Dodaj do ulubionych

WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama?

22.06.11, 00:43
Zostałam potężnie zgromiona przez woźną szkoły dziecka, że śmiem korzystać z wc dla personelu(zamykane, lustro, papier itp), a POWINNAM (MUSZĘ) iść do wc dla uczniów(bez kluczyka, papieru i lustra.
Jestem oburzona.
Szkoła malutka, kameralna,woźna niby znajoma...
Ja ostro zaprotestowałam, że jako rodzic mam prawo do siusiania w zamkniętym pomieszczeniu(a dzieci to niby w otwartych mogą?!) plus papier i lustro do poprawy make-upu(dla mnie istotne).
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • truskawkowe_studio Re: WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama? 22.06.11, 00:52
      haha kible w wersji ekskluzif. dobre smile
    • minerallna Re: WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama? 22.06.11, 01:07
      Że co? Chyba jakiś żart.
      Dzieci w swoim WC nie maja papieru itp? Może jeszcze mydła?
      Zadziwiajace ze rodzic musi korzystac z innych WC niz dziecko, bo w nauczycielskim kibelku jest lepiej sad
      • znowuniedziela Re: WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama? 22.06.11, 01:10
        Też uważam to za skandal i uwłaczanie godności uczniów....
        • znowuniedziela Re: WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama? 22.06.11, 01:10
          Mydła-żartujesz??
    • saga55-5 Re: WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama? 22.06.11, 01:24
      Poszłabym do dziewczęcej.
      Jakieś zamknięcia chyba jednak tam są prawda ?
      A to, że nie ma tam papieru i mydła, powinnaś zgłosić do dyrekcji.
      • eliszka25 Re: WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama? 22.06.11, 02:47
        jak poprzedniczka, poszlabym do ubikacji dla dziewczat. w zadnej instytucji nie weszlabym do ubikacji dla personelu tak po prostu, uwazajac, ze mi sie to nalezy. a swoja droga, to w szkolach, do ktorych ja chodzilam, nie bylo czegos takiego, jak ubikacja dla personelu. wszyscy chodzili do tej samej ubikacji, tzn. chlopcy i nauczyciele do meskiej, dziewczynki i nauczycielki do damskiej. brak papieru zglosilabym do dyrekcji z oczekiwaniem, ze sie to zmieni.
    • komyszka a`propos braku papieru 22.06.11, 06:15
      u mnie w szkole również nie ma papieru w wc dla uczniów. papier jest w klasach. czemu? po tygodniu bytności papieru w wc mielismy: 5 zapchanych klozetów (całymi rolkami papieru), papier pałętał sie po podłodze, w umywalkach. szkoła sredniej wielkości, brak środowiska patologicznego w dawnym znaczeniu tego słowa (alkohol, narkotyki, związana z nimi ewentualna nedza).
    • zuzanka79 Re: WC w szkole dziecka-gdzie pójdzie emama? 22.06.11, 13:50
      W szkole mojego syna NIE MA wc dla personelu. Są toalety dla chłopców i dla dziewczyn.
      Więc poszłabym tak gdzie wszyscy big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka