Ale.. Myślę, że 'politycznie' wygra Ada (obym się myliła) Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 20:59 Gieniek. chociaż duet Ady z Basią - PORAŻAJĄCY. REWELACYJNY. nie wiem jak podkreslic ze mi sie podobał zajestrasznie. no cos fantastycznego. młoda lepsza niz Basia. co to za piosenka w ogole? swietny tekst... Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:03 dziennik-niecodziennik napisała: > chociaż duet Ady z Basią - PORAŻAJĄCY. REWELACYJNY. Mam inne zdanie : fatalny był ten duet. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:10 Ada była znakomita, ale Basia - tego się nie dało znieść. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:22 noo basia 40 lat na scenie spartolila piosenke, a swiezutka ada zaspiewala super Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:44 wlasnie dlatego zajefajne to bylo ze Ada sie nie dala zbic z linii melodycznej kiksami Basi. a malo jest tak trudnych rzeczy jak spiewanie czysto w duecie z osoba falszujaca Odpowiedz Link Zgłoś
antekcwaniak Sieczka dla mas !!! 05.06.11, 21:01 To jest muzyka www.youtube.com/watch?v=ogMHeK1ruQo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: Sieczka dla mas !!! 05.06.11, 21:05 nie oglądam tego programu i nie bardzo wiem o co w nim chodzi ale właśnie leci Gienek z Maleńczukiem i jest g-e-n-i-a-l-n-i-e! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Sieczka dla mas !!! 05.06.11, 21:46 Ale my jestesmy masy. Ty tez. Nie łudź się że jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:04 Gienek Ada Michał Odpowiedz Link Zgłoś
blanus2202 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:06 1.Gienek 2.Michał 3.Ada Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:06 pewnie Gienek z watą na glowie chociaz ja kibicuje Adzie trzecie miejsce Michał Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:09 To nie wata, to pakuły ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:07 Mam nadzieje, ze Ada - za sam duet z Basia Trzetrzelewska. Michal chyba zbyt kontrowersyjny, Gienka ni emoge scierpiec od samego poczatku, abstrahujac od spiewania czuje organiczna niechec do tego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:11 Ja od początku jestem wierna Genkowi. Ada jest obrzydliwie poprawna, wręcz bez zarzutu i przez to niestety wieje bezbrzeżną nudą. Przewidywalna do granic obrzydliwości. Michała nie trawię. Przerost formy nad treścią. Jego talent został przyćmiony przez cudaczny image. I jak dla mnie jest to wielka d..a. Gienek jest charyzmatyczny, elektryzujący i po prostu genialny- w dodatku w genialnym repertuarze. Żadna popowa papka, tylko to co najlepsze. A duet z Maleńczukiem? Nie wiem, którego kocham bardziej. Tyle, że Genek jest za dobry, żeby ludek boży go docenił Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:14 i.. dopisałabym, ze nie zna na tyle dobrze angielskiego by mieć poranione uszy 'wykonami' Michała w tymże języku. A już na 'kalifornikejszan' zasłabłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:17 E tam, ustawka pod Szpaka. Dostał bardzo medialną piosenkę do wykonania w duecie i wielki show. Dla mnie kolejna porażka. A ta piosenka wbrew pozorom jest bardzo prosta. I nie wymaga wielkiego talentu. Tylko taka fajnie kojarząca się. Czuję się mocno zdegustowana. Nie po raz pierwszy w tym programie Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:19 No i 'czekoladka' w duecie, co by bardziej 'zagranicznie' i gwiazdorsko było.... p.s. lubię Michała bo we wszystkim co robi sprawia na mnie wrażenie osoby, ktora jest sobą. On nie udaje, on naprawdę taki jest. Tylko, że śpiewa nie za dobrze Coś jak Michał Wiśniewski -show potrafi zrobić świetne Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:40 Dawno mnie tak nie ucieszyła wygrana w programie Uwielbiam Genka Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:35 Obstawiam Gienka choć i tak wygra szpak . niestety. ale głosuję a pewnie, że tak na gienka Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:36 Ada - trzecie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:38 kawka74 napisała: > Ada - trzecie miejsce. i bardzo dobrze,wg mnie cud,że do finału doszła,jest taka nudna Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:37 Kto obstawiał Genka? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:40 Ja ja ja ja ja ja głosowałam Och ten Gienio Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:43 Ja wyrażałam nadzieję Liczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
mama303 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 22:38 ja i innych też prawidłowo typowałam Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 I wszystko jasne 05.06.11, 21:38 Wolałabym inną kolejność, ale gratuluję zwycięzcy Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:38 Hura Hura Hura !!! - www.poomoc.pl/ Ludzie dzielą się na tych co kochają koty i na tych, którzy jeszcze o tym nie wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:40 Yes! Yes! YES YES YES!!!! talent ponad wszystko jednak. dobrze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 21:48 Genek wygrał!i bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: To co, mały hazardzik? Zakład? X-factor 05.06.11, 22:12 Wygranej życzę Michałowi, bo on poradzi sobie z tym, co będą mu kazali śpiewać pod publiczkę i nie będą w stanie go tym zmarnować. On dostosuje się do wszystkiego. Gienek jest świetny w bardziej rockowej muzyce i mam nadzieję, że on nie wygra, bo go zmarnują tym, co będą kazali mu śpiewać. Gienek jest indywidualistą którego nie można naginać do wymogów wytwórni. Ada - piękna dziewczyna z pięknym głosem, ale brak jej tego czegoś, co posiada Gienek, Michał i Gosia która odpadła. Mimo pięknego śpiewu, myślałam o niej tylko wtedy, kiedy śpiewała. Później jakoś tak gasła w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś