Dodaj do ulubionych

wstrząsające

30.06.11, 12:29
www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,115167,9856784,Zamiast_aborcji_zmiana_plci.html
I niech mi ktoś jeszcze raz powie, że feminizm to bezsens, bo opresja kobiet jest wymysłem leniwych bab, które nie golą nóg. Wrrr
Obserwuj wątek
    • daisy Re: wstrząsające 30.06.11, 12:52
      Też to przeczytałam i straszny smutek mnie ogarnął. sad
      • tobisia13 Re: wstrząsające 30.06.11, 13:25
        Rowniez to czytalam i jestem wstrzasnieta,tym jak mozna tak okaleczac dzieci.Czy ci rodzice wogole zadaja sobie pytanie jaka krzywde im robia.Nie rozumiem jak mozna corke mniej kochac od syna?Jesli bylo stac rodzicow na taka operacje i leczenie,to na posag powinno ich rowniez stac.Szok!!!
    • krolowa_kier Re: wstrząsające 30.06.11, 13:21
      To straszne i wstrząsające. Czasem jestem zdania, że kolonializm to jednak dobry był pod wieloma względami.
      Nie wiem, czy ci ludzie tam nie myślą, że przecież mózgu dziecku nie zmienią, i to wciąż będzie dziewczynka, choćby jej 5 penisów dorobili?
    • tosterowa Re: wstrząsające 30.06.11, 13:25
      matko, tam się powinno wysyłać całe misje cywilizujące tych dzikusów.
    • lubie.garfielda Re: wstrząsające 30.06.11, 14:01
      Jak ci rodzice wyobrażają sobie dalsze życie takiego dziecka?

ciekawy obiekt badań dla psychologów się szykuje
      • an_ni Re: wstrząsające 30.06.11, 14:27
        oni sobie wyobrazaja mniejsze koszty utrzymania i wsio!
    • whitney85 Re: wstrząsające 30.06.11, 14:26
      Straszne aż nie wiem jak to skomentować. A myślałam, że ten naród jest nienajgłupszy. W końcu sporo jest wśród hindusów lekarzy. Widać jednak, że te brązowe rasy są daaaleko za nami.
      • sotto_voce Re: wstrząsające 30.06.11, 14:36
        Widać jednak, że te brązowe r
        > asy są daaaleko za nami.
        No, z tą konkluzją się nie mogę zgodzić. Nie nasza zasługa, że się załapaliśmy na cywilizację judeo-chrześcijańską i jej pochodne - szacunek dla człowieka jako jednostki i nietraktowanie go jako trybiku w machinie klanu/społeczeństwa.

A myślałam, że ten naród jest nienajgł
        > upszy.
        Bo jest. Niestety taka postawa z inteligencją nie ma IMO nic wspólnego.
        • cherry.coke Re: wstrząsające 30.06.11, 14:43
          > No, z tą konkluzją się nie mogę zgodzić. Nie nasza zasługa, że się załapaliśmy
          > na cywilizację judeo-chrześcijańską i jej pochodne - szacunek dla człowieka jak
          > o jednostki i nietraktowanie go jako trybiku w machinie klanu/społeczeństwa.

To raczej cywilizacje grecko-rzymska i Oswiecenie smile
      • princess_yo_yo Re: wstrząsające 30.06.11, 14:50
        ale po co podlewac komentarz rasistowskim sosem?
        najbardziej w tej calej histori szokujace jest zachowanie lekarzy, jednak nie tylko w pl etyka lekarska przegrywa z pieniadzem.
    • wespuczi Re: wstrząsające 30.06.11, 16:25
      mam kolezanke hinduske, ktora czasami mi opowiada rozne historie, mowi ze nienawidzi jezdzic do indii, przedewszystkim ze wzgledu na to jak ludzie traktuja dzieci..
      ale jakim cudem ich stac na operacje zmiany plci a na ten posag nie?
      czy to taka inwestycja, pozniej 'syn' dostanie posag..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka