Dodaj do ulubionych

ciuchy letnie pracowe

23.06.11, 19:20
Biurowe znaczy siewink
Drogie ematki, potrzebuje zaopatrzyc sie w letnie, eleganckie ciuchy do biura.
Na cito i w przyzwoitej ceniewink
Gdzie uderzyc, gdzie Wy kupujecie?
Nie kolorowe bardziewie, tylko klasyczny kroj, w stonowanych kolorach, ale nie dla starych ciotek, tylko dla 30+.
Warszawa.
Jeszcze jedno, jakie buty nosicie w upaly?
Czy u Was tez nie wypada bez rajstop??
Help!
M.
Obserwuj wątek
    • mdmaj2371 Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 19:32
      mirellka74 napisała:
      > Jeszcze jedno, jakie buty nosicie w upaly?
      japonki smile, wiem ze "wiocha" do pracy ale w 8 miesiacu ciazy mam w nosie mode i polityke w pracy (cale szczescie ze przychylnym okiem na mnie patrza i przez wypracowane lata w firmie moge sobie pozwolic na to i owo) i stawiam na wygode czyli japonki.

> Czy u Was tez nie wypada bez rajstop?? wypada/ nie wypada ja ich nie nosze smile
    • izabellaz1 Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 19:40
      Nie potrafię mieć gołych nóg do spódnicy w pracy smile Dziwnie się czuję.
    • beverly1985 Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 19:55
      1) co to znaczy "na cito"??
      2) nie rozumiem, czemu nazywasz kolorowe ubrania "kolorowym badziewiem". Moze ja powiem, ze nosisz babciowate ciuchy, bo stonowane?
      3) u nas wypada bez rajstop
      • spicy_orange Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 20:35
        > 1) co to znaczy "na cito"??

natychmiast, od ręki, bez zwłoki (zwykle na receptach jak masz lek do zrobienia w aptece a rzecz jest pilna, albo na skierowaniach na badania)

co do reszty nie pomogę, bo ja do pracy łażę w dżinsach i crocsach (kurzy się niemiłosiernie to wsadzam pod kran buty i nogi wink) No i staram się zakładać zawsze kolorowe stroje (korzystając z tego, że strój ci u nas dowolny, żadnych mundurków)
        • ankaanka Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 20:50
          ja z gołymi nogami też nie pójdę do roboty, ale zamiast rajtów zakładam pończochy, tyłek przynajmniej się nie poci ;/
    • lola211 Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 20:52
      www.tiffi.pl/
      • lola211 Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 20:57
        U mnie w pracy klima, wiec ponczochy musowo, nawet gdyby dress code nie wymagal.Buty typu peep toe lub kryte.Zdarza mi sie w momentach wielkich upałow, gdy nawet klima siada, miec gole nogi podrasowane rajstopami w sprayu.
        • mehil.dam Re: ciuchy letnie pracowe 23.06.11, 21:52
          Myślę, że z rajstopami to zależy jakie biuro. Na pewno zaopatrzyłabym się w jakieś eleganckie spodnie beżowe lniane, na pewno chłodniej niż w rajstopach. Jasne, przewiewne bluzki, bez domieszek sztucznych. Co do butów się nie wypowiadam, bo ja nie noszę obcasów, które raczej się obuwa w biurze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka