jeza_bell 11.08.11, 15:32 ... do paznokci. Ktoś miał do czynienia osobiście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegowata9 Re: Lakiery crack 11.08.11, 22:21 Osobiście dotykałam butelki w trakcie kupowania Córa zażądała. Na osobistych paznokciach nie testowałam, bo nie podoba mi się to niezależnie od zestawień kolorystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Lakiery crack 11.08.11, 22:32 Miałam do czynienia, ale nie malowałam nim paznokci Odpowiedz Link Zgłoś
wrednadziewucha Re: Lakiery crack 11.08.11, 23:09 Dziś odwieziłam moją przyjaciółkę i jej siostrę i pomalowałam sobie paznokcie ich lakierami, w tym pękającym. Na początku wydało mi się to fajne, ale teraz uważam, że wygląda to niechlujnie i np. do pracy czy na uczelnię bym tak nie wyszła. Za gó...arsko jak dla mnie (a mam 22 lata). Zdecydowanie wolę malować paznokcie w dwa kolory-na lewej ręce serdeczny i środkowy w kolorze kontrastującym do reszty, a na prawej tylko serdeczny np. koralowy podczas gdy reszta miętowa. Bardziej mi to podpasowało niż crackle Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: Lakiery crack 12.08.11, 04:19 Ja to bardzo lubię a podpatrzyłam to u ponad 50-letniej kolezanki z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Lakiery crack 12.08.11, 07:32 Raz się skusiłam, ale nie podoba mi się to to. Na wakacje owszem, do pracy nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
poppy_pi Re: Lakiery crack 12.08.11, 08:02 Właśne mam pomalowane, efekt fajny Kupiłam jakiś czas temu w Rossmannie, biały i czarny, chyba po 9zł. Najbardziej podoba mi się to, że nie widać aż tak ścierającego się z końcówek paznokci lakieru i ogólnie jakichś ubytków Nie muszę co drugi dzień paznokci malować. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: Lakiery crack 12.08.11, 09:35 zależy od kombinacji kolorów (podpatrzone u koleżanki) - niektóre wyglądaja OK, inne jak grzybica albo inna choroba Odpowiedz Link Zgłoś