24.07.11, 19:58
Jest na osiedlu taka dziewczyna 20 lat która ma 9 - miesięczne dziecko. Chodzi z tym dzieckiem i z chłopakami, przesiaduje na ławkach a to biedne dziecko w tym wózku. Ale wczoraj podchodze do znajomych a tam ta dziewczyna ze swoimi znajomymi i z dzieckiem o 23.00 dziecko marudzi a mamusia odeszła kawałek dalej, pojeździła wózeczkiem i wróciła do znajomych. Muszę się przynać że było troche głośno bo się śmieliśmy i podeszła policja, nam kazali się rozejść, do tej dziewcyny podeszli i też za chwilę odeszła, chłopaki powiedzieli że to już jest nie pierwszy raz, no ku... jak może policja nie reagować gdy o tej godzinie takie malutkie dziecko jest na dworzu w śród osób które wiadomo hałasują, piją, palą. Dla mnie to jest nie do pomyślenia.
Obserwuj wątek
    • lusitania2 Re: Patologia 24.07.11, 20:09
      co, weny dziś brak?
      Odgrzewane kotlety nam nie smakują, rzuć coś nowego na żer, to może damy ci się trollu złapać.
      • mamaemmy Re: Patologia 24.07.11, 20:56
        Moja kuzynka ma dziecko z takim wlasnie dzieckiem w wózku,jak ten z Twego osiedla.
        Patzrac na to jak sie zachowuje-człowiek jest za aborcją...
        • pierwsze-wolne Re: Patologia 24.07.11, 22:21
          > Moja kuzynka ma dziecko z takim wlasnie dzieckiem w wózku,jak ten z Twego osiedla.

No coraz młodsi zaczynają jak widzę big_grin
          • mamaemmy Re: Patologia 24.07.11, 22:34
            pierwsze-wolne napisała:

> > Moja kuzynka ma dziecko z takim wlasnie dzieckiem w wózku,jak ten z Twego
            > osiedla.
            >
            > No coraz młodsi zaczynają jak widzę big_grin
            skrót myslowy.Na postawie obserwacji emam,twierdzę,że gro mam jest bardzo bystrych,inteligenyych i wystarczy jedno hasło i od razu wiadomo o co chodzi..
            Ale widzę,że nie wszystkie.
            • pierwsze-wolne Re: Patologia 24.07.11, 22:37
              Gro e-mam zauważyłoby tą rozhahaną gębkę na końcu zdania.
              Ale widzę że nie wszystkie... wink
    • wuika Re: Patologia 24.07.11, 22:29
      Abstrahując od zachowania młodzieży, tego, czy się darli, palili, czy pili, sam fakt obecności niemowlęcia na zewnątrz domu o godzinie 23 nie jest powodem do interwencji policji.
      • falka32 Re: Patologia 24.07.11, 22:48
        Jak to, dla niemowląt i ich matek obowiązuje przecież godzina policyjna od 20tej.
    • saga55-5 Re: Patologia 24.07.11, 22:58
      Może nie patologia, ale raczej nie do końca w porządku.
      Jeśli zdarzałoby się to sporadycznie to ok, ale jeśli byłoby to codziennie.....
      Po powrocie do domu po 23 raczej już dziecka nie kąpie. Jeśli dziecko zaśnie o tak późnej porze w wózku, trzeba go później budzić, przebierać itp.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka