miniofilka 02.07.11, 00:31 Jak w temacie wątku Jeśli nie chcecie, nie odpowiadajcie Pytam z ciekawości, nie prowadzę żadnych statystyk, spis powszechny zakończonyDD Agnieszka, 33 lata, Tychy się kłania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosapulchra-0 Re: Emamy skąd jesteście??? 02.07.11, 08:39 Warszawa, choć teraz mieszkam w U.K. Odpowiedz Link Zgłoś
empirical Re: Emamy skąd jesteście??? 02.07.11, 08:51 Ja tak samo - Warszawa, obecnie UK. Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: o a z którego osiedla jesteś ??? 02.07.11, 16:49 dorotatop napisała: > Jeśli to było do mnie, to osiedle H Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: o a z którego osiedla jesteś ??? 03.07.11, 21:06 lillylive napisała: > A ja z F może na piwko się wybierzemy, Lily? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Emamy skąd jesteście??? 02.07.11, 22:12 obecnie ze wsi ale takiej minimalnej, że nawet kościoła nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 14:01 deela napisała: > obecnie ze wsi > ale takiej minimalnej, że nawet kościoła nie ma To tak jak ja. Ani kościoła, ani szkoły, ale trzy sklepy są Na początku, w środku i na końcu wsi Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 16:58 eno szkoła jest, nawet gimnazjum, sklepy 3, nawet stacja kolejowa, a kosciola niet Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 22:39 A widzisz, o stacji kolejowej zapomniałam Tyle, że ona należy do innej wsi, choć od mojego domu jest 800 metrów. Skoro u ciebie gimnazjum jest, to wcale nie taka mała ta wieś, gminna znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Emamy skąd jesteście??? 02.07.11, 22:16 miniofilka napisała: > Tychy się kłania Mikołów pozdrawia zza miedzy Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Emamy skąd jesteście??? 02.07.11, 23:11 chloe30 napisała: > miniofilka napisała: > > > Tychy się kłania > > Mikołów pozdrawia zza miedzy witam sąsiadkę Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 00:39 Buuu, trudny temat jak dla mnie. Ja się czuję znikąd. Mam miejsca, które kocham, ale nie mogę tam być. Mieszkałam już w kilku miejscach, ale nigdy tam gdzie naprawdę bym chciała. Miejsce mojego urodzenia i miasto z lat dziecięcych jest mi obce. To gdzie obecnie mieszkam - może trochę mniej obce, ale nie nazywam go swoim - Gdańsk. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 09:13 Gdańsk jest taki kosmopolityczny, że każdego przyjmie: moją mamę z Wilna, mojego tatę z Kujaw, mojego męża z Wielkopolski Odpowiedz Link Zgłoś
dorry Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 11:27 Może i tak. Ale to nie jest moje miejsce i nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
el_jot Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 14:05 Ze wsi w woj. mazowieckim. Ale byłam dłuugie lata twoją sąsiadką Z Jastrzębia Zdroju pochodzę, z takiego śmiesznego miasteczka jak Tychy Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 14:33 el_jot napisała: > Ze wsi w woj. mazowieckim. > Ale byłam dłuugie lata twoją sąsiadką Z Jastrzębia Zdroju pochodzę, z takiego > śmiesznego miasteczka jak Tychy moi rodzice pochodzą ze wsi w woj, mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 14:08 39, Wrocław (wcześniej Dzierżoniów) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 16:43 Wcześniej Szczecin -teraz od 6 lat NowogardMąż Hrubieszów ,mama Lublin ojciec Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
miniofilka Re: Kosz(m)alin ;) wita 03.07.11, 21:07 lukrecja34 napisała: > Radom,lat 37 mam tam mnóstwo rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
hanadoma Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 18:46 wieś w woj. świętokrzyskim, z kościołem Odpowiedz Link Zgłoś
olifra1 Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 21:09 Warszawa, 35 lat wcześniej Warszawa, teraz Warszawa, w przyszłości też Warszawa (zamierzam) małż z Warszawy, moja mama z W-wy, tata z W-wy, teść i teściowa też z W-wy, itd... przy niektórych forumkach to nudą chyba u mnie wieje Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Emamy skąd jesteście??? 03.07.11, 21:25 A ode mnie nikogo nie ma tak czułam, że jestem tu samiuteńka...buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś