lila1974 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 17.07.11, 19:52 Ja mam oczy w mokrym miejscu, zatem często mi się zdarza łzę uronić, ale tak ze szlochem wręcz to dawno temu na "Stowarzyszeniu Umarlych Poetów", "B-Waleczne serce" a ostatnio na "Braciach" ... ten film masakrycznie mnie przytłoczył ... kilka dni nie mogłam się otrząsnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
lukas.2004 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 17.07.11, 20:27 Trudno, biję się w pierś - na Titanicu od połowy filmu. Skończyłam pod domem. A w ogóle to jestem z tych płaczących - czasem oczy mi się zaszklą nawet, jak ktoś w radiu nagrodę wygrywa Odpowiedz Link Zgłoś
brumbrumka Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 17.07.11, 21:49 Zielona mila, Pestka Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 11:38 Daaaawno nie płakałam na filmie, aż obejrzałam Twój na zawsze. Zakończenie wbija w fotel. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama "Co się wydarzyło w madison county" wielokrotnie 06.09.11, 11:42 oglądałam i zawsze buczę. Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 12:51 japanunieprzerywalempanieposle napisała: > tajemnica brokeback mountain naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 10:45 tak a co w tym dziwnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 14:16 Zawsze placze, kiedy ogladam film "Kot" - z Jean Gabin i Simone Signoret A zwlaszcza przy tej scenie: www.youtube.com/watch?v=17ANUeGDgWA Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 15:37 cyrulik syberyjski Odpowiedz Link Zgłoś
zajola Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 16:34 STALOWE MAGNOLIE- bija wszystkie inne ryczące na głowę www.youtube.com/watch?v=8EjNa8Ukg_0 niby widziałam ze sto razy ,niby wiem o czym film i jak się skończy a i tak na tej scenie ryczę. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 16:48 dodam jeszcze - gran torino, wylam juz od 15tej minuty.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala-wiedzma Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 21:41 stalowe magnolie podaj dalej zycie jest piekne i duzo debilnych dramatow z serii "z zycia wziete", w wieku lat nascie Odpowiedz Link Zgłoś
joszka_kokoszka Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 21:46 Płaczę często na filmach i już większość była tu wymieniona, więc nie będę się powtarzać. Jednak rekord pobiłam mając jakieś 10 lat - obejrzałam wtedy rosyjski film Biały Bim Czarne Ucho - no i ... jakieś pół godziny po filmie mama zawiozła mnie na pogotowie bo z żalu nad biednym psem wyłam okrutnie i nikt nie mógł mnie uspokoić - skończyło się jakimś ogłupiaczem i zakazem oglądania telewizji poza Telerankiem Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 21:51 Standardowo: "Zielona mila", "Co sie wydarzyło w Madison County", "Stalowe magnolie" Z dziecięcych: "Odlot" Atak histerii ze spazmatycznym szlochaniem zaliczyłam z 10 lat temu oglądają "Upiora w operze", tak strasznie mi było go żal Odpowiedz Link Zgłoś
maurra Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 22:03 Grey zone Brokeback mountain Monster Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_p2 "Dar życia" 07.09.11, 07:57 Trafiłam ostatnio przez przypadek i prawie cały przeryczałm aż syn się zmartwił co się stało . Porażająco smutny głównie przez to że oparty na faktach . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zazuzina Re: "Dar życia" 07.09.11, 09:16 ja zawsze na "Co się wydarzyło w Medison.." i zawsze na "Pożeganie z Afryką", kurcze to chyba Meryl Streep tak na mnie działa. Płacze też na Curly Sue, Niesforna Zuzia czy jakoś tak chociaż z założenia to komedia ma być. Pierwszy atak spazmów zaliczyłam będąc dziecięciem jak się Pan Wołodyjowski wysadził razem z twierdzą w Kamieńcu. Mama nie dała mi rady przetłumaczyć, że to tylko telewizja jest. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina17w Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 09:27 Titanic - za każdym razem seria I kto to mówki Uwierz w ducha Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 10:15 "Tańcząc w ciemnościach" - ostatnie łzy w domu wycierałam , "closer", ale to w specyficznym stanie ducha, teraz juz bym nie płakała. Odpowiedz Link Zgłoś
unna Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 11:38 Lecą żurawie, Pożegnanie z Afryką, Nostalgia anioła, no i łzy lecą mi od początku do końca na tym www.youtube.com/watch?v=VosFiY1SifA Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 12:05 Jerry Maguire Tysiąc razy oglądałam, i ani razu nie dojechałam z suchymi spojówkami dalej niż do sceny randki i synka tulacego się do Toma Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 12:33 Dziewczyny fajny wątek - ale nie piszcie dokładnie momentów w których płakałyście, szczególnie zakończeń bo psujecie innym odbiór filmu. Mi już zepsułyście Siedem... także uważajcie trochę ! - Marley i ja (końcówka) - Harry Potter i Insygnia śmierci ( 3 momenty) - Lost - przeryczałam 70 % finałowego odcinka. Odpowiedz Link Zgłoś
justysialek Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 18:42 Ja z tych ryczących, więc płaczę prawie zawsze, gdy ktoś umiera. Z tych, które przepłakałam w większej części ostatnio: Zaklęci w czasie Malowany welon Między niebem a piekłem ( ooo... na tym to ryczę za każdym razem, a już oglądałam z 7 razy) Twój na zawsze (ryczałam jak bóbr choć wcześniej znałam zakończenie) Siedem dusz Przyznam się, że nie oglądam żadnych filmów o zwierzętach (po prostu nie i koniec) od czasu, gdy oglądałam jakiś przyrodniczy, w którym zdechła mała foczka, a jej mama przez kilka dni nosiła jej ciało ze sobą ((( Miałam wtedy taką jazdę (nie zanosiłam się tak płaczem od dzieciństwa), że mąż wyłączył telewizor i zabronił mi oglądać a i tak miałam doła przez kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś