Dodaj do ulubionych

chwalę się!

01.09.11, 19:04
a mi dzisiaj mąż w sklepie spożywczym powiedział z zachwytem: "ale Ty masz figurę!" smile

odchudzam się po cichu od tygodnia i powoli traciłam motywacjęuncertain więc tym bardziej poczułam się wniebowzięta.

ciekawe, jakież słowa krytyki tym razem padną pod adresem moim i mojego małżonka tongue_out
Obserwuj wątek
    • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:12
      Ale w spożywczym Ci tak powiedział?! shocksuspicious
      big_grin
      • shellerka Re: chwalę się! 01.09.11, 19:17
        nooooosmile przeglądałam se ja gazety, a on coś tam wkładał do koszyka - pewnie pasztetową, żeby było jak najmniej romantyczniewink i tak se stanął, popatrzył i powiedziałsmile))
        • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:27
          Ale weśś! W spożywczym?! Z pasztetową w koszyku?!
          Jesteście zboczeńcami! suspicious

Kupiłam se dziś spodnie dżinsowe sułtanki tzw! Mój małżonek stwierdził, że wyglądam w nich, jakbym kupę zrobiła i w nogawki strząsnęła sciana
          No. To teraz to są moje NAJULUBIEŃSZE spodnie pod słońcem! BO TAK!
          • czarnaalineczka Re: chwalę się! 01.09.11, 19:47
            > Kupiłam se dziś spodnie dżinsowe sułtanki tzw! Mój małżonek stwierdził, że wygl
            > ądam w nich, jakbym kupę zrobiła i w nogawki strząsnęła sciana

ale kazdy tak w alladynkach wygladatongue_out
            • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:48
              Ja wyglądam pięknie. Jasne?
              • czarnaalineczka Re: chwalę się! 01.09.11, 19:52
                wygladasz pieknie
                jak piekna kobieta ktora zrobila piekna kupe i strzachnela ja sobie w nogawki pieknych spodni suspicious
                • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:54
                  Zazdrościsz, że nie umiesz takiej kupy zrobić? Czy że nie umiesz tak strząsnąć? suspicioustongue_out
                  • czarnaalineczka Re: chwalę się! 01.09.11, 20:00
                    nie umiem strzasac sad
                    • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 20:03
                      Ale się dowiedziałam, że wyglądam! suspicious big_grinbig_grinbig_grin
                  • kub-ma Re: chwalę się! 01.09.11, 20:30
                    Zawsze jak jem muszę trafić na takie kawałki. smile
          • dziennik-niecodziennik Re: chwalę się! 01.09.11, 20:09
            kupilam sobie takie czarne smile nosilam zadowolona, bo wygodne byly, az kiedys na jakies tam kino czy cos wyciagam z szafy - moj maz patrzy i pyta "w tym idziesz?..." mowie ze tak, a co, nieladnie wygladam? - "Ladnie, ale juz ich nie nakladaj..." big_grin
            to tak jak z jedzeniem - "smakowało Ci?" - "Bylo pyszne, ale juz mi tego wiecej nie dawaj" big_grin
          • shellerka Re: chwalę się! 01.09.11, 22:10
            jezu! ale Ci zazdroszcze! tych alladynków!
      • czar_bajry Re: chwalę się! 01.09.11, 23:36
        Rosa co za różnica w jakim sklepie, grunt iż rzeczone słowa padłybig_grin
    • aniani7 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:15
      Dlaczego krytykować, to było bardzo miłe. Gratulacje
    • imasumak Re: chwalę się! 01.09.11, 19:16
      shellerka napisała:

a mi dzisiaj mąż w sklepie spożywczym powiedział z zachwytem: "ale Ty masz figurę!" smile

A to cham!

kliknij
      jeśli chcesz nakarmić zwierzaka w schronisku

Pomoc dla TESS
    • karcia85 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:16
      Fajnego masz męża, zazdroszczę!wink)))))
      • mamaemmy Re: chwalę się! 01.09.11, 19:28
        smile)
        Mój N mi zawsze tak mówi,więc nie jest dla mnie wiarygodny.
        Więc jesli chodzi o Twojego to -a) albo nagle wygladasz dużo lepiej niz kiedys,albo b) jest w Tobie bardzo zakochany albo c) i to i to smile
        Ale dla mnie najlepszym komplementem było jak kilka dziewczyn z pracy skomplementowało moje cycki i tyłek-oczywiscie w osobnych tematach i każda osobno..
        Na ten temat słyszałam juz tyle komplementow,ze cięzko nie mieć duzego mniemania o sobie ,jesli chodzi o te elementy swojego ciała tongue_out
        Choć żadnej w tym mojej zaslugi-kwesta genów,i że tak mam ,mimo braku cwiczen-bo cwiczenia od tygodnia przy blisko 32 latach to sie chyba nie licza tongue_outPP
        • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:42
          mamaemmy napisała:

> smile)
          > Mój N mi zawsze tak mówi,więc nie jest dla mnie wiarygodny.
          > Więc jesli chodzi o Twojego to -a) albo nagle wygladasz dużo lepiej niz kiedys,
          > albo b) jest w Tobie bardzo zakochany albo c) i to i to smile
          Albo mu się bzykać chciało. suspicious

> Ale dla mnie najlepszym komplementem było jak kilka dziewczyn z pracy skom
          > plementowało moje cycki i tyłek-oczywiscie w osobnych tematach i każda osobno..
          > Na ten temat słyszałam juz tyle komplementow,ze cięzko nie mieć duzego mnieman
          > ia o sobie ,jesli chodzi o te elementy swojego ciała tongue_out
          Kobietom, które chwalą mój wygląd nigdy nie wierzę. To żmije, nie kobiety.

> Choć żadnej w tym mojej zaslugi-kwesta genów,i że tak mam ,mimo braku cwiczen
          > -bo cwiczenia od tygodnia przy blisko 32 latach to sie chyba nie licza tongue_outPP
          Stara d*pa jesteś suspicious

Gdybym miała tyle lat co ty, to pewnie.. nie! nie napiszę! tongue_out
          • czarnaalineczka Re: chwalę się! 01.09.11, 19:50
            > Kobietom, które chwalą mój wygląd nigdy nie wierzę. To żmije, nie kobiety.
            >
            przeleciec cie chca a ty od razu od zmij wyzywasz suspicious
            • mamaemmy Re: chwalę się! 01.09.11, 19:58
              czarnaalineczka napisała:

> > Kobietom, które chwalą mój wygląd nigdy nie wierzę. To żmije, nie kobiety

e tam,to było w stylu:"ja bym chciała miec taki tyłek jak ona"Ona to ja..
            • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:59
              Bzyczą aż miło tongue_out
          • mamaemmy Re: chwalę się! 01.09.11, 20:00
            rosapulchra-0 napisała:

> Stara d*pa jesteś suspicious
            >
            > Gdybym miała tyle lat co ty, to pewnie.. nie! nie napiszę! tongue_out

wie,pewnie napisac chcialabys,ze wygladałabys lepiej mając tyle lat co ja tongue_out
            >
            >
            • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 20:02
              Nie wygląd miałam na myśli tongue_out
              • mamaemmy Re: chwalę się! 01.09.11, 20:10
                rosapulchra-0 napisała:

> Nie wygląd miałam na myśli tongue_out

ale,ze pewnie byłabys mądrzejszatongue_out?
                I że wiedziałabys ,ze to czcze komplementy?
                Pewnie samo takich w sobie było kilka-ale kilka opinii podsłuchałam i tyle wink
                • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 20:12
                  Nadal wymieniasz rzeczy, które mi nie przyszły do głowy.
                  • mamaemmy Re: chwalę się! 01.09.11, 20:16
                    rosapulchra-0 napisała:

> Nadal wymieniasz rzeczy, które mi nie przyszły do głowy.

e tam,to napisz o cóz chodzi.
                    Gdybym Cie nie lubiła,miałabym to gdzieś,ale jest inaczej i KONIECZNIE musze poznac brakujaca częśc zaczętego zdania tongue_out
                    • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 20:36
                      O sympatiach nie gadajmy tak oficjalnie na forum, tak?

Gdybym TERAZ miała 32 lata, to:
                      1. miałabym już trójkę dziecków
                      2. męża
                      3. duże mieszkanie w Warszawie
                      (to stan zastany)
                      4. pojechałabym jeszcze raz z jednym kolegą do Grecji, a jakby chciał gdzie indziej, to gdzie indziej, lubię zwiedzać obce kraje, kolega byłby mi potrzebny do noszenia bagaży.
                      5. nie uderzyłabym mojego ówczesnego szefa w twarz przy wszystkich pracownikach, a co za tym idzie utrzymałabym posadę, ja i mój mąż.
                      6. Nigdy w życiu nie spojrzałabym nawet w stronę pewnego prawnika.
                      7. zabrałabym moją rodzinę daleko od Europy, Nowa Zelandia jest moim marzeniem, może się kiedyś spełni.
                      8. nie zaprzyjaźniłabym się z osobami, które mnie potrzebowały do realizacji swoich planów, a te plany mnie kosztowały i zdrowie i pieniądze, często niemałe.
                      9. nadal byłabym gruba i czekała na operację zmniejszenia żołądka.
                      10. nie szarpałabym matki jednego małego kłamliwego ścierwa, które mojemu dziecku zarzucało nieprawdę, a gdy już sprawa się wyjaśniła na korzyść mojego dziecka i dostałam przeprosiny ze szkoły NA PIŚMIE, to te nauczycielki bardzo nerwowo reagowały na mój widok. No dobra, większość dzieciaków też. suspicious
                      Wymieniać wiele, ale ja jestem naprawdę grzeczna, spolegliwa. Prawdziwa matka Polka.
                      A tak poza tym byłoby cool. Za*ebiście kul.
                      • mamaemmy Re: chwalę się! 01.09.11, 20:41
                        takie gdybym to ja tez mialam w wieku 20+ ...kilkadziesiąt.
                        Ale zycie zyciem.
                        Gdyby Emka nie urodziła się wczesniej całe moje zycie i prywatne i przede wszystkim zawodowe potoczyłoby sie zgola inaczej.Kompletnie inaczej.
                      • czarnaalineczka Re: chwalę się! 01.09.11, 20:54
                        a gdybym ja miala znowu 14 lat ...
                        albo 18...
                        • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 23:30
                          Czarna.. milcz, gdy dorośli rozmawiają suspicious big_grinbig_grinbig_grin
    • 18_lipcowa1 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:39
      anal mu za to anal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:44
        lypcowa18, bo ty z tych co to z d*py do ust, tak?*** wink

***się mi skojarzyło.. tongue_out
        • czarnaalineczka Re: chwalę się! 01.09.11, 19:59
          troll majtol rulezz big_grin
      • tempera_tura Re: chwalę się! 01.09.11, 19:53
        Co Ty......
        Tak za "nic"?
        Trzeba trzymać poślady bo może sie jakaś kiecka trafi i nie bedzie karty przetargowej.
      • czar_bajry Re: chwalę się! 01.09.11, 23:37
        laska w zupełności wystarczytongue_out
    • zdzisnadzis Re: chwalę się! 01.09.11, 19:45
      to kościste suche dupsko i nogi jak patyki, co to to kiedys pokazywałas na zdjeciu to ma byc zachwycajaca figura?? mąz lubi poobgryzac kostki tongue_out btw dla mnie osoba ktora ma 177 cm wzrostu, nosi rozm 36 i dodatkowo sie odchudza ma cos nie halo z główką..
      • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 19:47
        Antoś, szoruj stąd! Ale już! suspicious Bo wiesz, jak się ematki zdenerwują, to zapukają do ciebie z nową porcją lubrykantu albo co tam..
    • dziennik-niecodziennik Re: chwalę się! 01.09.11, 20:08
      sprawdzalas telefon?...

wink
    • marghe_72 Re: chwalę się! 01.09.11, 22:36
      Dawaj dietę.
      Skoro już po tygodniu widac efekty to ja też chcę
      • alanis11 Re: chwalę się! 01.09.11, 23:20
        Ja mam dziwną specyficzną urodę która polega na tym że jak ważę do 53/54 kg wyglądam zgrabnie , szczupło, dobrze , natomiast jak spadnę z wagi kilka kg to obcy faceci i mój traktują mnie jak boginię , bez przerwy komplementują, co ciekawe wyglądam wtedy na prawdziwie wychudzoną przy moim wzroście ale z wychudzeniem podobno niezwykle mi do twarzy według facetów wink
        • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 01.09.11, 23:32
          Ha!
          A ja ma tak specyficzną urodę, że nieważne ile ważę, 120 kg, czy 60 kg, faceci ZAWSZE zwracają na mnie uwagę. I nie, nie o ku...ki chodzi suspicious big_grin
          • czar_bajry Re: chwalę się! 01.09.11, 23:38
            A to pewnie cycki masz duużżeeesmile
            • rosapulchra-0 Re: chwalę się! 02.09.11, 07:08
              E, nie. Teraz już nie big_grin
      • shellerka Re: chwalę się! 02.09.11, 06:51
        nic specjalnego. ponieważ moja koleżanka jest na kopenhaskiej i silna wola jest z nią, zmotywowało mnie to do zaprzestania podjadania po 18, odstawienia bułeczek oraz ukochanego makaronu.
        odkryłam też, że kulka mozarelli posiada około 600 kcal, co mogło mieć znamienny wpływ na to, że mi waga stała, albo się wahała bardziej w górę niż w dół (zjadałam kulkę jako jedną porcję + pomidor, teraz zjadam połowę).

no i przeprosiłam się z octem jabłkowym i sobie popijam zamiast coli, która ostatnimi czasy zawładnęła mą duszą.

a efekt spektakularny nie jest, bo zaledwie dwa kilo w dół, ale wczoraj miałam na sobie taką dopasowaną bardzo do góry i rozszerzaną na dole lekko szarą spódnicę za kolano, z wysoką talią i do tego zwykły biały obcisły tshirt i klapki na 12 cm obcasach, to i wyglądałam jakoś tak cińko i gibko.
        • a-ronka szkoda tylko 03.09.11, 09:09
          że mąż brzydki i psuje wizerunek panny doskonałej. Wstawiłaś gdzies zdjęcia ze ślubu i tam widac tego "misia" z krótkimi nózkami.
          Nie ma to jak sobie podnosic ego,tyle że zdjęcia mówią same za siebie.
        • el_jot Re: chwalę się! 03.09.11, 10:16
          To ile ta kulka mozarelli waży? Bo ta co ja kupuję waży 125 dag i na pewno nie ma 600 kcal.
          Ale ja w Lidlu kupuję, może dlatego mniej kalorii ma. Aż sprawdzę z ciekawości.
    • kali_pso Re: chwalę się! 02.09.11, 06:57
      Wiesz, jestes tak małowiarygodna, że aż zabwna i usmiałam się setnie, jak to przeczytałam...pamietamy zdaje się Twoje zdjęcia w kostiumie na plazy- masz tam fajną figurę, więc się już nie kryguj az tak bardzo na statystyczną ematkę, która wiecznie walczy z nadwagą i oponę na brzuchu zruca od dwóch lat i nie może...

Wymysl coś lepszego- jak ten wibrator tesciowej np.- to taka moja sugestia- i nie zawracaj dooopy jakimiś głodnymi kawałkamiwink
      • alanis11 Re: chwalę się! 02.09.11, 07:55
        E tam ,nawet jak ktos ma dobrą figurę taką jak Shellerka ( sama mam) to wahania kilku kilogramowe (a ja sama przybieram te kg jak objadam się orzechami w czekoladzie i kurą z KFC) jej co prawda jakoś znacząco nie popsują ale zawsze jak się zleci nawet te 2 kg to się wygląda mimo wszystko smuklej.
        A w moim przypadku tak jak pisałam jakby sie sugerować komunikatami i komplementami facetów najlepiej wygląda wychudzenie ale ja pozwalam sobie na te grzeszki orzeszki bo i tak wyglądam dobrze , mam dobre geny po mamusi i babci wink
    • zabulin Fajnie 02.09.11, 09:07
      że masz męza który z zachwytem i pożadaniem na Ciebie patrzy po ilus tam latach (masz dziecko w zerówce, czyli po więcej niż 2 jak mniemam smile)

Mój tez tak patrzy i może dlatego ja się tu nie wyzlośliwie.
    • sanrio eee tam, mąż 03.09.11, 20:49
      mi to obcy ludzie na ulicy mówią!big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka