julilija 04.12.11, 17:18 wieje silny wiatr pada gęsty śnieg z deszczem i do tego burza i grzmoty z piorunami normalnie szok!!!!nie spodziewałam sie nigdy o tej porze burzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubgogo Re: w suwałkach 04.12.11, 17:38 Ja chyba 2 razy w życiu spotkałam zimową burzę, siedziałam w domu i współczułam tym, którzy byli na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: w suwałkach 04.12.11, 18:23 Z wszystkiego co wymieniłaś czekam tylko na śnieg. Możesz go "popchnąć" trochę na zachód? Odpowiedz Link Zgłoś
0stella1 Re: w suwałkach 04.12.11, 18:41 Zazdroszcze mieszkania w suwałkach, na mazurach:0 ale bym chciała. A niestety jestem zmuszona mieszkac w wielkim, tłocznym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: w suwałkach 04.12.11, 18:43 Suwałki nie Mazury I jednak spore miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
0stella1 Re: w suwałkach 04.12.11, 18:52 Dla mnie podlasie i mazury to wlasciwie to samo, w dziecinstwie czesto jezdzilam do rodziny mieszkajacej pod suwalkami było tam mnostwo jezior, gospodrstwa agroturytyczne i sasiad od sasiada mieszkał bardzo daleko. Miałam na mysli własnie taka cicha, spokojna wioske czy to na mazurach czy podlasiu. Chociaz nawet i zazdroszcze mieszkania w Suwałkach, na pewno jest to miasto mniejsze i spokojniejsze niz zabiegany Poznan Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: w suwałkach 04.12.11, 19:51 0stella1 napisała: > Dla mnie podlasie i mazury to wlasciwie to samo, to wlasciwie obelga dla Suwalszczyzny > Chociaz nawet i zazdroszcze mieszkania w Suwałkach, na pewno jest to miasto mniejsze i spokojniejsze niz zabiegany Poznan Suwalki to teraz brzydkie tranzytowe miasto, z jednej strony biedny po PRL-owski twor z drugiej zalatane dotacjami z EU np wielka pusta galeria handlowa taki Elk to jest ladne mazurskie miasto, w ogole Mazury, nawet male miejscowosci, sa ladniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: w suwałkach 04.12.11, 18:54 bo to - żeby nie było nieporozumień - wiosenna burza - jak ktoś myśli, że to grudzień, to grubo się myli Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: w suwałkach 04.12.11, 18:59 Ja wczoraj gdy zobaczyłam mokre podwrko poczułam się jak Największy Deszczowiec - ogarnęła mnie błoga radość na widok deszczu Niech pada, niech sypie, byle sie tak koszmarna susza skończyła, bo wyzdychamy z głodu w przyszłym roku... Odpowiedz Link Zgłoś