06.11.11, 06:54
Podoba się wam?

(wioskowy_głupku, przepraszam za moją ostatnią uwagę)
Obserwuj wątek
    • klubgogo Re: Ewa Minge 06.11.11, 08:13
      Już był ten temat, jest paskudna. PASKUDNA.
    • nomya Re: Ewa Minge 06.11.11, 08:19
      Upodabnia się do:
      [url=http://e2.pudelek.pl/p807/d4e1e938000928eb4ea977d1[/url]
      • nomya Re: Ewa Minge 06.11.11, 08:19
        Tekst linka
        • gabi683 Re: Ewa Minge 06.11.11, 08:31
          O gustach się nie rozmawia i nie mnie oceniać jej wygląd .Kobieta robi miedzy narodową karierę ma swoja markę .Ma wszystko a czy to ważne jak wygląda ?
          • gazeta_mi_placi Re: Ewa Minge 06.11.11, 10:09
            Ciekawe,, że jakoś rzadko ludzie komentują urodę Panów którzy odnieśli międzynarodowy sukces.
            • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 10:28
              Jeśli panowie doprowadzają swoją urodę do stanu ciut dziwacznego, to się komentuje, jak najbardziej. Patrz przykład M. Jacksona.
              • gazeta_mi_placi Re: Ewa Minge 06.11.11, 10:38
                Jednak o wiele częściej robi się to w odniesieniu do kobiet.
                • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 10:58
                  Fakt, ale też one częściej przeginają z udziwnieniami w kwestii wyglądu.
                  • gazeta_mi_placi Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:02
                    Też fakt, ale w sumie też od nich wymaga się o wiele więcej w kwestii urody (bez względu czy zarabiają ciałem jako modelki czy wykonują inny zawód) niż w przypadku mężczyzn.
                    Popatrz tylko na ogłoszenia o pracę (no może teraz obawiając się dyskryminacji trochę z tym zluzowali), widziałaś kiedyś ogłoszenie poszukujemy (tutaj dowolna firma nie związana np. z modelingiem) atrakcyjnego mężczyznę lub o nienagannej aparycji? Chyba nawet jeśli to bardzo rzadko.
    • hawa.etc Re: Ewa Minge 06.11.11, 08:32
      Jest koszmarna. Pewnie pokazują jej zdjęcia na uniwerkach medycznych, jako przykład ewidentnego partactwa.
    • nangaparbat3 Re: Ewa Minge 06.11.11, 08:43
      Wygląda jak wygląda, mnie sie na ogół bardzo nie podobają jej ciuchy (to znaczy to co projektuje).
      • blekitny.zamek Re: Ewa Minge 06.11.11, 09:22
        Trudno powiedzieć,bo zawsze ma na sobie maskę...
        chciałabym zobaczyć kiedyś, jak wygląda naturalnie,a nie jak jakaś kosmitka smile
    • gazeta_mi_placi Re: Ewa Minge 06.11.11, 10:08
      Nie jest modelką i nie zarabia ciałem, nie musi się podobać.
      Wstaw lepiej swoją fotkę lub swoich córek, sądząc po tym jak zajadle komentujesz wygląd innych i jak złośliwie wstawiasz fotki nie do końca atrakcyjnych ludzi (np. modelek w rozmiarze XXXL) myślę, że Ty sama i Twoje córki to musicie być skończonymi pięknościami, co najmniej o urodzie Miss World.
      Nie krępuj się, pokaż.
    • aandzia43 Tylko 44 lata?! 06.11.11, 10:37
      Nie, nie podoba mi się. Taką ma laska koncepcję na image - jej sprawa. Śmieszne jest jednak jej zarzekanie się, że wygląd zawdzięcza tylko genom (no, ja bym, się takimi genami raczej nie chwaliła).
      Ale przede wszystkim bardzo, bardzo zaskoczyło, że pani Ewa ma tylko 44 lata! Zawsze mi się wydawało, że jest po pięćdziesiątce i stąd te rozpaczliwe próby odrestaurowania dawnej świetności. Okazuje się teraz, że to raczej rozpaczliwe i niepotrzebne "poprawianie po fabryce". No cóż, skoro tak lubi, to jej sprawa.
    • kobieta306 Re: Ewa Minge 06.11.11, 10:50
      Jakiś czas temu czytałam wywiad z Panią Mingę i byłam pod ogromnym wrażeniem. Sama wychowała 2 synów w normalnym, pełnym miłości domu. Osiągnęła ogromny, ponadprzeciętny sukces zawodowy i do tego pozostała sobą. Jej synowie wyrośli na porządnych ludzi. Jeden chyba został, bądź chce zostać weterynarzem, a drugi pomaga mamie w firmie. W jej domu zawsze dużo jest zwyczajnych ludzi, przyjaciół, nieznanych, szarych, ale takich na których zawsze może liczyć ona, a oni na nią. Takie wątki pt. "jak wygląda" są po prostu denne i świadczą o autorze.
      • gazeta_mi_placi Re: Ewa Minge 06.11.11, 10:56
        Zgadzam się z Tobą.
        Ta osoba musi się po prostu jakoś dowartościować i znaleźć jakąś osobę ze świata celebrytów to "skopania" na forum aby poprawić sobie choć czasowo marne samopoczucie.
        Był już wątek o "paskudnej" Anji Rubik autorstwa tej osoby, o grubych modelkach w rozmiarze XXXL.
        Sama zapewne szczyci się dużymi osiągnięcia zawodowymi i równie dużą urodą wink
        • kobieta306 Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:04
          przed przeczytaniem wywiadu niewiele wiedziałam o samej Ewie Minge. A to jest bardzo czuła, ciepła, rodzinna osoba, ma wielu przyjaciół, nie zadziera nosa, choć ma pieniądze i sławę.
          Wychowanie 2 synów na porządnych ludzi nie udaje sie często w pełnych rodzinach, a ona dokonała tego sama. Synowie ją szanują, kochają. Wypowiadał się również właśnie starszy syn o swojej mamie. Coś pięknego. Życzę każdemu, by choć na polu wychowania dzieci zdobył taki sukces jak Ewa Minge.
      • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:02
        Też jestem pod wrażeniem osiągnięć pani Minge. Kobieta jest nieprzeciętna. Nie przeszkadza mi to jednak wzdragać się na widok jej twarzy.
        • gazeta_mi_placi Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:04
          Ja bym wolała aby ludzie wzdrygali się na rzeczy nie związane z wyglądem, ale osobowością lub czynami.
          • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:10
            Twe życzenie jest w zasadzie spełniane. Wzdragamy się również w zetknięciu z paskudztwem moralnym. Ale w tym konkretnym przypadku chyba nie ma takiego powodu, nieprawdaż? Pani Minge nie zasłużyła sobie na to, porządna z niej babka. A może ty coś sugerujesz...? ;-P
          • gabi683 Re: Ewa Minge 07.11.11, 07:57
            gazeta_mi_placi napisała:

> Ja bym wolała aby ludzie wzdrygali się na rzeczy nie związane z wyglądem, ale o
            > sobowością lub czynami.

Dokładnie!ja oglądałam reportaż o Ewie i muszę powiedzieć ze jestem pod ogromnym wrażeniem.A to jak wygląda to drugi plan ,zresztą mi nie przeszkadza .Opowiedziała jak kiedyś ścięła swoja burze loków rudych na łyso.Pojechała do Mediolanu a tak rozpacz ze ścięła włosy tongue_out
        • marzeka1 Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:05
          Pani Minge odniosła sukces, jest znana- tego nikt nie kwestionuje, ale oszpeciła się straszliwie, ba- jestem dokładnie w jej wieku, dlatego wiem, że TAK NIE WYGLĄDA z reguły kobieta w tym wieku. Dla mnie to kolejny dowód na to, że łatwo stracić kontrolę nad swoją twarzą, gdy zacznie się na siłę "odmładzać", patrz casus Górniak chociażby.
          • czar_bajry Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:38
            Jak rozumiem same piękności siedzą na forum?
            Wygląda jak wygląda- co Wam do tego?
            • marzeka1 Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:42
              Nie,nie same piękności, ale widzisz różnicę, gdy ktoś nie jest piękny "z natury", a tym, ze ktoś sam na własne życzenie różnymi zabiegami oszpecił się? Donatella Versace też była niebrzydką kobietą, ale zrobiła z siebie potwora, bo zaszalała z odmładzaniem.Tu jest ten sam przypadek, aczkolwiek nie ma jeszcze efektu potwora.
              • czar_bajry Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:55
                Tylko weź pod uwagę iż to jest jej twarz i jej upiększenie, ona patrząc na Ciebie też może się skrzywić...
                • marzeka1 Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:59
                  Wiesz, dla mnie założeniem medycyny estetycznej powinno być jednak upiększenie, a nie oszpecenie; tu- kobieta, niebrzydka, bo pamiętam jej wcześniejsze zdjęcia, sama siebie skrzywdziła, z założenia poprawiając urodę i tyle.
                • kali_pso Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:35

No właśnie wzięłam to pod uwagę i zastanawia mnie jedno- 44 lata to przecież młoda w sumie kobieta...jak bardzo trzeba nie lubić swoich "dobrych genów", żeby w juz w tym wieku zrobić z siebie sztuczną lalkę? Ona nigdy nie była szpetna, miła dla oka kobitka w sumie- a wieku w którym ja będę za lat 9wink- wygląda jak moja matka...chroń mnie opatrzności przez takim zafiksowaniem na punkcie przedłużania efektów "dobrych genów"
                  • nanuk24 Re: Ewa Minge 06.11.11, 20:54
                    A co chcesz od sztucznych lalek? One z reguly maja ladne buzkitongue_out
            • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:53
              Wyluzuj, po prostu kobieta ma kontrowersyjny wygląd i trudno tego nie zauważyć. Nikt nie zaprzecza jej zasługom i talentom. Ja np. mam dla niej duży szacunek. Wypowiadanie się na temat czyjejś urody nie musi automatycznie oznaczać deprecjacji osiągnieć tejże.
              A jeśli już chodzi o "piękności na forum" (chociaż nie ma to nic do tematu dyskusji), to śmiem twierdzić, że w jej wieku chyba ładniejsza byłam wink
              • czar_bajry Re: Ewa Minge 06.11.11, 11:58
                Jestem mocno wyluzowana, śmieszy mnie tylko krytykowanie każdego. Taka jej uroda i jej się podoba...
                • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 12:11
                  Nie krytykuję "wszystkich". Tak się złożyło, że wygląd Ewy Minge robi na mnie wrażenie (niestety niemiłe). Odczułam więc potrzebę wypowiedzenia się na ten temat i mam nadzieję, że zrobiłam to kulturalnie.
                  Nie wątpię w to, że ona się sobie podoba (to znaczy podoba się sobie w tej odmienionej przez swoje działania postaci). Wolność w tworzeniu swojego fizycznego wizerunku nie oznacza automatycznie, że cały świat ma mieć z powodu tej wolności zamknięte usta.
    • milenka_net Re: Ewa Minge 06.11.11, 12:08
      Babeczka jest rewelacyjna. Sławna, bogata, kreatywna, niezależna , z klasą.
      Nie jest tak pospolita jak większość e-matek, które wypowiadają się tutaj ( jako znawczynie najwyższego sortu wink ) o pięknej i estetycznej twarzy.
      Co wy o tym możecie wiedzieć , to przekracza wasze finanse i wyobraźnię.
      W owym pieknie i estetyce do pięt jej nie dorastacie i niech tak pozostanie.
      • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 12:18
        > Co wy o tym możecie wiedzieć , to przekracza wasze finanse i wyobraźnię.
        > W owym pieknie i estetyce do pięt jej nie dorastacie i niech tak pozostanie.

Rzeczywiście, brak wielkich finansów i wyobraźni przydatnej do działania w świecie mody sprawiają, że wymierają nam w mózgu wszystkie neurony odpowiedzialne za wszelką wyobraźnię i odczucia estetyczne.
    • kawka74 Re: Ewa Minge 06.11.11, 12:16
      Nie, nie podoba.
      • niutaki Re: Ewa Minge 06.11.11, 13:53
        najbardziej to mi zwisa, jak Ewa Minge wygladatongue_out
        • znowu.to.samo Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:24
          Po pierwsze te zdjęcia są na 99% zrobione. W gazetach wygląda dużo lepiej.
          Matko, wyglada jak wyglada, na swoje lata nie najgorzej. A ma napewno dobrze po 40.
          Wy byście chciały tak wyglądac i miec takie osiągnięcia w jej wieku.
          • aandzia43 Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:41
            Osiągnięcia tak, chciałybyśmy mieć. Co do tego chyba nie ma wątpliwości. Wyglądaćnatomiast byśmy nei chciały, bo wyglądamy lepiej starszymi będąc wink
            Nie, nie wygląda dobrze na swoje lata, bo wygląda jak kobieta-ofiara-operacji-plastycznych-bez-wieku. Kilka lat wstecz i kilka lat do przodu - w jej wyglądzie niewiele się zmieni - ta sama masakra. Więc w pewien pokręcony sposób kobiety przeginające z operacjami plastycznymi (i innymi zabiegami na urodzie) osiągają swój cel - zatrzymują się w czasie. Tyle że taśma nei zatrzymuje się na klatce "młoda, gładka, naturalna, piękna", a na klatce "kobieta-ofiara-operacji-plastycznych-bez wieku".
            Podoba mi się natomiast jej wysportowana sylwetka.
          • kawka74 Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:53
            > Wy byście chciały tak wyglądac i miec takie osiągnięcia w jej wieku.

Tu się chyba nie rozprawia o jej osiągnięciach, tylko o wyglądzie. Zostało zadane proste pytanie i tyle.
            Podobne jesteście, że macie taką alergię na komentarze na temat jej wyglądu? Czy to taka zabawa: 'Krytykujemy krytykę, choćby to nie miało sensu"?
    • kali_pso Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:29

Nie. Starość nie radośćwinkp
    • rosapulchra-0 Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:33
      Dla wyjaśnienia na niektóre żenujące i kłamliwe zarzuty:
      1. Proszę mi pokazać, w którym miejscu napisałam jakąkolwiek opinię na temat urody Ewy Minge?
      2. W którym miejscu oceniłam jej działalność i życie?

Dla ślepych i szukających zwady, sugerujących, że zazdrość mną powoduje lub inne płytkie złe uczucia - zadałam jedno pytanie, krótkie i proste: jak wam się podoba? Nic poza.
      • mirmunn Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:39
        ale o co się tak spinasz?
        i czemu tak cię interesuje uroda innych?
        ludzie mają różną urodę: bezdyskusyjną i dyskusyjną
        można zmieniać swoją, jak się chce - hulaj dusza, jest multum możliwości ale po co oceniać cudzą?

przysłowie mówi; Nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba smile
        • rosapulchra-0 Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:55
          Naucz się, proszę, czytać ze zrozumieniem.
          sciana
          • mirmunn Re: Ewa Minge 06.11.11, 17:03
            umiem,
            a nawet jestem w tym dobrasmile
            • rosapulchra-0 Re: Ewa Minge 06.11.11, 17:10
              Ciekawe..
              • mirmunn Re: Ewa Minge 06.11.11, 17:14
                Owszem
                interpretować też umiem
                • rosapulchra-0 Re: Ewa Minge 06.11.11, 17:31
                  Jednak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
                  • mirmunn Re: Ewa Minge 06.11.11, 17:33
                    ??? taaaaaak?
      • gazeta_mi_placi Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:45
        Jeżeli się stawia fotki osoby o mocno dyskusyjnej urodzie to chyba wiadomo w jakim celu prawda?
        Idź dalej, daj fotkę kogoś poparzonego albo mocno otyłego a potem oburzaj się, że przecież nigdzie nie napisałaś, że ten ktoś wygląda paskudnie lub jest monstrualnie otyły, Ty tylko zamieściłaś zdjęcie takiej osoby i najwyżej zapytałaś co sądzimy o jej urodzie.
      • sanrio Rosa 06.11.11, 18:40
        ja też przez przypadek kiedyś poprosiłam o opinię na temat jakiejś osoby, to się dowiedziałam, że moje pytanie jest żenujące, że o co mi chodzi i w ogóle mam spadaćbig_grin Także wiesz- na drugi raz nie pytajbig_grin
        • rosapulchra-0 Re: Rosa 06.11.11, 18:48
          Norma na tym forum. Gazeciarz na ten przykład zawsze lepiej wie ode mnie, gdzie mnie swędzi big_grin
    • lilly_about Re: Ewa Minge 06.11.11, 16:34
      Nie, wygląda upiornie.
    • imasumak Re: Ewa Minge 06.11.11, 18:07
      No cóż, te silikonowe usta nie są chyba efektem spania przy otwartym oknie - chyba, że ją komary pokąsały wink.
      Poza tym nic mnie w jej wyglądzie specjalnie nie odstręcza. Pięknością nie jest ale nie przesadzajmy, że taki z niej koszmar.
    • triss_merigold6 Re: Ewa Minge 06.11.11, 18:26
      Hhehe, ja ją widuję czasami na żywo w pobliskim centrum handlowym.wink
      Sądziłam, że jest po 50-tce, a nie że ma 44 lata...
      Nie, nie podoba mi się, wygląda jak kosmita.
      • azjaodkuchni Re: Ewa Minge 06.11.11, 18:58
        Tylko 44 lata? Wygląda staro.
        • wioskowy_glupek Re: Ewa Minge 06.11.11, 19:27
          (wioskowy_głupku, przepraszam za moją ostatnią uwagę)

- hehe nie wiem o co kaman ale to chyba do mnie więc wybaczam wink
          • rosapulchra-0 Re: Ewa Minge 06.11.11, 20:34
            Tak, do ciebie. |I dziękuję za wybaczenie. Nie oznacza to jednak, że zawsze będę zgoda z tobą w opiniach na różne tematy tongue_out
    • na_pustyni Re: Ewa Minge 06.11.11, 19:30
      nie
      i...?
    • majowadusza Re: Ewa Minge 06.11.11, 19:32
      Minge, Ibisz i cała tym podobna reszta dobrze wykonuje swoją robotę. A jednak sposób w jaki przedstawiani są przez media powoduje niechęć do nich.
      Czasami oglądając TV w jakiejś grupie rodzinnej czy znajomych slyszę komentarz na temat znanej osoby " ojej ! jak ona mnie denerwuje" lub " jak ja jej nie lubię".
      Czy to spłycanie człowieka ?? Ale człowieka czyli siebie - bo chyba o mnie świadczy wyciąganie wniosków na podstawie czyjegoś wyglądu.
    • foro-estupido Re: Ewa Minge 06.11.11, 20:05
      Na tym zdj na plazy jest inna,ładniejsza.Ale tak normalnie to sorki,ale nie grzeszy urodą.
      Te jej włosy jakby tak zaczesywane do przodu...
      Nie "widzi" mi się ona.
    • anorektycznazdzira Re: Ewa Minge 06.11.11, 20:19
      biorąc pod uwagę, że dawałam jej 52-54 lata, a oni tu piszą, ze ma 44, to jednak mi się NIE podoba...
      big_grin
    • nanuk24 Re: Ewa Minge 06.11.11, 21:04
      Myslalam, ze ona przed 60 jesttongue_out

Jedynie, co mi sie podoba, to jej wlosy.
      • imasumak Re: Ewa Minge 07.11.11, 08:57
        nanuk24 napisała:

Myslalam, ze ona przed 60 jesttongue_out

No pszesz jest wink
    • mary_lu Re: Ewa Minge 06.11.11, 23:25
      Nie podoba... Przerażają mnie te doczepiane włosy "zrobiona" twarz, nienaturalnie powiększony biust. Zwłaszcza, że sądząc po starych zdjęciach i ogólnym wrażeniu na żywo - bez tych wszystkich "upiększających" ingerencji wygladałaby świetnie.

Ale podziwiam to, jaką karierę zrobiła i lubię ją, na tyle, na ile można lubić kogoś znanego z TV. Na żywo widziałam ją raz, gdy jeszcze miała butik w moim mieście - zachowywała się bardzo fajnie, wyglądała nieco normalniej, ale było to niemal 10 lat temu (i nie sądziłam wtedy, ze jest przed czterdziestką, wyglądała na zgrabną 50-tkę, która przesadziła z różnymi zabiegami).
    • claudel6 Re: Ewa Minge 07.11.11, 00:07
      twarz, to twarz, wygląda jakby wpadła do bani z botoksem, ale powiedzcie mi o co kaman z tymi jej włosami? przeciez to nie mogą być naturalne włosy. wyglądaja jak syntetyczne, co jest trochę dziwne, bo nawet jeśli ma nie swoje włosy, to powinno byc ją stac na naturalne.
    • bea.bea nie 07.11.11, 09:22

• edelstein Re: Ewa Minge 07.11.11, 11:16
      A co ja kandydatki na zone szukam,by mi sie miala podobac,nie podobac?jurorem w miss world i tap madl tez nie jestem.Jej wyglad,jej sprawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka