el_jot 09.06.11, 20:07 nocoty.pl/title,Janachowska-zaproponowala-policjantom-klapsy,wid,13491075,wiadomosc.html?ticaid=6c74c Myślicie, że to prawda? Daliby się namówić na wymierzenie takiej kary? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: Klaps znowu 09.06.11, 20:30 Może i prawda . Jak ma fajny tyłek (a jako tancerka pewnie taki ma), to sama przyjemność dla policjantów dać jej klapsa. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Klaps znowu 09.06.11, 20:31 Klaps, a nawet porządne pasy niejednemu pomogły wyjść na porządnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_bez_ogona Re: Klaps znowu 10.06.11, 07:54 Klaps, a nawet porządne pasy niejednemu pomogły wyjść na porządnego człowieka. Ciebie bili??? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Klaps znowu 10.06.11, 09:52 chyba każdy wie, że gazeta_mi_placi siedzi na spankingowych forach, więc ona po prostu lubi takie klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Klaps znowu 09.06.11, 23:10 Panna chyba bardzo chciała zaistnieć, skoro opowiadała takie żenujące historie. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Klaps znowu 09.06.11, 23:24 No a wy tu tragedie z klapsow robicie,ze dzieci sie bije.NO to macie dowod, ze nie tylko dzieci i wcale nie za "bo zupa byla za slona":p Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta333 Re: Klaps znowu 10.06.11, 00:11 Ja wierzę.Jechałam z tą panną jednym pociągiem.W moim wagonie spotkała znajomą.Stały tak dwie na korytarzu i rozmawiały o wielu znanych osobach.Żadnej krępacji.Cały wagon je słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
ona_bez_ogona Re: Klaps znowu 10.06.11, 08:20 3-mamuska napisała: > No a wy tu tragedie z klapsow robicie,ze dzieci sie bije.NO to macie dowod, ze > nie tylko dzieci i wcale nie za "bo zupa byla za slona":p Co ty pieprzysz?? Czytasz siebie czasem??? Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Klaps znowu 10.06.11, 12:51 Może i dali ale teraz jak patrol panią spotka to wątpie, żeby jej odpuścili. pani chciała błysknąć a załatwiła kontrolę na komendzie. Odpowiedz Link Zgłoś