Dodaj do ulubionych

Bellucci nie zagra

25.11.11, 12:53
jednak w filmie Wajdy.
" "Fakt" podaje, że negocjacje ze słynną aktorką od początku prowadził Robert Kozyra i to on musiał przekazać Bellucci informację, że polski producent jednak zrezygnował z obsadzenia jej w filmie.
- To była najbardziej niekomfortowa rozmowa w moim życiu zawodowym, musiałem poinformować Bellucci, że nie dojdzie do podpisania właśnie wynegocjowanego kontraktu. Reakcją był szok i niedowierzanie, bo jeszcze dzień wcześniej poprosiłem ją o nagranie listu wideo na konferencję rozpoczynającą zdjęcia do filmu. Miała powiedzieć, że cieszy się z przyjazdu do Polski i ze spotkania z Andrzejem Wajdą - powiedział "Faktowi" Kozyra.
Powodem takiej decyzji są oczywiście pieniądze. - Nie mamy tyle pieniędzy, a nie możemy udawać, że jest inaczej - wyjaśnił Andrzej Wajda."
I co Wy na to? Bo mnie jest naprawdę trudno uwierzyć, że nie udało się znaleźć dla niej tej kasy.
Obserwuj wątek
    • martishia7 Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:00
      Ja jestem nawet skłonna uwierzyć, że w budżecie produkcji nie ma takich pieniędzy, żeby opłacić panią Bellucci. Pytam tylko jak były prowadzone z nią te negocjacje, że osoba negocjująca nie wiedziała na ile może się zgodzić, a na ile nie. Jakiś bajzel tu wyczuwam...
      • d.o.s.i.a Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:03
        Dokladnie. Jak sie ma "wlasnie wynegocjowany kontrakt" do "nie ma jednak pieniedzy"? To jest szczyt braku profesjonalizmu.

Poza tym, ja sie ciesze. Wystarczy, ze polski podatnik musi finansowa kolejnego gniota w wykonaniu Wajdy (wolalabym, zeby ta kasa poszla na mydlo do szkol...).
        • beata985 Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:31
          wg Kozyry
          wynegocjowali jej kontrakt/udział w filmie poniżej kwoty, którą płaci się takim gwiazdom...dużo poniżej kwoty od której zaczęli negocjacje...
          wywiad z Kozyrą był w dzisiejszym ddtvn wiec jjutro pewnie bedzie dostępny na stronie...na tubie może już jest...
          • d.o.s.i.a Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:38
            no to dlaczego nagle sie wycofali z oferty? Nie dziwie sie, ze kobieta w szoku byla.
            • beata985 Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:42
              mnie pytasz???suspicious
    • dorota.alex Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:48
      A kogo ona miała grać w tym fimie? Chyba nie Danutę W?
      • tosterowa Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:53
        big_grin
        Orianę Fallaci.
        • dorota.alex Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:58
          to chyba epizod a nie wielka i wazna rola...
          • tosterowa Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 14:05
            no raczej,
            A Meryl Streep miała niby zagrać M. Thatcher, ale też okazała się za droga.
      • malila Re: Bellucci nie zagra 25.11.11, 13:55
        Orianę Fallaci miała zagrać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka