Dodaj do ulubionych

Papa Dance

01.10.11, 15:47
Byłam wczoraj na koncercie w jednym z lokali. Stasiak zarosnięty, w bajeranckich okularach, bardzo fajnie wyglada, całkowicie do siebie niepodobny. Strasznie krzyczałam, spiewałam i skakałam, potem załatwiłam przyjaciółce zdjecie z frontmanem (bardzo go kochała, była w fanklubie zespołu) . Chodzi dzis szczesliwa i słucha na okragło utworów.

Nie pamiętam, kiedy tak dobrze się bawiłam-po raz pierwszy od dawna czułam się bardzo, bardzo szczęsliwa. Wrociły beztroskie czasy, chociaz na godzinę.

A teraz prosz, możecie mnie wysmiać.
Obserwuj wątek
    • thorgalla Re: Papa Dance 01.10.11, 15:53
      > A teraz prosz, możecie mnie wysmiać.
      No co Ty?
      nie wyśmieję bo zielenieję z zazdrości.
    • zona_mi Re: Papa Dance 01.10.11, 16:22
      Widziałam go jakiś czas temu u Szymona - z tą brodą i w koszulinie wyglądał jak leśny dziadek.
      Ale kochaj go sobie smile
      • lejdi111 Re: Papa Dance 01.10.11, 16:37
        a ja Ci zazdroszczę tego, że chodź przez godzinę czułaś się szczęśliwa. Tez bym tak chciała.
        • alexa0000 Re: Papa Dance 01.10.11, 17:48
          Przypomniałam sobie to uczucie-lekkość, radosć,aż miałam ciarki. Kto by pomyslał,że dzięki papa Dance w małej dyskotece...
      • alexa0000 Re: Papa Dance 01.10.11, 17:53
        Zona, nawet nie chodzo o kochanie, bo ja nie byłam tak zeswirowana na ich punkcie jak ta moja przyjaciólka. Po prostu pierwsze takty, pod sceną,a nagle przełacznik w mózgu-cyk!- i jestem w krainie szczesliwosci, totalna rozkosz,wewnętrzny luz.
        Stasiaka u Szymona nie widziałam. Ale dla mnie wygląda lepiej w tym wydaniu-w tamtym wczesniejzym taki mydłkowaty. Nieważne zresztą, byłam tam, lalalalalalasmile
        • zona_mi Re: Papa Dance 01.10.11, 18:05
          > ie jak ta moja przyjaciólka. Po prostu pierwsze takty, pod sceną,a nagle przeła
          > cznik w mózgu-cyk!- i jestem w krainie szczesliwosci, totalna rozkosz,wewnętrzn
          > y luz.

To jest właśnie urok koncertów - to to, czego nie ma jak odczuć, słuchając w domu smile
          • riki_i Re: Papa Dance 01.10.11, 18:41
            W tej plastikowej peruce przyklejonej na stałe do głowy wygląda dość pociesznie. Poza tym jest gay friendly i słynie z tego, że nienawidzi muzyki, z którą jest kojarzony.

Papa dance największe sukcesy święcił z pierwszym wokalistą Grzegorzem Wawrzyszakiem. Stasiak wyśpiewał zaledwie "Naj story" oraz ich trzecią, ostatnią płytę z lat 80.tych, która była najsłabsza z całego dorobku grupy.
            • alexa0000 Re: Papa Dance 01.10.11, 18:55
              >Poza tym jest gay friendly i słynie z tego, że nienawidzi muzyki, z którą jes
              > t kojarzony.
              >
              > Papa dance największe sukcesy święcił z pierwszym wokalistą Grzegorzem Wawrzysz
              > akiem. Stasiak wyśpiewał zaledwie "Naj story" oraz ich trzecią, ostatnią płytę
              > z lat 80.tych, która była najsłabsza z całego dorobku grupy.

Być może, absolutnie nie mam zamiaru zaprzeczac.

Nie zmienia to faktu, że śpiewał dobrze, wyglądał niezle( w porównaniu do tego, co pamiętam sprzed kilku lat), a ludzie bawili się zaje...ście.

• riki_i Re: Papa Dance 01.10.11, 19:00
                Ależ ja ci wierzę! Zresztą sam bym poszedł , również na Stasiaka
    • kosmitka06 Re: Papa Dance 01.10.11, 18:38
      Ale Ci zazdroszczę uncertain
      Naprawdę sad Może i mi kiedyś uda się wyrwać na ich koncert...
      • alexa0000 Re: Papa Dance 01.10.11, 18:58
        Wejdz na ich stronę, zadzwoń do menadżerki-kto wie,może w twojej okolicy coś się szykuje?wink
    • czar_bajry Re: Papa Dance 02.10.11, 00:17
      Oj tam zaraz wyśmiać, co najwyżej pozazdrościćsmile Chociaż ja bym na Lady Pank poszła, ech..smile
      • saraanna Re: Papa Dance 02.10.11, 00:56
        Ale ci zazdroszcze smile a na Lady tez bym poszla smile Za to jak tylko w okolicy pojawia sie Depeche Mode to oczywiscie jestem na koncercie smile

Gdy czegoś bardzo pragniesz, cały Wszechświat sprzęga się by Ci to dać * Paulo Coelho *
        • celice73 Re: Papa Dance 02.10.11, 16:11
          Szalałam na ich punkcie 25 lat temu. Napisałam wtedy list do Stasiaka, na który on zesztą odpisał. Trzymałam go przez wiele lat na pamiątkę, po czym jakiś czas temu wyrzuciłam bez żalu razem ze wszystkimi zdjęciami i autografami. Teraz szaleję za "Czesław Śpiewa', ale to już inna historia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka