zebra12 12.11.11, 08:09 Tancerz erotyczny i dziewczyna lubiąca takie klimaty. Ale ślub oczywiście... kościelny! Odczuliście tu jakiś dysonans jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azjaodkuchni Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:12 Nie a warto ? Napisz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:16 Dość ciekawy program. Telewizja daje 40 tys na wymarzony slub, ale warunek jest taki, że wszystko musi przygotować pan młody bez konsultacji z narzeczoną. Tak więc ona wyprowadza się na 2 tygodnie. On musi załatwić salę na wesele, kupić suknię, garnitur, obrączki i inne duperela. Reakcja panny młodej na efekty - bezcenna Odpowiedz Link Zgłoś
sposobuzycia Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:31 Ja paimiętam jak były reklamy że mozna się zgłaszać, a oni zorganizują ślub i wtedy powiedziałam do M. dla jaj: weź chodź się zgłosimy. A on że nie, że nie będziemy robić tego przed kamerami. A szkoda. M. ma taki gust, że wiem, że zorganizowałby wszystko na tip top Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:31 Suknię bez przymiarki?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 21:05 Suknię panna młoda przymierza dzień przed ślubem i jest chwila na ewentualne przeróbki. Jak dotąd tylko pierwsza panna była wyraźnie niezadowolona z fasonu i przerabiała , reszta bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 13.11.11, 02:16 Wyboru sukni i fryzury bez konsultacji z panną to nie widzę kompletnie. I nie chodzi o to czy suknia jest ładna/brzydka. Przecież często jest tak, że dziewczyna ma jakiś drobny defekt urody, który starannie i elegancko ukrywa tak, że kawaler nawet o tym nie wie. A wtedy kawalerowi łatwo może przyjść do głowy, żeby odkryć to, co ukryte (nogi, ramiona, dekolt, plecy). Podobnie z fryzurą. Znałam moją przyjaciółkę już chyba z 10 lat gdy odkryłam, że ma mocno odstające uszy. Nie zauważyłam wcześniej, bo doskonale kryła to fryzurą. Gdyby komuś przyszło do głowy zaczesać ją w kok to wyglądałaby pewnie jak Plastuś. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 13.11.11, 07:49 Jak na razie panowie wyglądali na takich, którzy wiedzą o jakiej sukni marzy wybranka więc w większośći trafiali A co do fryzury to chyba narzeczony wybiera tylko fryzjerkę. Nigdzie nie było napisane, że fryzurę też. Zresztą taka jest formuła programu, to są dorośli ludzie, zgodzili się to mają. Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:40 I ludzie godzą się na to? Nie obejrzę niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:49 Znalazłam w sieci fragmenty.. i będę oglądac... znikam więc na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Azja, troche offtopwo ;) 12.11.11, 20:59 bardzo podoba mi sie Twoj blog ciekawie piszesz, milo sie czyta...naprawde super! tak se chcialam napisac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Do Hayet 13.11.11, 14:03 Dziękuję bardzo czasem się ludzie pytają skąd biorę pomysły a ja zawsze mówię, że przyłażą do mnie mnie same, zupełnie za darmo. Ja tylko je spisuję Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Do Hayet 13.11.11, 17:28 Ja też czytam regularnie i z niecierpliwością czekam na kolejne nowinki z azjatyckiej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Do Hayet 13.11.11, 21:00 wiesz, jak sie mieszka w ciekawym i tak innym miejscu odnaszej szarowy to sie nei dziwie, ze jestes anwet atakwoana tymi pomyslami podzielilam sie linkiem do twojego bloga ze znajomymi tez im sie podoba pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
azjaodkuchni Re: Do Hayet 14.11.11, 03:41 Dziękuję bardzo aż się zaczerwieniłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:53 nawet sie zastanawialismy na tym czy nie wziąc udziału. Po co brac kredyt na wesele? Tyle, ze my mamy absolutnie identyczny obraz slubu. Ślub skromny, w urzędzie, bez pompy - podpisanie papierka, potem wyjazd do Hiszpanii i tam wesele na statku, kapitan ma udzielać ślubu, najlepiej taki z siwą brodą i papugą na ramieniu. Potem grill i impreza na plazy. Stroje kąpielowe wieczorowe Dla mnie jakaś biala hipisowska sukienka narzucona na kostium, mogłabym się dla jaj pokusić o wianek. Najfajniej by było gdyby ślub mogł się odbyć na statku bez tej części w register office ale to może być trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
q_fla Re: Ogladam i się pytam 12.11.11, 09:03 co z obowiązkowymi naukami przedślubnymi i dniem skupienia dla przyszłych małżonków? Przecież normalnie bez tego ślub kościelny nie ma prawa sie odbyć... Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Ogladam i się pytam 12.11.11, 20:48 ee, to w Polsce, ja w Uk mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 08:58 To oczywiście znów brytyjski (albo amerykański, nie jestem pewna) format, widziałam kiedyś kilka odcinków, polskich jeszcze nie. Pomysł nie na moje nerwy, za bardzo lubię mieć nad wszystkim kontrolę Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 09:13 Oglądałam wszytkie 4 odcinki ( a może 5?) i nie, nie uważam, że nie może wziąć ślubu kościelnego. Czemu by nie mógł? Poza tym już na życzenie narzeczonej w "zawodzie" nie pracuje.Przeprowadził się do jej miasta. Co jeszcze ma zrobić, założyć worek i iść do Watykanu? Mąż czyta mi przez ramię i śmieje się, że w ramach podróży poślubnej powinien zabrać ją na 2-tygodniowy turnus do Lichenia Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 20:40 ogladalam i nawet o tym nie pomyslalam...zeby to tylko oni tak postepowali czyli np. wspolne meiszkanie rpzed slubem...koscielnym. ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 12.11.11, 21:56 U nas w DK leci ten program! Polecam, coś innego niż widzielismy do tej pory! Panna młoda nie wie co przygotuje pan młody. A młody przygotowuje wszystko od sukni począwszy, poprzez wybór sali na menu skonczywszy. Niektórzy mają, hmmm mocno oryginalne pomysły. Na jednym odcinku spłakałam sie jak bóbr ze w zruszenia, chociaż nigdy nie płacze na ślubach. Pan młody przygotował ślub jak bajki o którym marzy każda (no, prawie każda) dziewczyna. Miała śliczną suknię, ślub był w jakimś uroczym kościółku a wesele w zamku. Ale widać było naprawde szczere uczucie między nimi. Wszyscy goście, pan i panna młoda buczeli i w końcu mnie sie udzieliło Odpowiedz Link Zgłoś
emilka_x Zebra 14.11.11, 18:56 Chodzi Ci o ten program z tą para tancerzy? On nigdy nie był tancerzem erotycznym, oboje są zawodowymi tancerzami, obecnie są instruktorami tańca, razem zdobyli wiele tytułów mistrzowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Zebra 14.11.11, 19:14 Odpowiem za Zebrę Nie, to była inna para. W tym wątku chodzi o parę z ostatniego odcinka , który był w ten piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
emilka_x Re: Zebra 14.11.11, 23:10 Oj to przepraszam, ostatni odcinek przegapiłam, nie orientujecie się może czy gdzieś w internecie to można obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszunia Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 14.11.11, 23:23 Ja widziałam tylko jeden odcinek i bardzo mnie rozbawiło, jak pan młody, na 3 dni przed ślubem, załatwił salę we wrocławskim ZOO, ja się pytam JAK? Odpowiedz Link Zgłoś
madziammmm Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 17.11.11, 17:29 zebra12 napisała: > Tancerz erotyczny i dziewczyna lubiąca takie klimaty. Ale ślub oczywiście... ko > ścielny! Odczuliście tu jakiś dysonans jak ja? To ja jestem "TĄ" panną młodą i NIE nie uważam że to dysonans, co więcej nie znasz to nie oceniaj, co ma czyjaś praca do wiary ( w tym taniec) Ponad to jak było mówione mąż już nie pracuje jako tancerz, a ja gdyby nie to nigdy bym go nie poznała i teraz nie byłabym najszczęśliwszą kobietą na świecie mając takiego faceta Także tym co pisali komentarze pozytywne bardzo dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
panimlodada Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 18.11.11, 17:31 a tu suknia pary z programu allegro.pl/nie-mow-pannie-mlodej-awangardowa-suknia-slubna-i1943255173.html Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Oglądałyście: Nie mów pannie młodej? 18.11.11, 18:57 Nie oglądałam, ale chyba bym nie chciała. My razem planowaliśmy, a ja musiałam mieć wszystko pod kontrolą Podobnie, jak nie do końca bym chciała, żeby ktoś wtargnął do mojego domu i mi go wyremontował po swojemu, twierdząc, że tak jest modnie, stylowo, elegancko etc. No chyba żebym wzięła pod uwagę czynnik finansowy ... no to może bym przymknęła oczy na pewne niedogodności Odpowiedz Link Zgłoś