rosapulchra-0 07.09.11, 17:20 Ogląda to ktoś? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:31 Idź sobie żarty robić gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:31 tego to nawet ja nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:32 Rosa Rosa! Ja przeczytałam gdziesik chyba wczoraj, że Ty pod nóż idziesz! Kochana ja kciuki trzymam co byś szybko do nas wróciła w zdrowiu i w ogóle! Informuj na bierząco w miarę możliwości jak się czujesz. Idz pod ten nóż ale szybciuśko do nas wracaj! trzymam kciukasy i w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:36 Ale ja o Malanowskiego pytałam! I partnerów Bo iplę mam w swoim kompie, w tym co go do szpitala biorę i se myślę, żeby coś jakby co oglądnąć z nudów Serio, serio Za kciukasy podziękuję po wszystkim, bo już na mnie nakrzyczały dziewczyny, że się nie dziękuję przed. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:39 to sobie pooglądaj raczej "trudne sprawy", przynajmniej zabawne są. Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:41 O tak tak ! trudne sprawy i dlaczego ja? całe wakacje oglądałam te seriale. człowiek cofie się w rozwoju aż miło Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:43 hehe, ja też oba oglądałam w wakacje <wstydzi się> Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:57 Tu się nie ma co wstydzić toć to samo życie ! Ubaw miałam niezły, a najgorsze jest to, że w niektórych odcinkach to tak się wciągałam, że przeżywałam wszystko normalnie jak by to było nie wiem co Raz to przypaliłam 10 litrowy gar z porzeczką na dżem tak mnie wciągneło. później postanowiłam, że nie gotuję jak lecą te seriale Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:01 To przeze mnie wciągnęli się mój chłop i przyjaciółka. A na początku się ze mnie śmiali Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:03 bylo kilka fajnych odcinkow, ale TRUDNYCH SPRAWACH dobry byl o tym synu, ktory zgarnal cala wygrana i nie chcial sie podzielic kasa z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:05 Najlepszy był o Dariuszu w wannie i Kornelii, która się przykuła do bramy swojego exkochanka Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:13 tego o Dariuszu nie kojarze, ale o Kornelii owszem i usmialam sie na tym odcinku w DLACZEGO JA pamietam odcinek o kobiecdie, ktora skladala donosy na sasiadow i miarka sie przebrala, kiedy zamknela jednego z nich na cala noc w piwnicy. babka byla dobra Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:24 Jesteście porąbane Rosa to chociaż na operację idzie i może wyzdrowieje Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 17:41 A!jak do szpitala to"potrzebujesz" to rozumiem.Bo nie rozumiem jak można to oglądac i te "Trudne sprawy" i "W11" i inne podobne tego typu pierdoły Zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:09 Sorry ale nie porównuj W11 czy Detektywów do badziewia typu Malanowscy... Trudne sprawy i DJ lubię bo są zabawne ale to też nie ta liga co W11 i Detektywi... Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:16 wioskowy_glupek napisała: > Sorry ale nie porównuj W11 czy Detektywów do badziewia typu Malanowscy.. zgadzam sie. duzon bardziej wole ogladac W11 i Detektywow, niz Malanowskiego. ci ostatni jacys tacy sztuczni mi sie wydaja, obejrzalam kilka odcinkow i dalam sobie spokoj, bo mnie te odcinkim wkurzaly. moja mama oglada namietnie Malanowskiego i do dzis nie rozumiem, jak ona moze na to patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada85 Re: Malanowski i partnerzy 07.09.11, 18:11 tosterowa napisała: > to sobie pooglądaj raczej "trudne sprawy", przynajmniej zabawne są. o to to - uwielbiam Na Odpowiedz Link Zgłoś