Dodaj do ulubionych

Chce mnie podpisać

22.11.11, 08:28
Małżeństwo z długim stażem a on nęka mnie bym zrobiła sobie tatuaż z jego inicjałami , chce mnie podpisac jak mówi ,
ja oczywiście nie mam na to najmniejszej ochoty , boję się tatuazy surprised
Czy Wasz facet wyszedł kiedyś z takim pomysłem ? To jest normalne?
Obserwuj wątek
    • default Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:32
      A gdzie ten tatuaż masz sobie zrobić ? Tzn. na jakiej części ciała smile
      Może go to kręci....
      • tezee Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:35
        najchętniej w okolicach łona , pupy ale ostatecznie sama moge wybrac miejsce i jemu się bedzie podobno rownie bardzo podobać.
        Dla mnie to pokręcony pomysł , chyba bym musiała obalić wiadro wodki zeby mnie ktoś przekonał do takiego pomysłu.
        • asia_i_p Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:45
          Żebym sobie tam dała zrobić tatuaż, to musiałby on być operacją ratującą życie. Daj mu igłę, niech się nią pokłuje w tamtych okolicach w dowód miłości.
    • bezpocztyonline A ty jego podpisałaś? 22.11.11, 08:38
      A on ma tatuaż z twoimi inicjałami?

• tezee Re: A ty jego podpisałaś? 22.11.11, 08:43
        No co ty ja bym nie nękała faceta/ męża /kochana /nikogo że ma sobie wytatuowac moje inicjały.
        On mowi ze sobie tez zrobi , jesli chcę.
    • attiya Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:39
      jesteś jego własnością mówisz?
      powiedz mu, że jak się podpisze w okolicach między nogami twoi całym imieniem i nazwiskiem, to wtedy zastanowisz się nad jego inicjałami
      ale poza tym to aż chce mi sie napisać, że twój pan mąż to kret.n
      • iwoniaw Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:45
        Cytatpowiedz mu, że jak się podpisze w okolicach między nogami twoi całym imieniem i
        > nazwiskiem, to wtedy zastanowisz się nad jego inicjałami

O to to. Podpisać to on może siebie, najlepiej w miejscu i formie zaproponowanej powyżej.
        Nie, to nie jest normalne.
    • myga Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:44
      Powiedz mu, ze skoro ma taki pomysl, to niech to uczyni jako pierwszy, i tez moze wybrac miejsce, a ty zrobisz dokladnie w tym miejscu, ale po nim. Tak bedzie uczciwie. Prawda, dziwny pomysl, moze on zazdrosny jest i niepewny ciebie w zwiazku z twoja praca i wyjazdami? To mu powiedz, ze on tez zostaje sam i ty tez chcesz miec swoj podpis na nim.
      • tezee Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:49
        nie będę mu mówić że sobie zrobie jak on zrobi , on pierwszy ... całe moje imie i nazwisko itd
        daj spokój dziecinada
        , mowię mu wprost że nie chcę , komunikuje jasno i wyraźnie.
        Zastanawia mnie co to w ogóle za pomysł i czy czesto wpada facetom do głowy ?
        • tosterowa Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:52
          Pomysł na poziomie dresiarza z siłowni, może w ich środowisku to normalka?
          • tezee Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:56
            30 letni , normalny facet ,stwarza pozory zrównoważonego.
            • anel_ma Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:25
              pozory myla wink
            • klawiatura_zablokowana Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:44
              To jest tzw dresiarstwo mentalne, zdarza się nawet ubrane w garnitur.
        • attiya Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 11:47
          yhy...tak,tak, tak
          jeśli czyjeś zachowanie jest dziecinne, to właśnie twojego męża
          jestem ciekawa co w bliższej bądź dalszej przyszłości wymysli nowego...
        • wilowka Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:41
          Jeśli to na serio, to nie jest normalne. On Może sobie wytatuować jeśli wola całą książkę telefoniczną. Argument, że najpierw on a potem Ty jest bez sensu jeśli po prostu tego NIE CHCESZ. Czemu miałyby zapobiec inicjały Jana Nowaka jeśli przyjdzie Ci ochota obcować z Jaromirem Nohavicą?

Jego imię masz wyryte w sercu - to jedyna odpowiedź. Tylko nie manifestuj za bardzo, bo jeszcze będzie chciał na własne oczy zobaczyć...

A tak serio - to podchodzi pod chorobliwą zazdrość i nie jest śmieszne
    • deodyma Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:48
      po prostu powiedz, ze nie chcesz i juz.
      jesli o mnie i meza chodzi, tatuaze nas jakos nie rajcuja a ja uwazam, ze szpeca, nie zdobia.
      maz od lat nie jest w stanie namowic mnie na to, zebym rozjasnila wlosy i zostala blondynka, wiec tym bardziej nie namowilby na tatuaz.

• snob_nad_snoby Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 08:50
      nie zgodziłabym się, to jest chore
    • mamaemmy Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:07
      Nie zgodziłabym sięsmile bo łatwiej potem jest pozbyc sie meża niz tatuażu-i co wtedy>big_grin
    • aquuaa Re: Odpowiedz, ze chcesz go 'zametkowac' 22.11.11, 09:18
      Kolczyk w nos z przyczepiona pierwsza litera Twojego imienia
    • morgen_stern Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:27
      Pan ma silny instynkt właściciela smile Niektórzy tak mają, wietrzę kłopoty z poczuciem wartości i pewności siebie. Powiedz mu, żeby sobie na fiucie wytatuował twoje imię i nazwisko, przy czym nazwisko będzie się ukazywało jedynie we wzwodzie tongue_out
      • lelija05 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:29
        Dobre big_grin
      • tosterowa Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:35
        gorzej, jak ma długie nazwisko, albo podwójne ;P
        • tezee Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:37
          spoko , warunki ma żeby tatuować dłuuugie nazwisko big_grin
          • morgen_stern Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:50
            Przekonałaś mnie... daj się podpisać tongue_out
          • toxicity1 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 10:23
            tezee napisał:

> spoko , warunki ma żeby tatuować dłuuugie nazwisko big_grin

Przypomniał mi się dowcip o "pozdrowieniach z Konstantynopola"smile
        • attiya Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 11:49
          nie bądźmy drobiazgowi big_grin
          p.s. mam nadzieję, że autorka ma nie tylko podwójne nazwisko ale i dwa imiona coś w typie Agnieszka Katarzyna big_grin
          plus nazwisko, też nie krótkie big_grin np. Józiakowicz-Głębocka big_grin
          • jowita771 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 11:58
            > p.s. mam nadzieję, że autorka ma nie tylko podwójne nazwisko ale i dwa imiona c
            > oś w typie Agnieszka Katarzyna big_grin
            > plus nazwisko, też nie krótkie big_grin np. Józiakowicz-Głębocka big_grin

big_grin Ty sadystko.
            • tosterowa Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:03
              Musiałby mieć do kolan tongue_out
    • peggy_su Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:37
      Co innego jakby prosił zebys zrobiła tatuaż jakiś tam, bo to go kręci, a co innego tekst o podpisywaniu. Gupio jakoś.
      • peggy_su Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:38
        Przy pierwszej opcji bym się zastanawiała - mi też się czasem tatuaże podobają, przy drugiej - na pewno nie.
        • fogito Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:46
          Ło matko ale się uśmiałam smile Niech najpierw siebie podpisze. Może jakiś kod kreskowy z zaszyfrowanym adresem, w razie gdyby się chłopak na mieście zgubił big_grin
          A cały pomysł nie mieści mi się w głowie po prostu. I nie znam nikogo, kto by na takowy wpadł. Ale może faktycznie w niektórych środowiskach to norma...
          • hellulah Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 11:27
            Ty czekaj, ja poznałam dziewczynę z kodem kreskowym, ale nie wiem w sumie, co w nim było - może to był kod od opakowania płatków śniadaniowych albo rolki papieru toaletowego?
            • beataj1 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:04
              Teraz nie kody kreskowe są na czasie tylko te kwadratowe kody (nie wiem jak sie nazywają) które skanuje się komórkami by sczytać jakies informacje.
              Zobaczcie ile informacji mozna zakodować. Łącznie z uwagą ŁAPY PRZY SOBIE ONA JEST MOJA
              o taki kod mi chodzi:

-https://www.komputerswiat.pl/media/2011/235/2003553/uzyj-kodu-qr-do-szybkiego-pobrania-eset-mobile-security-dla-androida-(w-wersji-przedpremierowej).png-
              • hellulah Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:36
                smile

Fotokody.

A najbardziej na czasie to jest to gadzetomania.pl/2011/07/09/pierwszy-na-swiecie-animowany-tatuaz-wideo
      • klawiatura_zablokowana Re: Chce mnie podpisać 23.11.11, 11:38
        Co innego uważać tatuaż ze sexy, a co innego domagać się na kimś swojego imienia. Dla mnie chore.
    • klawiatura_zablokowana Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 09:46
      Zapytaj go, czy ma świadomość, jak brzydko będzie wyglądał ten tatuaż za 30 lat. No chyba, że chce być tylko z tobą piękną i młodą, ale wtedy wiesz co z nim zrobić, jak mawiał Peja tongue_out
    • beataj1 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 10:16
      No cóż facet chce podpisać swój plac zabaw. Z dwojga złego dobrze że nie chce na Ciebie nasikać by zaznaczyć swój teren.

Wydaje mi sie ze nie ma co negocjować tylko od razu mu powiedzieć jak głupi jest to pomysł.
      Wprost i twardo by nie miał wątpliwości że dasz sie namówić...
      • attiya Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 11:51
        beataj1 napisała:

> No cóż facet chce podpisać swój plac zabaw. Z dwojga złego dobrze że nie chce n
        > a Ciebie nasikać by zaznaczyć swój teren.
        koniecznie, koniecznie big_grin
        coby inny pies...yyy facet od razu wiedział, że teren dla innych psów....yyyy facetów jest zamknięty i zajęty big_grin
    • olik81 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 10:28
      a dla mnie to takie gupio mile
      jakby maz mi tak powiedzial uznalabym,ze sie zaczyna czegos bac,ze chce aby ktos wiedzial,ze jestem jego i nie tykacsmile
      dla mnie bylby to takie jak juz pisalam "gupi" sposob meza na danie mi do zrozumienia ze jestem jego JEDYNAsmile))forever together itd
      czy bym zrobila-oczywiscie jakby on sobie tez zrobil,ot taki gest, cos jak obraczki
      • klawiatura_zablokowana Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 10:40
        A ja rozumiem autorkę, bo sama bym tego nie zrobiła, choćby on sobie walnął moje imię w poprzek pleców, wielkim gotykiem (a mam długie) tongue_out
        Jak ktoś chce sobie niszczyć skórę, to na własne życzenie, osobiście mam wstręt do tatuaży i nie zrobiłabym sobie takiego nigdy, nieważne, jak bardzo bym kogoś kochała. I nie obchodziłaby mnie argumentacja "bo ja też sobie zrobię".

A "podpisywanie" partnera kojarzy mi się ze znakowaniem krowy. Z całym szacunkiem. Ale ja to feminazistka pod tym względem jestem, prowadzenie do ołtarza i "dawanie tej kobiety" też mnie razi tongue_out
    • lelija05 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 11:03
      Skoro obrączki nie wystarczają...
      Pomysł nieco patologiczny, może w zamian za to zaproponuj koszulkę, majtki, wisiorek, breloczek, bransoletkę, naklejki np na samochód z napisem love Waldek czy jak tam mąż ma na imię.
      • tezee Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:48
        big_grin
    • tempera_tura Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:02
      smile Jak miałam 16 lat i chłopaka w podobnym wieku to tez tak chciał.....
      Straszne gó...arstwo. Zastanowiłabym się nad tym poważniej, nie nad samym pomysłem ale nad stanem umysłowym partnera....
      Fakt że trzydziestolatek to jeszcze gnojek...
    • zoe7 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:30
      A dla mnie to romantyczne.
    • zoe7 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:33
      www.youtube.com/watch?v=PbaWhjJrkcM smile
      • tezee Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:51
        Wiedziałam że to jest pokręcony , lekko nienormalny pomysł a tu prosze jeszcze lepiej bo się okazuje że wręcz patologiczny
        i to będzie mój argument wink

Ani jedna z Was nie nie usłyszała takiego pomysłu od swojego faceta/męża /kochanka
        nawet w szkole podstawowej ???
        • triss_merigold6 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 12:57
          Nie. Słowo honoru, że nie. Mimo, że mój facet ma tatuaże.
          Pomysł... dziwny.
        • morgen_stern Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:09
          Pomysł uroczy, ale głęboko infantylny, właśnie na poziomie nastoletnim, kiedy wszystko jest czarno-białe i "nigdy" i "na zawsze" oraz godzinami rozprawia się o "prawdziwej miłości".
          Jak widać często na ematce niektórym z wiekiem ten infantylizm nie przechodzi wink pana swojego pozdrów, bo na pewno cię kocha, tylko ciut egzaltowany jest smile
          • triss_merigold6 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:12
            W moich zamierzchłych czasach były popularne bransoletki z blaszką na której wygrawerowane było imię chłopaka/dziewczyny. Taki prezent to było coś!
          • tezee Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:22
            No kocha , kocha ale "gupi" jest
            emocjonalny mentalny chłopiec z niego.
            big_grin
            • morgen_stern Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:24
              Wiem, byłam z takim smile
              Uroczy był, ale czasem ręce opadały smile
    • sumire Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:02
      na różne, niekoniecznie zdrowe rzeczy faceci mnie skutecznie namawiali, ale to by nie przeszło - dziwacznie brzmi mi pomysł 'podpisania', samo to słowo mi się nie podoba, czułabym się jak przedszkolny worek z kapciami z wyszytymi inicjałami właściciela. poza tym to jednak okaleczanie siebie, w dodatku trwałe. nie chciałabym, żeby ktoś ode mnie tego oczekiwał.
      • iin-ess Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:06
        no pewnie jak śmiesz odmawiać. W ogóle ja bym postulowała, żeby wypalić imię Pana a nie tylko tatuażbig_grin
        • zoe7 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:08
          oj tam, oj tam, od kiedy Wy takie zasadnicze...
    • gazeta_mi_placi Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 13:09
      Nie i nie normalne.
    • gku25 Re: Chce mnie podpisać 22.11.11, 15:29
      Posiadam tatuaż, bardzo lubię i mi się podobają, ale naznaczyć się bym nie pozwoliła. Nikomu.
      Mąż jest poważny, nie wymyśla takich idiotyzmów.
    • agusiah Re: Chce mnie podpisać 23.11.11, 08:41
      E tam. Trochę fantazji nie zaszkodzi. Zrób sobie tatuaż z henny i go odświeżaj raz w tygodniu, póki Was to będzie kręcić. Kłucia też bym się bała.
    • zabulin Re: Chce mnie podpisać 23.11.11, 11:20
      ja oczywiście nie mam na to najmniejszej ochoty , boję się tatuazy surprised

To dla mnie wystarczający argument. Chcenie faceta, zebym robiła coś czego się boję, w głowie mi się nie mieści.
      Powiedz mu, ze ok jak sie zgodzi wytatuować sobie na penisie twoje imie w pełnej wersji. Bez znieczulenia. I mam nadzieję że twe imie Małgorzata lubh konstancja albo Anna Maria magdalena.
      tylko takie to sie pewnie nie zmiesci :-0
    • feniks_z_popiolu Re: Chce mnie podpisać 23.11.11, 11:40
      O qurcze, jeszcze grypsery tu brakujesad
    • saguaro70 Re: Chce mnie podpisać 23.11.11, 11:58
      Beznadziejny facet. Głupi jak but. Tyle ode mnie.
      Pozdrawiam cieplutko smilesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka