Dodaj do ulubionych

w suwałkach

04.12.11, 17:18
wieje silny wiatr pada gęsty śnieg z deszczem i do tego burza i grzmoty z piorunami normalnie szok!!!!nie spodziewałam sie nigdy o tej porze burzytongue_out
Obserwuj wątek
    • gku25 Re: w suwałkach 04.12.11, 17:26
      Kurczę, trochę zazdroszczę...
    • klubgogo Re: w suwałkach 04.12.11, 17:38
      Ja chyba 2 razy w życiu spotkałam zimową burzę, siedziałam w domu i współczułam tym, którzy byli na dworze.
      • schiraz Re: w suwałkach 04.12.11, 18:23
        Z wszystkiego co wymieniłaś czekam tylko na śnieg. Możesz go "popchnąć" trochę na zachód? wink
    • 0stella1 Re: w suwałkach 04.12.11, 18:41
      Zazdroszcze mieszkania w suwałkach, na mazurach:0 ale bym chciała. A niestety jestem zmuszona mieszkac w wielkim, tłocznym miesciewink
      • angazetka Re: w suwałkach 04.12.11, 18:43
        Suwałki nie Mazury wink I jednak spore miasto.
        • 0stella1 Re: w suwałkach 04.12.11, 18:52
          Dla mnie podlasie i mazury to wlasciwie to samotongue_out, w dziecinstwie czesto jezdzilam do rodziny mieszkajacej pod suwalkami było tam mnostwo jezior, gospodrstwa agroturytyczne i sasiad od sasiada mieszkał bardzo daleko. Miałam na mysli własnie taka cicha, spokojna wioske czy to na mazurach czy podlasiu. Chociaz nawet i zazdroszcze mieszkania w Suwałkach, na pewno jest to miasto mniejsze i spokojniejsze niz zabiegany Poznansmile
          • 0stella1 Re: w suwałkach 04.12.11, 18:54
            podlasie
          • an_ni Re: w suwałkach 04.12.11, 19:51
            0stella1 napisała:

> Dla mnie podlasie i mazury to wlasciwie to samotongue_out,
            to wlasciwie obelga dla Suwalszczyzny wink

> Chociaz nawet i zazdroszcze mieszkania w Suwałkach, na pewno jest to miasto mniejsze i spokojniejsze niz zabiegany Poznansmile
            Suwalki to teraz brzydkie tranzytowe miasto, z jednej strony biedny po PRL-owski twor z drugiej zalatane dotacjami z EU np wielka pusta galeria handlowa
            taki Elk to jest ladne mazurskie miasto, w ogole Mazury, nawet male miejscowosci, sa ladniejsze
    • attiya Re: w suwałkach 04.12.11, 18:54
      bo to - żeby nie było nieporozumień - wiosenna burza - jak ktoś myśli, że to grudzień, to grubo się myli big_grin
      • andaba Re: w suwałkach 04.12.11, 18:59
        Ja wczoraj gdy zobaczyłam mokre podwrko poczułam się jak Największy Deszczowiec - ogarnęła mnie błoga radość na widok deszczu smile

Niech pada, niech sypie, byle sie tak koszmarna susza skończyła, bo wyzdychamy z głodu w przyszłym roku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka