Dodaj do ulubionych

filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr

• lila1974 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 17.07.11, 19:52
      Ja mam oczy w mokrym miejscu, zatem często mi się zdarza łzę uronić, ale tak ze szlochem wręcz to dawno temu na "Stowarzyszeniu Umarlych Poetów", "B-Waleczne serce" a ostatnio na "Braciach" ... ten film masakrycznie mnie przytłoczył ... kilka dni nie mogłam się otrząsnąć.
    • lukas.2004 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 17.07.11, 20:27
      Trudno, biję się w pierś - na Titanicu od połowy filmu. Skończyłam pod domem.
      A w ogóle to jestem z tych płaczących - czasem oczy mi się zaszklą nawet, jak ktoś w radiu nagrodę wygrywa smile
    • brumbrumka Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 17.07.11, 21:49
      Zielona mila, Pestka
      • agamamaoli Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 11:38
        Daaaawno nie płakałam na filmie, aż obejrzałam Twój na zawsze. Zakończenie wbija w fotel.
    • gaskama "Co się wydarzyło w madison county" wielokrotnie 06.09.11, 11:42
      oglądałam i zawsze buczę.
    • iin-ess Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 12:51
      japanunieprzerywalempanieposle napisała:

> tajemnica brokeback mountain
      naprawde?
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 10:45
        tak a co w tym dziwnego ?
    • menodo Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 14:16
      Zawsze placze, kiedy ogladam film "Kot" - z Jean Gabin i Simone Signoret sad
      A zwlaszcza przy tej scenie:
      www.youtube.com/watch?v=17ANUeGDgWA
    • nanuk24 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 15:37
      cyrulik syberyjski
      • zajola Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 16:34
        STALOWE MAGNOLIE- bija wszystkie inne ryczące na głowęsmile

www.youtube.com/watch?v=8EjNa8Ukg_0
        niby widziałam ze sto razy ,niby wiem o czym film i jak się skończy a i tak na tej scenie ryczę.
    • wespuczi Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 16:48
      dodam jeszcze - gran torino, wylam juz od 15tej minuty..
      • mala-wiedzma Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 21:41
        stalowe magnolie
        podaj dalej
        zycie jest piekne
        i duzo debilnych dramatow z serii "z zycia wziete", w wieku lat nascie
    • joszka_kokoszka Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 21:46
      Płaczę często na filmach i już większość była tu wymieniona, więc nie będę się powtarzać.
      Jednak rekord pobiłam mając jakieś 10 lat - obejrzałam wtedy rosyjski film Biały Bim Czarne Ucho - no i ... jakieś pół godziny po filmie mama zawiozła mnie na pogotowie bo z żalu nad biednym psem wyłam okrutnie i nikt nie mógł mnie uspokoić - skończyło się jakimś ogłupiaczem i zakazem oglądania telewizji poza Telerankiem smile
    • triss_merigold6 Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 21:51
      Standardowo: "Zielona mila", "Co sie wydarzyło w Madison County", "Stalowe magnolie"
      Z dziecięcych: "Odlot"
      Atak histerii ze spazmatycznym szlochaniem zaliczyłam z 10 lat temu oglądają "Upiora w operze", tak strasznie mi było go żal
    • maurra Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 06.09.11, 22:03
      Grey zone
      Brokeback mountain
      Monster
    • joanna_p2 "Dar życia" 07.09.11, 07:57
      Trafiłam ostatnio przez przypadek i prawie cały przeryczałm aż syn się zmartwił co się stało .
      Porażająco smutny głównie przez to że oparty na faktach . Polecam
      • zazuzina Re: "Dar życia" 07.09.11, 09:16
        ja zawsze na "Co się wydarzyło w Medison.." i zawsze na "Pożeganie z Afryką", kurcze to chyba Meryl Streep tak na mnie działa. Płacze też na Curly Sue, Niesforna Zuzia czy jakoś tak chociaż z założenia to komedia ma być.
        Pierwszy atak spazmów zaliczyłam będąc dziecięciem jak się Pan Wołodyjowski wysadził razem z twierdzą w Kamieńcu. Mama nie dała mi rady przetłumaczyć, że to tylko telewizja jest.
    • karolina17w Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 09:27
      Titanic - za każdym razem
      seria I kto to mówki
      Uwierz w ducha
    • mondovi Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 10:15
      "Tańcząc w ciemnościach" - ostatnie łzy w domu wycierałam wink, "closer", ale to w specyficznym stanie ducha, teraz juz bym nie płakała.
    • unna Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 11:38
      Lecą żurawie, Pożegnanie z Afryką, Nostalgia anioła, no i łzy lecą mi od początku do końca na tym www.youtube.com/watch?v=VosFiY1SifA
    • ola Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 12:05
      Jerry Maguire
      Tysiąc razy oglądałam, i ani razu nie dojechałam z suchymi spojówkami dalej niż do sceny randki i synka tulacego się do Toma
      • wioskowy_glupek Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 12:33
        Dziewczyny fajny wątek - ale nie piszcie dokładnie momentów w których płakałyście, szczególnie zakończeń bo psujecie innym odbiór filmu. Mi już zepsułyście Siedem... także uważajcie trochę !

- Marley i ja (końcówka)
        - Harry Potter i Insygnia śmierci ( 3 momenty)
        - Lost - przeryczałam 70 % finałowego odcinka.
    • justysialek Re: filmy, przy ktorych plakalyscie jak bobr 07.09.11, 18:42
      Ja z tych ryczących, więc płaczę prawie zawsze, gdy ktoś umiera. Z tych, które przepłakałam w większej części ostatnio:
      Zaklęci w czasie
      Malowany welon
      Między niebem a piekłem ( ooo... na tym to ryczę za każdym razem, a już oglądałam z 7 razy)
      Twój na zawsze (ryczałam jak bóbr choć wcześniej znałam zakończenie)
      Siedem dusz

Przyznam się, że nie oglądam żadnych filmów o zwierzętach (po prostu nie i koniec) od czasu, gdy oglądałam jakiś przyrodniczy, w którym zdechła mała foczka, a jej mama przez kilka dni nosiła jej ciało ze sobą crying((( Miałam wtedy taką jazdę (nie zanosiłam się tak płaczem od dzieciństwa), że mąż wyłączył telewizor i zabronił mi oglądać a i tak miałam doła przez kilka dni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka