czar_bajry 30.10.11, 21:40 Pakosińska odpadła a Szpak został?????????? Lansują go na gwiazdę w TVN? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: To jakaś kpina 30.10.11, 21:54 kpiną to była reakcja Gąsowskiego i Urbanskiej na ten werdykt.... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To jakaś kpina 30.10.11, 21:57 no co cię tak dziwi jak były wątki o Szpaku to forumki piały jaki on jest cudny, taki inny i oryginalny a jak wiadomo w Tańcu nie o taniec chodzi widać naród kocha oryginalnośc (na bezpieczną odległość oczywiście) też się wkurzyłam wynikami, tańczył jak drewno Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: To jakaś kpina 31.10.11, 12:54 sory ale jednak chyba chodzi o tanie. Spiewać Szpak sobie może ale tańczyć NIE powinien. Juz w jednej dycji Kuba Wesowski doszedł do półfinału, a też tańczył jak drewno. Po prostu ludaize bezmyslnie smsy slą. Szkoda Pakosińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: To jakaś kpina 30.10.11, 22:00 I wszystko jasne, TVN lansuje jego nową płytę tak więc nie ma opcji aby odpadł Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: To jakaś kpina 30.10.11, 22:02 he he he ...Gąs się musiał wytłumaczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: To jakaś kpina 30.10.11, 22:11 co?? jak?? bo dalej już nie oglądałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: To jakaś kpina 30.10.11, 23:38 podczas "kulis" powiedział ....Moje słowa nie były skierowane do was, ja się nie zgadzam jak ktoś odpada... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: To jakaś kpina 30.10.11, 22:57 A możecie napisaćć, o co chodzi, bo nie oglądałam? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: To jakaś kpina 30.10.11, 23:02 Odpadła Pakosińska i Terazino/czy jak sie to tam pisze/ został SZpak Gąsowski-JA nie zgadzam się z tym Urbańska kręci głową, mina wyraża dezaprobatę ........... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: To jakaś kpina 30.10.11, 23:08 Aż tak cię podnieca telewizja?? Kiepskie życie rodzinne? Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc O to właśnie chodzi! 31.10.11, 09:41 Żeby kury domowe podniecały się, że Pakosińska odpadła, a nie Szpak. Ba, może za kilka tygodni puszczą plotkę, że SMSy były źle policzone, dopiero się afera zrobi i może oglądalność skoczy o kilka procent! A do kolejnej edycji będą już chyba z ulicy łapać. Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: O to właśnie chodzi! 31.10.11, 09:48 Szkoda mi Pakosińskiej, Szpaka w tym programie nie trawię. Już dawno nie widziałam, żeby komuś tak szybko sodówka do głowy uderzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: O to właśnie chodzi! 31.10.11, 13:58 Kocham domorosłych tropicieli spisków Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: O to właśnie chodzi! 31.10.11, 14:58 angazetka napisała: > Kocham domorosłych tropicieli spisków Jakich spisków? Nie takie przekręty robili, żeby gawiedź zabawić. Poczytaj sobie chociażby o oszustwach w co większych teleturniejach w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: O to właśnie chodzi! 01.11.11, 11:16 Ale z Ciwebie wstrętny drób domowy, żeś się tym interesował. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: O to właśnie chodzi! 31.10.11, 15:05 Ręce chociaż umyłeś czy piszesz w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: To jakaś kpina 31.10.11, 13:05 też właśnie jestem zdziwiona bo choć nie oglądam tańca to czasem luknę na ploty i siłą rzeczy tańczące "gwiazdy" tam bytują więc widzę jak tańczy szpak i jakie ma noty. sprawdziłam na stronie tańca z gwiazdami wyniki z czystej ciekawości i on ma z tego co pamiętam jeden z najwyższych wyników nie licząc "Marczukowej " wiec ja się pytam o co chodzi? Jakim cudem? czyżby serio miał tyle zapatrzonych w niego fanów ze mimo koślawych nóg na niego głosują...ktoś na forum telewizja napisał ze to sprawka małolat...hmm no tez jakoś ciężko mi w to uwierzyć..,. wszędzie w czołówce a gdzie nie spojrzysz to go smarują błotem. Na niby koncertach tez tłumu tych fanów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: To jakaś kpina 31.10.11, 14:18 Skoro już komentujemy TzG, to powiem, że rumba Kuszewskiego i Głogowskiej była... piorunująca. Dawno nie widziałam tak niesamowitego tańca w tym programie. Rewelacyjny spektakl. Z przyjemnością obejrzałam go jeszcze kilka razy. Pakosińskiej szkoda, ale od dawna głosowanie traktuję z przymrużeniem oka. Odpowiedz Link Zgłoś
ja1ja1 Re: To jakaś kpina 31.10.11, 14:20 czar_bajry napisała: > Pakosińska odpadła a Szpak został?????????? > Lansują go na gwiazdę w TVN? straszne problemy na tym forum, nie masz zajęcia dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
violon-czela Re: To jakaś kpina 31.10.11, 15:36 No nie wszyscy mają komunie którą już przed 1 listopada zaprzątają sobie głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: To jakaś kpina 31.10.11, 15:39 Tańczył beznadziejnie( a już jak uderzył ramieniem/wpadł? na partnerkę to aż mnie wzdrygło i obiektywnie patrząc powienien odpaść wczoraj bo był najsłabszy a że w tefałenie nie zawsze przekłada się jedno na drugie to wcale mnie nie dziwi, że jednak został. Ot i co Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: To jakaś kpina 31.10.11, 20:37 na ten koński, mega irytujący, wkurrrrr iający śmiech mógłby konkurować z dodzinką. nie oglądam TZG, gdyż albowiem i ponieważ wyzwala we mnie niesamowity stres i wkur w na równi z przedurnym milionem w minutę. mąż se to nagrywa, a ja mu perfidnie kasuję, bo nie mogę, nie mo gę. Odpowiedz Link Zgłoś
jolunia01 Re: To jakaś kpina 01.11.11, 10:47 czar_bajry napisała: > Pakosińska odpadła a Szpak został?????????? > Lansują go na gwiazdę w TVN? Przypadkiem obejrzałam ten odcinek. Szkoda Pakosińskiej. Co do Szpaka - przynajmniej jest zabawny i efektowny. Zupełnie nie mogę za to zrozumieć lansowania na siłę tego Bilcośtam, który robi tylko głupie miny a porusza sie z wdziękiem kloca. Odpowiedz Link Zgłoś
foro-estupido Re: To jakaś kpina 02.11.11, 10:49 Baaardzo podobało mi się zdanie w tym całym wątku jedno.Pozwolicie iż je przytoczę nie oglądam TZG, gdyż albowiem i ponieważ wyzwala we mnie niesamowity stres i wkur w na równi z przedurnym milionem w minutę Bo i ja tego badziewia nie oglądam,nigdy nie oglądałam i nie zamierzam.Ale!!!Naprawdę,żeby takie drewno,suchar jak ten cały Szpak tak długo utrzymywał się w programie to jakaś kpina.To fakt. Nigdy nie wierzyłam w to całe wysyłanie sms-ów.No i naparwdę w kolejnej edycji to już będą brali kogokolwiek chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Po tym jak odpadła Kordek 02.11.11, 12:05 już nic mnie nie zdziwi. Nawet to, że Szpak wygra ten program. W przyszłym odcinku odpadnie pewnie Weronika Marczuk. Odpowiedz Link Zgłoś